- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #72.421
ayy ayfeeer güldürün benii..kıss ben o gölgeyi mölgeyi yok decekm fotoşopla..
hem nivarmış zacımda başmda dogal işteee.emzik olayına katılıorum tamm..
iki resmi koymamın nedeni gögsüm cok dikkat cekiomu bunu anlamaktı sayenzde bu mustehcen fotoyu eliorum direk..
öznur ne dudagı len..
haso thanks[soldakinde ikinizde daha güzel çıkmışınız ama evet göğüsler baya ortadalmaz:başka resim koy istersen cano
iki resmi koymamın nedeni gögsüm cok dikkat cekiomu bunu anlamaktı sayenzde bu mustehcen fotoyu eliorum direk..
öznur ne dudagı len..
haso thanks
kızlar sizin bebişlerden de ayak ve bacaklarını hareket ettirince kemik sesi geliyomu çıt çıt
kızlar napıyonuz..?
seyyal canım allahlarından bulsunlar...
bosna canım geçmiş olsun..inşallah kötü değildir...
benim salak kocam da aradı az önce cüzdanını kaybetmiş..10 tane kredi kartı nufüs cüzdanı herşey içindeydi..üstelik benim çok akıllı olan kocam kredi kartlarının üzerine şifresini yazar...kötükedihüso bir saattir evde cüzdan arıyorum ,ta aşşağıya çöp kutusunun oralara bile baktım yok...oda bakmış arabaya falan...bulamamış..harıl harıl aramakla meşgul
bana gecen gün iftira attı..ohh olsun diyesim var ama diyemiyorum...işe giderken traş takımlarını götürmüştü yanında..bazen orda traş oluyor..akşam getirmedi..ertesi gün ben getirdim onları sen kaybettin diye yok yere bana bin laf etmişti...
SÜtyen sormuştum ama araya kaynadı yaa(
hayırlı cumalar kızlar ,
benim artık dayancak gücüm kalmadı,
oğlum hasta,idrar yolu enfeksiynu geçiriyo.
sahura kadar hastanedeydik,babamızda evde,
bayrama kadar izin vermişler ücretsiz,tamdA zamanında çıktı izne
bayram geliyo borçlar birikti offf kafayı yiyecem,
biraz buraya kafayı dagıtıyodum şimdi havalar sıcak
oda yanıyo resmen nete bile giremiyorum-,,
Çıkmaya çalışıyor canım damaklar beyazladı ve bir tane diş yeri patladı elimize sertlik geliyor dün doktor teyzemizde onayladı birtanesi çıkmaya hazılranıyor dedi....
asya saat 9 dan beri uyuyor.bi gidip bakem???eeee gece 1 de yatarsa....
benımkıde alt acmasıyla oynuyor.bende makına acayım bare :))) super sessız makınamı deneyecem ılk defa
yürüteç alıpta kullanmaya başlayanınız varmı.ben kızım ayakta durmayı çok seviyo,alayım diyorum ama erken mi acaba? 18'inde 5 aylık olduk.
doktorunu aramadım kibilmiyorumkismile
öznur ne dudagı len..
haso thanks
Ay evet geliyor ve ben her seferinde bu sefer bir yerini kırdım galiba diye düşünüyorum
uyyyy kartın üzerine şifre yazmak ta ne olüy daaa, karadenizli mi kocan?? geçmiş olsun cnm yaa. walla ehliyet kimlik gibi şeylerle uğraşmak cidden zor oluyor
ben de hiç memnun değilim emzirme sütyenlerinden:umursamaz: ya yarıya kadar açılıveriyor üstelik göğüs uçlarını da belli ediyor sinir oluyorum
çok geçmiş olsun cnm benim yaaa, kıyamam yavru kuşa
şimdiden hayırlı olsun Ayfercim, inşallah kolaycacık çıkıverir
benimki 2'ye doğru uyudu ama ne yazar yine azman yine azmansenağlama
hüüüü dimek aldınız makinayı, hayırlı olsun bakem
Hasret kullanıyoo cnm, ama çoğu bebişin doktoru önermedi
Ebuşşş çok şekersiniz fotolarda. hiç gerek yok fotoyla oynamana da sahi nasıl yapıyosun ki onu?
Bebeğinizi emzirerek 6 aya kadar geldiniz. Bundan sonra doktorunuz, her ay uygun ek gıdaları bebeğin diyetine ekleyecektir. Belki siz de; bazen meraktan, bazen de çevredekilerin ısrarıyla bebeğinize henüz doktorun önermediği gıdaları tattırıyor olabilirsiniz. Ancak bazı gıdaları 1 yaş dolana kadar bebeğe vermemelisiniz. Aşağıdaki liste size yardımcı olacaktır:
İnek sütü ( bebeklerde allerji ve kansızlığa yol açar )
Bal ( bebekte ölümcül olabilecek tehlikeli bir tabloya yol açabilir )
Tuz ( bebeğin böbrek fonksiyonları fazla tuzu atacak kadar gelişmemiştir )
Turunçgiller, çilek, kivi ( bebekte allerjik olabilir )
Yumurtanın beyazı ( yumurta sarısına göre daha allerjiktir )
Çay ( gıdalardaki demiri bağlayıp kansızlığa neden olur )
e neden ki?
serhan uyandı sebze püresini yedi üstüne bide mama içti oynadık gülüştük bu arada ben sayfayı açık bırakıp gitmişim sizde maşallah kaynatmışınız bol bol şimdi uyudu artık bi yemek faslına başlayayım
yaa bu arada dün kocişim ocağı silerken porçöz dökmüş ocakta bişey yok ama altında çamaşır makinam duruyo ön yüzünü sapsarı yapmış damla damla dağınık şekilde bayada var sabah gösterdim üzüldü kaş yapayım derken göz çıkarmışım diyo
kıs kactır soruom aynı soruyu evet cok guzel masallah.ama esteıkmı dogal mı cıkaramadım :)))
hiç dikkat etmedim gelmiyor herhalde...kızlar sizin bebişlerden de ayak ve bacaklarını hareket ettirince kemik sesi geliyomu çıt çıt
yürüteç alıpta kullanmaya başlayanınız varmı.ben kızım ayakta durmayı çok seviyo,alayım diyorum ama erken mi acaba? 18'inde 5 aylık olduk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?