- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #70.261
aynen benim oğlumda okul dönemi hep hasta...
uzun süre yürüteçte bırakılmadıktan sonra bi zararı olacağını düşünmüyorum.ben oğlumda kullandım çok ta severdi...11 aylık ta yürüdü...
üşüyoruuuuummm:2:
diş agrısı deyince fırsat felan dinlemem giderim,benimde aynı çanım..3 tane var yapılması lazım ama bir fırsat bulamadım gitmeye dr ye...kuçüklüğümden beri dişlerle sıkıntı...çokta kalsiyum alırım aslında ama ırside sanırım biraz...
benim dişcimde çok iyi aslında dişciden yana şikayetim yokgeçmiş olsun canım.kardeşim diş hekimi gel senin dişleri halletsin.eli çok iyi.hastalrı çok beğeniyo...
diş agrısı deyince fırsat felan dinlemem giderim,
evet cnm ailece dişlerden sıkıntımız var..
benim dişcimde çok iyi aslında dişciden yana şikayetim yok
çokta pahalı ben iyi olsunda parasını düşünmedim
aslında ama biri düzeliyo diyeri başlıyo,,
ebru hatırlamıyorum canım dedim mi daha önce emirhan a geçmiş olsun.kızlar bu gün tekrar götürdüm emirhanı dr ye kendi dr sine...çamlıça erdem de korhan beye gidiyoruz..açilde bizle ilgilenen dr ye bi kızdı.bu hastalıkta hiç antibiyootik verlirmi?zaten bizim dr ler ateş oldumu hemen antibiyotik yazıyorlar...bu tarz rahatsızlıklarda antibiyotik kullanılmaz..bebeğin boğazındaki yararlı bakterileride öldürür..daha sık hasta olur dedi...hem benim oğluş antibiyotikten ishal olmuş kızlar ..bir daha vermiyorsun antibiyotiği dedi...boğazları kızarmış benim oğlanın yine..sonra bize ateş düşürüü ve vitamın yazdı balık yağlı..ishali yarın düzelir yarın akşam başla vitamine dedi..bol sıvı ver çorbasını falan şimdilik sulu yap dedi..sulu daha rahat yer dedi...ben dr mi buldum galiba..ipe sapa antibiyotik verenlerden değil...hoşuma gitti...ben oğlumda bilmeden çok kullandım antibiyotik..şimdi herşeyde hasta oluyor...
yaa ne bileyim bir istanbul a geleyim diyom sonra vazgeçiyorum bu sıcakta çekilmez diyorum.tatil istiyorum.şuan mesela deniz kıyısında serin bir yerde oturup bişeyler içmek sigara tüttürmek istiyorum daha neler neler saymayayım boşver:bbo:ne gibi isteklerrrrr:1ninca:
inşallah yazgıcım bu da olmazsa artık ne yaparım bilmiyorum:bbo:
ebru hatırlamıyorum canım dedim mi daha önce emirhan a geçmiş olsun.
yaa ne bileyim bir istanbul a geleyim diyom sonra vazgeçiyorum bu sıcakta çekilmez diyorum.tatil istiyorum.şuan mesela deniz kıyısında serin bir yerde oturup bişeyler içmek sigara tüttürmek istiyorum daha neler neler saymayayım boşver:bbo:
inşaallah olur bukez canım bunu çok içten diliyorum.sende rahatla artık seninde hakkın.
ebru hatırlamıyorum canım dedim mi daha önce emirhan a geçmiş olsun.
yaa ne bileyim bir istanbul a geleyim diyom sonra vazgeçiyorum bu sıcakta çekilmez diyorum.tatil istiyorum.şuan mesela deniz kıyısında serin bir yerde oturup bişeyler içmek sigara tüttürmek istiyorum daha neler neler saymayayım boşver:bbo:
inşaallah olur bukez canım bunu çok içten diliyorum.sende rahatla artık seninde hakkın.
canım nekadar yakında olsam araba ile gitmem lazım.dedin çanım çok sağol,çok düşünçelisin...
kız sen yakınsın zaten denize...git azıçık hava al biyerlerde hiç yoktan iyidir...
oy oy biz denizin kokusunu bile özledik.zaten senede en fazla 10 gün görüyoduk bu sene hasret kaldık....bu arada sahilde sigara of hiç fena olmazdı
ehhhhhhhh gecmısı okuyacam dıye hıc yazamaz oldum okumuuorum leynnnnnnn
kızlar mama sandalyesı alan var mı? tavsıye edebılecegınız bı mama sandalyesı var mı ?
yok bacım daha ayrılmadım ne kadan zam yaptı merak edıyorum.sımdı ıstıfayı versem eskı maası verecek :))))
chıcco hangısı canım ? poly mı yoksa poly magıc mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?