2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

o saatten beri daha kaka yapmadı:lepi: az önce yapmıştı ama dr artık gitmiştr.. umarım değildir 4 oldu bunla

inşallah bi problm yoktur cnm, sıkma canını. patates ve muz yedir

hayatın anlamı boyle bısey olmalı ogluma bakıp mutlu olmak zemuszemus

evet beee. insan onların yüzüne bakınca nasıl da mutlu hissediyor, vay be bu benim mi şimdi diyozemuszemus Allaha binlerce şükürler olsun. Allahım herkese nasip etsin inş.

hayırrrrrrr muhallebıyı de sevmem

elınden gelenı ardına koyma canım olmaz yaptıkları ne ıs etıgıne sıgar ne ınsanlıga

benneyaptımkibnce o bi kusur değil ama ben şu koca memelerimi küçültmek ciddi ciddi istiyorum.. ağzıma gircekler yakında

yaw zatı kuculecekler onlar hasretcıgım.gogus amelıyatı sonrası cok agrılı oluyor solım sana

canım cok gecmıs olsun ya zor valla

o saatten beri daha kaka yapmadı:lepi: az önce yapmıştı ama dr artık gitmiştr.. umarım değildir 4 oldu bunla

hadı bakalım bıseycıgı kalmamıstır ınsallah prensesın

ay cok sukur mart annelerını buldum.benım arkadaslar benle dalga gecıo kedıler o ay hamıle kaldı sende dogurdun dıe ayh cıldırcam bu lafıduymaktan

amın ınsallah.hayırlısı ıle ablamında olsun bıtane bende teyze olayım

yok yaa zaten iriydi benim memişler şimdi emzirme sonrası bi de sarkarsa ne yapmalıbilmiyorumkismile

nini bebeğime uyusun benim güzel meleğim
uyusun benim küçük sevgilim
büyüsün bitanem çiçeğim ninni ninni
uyu koynumda kokunu hissedeyim
minik ellerini tenini seveyim
iyi ki geldin benim bi tanem bebeğim ninni

ayyy bittim yorgunluktan son dk yemek yapınca halim kalmadı ya babası aldı dışarı çıktı bende yemekleri yetştirdim ohhhh süpeyim benn yaaaazemuszemus

o kadar odun bi adamla evlenmişimki.... bugün benim d.günüm en mutlu oldugum oglum yüzünden adamın ön bürosundaki kızdan,yanında calısan mühendisleri bile arayıp kutladı.kocam unutmuşşş...eve geldiginde naptınız bugün oğlunla dedi d.günümü kutladık dedim.ayyyyyy dedi .odunlukta sınır tanımıyosun dedim mi dedim .küsmüyüm EVET

doğum günün kutlu olsun canım yazıklar olsun nasıl unutur ya çok ayıp çokkkkkkklmaz:

Şeniz nice yıllara canım kocişininde bi ara hakkından gelirsin artık

yok yaa zaten iriydi benim memişler şimdi emzirme sonrası bi de sarkarsa ne yapmalıbilmiyorumkismile

gülüm bizim bi tanıdık var 2 çocuğu var göğüsleri dimdik.emzirme olayı bittikten sonra her banyoda göğüslerine soğuk su şoku yapıyomuş.şöyle ki;maşrapaya soğuk suyu dolduruyon memişi içine koyup kaldırıyon.her memişi 10-15 saniye bekletiyon.sonuç olarak dimdik göğüslerbayanssulusmile

valla benimkiler emzirmekten değil de bu sıcaklarda sütyen takmamaktan sarkacak böyle giderse sütyen takılmıyoki kızarıyo heryerim sadece dışarı çıkarken takıyorum eve gelene kadar isilik çıkarmış oluyorum zaten

Nice yıllar cnm.. Gücenmekte haklısın evet ama benim doğumgünümde olduğu gibi bütün bunların üstüne kayınvaliden bebeğinize bakmaya geldim bahanesiyle sabahın 8:30unda çat kapı sana yatıya gelseydi, sen de kibar bi şekilde onu göndermek isteyince aile faciası yaşasaydınız nolcaktı...

büyük göğüs mevzu olmuş ben ne yapayım hamile kalmadan 90 dı şimdi 100bilmiyorumkismile.yakında çarşafla boynuma bağlayacağım sutyen bulamıcam:a015:

amannnnn evlimisin derdin cok işte kayınvalide bi taraftan koca bi taraftan rahat yok ,bekar olsan aynı sey yasansa sevgilin sana yapsa (ki sevgiliyken asla unutulmaz ama evlenince işler arasında unutulur) koyarsın kapının önüne .neyse hakkından geliyorum ben onun bi daha ömrü billah unutamaz

nice mutlu senelere canım, eminim unuttuğu son doğumgünün olacaktır:)) boşver yaa cnm iş güç arasında bazen cidden unutulabiliyor özel günler. bence çok takmamak lazım. ben şahsen doğumgünümde hediye almak yerine herhangi bir gün içinden geldiği için,o an beni hatırlayıp aldığı hediyelerden çok daha mutlu olurum. doğumgünümü unutmuşluğu da vardır pek takmam açıkçası

walla çok çürkin duruyolar ve de löp löp sallanıyolar diye takıyorum ben de yoksa ede takmak tam eziyet

büyük göğüs mevzu olmuş ben ne yapayım hamile kalmadan 90 dı şimdi 100bilmiyorumkismile.yakında çarşafla boynuma bağlayacağım sutyen bulamıcam:a015:

akannehir:bbo: hiç göstermiy kııı

iyi geceler şekerler öpüyorum hepinizi yarın annemlere gidicem
herkese güzel haftasonları dilerimopuyorumnanaktan

sana da iyi haftasonları cnmopuyorumnanaktan

[QUOTE=pancuben;14781795]AYNIŞEYİ DÜŞÜNMÜŞÜZ

kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan[/QUOTE]
kaydirigubbakcemile5
bende yağçözü buzdolabına döktüm, sanki sarı su akıyo dolabın üstünden öyle lekeler kaldı,çok sinirlendim kızdım kendimeklava:neyse cnm giden gitmiştir kalanlar bizimdir:)
bebikom komşuya gezmeye gitti, ben de bu arada markete gideyim barimm. sonra da gelip yemekleri tamamlayayım
kız nasıl bırakıyon komşuya,ben görümcemlere bırakıyom
içim rahat etmiyo, koşarak ee geliyorum.
kızlar benim koca cüzdanı bulmuş arabadaymış....

canım oğluşa çok geçmiş olsunm..bayram öncesi izinemi çıkarılırmış....
gözünüz aydın cnm,
teşekkür ederi, ya ne bilim adamların rahatı yerinde
işciyi düşünen yok.
benneyaptımkibnce o bi kusur değil ama ben şu koca memelerimi küçültmek ciddi ciddi istiyorum.. ağzıma gircekler yakında
merak etme sen emzirmeyi bırak,onlar istemesende küçülüp sarkıcaklar:1hug:
burcu nimet hasret elff geçmiş olsun kızlar tüm sayfalara bakamadım kaçırdığım varsa kusura bakmayın
çok teşekkür ederim bebegim..
dogum günün kutlu olsun .bizdede var bir odun başına kalka kalka en sonunda
telefonuna not etti şimdi unutmuyo:))

kujum südyen takmadan nasıl dolanabiliyosun südyen takmayınca
altları pişik oluyo hemde çok sarkar. ben evde emzirme südyeni dışarda normal takıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…