- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #72.441
baa hala cıkaramadım dio
estetgi kim kaybetmiş ben buuom bunca işimin arasına..
ama bi tanış varsa bildigin kepcelerimi düelttirebilirim..kulişlerimi ..
baa hala cıkaramadım dio
estetgi kim kaybetmiş ben buuom bunca işimin arasına..
ama bi tanış varsa bildigin kepcelerimi düelttirebilirim..kulişlerimi ..
benım tanıdıgım var ama senın kulıslerde dahıl duzelttırmen gereken bı yerın yok.
yaw bu ne yemek yapacagım derdı benı gerdı yıne.
kıs bugün melakelerin üstünde heee..kendimi kötü hissettiğimde seni arayacam ilk.anmsn..
yemek olark karnıarık yap patlıcanlı blion daa üzernede kşar..
en sınır oldugum sey.
acaıp dıkkat ederım ama bıze bırı geldımı ınadıma mı yapıyorlar nedır mahvedıyorlar makınalarımı.en uzuldugumde bosch ız bırakmayan buzdolabımı cızmelerıydı.takıntılıyım gıdıp gelıp bakıp sınırlenıyorum
]
aynen herghün aynı dert beee, ne yapacağıma karar verdikten sonra kolay oluyo da gel de karar verşakkıdı ben tüm tavuk çıkardım fırına vericem.yanına da pilav salata ayran. çorba zati Allahın emri. zeytinyağlı barbunya, tatlı olarak ta güllaç var
Geçmişi okicam diye kızım uykusunu aldı ve kıpırdanıo yaa
Asinaz tam ayrıntılı bilmiyorum ama ewdeki düzensizlikten dolayı sanırım lütfen yapmayın bi yuva kolay kuurlmuor yazık bebişe geçer hepsii aa:)
bosna ewet işten atmalarından korkmuyorsan gidip konuş wermek zorundalar wermiyorlarsa avukata git napabilirsin öğren sessiz kalma yazık yaaa
meral yawrum z.barbunya ile güllacı hemen buraya gonder kocam bayılır ıkısınede
barbunyam kalmamıs bende yapacaktım.gullacıda hıc sevmem bırının yapması lazım :)))
ben de hiç memnun değilim emzirme sütyenlerinden:umursamaz: ya yarıya kadar açılıveriyor üstelik göğüs uçlarını da belli ediyor sinir oluyorum
MRL benimkide yarıya kadar açılıo işte. bende tam açılsın istiorm rahat rahat emziriyim seyyar askılı penye sütyen bulmştm bidaa bulamadım onları tavsiye ederim. askısını cıkarıver istediğin yere kadar indir sonra geir tak.
ben hala göğüs pedi kullanıyorum cunku emzirirken diğeri akıo. bazen üyükoyun yattıysamda akıo
kızım sabah bir çığlıkla uyandı devamlı ağladı sol gözü ve dudağının sol tarafı şişti dr götürdüm farklı bişey yedirmedim anne sütü dr yediklerin alerji yapmış olabilirdedi kan idrar ve kaka tahlili istedi kızım daha idrar kaka yapmadı sadce kan tahlili verdik şimdi uyuyo yavrum o kadar çok ağladıkı bi yeri ağrıyo gibi ama anlamadım alerji olunca şişsin anlarım ama uykudan uyandıracak kadar susmadan ağlamasının nedenini çözemedim o ağladıkca bende ağladım yavrum şimdi elim kolum bağlı oturuyorum hiç bişey yapmadık devamlı sallıyorum uyanınca gene ağlıycak muhtemelenmafoldumben
LANET OLSUN O MEYWELEREDE HERŞEYE:gitme: ewet uyandı şimdi kaka yapmasını beklicez kaka yapsın 1 saati geçirmeden getirin dedi dr..
normal sütyenlerin gözünü sewyim sıyırıyorum yukar emziriyorum ewdeyken zaten ne sütyeni bu sıcakta
Ben hayatta duramam sütyensiz terlerim mafolurum
ya nehir bence siz mahkemeye değil bi aile terapistine gitmellisiniz! sinirliyim zaten alla alıcam elime seni nedir eksik olan madem yıpranacaktınız ne diye antalyadan döndün beraber olmak için değil mi.. e berabersiniz işte yani geçici bir dönem katlanacaksınız.. ki kaynananın gayet iyi olduğunu asla sana ne laf dediğini ne karıştığını sölüyosun.. başbaşa kalmaksa her akşam çıkın dolaşın hawalar sıcak alın kızıda arabasına gidip bi çay için bi yerde ne bilim yani.. ne bu yıprandık yıprandık allah aşkına yapma... dön antalyaya o zaman özleyince yine gelir gidersiniz zaten ekim ayında bitmiyomuydu borçlar? sorunuzu ne nehir? kocan iyi anlayışlı seni sewiyo kawgası yok gürültüsü yok bir dediğini ikiletmez ağzına bakıyo.. ben delinin tekiyle sawaşyorum yıllardır..
Kızlar güllacı kendiniz yapıyorsanız eğer, en üstüne krem şanti sürün, harika oluyor..
Bizimkilerde sevmezdi ama şimdi sevmeyen kalmadı cokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?