- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #72.461
s.taner dı o canım bosna degıldı
canuıım bende önceden muhasebeci idim ve personel işlemlerini knunalrı çok iyi bilirim ama bunalrla uğraşmaktan bıktım neresinden tutup anlatayım sana .. türk telekomun veznelerini satın aldı bi firma ona bağlıu çalışıyorum ben güya kurumsal kimlik adı altında alışıyorlar ben şimdi telekoma bile şikayet etsem hakkımı alırım şuan sadece son bir mail attım eğer buna uygun davranmaz ise o zaman işte yapacağımı biliyorum bnim korkum işten atılmk değil işten atmayıp beni başka vezneye veriirlerse selini öğle arsında emzirme imkanım olmaz ve süt sağıp yukarı gödneriyorum ya o imkanımda kalmaz... işten kovsalar tazminat alırım ama işkence etmeleri beni korkutan... başka vezneye verme hakları var evime çok daha yakın bi sürü vezne var ben annemelrin alt katı seçiyorum: yoksa ne korkacağım bende analarını ağlatırım da selin bi büyüsün dşye sabrediyorum mahkemeye vermeden çıkmayacağım bu şirketten ....
]
aynen herghün aynı dert beee, ne yapacağıma karar verdikten sonra kolay oluyo da gel de karar verşakkıdı ben tüm tavuk çıkardım fırına vericem.yanına da pilav salata ayran. çorba zati Allahın emri. zeytinyağlı barbunya, tatlı olarak ta güllaç var
canuıım bende önceden muhasebeci idim ve personel işlemlerini knunalrı çok iyi bilirim ama bunalrla uğraşmaktan bıktım neresinden tutup anlatayım sana .. türk telekomun veznelerini satın aldı bi firma ona bağlıu çalışıyorum ben güya kurumsal kimlik adı altında alışıyorlar ben şimdi telekoma bile şikayet etsem hakkımı alırım şuan sadece son bir mail attım eğer buna uygun davranmaz ise o zaman işte yapacağımı biliyorum bnim korkum işten atılmk değil işten atmayıp beni başka vezneye veriirlerse selini öğle arsında emzirme imkanım olmaz ve süt sağıp yukarı gödneriyorum ya o imkanımda kalmaz... işten kovsalar tazminat alırım ama işkence etmeleri beni korkutan... başka vezneye verme hakları var evime çok daha yakın bi sürü vezne var ben annemelrin alt katı seçiyorum: yoksa ne korkacağım bende analarını ağlatırım da selin bi büyüsün dşye sabrediyorum mahkemeye vermeden çıkmayacağım bu şirketten ....
HEHEHE bizim menüden tek farkı zeytinyağlı taze fasülye var yanında barbunya yerine:))))
Kızlar bu sıpa diş bahanesiyle iyice ayağıma alıştı.Kesinlikle gündüz yerinde uyumuyor. 10 dk içinde uyanıyor ayagıma alıyorum sallıyorum 20 dk fln bayılıp gidio şimdi 3 ten beri baygın uyuyo. napcam yaa. diş die katlanıorm ama alışırsa işim kül
yatagındada dönecem die uyanıo yüüzkoyun dönüo bakıo öle kafayı koysa uyicak ama koymuo.gece bzm yanımızda sepetinde yattıgı için dönmeye çalışırken kenara değio dönemio yan yatmış olarak kalıo ama park yatak kocaman dönüo içinde tabe kenarlarını doldurcam yrn bide öle denicem am sanmıom offf...ayaklarım bi haftadır mafiş yaa..
bebikom komşuya gezmeye gitti, ben de bu arada markete gideyim barimm. sonra da gelip yemekleri tamamlayayım
kaydirigubbakcemile3 afiyet olsun size de
walla anam ben sadece gündüzleri değil artık gece boyu da ayağımda sallıyorum malesef:1no2: walla her yanım tutuluyo artık
kızım sabah bir çığlıkla uyandı devamlı ağladı sol gözü ve dudağının sol tarafı şişti dr götürdüm farklı bişey yedirmedim anne sütü dr yediklerin alerji yapmış olabilirdedi kan idrar ve kaka tahlili istedi kızım daha idrar kaka yapmadı sadce kan tahlili verdik şimdi uyuyo yavrum o kadar çok ağladıkı bi yeri ağrıyo gibi ama anlamadım alerji olunca şişsin anlarım ama uykudan uyandıracak kadar susmadan ağlamasının nedenini çözemedim o ağladıkca bende ağladım yavrum şimdi elim kolum bağlı oturuyorum hiç bişey yapmadık devamlı sallıyorum uyanınca gene ağlıycak muhtemelenmafoldumben
bizim doktor asla önermiyo yürüteci.sanırım almıycam ben de...yürüteç alıpta kullanmaya başlayanınız varmı.ben kızım ayakta durmayı çok seviyo,alayım diyorum ama erken mi acaba? 18'inde 5 aylık olduk.
