- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #72.481
o saatten beri daha kaka yapmadı:lepi: az önce yapmıştı ama dr artık gitmiştr.. umarım değildir4 oldu bunla
hayatın anlamı boyle bısey olmalı ogluma bakıp mutlu olmak zemuszemus
olur olur adresi yaz getirem:))
puhahhah sen sevmiyon diye adama da mı yapmıyon kıııı? muhallebili yaparsan seversin cnm bi dene
yaa cnm ben penye istemiyorum çünkü göğüs uçlarını belli ediyo onlar da. dolguludan da nefret ederim. hani ne penye kadar ince ne de dolgulu gibi şişkin olmayanları seviyorum. bilmem anlatabildim mi:uhm:
canuıım bende önceden muhasebeci idim ve personel işlemlerini knunalrı çok iyi bilirim ama bunalrla uğraşmaktan bıktım neresinden tutup anlatayım sana .. türk telekomun veznelerini satın aldı bi firma ona bağlıu çalışıyorum ben güya kurumsal kimlik adı altında alışıyorlar ben şimdi telekoma bile şikayet etsem hakkımı alırım şuan sadece son bir mail attım eğer buna uygun davranmaz ise o zaman işte yapacağımı biliyorum bnim korkum işten atılmk değil işten atmayıp beni başka vezneye veriirlerse selini öğle arsında emzirme imkanım olmaz ve süt sağıp yukarı gödneriyorum ya o imkanımda kalmaz... işten kovsalar tazminat alırım ama işkence etmeleri beni korkutan... başka vezneye verme hakları var evime çok daha yakın bi sürü vezne var ben annemelrin alt katı seçiyorum: yoksa ne korkacağım bende analarını ağlatırım da selin bi büyüsün dşye sabrediyorum mahkemeye vermeden çıkmayacağım bu şirketten ....
benneyaptımkibnce o bi kusur değil ama ben şu koca memelerimi küçültmek ciddi ciddi istiyorum.. ağzıma gircekler yakında
mrb kızlar nasılsınız ben öldüm bugün benim paşa 10 da bi uyandı daha uyumadı hiç yapmazdı böyle dişi galiba dolven verdim biraz geçti ya bişi sorcam sizin bebikler de sizin göğsünüzü ısırıyomu ya benimki çok kötü ısırıyo etinden ayırdı kanattı bugün ya allahtan dişi yok olsa tamamen kopcak off çok ağırıyo korkuyorum emzirmeye tekrar ısırcak diye ya daha yemek bile yapamadım kocişimde gelmedi yazık onun ayağınada bi demlik ateşin üsütnden yeni alınmış çay dökğldü yandı öyle bide işe gitti offf napcam ben bu iki erkekle ya
o saatten beri daha kaka yapmadı:lepi: az önce yapmıştı ama dr artık gitmiştr.. umarım değildir4 oldu bunla
inşallah bi problm yoktur cnm, sıkma canını. patates ve muz yedir
evet beee. insan onların yüzüne bakınca nasıl da mutlu hissediyor, vay be bu benim mi şimdi diyozemuszemus Allaha binlerce şükürler olsun. Allahım herkese nasip etsin inş.
o kadar odun bi adamla evlenmişimki.... bugün benim d.günüm en mutlu oldugum oglum yüzünden adamın ön bürosundaki kızdan,yanında calısan mühendisleri bile arayıp kutladı.kocam unutmuşşş...eve geldiginde naptınız bugün oğlunla dedi d.günümü kutladık dedim.ayyyyyy dedi .odunlukta sınır tanımıyosun dedim mi dedim .küsmüyüm EVET
doğum günün kutlu olsun canım yazıklar olsun nasıl unutur ya çok ayıp çokkkkkkklmaz:
o kadar odun bi adamla evlenmişimki.... bugün benim d.günüm en mutlu oldugum oglum yüzünden adamın ön bürosundaki kızdan,yanında calısan mühendisleri bile arayıp kutladı.kocam unutmuşşş...eve geldiginde naptınız bugün oğlunla dedi d.günümü kutladık dedim.ayyyyyy dedi .odunlukta sınır tanımıyosun dedim mi dedim .küsmüyüm EVET
yok yaa zaten iriydi benim memişler şimdi emzirme sonrası bi de sarkarsa ne yapmalıbilmiyorumkismile
Nice yıllar cnm.. Gücenmekte haklısın evet ama benim doğumgünümde olduğu gibi bütün bunların üstüne kayınvaliden bebeğinize bakmaya geldim bahanesiyle sabahın 8:30unda çat kapı sana yatıya gelseydi, sen de kibar bi şekilde onu göndermek isteyince aile faciası yaşasaydınız nolcaktı...
valla benimkiler emzirmekten değil de bu sıcaklarda sütyen takmamaktan sarkacak böyle giderse sütyen takılmıyoki kızarıyo heryerim sadece dışarı çıkarken takıyorum eve gelene kadar isilik çıkarmış oluyorum zaten
büyük göğüs mevzu olmuş ben ne yapayım hamile kalmadan 90 dı şimdi 100bilmiyorumkismile.yakında çarşafla boynuma bağlayacağım sutyen bulamıcam:a015:
iyi geceler şekerler öpüyorum hepinizi yarın annemlere gidicem
herkese güzel haftasonları dilerimopuyorumnanaktan
bende yağçözü buzdolabına döktüm, sanki sarı su akıyo dolabın üstünden öyle lekeler kaldı,çok sinirlendim kızdım kendimeserhan uyandı sebze püresini yedi üstüne bide mama içti oynadık gülüştük bu arada ben sayfayı açık bırakıp gitmişim sizde maşallah kaynatmışınız bol bol şimdi uyudu artık bi yemek faslına başlayayım
yaa bu arada dün kocişim ocağı silerken porçöz dökmüş ocakta bişey yok ama altında çamaşır makinam duruyo ön yüzünü sapsarı yapmış damla damla dağınık şekilde bayada var sabah gösterdim üzüldü kaş yapayım derken göz çıkarmışım diyo
kız nasıl bırakıyon komşuya,ben görümcemlere bırakıyombebikom komşuya gezmeye gitti, ben de bu arada markete gideyim barimm. sonra da gelip yemekleri tamamlayayım
gözünüz aydın cnm,kızlar benim koca cüzdanı bulmuş arabadaymış....
canım oğluşa çok geçmiş olsunm..bayram öncesi izinemi çıkarılırmış....
merak etme sen emzirmeyi bırak,onlar istemesende küçülüp sarkıcaklar:1hug:benneyaptımkibnce o bi kusur değil ama ben şu koca memelerimi küçültmek ciddi ciddi istiyorum.. ağzıma gircekler yakında
çok teşekkür ederim bebegim..burcu nimet hasret elff geçmiş olsun kızlar tüm sayfalara bakamadım kaçırdığım varsa kusura bakmayın
dogum günün kutlu olsun .bizdede var bir odun başına kalka kalka en sonundao kadar odun bi adamla evlenmişimki.... bugün benim d.günüm en mutlu oldugum oglum yüzünden adamın ön bürosundaki kızdan,yanında calısan mühendisleri bile arayıp kutladı.kocam unutmuşşş...eve geldiginde naptınız bugün oğlunla dedi d.günümü kutladık dedim.ayyyyyy dedi .odunlukta sınır tanımıyosun dedim mi dedim .küsmüyüm EVET
valla benimkiler emzirmekten değil de bu sıcaklarda sütyen takmamaktan sarkacak böyle giderse sütyen takılmıyoki kızarıyo heryerim sadece dışarı çıkarken takıyorum eve gelene kadar isilik çıkarmış oluyorum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?