2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

s.taner dı o canım bosna degıldı

canuıım bende önceden muhasebeci idim ve personel işlemlerini knunalrı çok iyi bilirim ama bunalrla uğraşmaktan bıktım neresinden tutup anlatayım sana .. türk telekomun veznelerini satın aldı bi firma ona bağlıu çalışıyorum ben güya kurumsal kimlik adı altında alışıyorlar ben şimdi telekoma bile şikayet etsem hakkımı alırım şuan sadece son bir mail attım eğer buna uygun davranmaz ise o zaman işte yapacağımı biliyorum bnim korkum işten atılmk değil işten atmayıp beni başka vezneye veriirlerse selini öğle arsında emzirme imkanım olmaz ve süt sağıp yukarı gödneriyorum ya o imkanımda kalmaz... işten kovsalar tazminat alırım ama işkence etmeleri beni korkutan... başka vezneye verme hakları var evime çok daha yakın bi sürü vezne var ben annemelrin alt katı seçiyorum : yoksa ne korkacağım bende analarını ağlatırım da selin bi büyüsün dşye sabrediyorum mahkemeye vermeden çıkmayacağım bu şirketten ....

sonuna kadar haklısın cnm. inş. bu defa olumlu bi cvp alırsın

HEHEHE bizim menüden tek farkı zeytinyağlı taze fasülye var yanında barbunya yerine:))))

ewet anladım. ama ewdeki sütten idare edip sağdıklarınıdıa termoslu biberonla mıuuhafaza etsen olmaz mı bu kadar sıkıntı çekiosun yaa. kızını düşünüosn ama kendinide düşün çoğu anne gelemio öğlen gerçi güzel bi imkan ama ne bilim çok yıpranısun sanki..

Kızlar bu sıpa diş bahanesiyle iyice ayağıma alıştı.Kesinlikle gündüz yerinde uyumuyor. 10 dk içinde uyanıyor ayagıma alıyorum sallıyorum 20 dk fln bayılıp gidio şimdi 3 ten beri baygın uyuyo. napcam yaa. diş die katlanıorm ama alışırsa işim kül
yatagındada dönecem die uyanıo yüüzkoyun dönüo bakıo öle kafayı koysa uyicak ama koymuo.gece bzm yanımızda sepetinde yattıgı için dönmeye çalışırken kenara değio dönemio yan yatmış olarak kalıo ama park yatak kocaman dönüo içinde tabe kenarlarını doldurcam yrn bide öle denicem am sanmıom offf...ayaklarım bi haftadır mafiş yaa..

HEHEHE bizim menüden tek farkı zeytinyağlı taze fasülye var yanında barbunya yerine:))))

kaydirigubbakcemile3 afiyet olsun size de

walla anam ben sadece gündüzleri değil artık gece boyu da ayağımda sallıyorum malesef:1no2: walla her yanım tutuluyo artık

canım çok geömiş olsun...........neden şişti aceba??ne zaman çıkacak kan sonucu?

yürüteç alıpta kullanmaya başlayanınız varmı.ben kızım ayakta durmayı çok seviyo,alayım diyorum ama erken mi acaba? 18'inde 5 aylık olduk.
bizim doktor asla önermiyo yürüteci.sanırım almıycam ben de...

Ay evet geliyor ve ben her seferinde bu sefer bir yerini kırdım galiba diye düşünüyorum

ayneeeeennn

kızlar ben kacar..bugece kocito yok ablasını trabzon a bırakıcak almanyaa uçuş ordan..yarın gelir..
bende kuzeni cagrırdm bizde lalcak bugece..
şimdi anneme geciorm muck hepnzee

kızlar benim koca cüzdanı bulmuş arabadaymış....

canım oğluşa çok geçmiş olsunm..bayram öncesi izinemi çıkarılırmış....

bulmuş cüzdanı şükür....

canım ne boşanması ya..biraz sabret........

döv canım..eti snein kemiği benim...:)))

inşallah iyileşir hasret çabuçak....kıyamam ben balıma yaa....

yok bacım karadenizli değil arnavuuuttt benim heriff!!!

mrb kızlar nasılsınız ben öldüm bugün benim paşa 10 da bi uyandı daha uyumadı hiç yapmazdı böyle dişi galiba dolven verdim biraz geçti ya bişi sorcam sizin bebikler de sizin göğsünüzü ısırıyomu ya benimki çok kötü ısırıyo etinden ayırdı kanattı bugün ya allahtan dişi yok olsa tamamen kopcak off çok ağırıyo korkuyorum emzirmeye tekrar ısırcak diye ya daha yemek bile yapamadım kocişimde gelmedi yazık onun ayağınada bi demlik ateşin üsütnden yeni alınmış çay dökğldü yandı öyle bide işe gitti offf napcam ben bu iki erkekle ya

Ben bırakamıom daa yaa sen ii bırakmışsın wala. ne güzel. çikolata al bide kendineeeeee:)

walla ben vermesem de zorla alıyo zaten komşum özledim diyerekten:)) ama güveniyorum ona,yoksa vermem kolay kolay. çikolatayla pek aram yoktur amma cips alıverdüm kendimesempatiksalakcinni

Hadi yaa tüh. Seninkidemi döncem diye uyandırıo kendini. nolcak bu azgın sıpalar yaa

yok yaa dönmekten falan değil bununki. bgünlerde derdi ne anlamıyorum:1no2: sürekli bi mızmızlık var

hıjjen nasıl gıdıyo pınarım

hehheh direkt insana temizliği çağrıştırıyo cidden. ay Pınarı bilmem ama bu velet doğdu doğalı ben pek bi pasaklı oldum-tatlicadiarzu- yaw büyük temizliğe kadını çağırcam zaten de önceden benim dolaplarıma mutfağa falan bi el atmam gerekiyo. ama her pazartesi ertesi pazartesiye erteliyorum aynen diyet gibi:))

benneyaptımkibnce o bi kusur değil ama ben şu koca memelerimi küçültmek ciddi ciddi istiyorum.. ağzıma gircekler yakında

yok beee, inan hiç te öyle dikkat çekecek kadar büyük değiller. öyle olsa benim dikkatimi çekerdi zira ben de hoşlanmam çok büyük olanlardan

evetttt hem ısırıyo hem de öyle bi çekiştiriyo ki sıpaÇok üzgünüm çoook ben de kara kara dişi çıkınca ne yapcam diye düşünüyorum
bebişine de eşine de geçmiş olsun cnm, yanık ta zor bee

saol canım ya zor üzülüyom ya bide o halde işe gitti yazık bu sıpa öldürdü beniiiiimafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…