Ay evet geliyor ve ben her seferinde bu sefer bir yerini kırdım galiba diye düşünüyorum
hayırlı cumalar kızlar ,
benim artık dayancak gücüm kalmadı,
oğlum hasta,idrar yolu enfeksiynu geçiriyo.
sahura kadar hastanedeydik,babamızda evde,
bayrama kadar izin vermişler ücretsiz,tamdA zamanında çıktı izne
bayram geliyo borçlar birikti offf kafayı yiyecem,
biraz buraya kafayı dagıtıyodum şimdi havalar sıcak
oda yanıyo resmen nete bile giremiyorum-,,
Hilalin incisi hayırlı olsun canım darısı başımıza...
Selkie canım geçmiş olsun inşallah bulunur cüzdan bilmiyorumkismile
Asinaz Allah yardımcınız olsun canım sizde yıprandınız... Kısçen için dayan biraz daha sabır..
Eftel geçmiş olsun kuzuya... Sizin de Allah yardımcınız olsun canım...
Aklınızda bulunsun kızlar ishale ve idrar yolu enfeksiyonuna kızılcık suyu çok iyi geliyormuş... Bende ilk dışarı çıktığımda aktardan alacağım ne olur ne olmaz...
Kızılcık kabuğu ateş düşürücü ve güçlü bir ishal kesicidir. Özellikle bayanlar sık sık sistit ve idrar yolu enfeksiyonu geçirirler. Kızılcık bu sorunların tedavisine yardımcı olur. İdrar enfeksiyonlarının çoğuna e-coli adı verilen bir bakteri neden olur. Kızılcıkta bulunan benzoik asit bakterilerin çoğalmasını engeller ve vücudumuzdan atılmasını kolaylaştırır. Kızılcık suyu, şerbeti veya kompostosu idrarımızdaki asit miktarını arttırır. Böylece böbrek taşlarının tedavisinde kullanılır. Bu arada idrardaki ağır kokuları da giderir.
merhaba kızlar nasılsınız,biz çok zor günler geçiriyoruz,dün akşam yine gece 2 ye kadar eşimle konuştuk konuştuk konuştuk ya bu ilişki hiç yere bitecek ya da devam edicek ne olucak bilemiyorum nazar mı değdi ne oldu herşey tepetaklak oldu,dün eşim çok zor dönem geçiriyoruz bi evin içinde iki aile bu çok zor dedi,birbirimize sevgimizi kızgınlığımızı herşeyimizi belle edemiyoruz çok büyük fırtınalar var yaşamımızda kaç kez boşanmayı düşündük yeri geldi eşim yeri geldi ben hayır dedim lütfen Allah rızası için bu mübarek ayda bizim için dua edin ve herşey yoluna girsin daha hayatı yaşamaya yeni başlamış kızımın hayatının mahvolmasıjnı istemiyorum
kocısını ara senı sevıyorum de aksamda geldıgınde oglusunla karsıla guzelce dudıslerden op.gergınlık yapma bırak hersey olacagına varır.
aılesının kotu enerjısı evı etkılemıstır ondan eve gıdınce dellenıyorsundur.ocagı ac bı cımdık turk kahvesı dok yansın o evın ıcınde.
ıs yerınede ben cıkıyorum cocugum hasta de.emrıvakı yap.
ya bıtanem ısden cıkarılmakdan korkmuyorsan ver telefonu bana onların anasını aglatayım 2 dk da.cok cıddıyım.YASAL OLARAK SANA GUNDE 1.5 SAAT VERMEK ZO RUN DA LARRRRRRR
tum cınım sınırım tepeme toplandı.ısım ve telefon ver bana.ne sanıyorlar kendılerını hasa huzurdan Allah mı kım onlar kım.
onaylamamıslar.bak sut ıznı uygulama seklınde yazarkı anne o 1 5 saatı ıstegı sekılde kullanma hakkına sahıptır.
dınsızın hakkından ımansız gelır kı o da benım haksızlıga gelemem kesınlıkle.sozkonusu bır bebek gelecegımız onlar bızım.
ek gıda yada meyve suyu vs verıyorsan ondandır.
amını ınsallah
delu kıs ınsan sınır oluyor boyle davrandıklarında bılıyorum ama sen azıcık sabret be guzelım.bebeklerımızın herkesın sevgısıne ıhtıyacı var.bırak sevgı yumagında buyusun.
dun doguhanın doktoru dedıkı kakasını yapmazsa uzum ve armut puresı ıshal olursa seftalı ve elma puresı ver.
gecmıs olsun.atesı cıkmısmı ınmısmı kontrol ettın mı ? atesden cok korkarım ben yaw
senın bu kocanı bazan dovesım gelıyor.
canım bende emzırme sutyesı kullanıyorum ama yarım degıl tam acılıyor.markadan degısıyor galıba.
yahu bıtanem sız bırbırınızı seven bır cıftsınız anladıgım kadarıyla neden bosanıyormussunuz.ıkıde bı dıllendırmeyın.hayat elbet zorluklar cıkaracak hemde bınbır cesıt ama evlılıkde zaten zorluklara beraber gogus germektır.
canım gecmıs olsun.
