2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yok şey oluyomuş parmaklarının ucunda yürüyomuş fln dio uzmalar öle olsaydı bütün eski nesil baleerın olurdu bende kullancam o zmn yawaş yawaş bindirsem alışır aynanın karşısına koyunca koltukaltlarından tutuyorum adım adım gidio tabi tam değil. kafayıda otururken daha tam ayarlayamıyor pat düşüyo:)

diş agrısı deyince fırsat felan dinlemem giderim,
evet cnm ailece dişlerden sıkıntımız var..
geçmiş olsun canım.kardeşim diş hekimi gel senin dişleri halletsin.eli çok iyi.hastalrı çok beğeniyo...
benim dişcimde çok iyi aslında dişciden yana şikayetim yok
çokta pahalı ben iyi olsunda parasını düşünmedim
aslında ama biri düzeliyo diyeri başlıyo,,

çok şükür ağrı olmaz bende pekkendi kendilerine çürüler...

ebru hatırlamıyorum canım dedim mi daha önce emirhan a geçmiş olsun.

ne gibi isteklerrrrr:1ninca:
inşallah yazgıcım bu da olmazsa artık ne yaparım bilmiyorum:bbo:
yaa ne bileyim bir istanbul a geleyim diyom sonra vazgeçiyorum bu sıcakta çekilmez diyorum.tatil istiyorum.şuan mesela deniz kıyısında serin bir yerde oturup bişeyler içmek sigara tüttürmek istiyorum daha neler neler saymayayım boşver:bbo:
inşaallah olur bukez canım bunu çok içten diliyorum.sende rahatla artık seninde hakkın.

dedin çanım çok sağol,çok düşünçelisin...

kız sen yakınsın zaten denize...git azıçık hava al biyerlerde hiç yoktan iyidir...

oy oy biz denizin kokusunu bile özledik.zaten senede en fazla 10 gün görüyoduk bu sene hasret kaldık....bu arada sahilde sigara of hiç fena olmazdı

dedin çanım çok sağol,çok düşünçelisin...

kız sen yakınsın zaten denize...git azıçık hava al biyerlerde hiç yoktan iyidir...
canım nekadar yakında olsam araba ile gitmem lazım.
bire buralar açmıyor enteresan istekler dedim ya başka denizlerde benim gözümsengözlerimebaksanab

oy oy biz denizin kokusunu bile özledik.zaten senede en fazla 10 gün görüyoduk bu sene hasret kaldık....bu arada sahilde sigara of hiç fena olmazdı

çok fenayım değil mi?aklınıza olmaz şeyler sokuyorum yok yok sigara demedim ben unut hemen:kedi:bilmiyorumkismile

ahhh bi bilsem nerden kaptığımı.. yorgunluk, stres, yemek düzensizliği tetikledi sanırım...

yazgıcımm bende şuan yorgana sarılıp yatağımda yatmak we yarına kadar uyumak istiyorummafoldumben
pub açıldıktan sonra gel istanbula felekten bi gün çalalım.. kuduruk alple azman ceriye annem bakaryerimseniben önce beşiktaş sahil... çay kahwe.. ordan balık pazarı nargile tawla... rakı balık... we ordanda sabaha kadar danssssssssositososito:dance:

ehuehu abarttımmı kii:kedi:

yok bacım daha ayrılmadım ne kadan zam yaptı merak edıyorum.sımdı ıstıfayı versem eskı maası verecek :))))
chıcco hangısı canım ? poly mı yoksa poly magıc mı ?

yok bacım daha ayrılmadım ne kadan zam yaptı merak edıyorum.sımdı ıstıfayı versem eskı maası verecek :))))
chıcco hangısı canım ? poly mı yoksa poly magıc mı ?

chicco poly canım....
hadi bakalım iyi bir zamla alırsın maaşını inşallah..

saol olcaycım.. inşallah yarına kalmaz bişeyim çok kötüyüm yaa cengz yine gitti pub açacak oranın ruhsat işler we dekoruyla uğraşıyo yarım saate gelicem dedi saniyeleri sayıyorum resmen .. hemen yatağa atacağım kendimi..:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…