- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #70.241
erkin!!! de kim!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hoşgeldin canım geçmiş olsun bu 4. ay aşısımı canım dediğin
bu arada ne kurşunu döktürdün şekerimm
h.b cnmımcım. evet 2.doz karma tatil nedeniyle biraz geç kaldık
yağız çok korkuyodu, onun için iyi geliyomuş.
ewet yiyin için halinize şükredin kızlar en azından haftasonunuz war izniniz war akşam ewe gidip bacaklarınızı uzatabiliosunuz bizim dükkan sabah 8,30 akşam 9,30 faliyette ne bayram war ne pazar war... hergün açık olmak zorunda çalış babam çalış
ama şimdi yeni gelişmeler oluyor..
kocam beşikta balık pazarı restrantlarının orda pub açıyor şuan onun hazırlıklarındayız.. bayramdan sonraya açmayı planlıyor öyle oluncada burayı satacağız:lepi: ew alacağız bnde ewde kıç büyüteceğim inşallah.. kızlar dua edin bu sefer hayallerim suya düşmesin.. kocam dengesiz i satıp ew alırız dio bi sen dükkanı götürsen ayda 3,5te burdan gelse diyo.. şaştım kaldım bnde hayır ben yapamam burda tek başıma diyip tawrımı koydum! bakalım hayırlısı allahtan..
h.b cnmımcım. evet 2.doz karma tatil nedeniyle biraz geç kaldık
yağız çok korkuyodu, onun için iyi geliyomuş.
teşekkür ederim kujumopuyorumnanaktan
jalecim bende sizleri çok özledim
tatilde idare eder işte gittigim günden gelene kadar diş agrısı çektim,
birde cahil insanlarla nasıl olursa öyleydi işte ama yağız için çok iyi oldu..
sen nasılsınarda paşam nasıl.?
günaydın canlar ben dünden beri çok hastayım elim ayağım tutmuyor.. bi halsizlik wardı zaten gece ateşim çıktı, yorganın altında uyudum nefes almakta zorlanıyorum, öksürük, burun tıkanıklığı.. üzerimden tır geçmiş gibi..kafamı taşıyamıyorum.. ewe gidip yatmak istiyorummafoldumben
çok geçmiş olsun ebrucum.. diş çıktımı sizde?
ay yavrum ya..inşallah ishahi durur biran evvel
Ahh kıyamam ben ona yaaa...
Çok geçmiş olsun, hemen iyileşsin, iştahı da açılsın tontonumun :)
Haydaaa...
Noldu gülüm, nerde üşüttün öyle?
Geçmişler olsun, aman dikkat et Ceren'e bulaşmasın...
canımm mgeçmiş olsun ne olur iyi besle kendinide ç kyorma cerenede dikakt et yaklaşma fazla onada geçmesin...
ay daha iyi olsun canım tosunm yaaa nazarmız mı değdi acaba allah korusun....
oyyy oyyy ankaranın sıcağıda ne beter olur şimdi mevlam kolaylık versn sana canım yaaa...
Kızlar abna anadolu yakasında güzel bir çocuk doktoru önerin ne olur ben bu doktordan çok memenun değilim ....
hadi geçmiş olsun tekrardan.hemen atlatır inşallah.aynı hatayı oğlumda yaptım..her şeye antibiyotik yazıyolar doktorlar..sinir oluyorum.antibiyotik yazmak için kültür testi yapılması gerekiyor aslında.ama hiçbiri yapmıyo rastgele yazıyorlar...
ilk defa antibiyotik yazmayan bir dr gördüm...şu zamana kadar her gittiğim dr büyük oğlumda gribe bile antibiyotik yazdı...şimdi çoçuk en ufak şeyden nem kapıyor..okul başladımı hemen hasta oluyor...
Kızlar yürüteç alcakmısınızz kullanan war mı yada.
bende düşünmüyordum ama komşumuzun kızı için kullanmamış kızı 1 yaşını geçtikten sonra yürümüş bigün dio sinirlendim tuttum ensesindeki tshitünden yürü dedim dio inan o gün yürüdü dio. yürüteci olan arkadaşınınkide 11. ayda yürümüş bizde yürüteçle büyüdük bişey olmaz diyo. bende kararsızx kaldım:S
Kızlar yürüteç alcakmısınızz kullanan war mı yada.
bende düşünmüyordum ama komşumuzun kızı için kullanmamış kızı 1 yaşını geçtikten sonra yürümüş bigün dio sinirlendim tuttum ensesindeki tshitünden yürü dedim dio inan o gün yürüdü dio. yürüteci olan arkadaşınınkide 11. ayda yürümüş bizde yürüteçle büyüdük bişey olmaz diyo. bende kararsızx kaldım:S
ahh canım geçmiş olsun 20'lik dişin mi?
arda paşa da banyosunu yaptı az önce, uyuyo şimdi
yağızı öp benim için
sagol cnm yok 20 dişim deil kaplama gecen sene komple agız bakımı yaptırdım,
0 çürük vardı bu sene kaplama dişim agrıdı intihap yaptı dr gittim 3 dişim daha çürümüş,
dişci şaşırdı ya dedi ne çabuk çürüdü bu dişlerin bol bol vitamin almalısın büyük bir kayıp senin için, şimdi cuma günü tekrar gidecem 1ini çekicek 2 sini dolgu yapcak, off bu diş hastalıgı küçüklügümden buyana benden gitmedi bir türlü,,öperim cnm benim sende ardayı öp annesi..
sagol cnm yok 20 dişim deil kaplama gecen sene komple agız bakımı yaptırdım,
0 çürük vardı bu sene kaplama dişim agrıdı intihap yaptı dr gittim 3 dişim daha çürümüş,
dişci şaşırdı ya dedi ne çabuk çürüdü bu dişlerin bol bol vitamin almalısın büyük bir kayıp senin için, şimdi cuma günü tekrar gidecem 1ini çekicek 2 sini dolgu yapcak, off bu diş hastalıgı küçüklügümden buyana benden gitmedi bir türlü,,öperim cnm benim sende ardayı öp annesi..
ewet canım orası öyle ama o da bi işsahası sonuçta.. we beşiktaşta iyi para getirisi olan rakı balık restrant, cafeler.. burası öğrenci memleketi millet alkol olmayan restrantlara girmiyo bile.. malum meşhur balık pazarı oluncada rakı balık oluyor.. yapsın napiim artık..
canım hayırlısı olsun da şahsi fikrim alkol satılan yerlerin bereketi olmaz ordan gelen para helal değil dinimize göre.... farklı bişey yapsanız :1no2: (canım kusura bakma, beni hiç bi şekilde ilgilendirmez ama söylemesem içim rahat etmezdi)
online olanlar arasında wardıda o an erkin dieerkin kim o nerden çıktı şimdi kafamçokkarıştı
ne gibi isteklerrrrr:1ninca:yaaaaaaaaa çok enteresan bir ruh hali içindeyim.acayip isteklerim var:2:sempatiksalakcinni.
HASRET bu defa inşaallah kurtulursun canım.herşey gönlünce olur dilerim.
hasret kıss sen aslen nerelisin geçen gün hedik dedin ya ordan aklıma geldi bizim memlekette kullanırlar da
inşallah hayırlısı olur hasretcim Rabbim gönlüne göre versin ceroşunla doya doya vakit geçirirsin ozaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?