2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

baa hala cıkaramadım dio
estetgi kim kaybetmiş ben buuom bunca işimin arasına..
ama bi tanış varsa bildigin kepcelerimi düelttirebilirim..kulişlerimi ..

oyy senin kulişlerini yesinler kızının kulişlerde sağa benzemiş zaar:)
ama kaynananlara kızma gerçekten babasına benzior sıpişkom:)

]
yaw bu ne yemek yapacagım derdı benı gerdı yıne.

aynen herghün aynı dert beee, ne yapacağıma karar verdikten sonra kolay oluyo da gel de karar verşakkıdı ben tüm tavuk çıkardım fırına vericem.yanına da pilav salata ayran. çorba zati Allahın emri. zeytinyağlı barbunya, tatlı olarak ta güllaç var

iyilik yaptı bana ama işte ne bileyim ben onun bu kadar güçlü bişey olduğunu diyo ne yapalım can sağlığı

şekerpareler ne tatlı çıkmışınız kısss zilloşunla iki resimde şüpermişşşş

Geçmişi okicam diye kızım uykusunu aldı ve kıpırdanıo yaa
Asinaz tam ayrıntılı bilmiyorum ama ewdeki düzensizlikten dolayı sanırım lütfen yapmayın bi yuva kolay kuurlmuor yazık bebişe geçer hepsii aa:)
bosna ewet işten atmalarından korkmuyorsan gidip konuş wermek zorundalar wermiyorlarsa avukata git napabilirsin öğren sessiz kalma yazık yaaa

meral yawrum z.barbunya ile güllacı hemen buraya gonder kocam bayılır ıkısınede
barbunyam kalmamıs bende yapacaktım.gullacıda hıc sevmem bırının yapması lazım :)))

s.taner dı o canım bosna degıldı

ben de hiç memnun değilim emzirme sütyenlerinden:umursamaz: ya yarıya kadar açılıveriyor üstelik göğüs uçlarını da belli ediyor sinir oluyorum

MRL benimkide yarıya kadar açılıo işte. bende tam açılsın istiorm rahat rahat emziriyim seyyar askılı penye sütyen bulmştm bidaa bulamadım onları tavsiye ederim. askısını cıkarıver istediğin yere kadar indir sonra geir tak.
ben hala göğüs pedi kullanıyorum cunku emzirirken diğeri akıo. bazen üyükoyun yattıysamda akıo

meral yawrum z.barbunya ile güllacı hemen buraya gonder kocam bayılır ıkısınede
barbunyam kalmamıs bende yapacaktım.gullacıda hıc sevmem bırının yapması lazım :)))

olur olur adresi yaz getirem:))
puhahhah sen sevmiyon diye adama da mı yapmıyon kıııı? muhallebili yaparsan seversin cnm bi dene

yaa cnm ben penye istemiyorum çünkü göğüs uçlarını belli ediyo onlar da. dolguludan da nefret ederim. hani ne penye kadar ince ne de dolgulu gibi şişkin olmayanları seviyorum. bilmem anlatabildim mi:uhm:

Kızlar güllacı kendiniz yapıyorsanız eğer, en üstüne krem şanti sürün, harika oluyor..
Bizimkilerde sevmezdi ama şimdi sevmeyen kalmadı cokacimcoook

Ne yedirmiştin ki canım yaa. deiğin gibi aglicak kadar ne oldu ki inş önemli bişeyi yoktur kuzumuzun

Tamamen katılıyorum tek kelime bile eklemeye gerek yok sapına kadar haklısın vala.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…