2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yaaaaaaaaa çok enteresan bir ruh hali içindeyim.acayip isteklerim var:2:sempatiksalakcinni.

HASRET bu defa inşaallah kurtulursun canım.herşey gönlünce olur dilerim.

canım hayırlısı olsun da şahsi fikrim alkol satılan yerlerin bereketi olmaz ordan gelen para helal değil dinimize göre.... farklı bişey yapsanız :1no2: (canım kusura bakma, beni hiç bi şekilde ilgilendirmez ama söylemesem içim rahat etmezdi)

teşekkür ederim kujumopuyorumnanaktan
jalecim bende sizleri çok özledim
tatilde idare eder işte gittigim günden gelene kadar diş agrısı çektim,
birde cahil insanlarla nasıl olursa öyleydi işte ama yağız için çok iyi oldu..
sen nasılsınarda paşam nasıl.?

ahh canım geçmiş olsun 20'lik dişin mi?
arda paşa da banyosunu yaptı az önce, uyuyo şimdi
yağızı öp benim için

Kızlar geçmişe bakamadım. İlk sayfayı okudum sonra kaldı. O nedenle atladıklarım kusuruma bakmasın. İşler çok yoğun ve bir iki ek iş de üzerime yüklediler. 18 Ağustosa yetiştirmem gerekenler var. Saat 6 dedin mi kapıdan uçmak istiyorum. Yol gözümde uzuyorda uzuyor. 18:40'da anca evde oluyorum. İlk gün Esin biraz az süt almış. Bugün daha iyimiş. Annesizliğe alışacak sanırım.

Ebrucum Emirhan'a çok geçmiş olsun.
Hasret sana da çok geçmiş olsun bu arada benim beyde üşütmüş. Seyhan'da eşi hasta olmuş. Olcay'ın eşi su çiçeği derken dikkat ettimde hasta olanlar ne çok. Aman daha artmasın.

ay çanım geçmiş olsun...dikkat et ceriye geçmesin...

çok geçmiş olsun ebrucum.. diş çıktımı sizde?

yok çanım daha diş felan...

ay yavrum ya..inşallah ishahi durur biran evvel

kızlar bu gün tekrar götürdüm emirhanı dr ye kendi dr sine...çamlıça erdem de korhan beye gidiyoruz..açilde bizle ilgilenen dr ye bi kızdı.bu hastalıkta hiç antibiyootik verlirmi?zaten bizim dr ler ateş oldumu hemen antibiyotik yazıyorlar...bu tarz rahatsızlıklarda antibiyotik kullanılmaz..bebeğin boğazındaki yararlı bakterileride öldürür..daha sık hasta olur dedi...hem benim oğluş antibiyotikten ishal olmuş kızlar ..bir daha vermiyorsun antibiyotiği dedi...boğazları kızarmış benim oğlanın yine..sonra bize ateş düşürüü ve vitamın yazdı balık yağlı..ishali yarın düzelir yarın akşam başla vitamine dedi..bol sıvı ver çorbasını falan şimdilik sulu yap dedi..sulu daha rahat yer dedi...ben dr mi buldum galiba..ipe sapa antibiyotik verenlerden değil...hoşuma gitti...ben oğlumda bilmeden çok kullandım antibiyotik..şimdi herşeyde hasta oluyor...

Kızlar abna anadolu yakasında güzel bir çocuk doktoru önerin ne olur ben bu doktordan çok memenun değilim ....

çanım çamlıa erdem korhan bey...
çamlıça mediçana ali sal bey
ümran polikliniği emel hanım...

bunların 3 üde ümraniye belediyesinin orda yakın...

hadi geçmiş olsun tekrardan.hemen atlatır inşallah.aynı hatayı oğlumda yaptım..her şeye antibiyotik yazıyolar doktorlar..sinir oluyorum.antibiyotik yazmak için kültür testi yapılması gerekiyor aslında.ama hiçbiri yapmıyo rastgele yazıyorlar...

ilk defa antibiyotik yazmayan bir dr gördüm...şu zamana kadar her gittiğim dr büyük oğlumda gribe bile antibiyotik yazdı...şimdi çoçuk en ufak şeyden nem kapıyor..okul başladımı hemen hasta oluyor...