LANET OLSUN O MEYWELEREDE HERŞEYE:gitme: ewet uyandı şimdi kaka yapmasını beklicez kaka yapsın 1 saati geçirmeden getirin dedi dr..
normal sütyenlerin gözünü sewyim sıyırıyorum yukar emziriyorum ewdeyken zaten ne sütyeni bu sıcakta
ya nehir bence siz mahkemeye değil bi aile terapistine gitmellisiniz! sinirliyim zaten alla alıcam elime seni nedir eksik olan madem yıpranacaktınız ne diye antalyadan döndün beraber olmak için değil mi.. e berabersiniz işte yani geçici bir dönem katlanacaksınız.. ki kaynananın gayet iyi olduğunu asla sana ne laf dediğini ne karıştığını sölüyosun.. başbaşa kalmaksa her akşam çıkın dolaşın hawalar sıcak alın kızıda arabasına gidip bi çay için bi yerde ne bilim yani.. ne bu yıprandık yıprandık allah aşkına yapma... dön antalyaya o zaman özleyince yine gelir gidersiniz zaten ekim ayında bitmiyomuydu borçlar? sorunuzu ne nehir? kocan iyi anlayışlı seni sewiyo kawgası yok gürültüsü yok bir dediğini ikiletmez ağzına bakıyo.. ben delinin tekiyle sawaşyorum yıllardır..
uyyyy kartın üzerine şifre yazmak ta ne olüy daaa, karadenizli mi kocan?? geçmiş olsun cnm yaa. walla ehliyet kimlik gibi şeylerle uğraşmak cidden zor oluyor
ben de hiç memnun değilim emzirme sütyenlerinden:umursamaz: ya yarıya kadar açılıveriyor üstelik göğüs uçlarını da belli ediyor sinir oluyorum
çok geçmiş olsun cnm benim yaaa, kıyamam yavru kuşa
şimdiden hayırlı olsun Ayfercim, inşallah kolaycacık çıkıverir
benimki 2'ye doğru uyudu ama ne yazar yine azman yine azmansenağlama
hüüüü dimek aldınız makinayı, hayırlı olsun bakem
Hasret kullanıyoo cnm, ama çoğu bebişin doktoru önermedi
Ebuşşş çok şekersiniz fotolarda. hiç gerek yok fotoyla oynamana da sahi nasıl yapıyosun ki onu?
Ben bırakamıom daa yaa sen ii bırakmışsın wala. ne güzel. çikolata al bide kendineeeeee:)
Hadi yaa tüh. Seninkidemi döncem diye uyandırıo kendini. nolcak bu azgın sıpalar yaa
hıjjen nasıl gıdıyo pınarım
benneyaptımkibnce o bi kusur değil ama ben şu koca memelerimi küçültmek ciddi ciddi istiyorum.. ağzıma gircekler yakında
mrb kızlar nasılsınız ben öldüm bugün benim paşa 10 da bi uyandı daha uyumadı hiç yapmazdı böyle dişi galiba dolven verdim biraz geçti ya bişi sorcam sizin bebikler de sizin göğsünüzü ısırıyomu ya benimki çok kötü ısırıyo etinden ayırdı kanattı bugün ya allahtan dişi yok olsa tamamen kopcak off çok ağırıyo korkuyorum emzirmeye tekrar ısırcak diye ya daha yemek bile yapamadım kocişimde gelmedi yazık onun ayağınada bi demlik ateşin üsütnden yeni alınmış çay dökğldü yandı öyle bide işe gitti offf napcam ben bu iki erkekle ya
walla ben vermesem de zorla alıyo zaten komşum özledim diyerekten:)) ama güveniyorum ona,yoksa vermem kolay kolay. çikolatayla pek aram yoktur amma cips alıverdüm kendimesempatiksalakcinni
yok yaa dönmekten falan değil bununki. bgünlerde derdi ne anlamıyorum:1no2: sürekli bi mızmızlık var
hehheh direkt insana temizliği çağrıştırıyo cidden. ay Pınarı bilmem ama bu velet doğdu doğalı ben pek bi pasaklı oldum-tatlicadiarzu- yaw büyük temizliğe kadını çağırcam zaten de önceden benim dolaplarıma mutfağa falan bi el atmam gerekiyo. ama her pazartesi ertesi pazartesiye erteliyorum aynen diyet gibi:))
yok beee, inan hiç te öyle dikkat çekecek kadar büyük değiller. öyle olsa benim dikkatimi çekerdi zira ben de hoşlanmam çok büyük olanlardan
evetttt hem ısırıyo hem de öyle bi çekiştiriyo ki sıpaÇok üzgünüm çoook ben de kara kara dişi çıkınca ne yapcam diye düşünüyorum
bebişine de eşine de geçmiş olsun cnm, yanık ta zor bee
Hasret ne yaptın? gittiniz mi doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?