Kızlar yürüteç alcakmısınızz kullanan war mı yada.
bende düşünmüyordum ama komşumuzun kızı için kullanmamış kızı 1 yaşını geçtikten sonra yürümüş bigün dio sinirlendim tuttum ensesindeki tshitünden yürü dedim dio inan o gün yürüdü dio. yürüteci olan arkadaşınınkide 11. ayda yürümüş bizde yürüteçle büyüdük bişey olmaz diyo. bende kararsızx kaldım:S

ilk defa antibiyotik yazmayan bir dr gördüm...şu zamana kadar her gittiğim dr büyük oğlumda gribe bile antibiyotik yazdı...şimdi çoçuk en ufak şeyden nem kapıyor..okul başladımı hemen hasta oluyor...

aynen benim oğlumda okul dönemi hep hasta...

uzun süre yürüteçte bırakılmadıktan sonra bi zararı olacağını düşünmüyorum.ben oğlumda kullandım çok ta severdi...11 aylık ta yürüdü...

ben büyük oğlumda kullandım.9 aylık yürüdü,, buda ayakta sağlam dikilmeye başlasın...adım atmayı öğrensin alaçağım..ben büyüğünü yürüteç almadan öne ellerinden tutup yürüyüyordum...emeklemeye başlasın çıkaraağım yürütei bodrumdAN

ahh canım geçmiş olsun 20'lik dişin mi?
arda paşa da banyosunu yaptı az önce, uyuyo şimdi
yağızı öp benim için

sagol cnm yok 20 dişim deil kaplama gecen sene komple agız bakımı yaptırdım,
0 çürük vardı bu sene kaplama dişim agrıdı intihap yaptı dr gittim 3 dişim daha çürümüş,
dişci şaşırdı ya dedi ne çabuk çürüdü bu dişlerin bol bol vitamin almalısın büyük bir kayıp senin için, şimdi cuma günü tekrar gidecem 1ini çekicek 2 sini dolgu yapcak, off bu diş hastalıgı küçüklügümden buyana benden gitmedi bir türlü,,öperim cnm benim sende ardayı öp annesi..

benimde aynı çanım..3 tane var yapılması lazım ama bir fırsat bulamadım gitmeye dr ye...kuçüklüğümden beri dişlerle sıkıntı...çokta kalsiyum alırım aslında ama ırside sanırım biraz...

geçmiş olsun canım.kardeşim diş hekimi gel senin dişleri halletsin.eli çok iyi.hastalrı çok beğeniyo...

ewet canım orası öyle ama o da bi işsahası sonuçta.. we beşiktaşta iyi para getirisi olan rakı balık restrant, cafeler.. burası öğrenci memleketi millet alkol olmayan restrantlara girmiyo bile.. malum meşhur balık pazarı oluncada rakı balık oluyor.. yapsın napiim artık..
erkin kim o nerden çıktı şimdi kafamçokkarıştı
online olanlar arasında wardıda o an erkin die
yaaaaaaaaa çok enteresan bir ruh hali içindeyim.acayip isteklerim var:2:sempatiksalakcinni.

HASRET bu defa inşaallah kurtulursun canım.herşey gönlünce olur dilerim.
ne gibi isteklerrrrr:1ninca:
inşallah yazgıcım bu da olmazsa artık ne yaparım bilmiyorum:bbo:

hasret kıss sen aslen nerelisin geçen gün hedik dedin ya ordan aklıma geldi bizim memlekette kullanırlar da

inşallah hayırlısı olur hasretcim Rabbim gönlüne göre versin ceroşunla doya doya vakit geçirirsin ozaman

erzincan canım sen???
bnde burdan duydum hediği yoksa bnde bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…