2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Eymen paşam tam 2 dak. önce daldı uykuya. kaç gecedir böyle, 2'de yatıyor üstüne bi de adam gibi uyumuyor. herkeslere iyi geceler. benim laptop gitti yine, diğer pc'den yazıyorum(

slm kızlar.sinir katsayım çok yüksek...patlamaya hazır bombayım şu an.birincisi bu asya hanım hala uyanık.iyice alıştı memede uyumaya.gündüzde gecede memede uyuyo sonra yerine yatırıyorum...bugün dedim kendi kendime bakıcı olayı işin içine girecek eylülde...bakıcı bunu nasıl uyutacak???vermeyim memeyi uyuması için dedim.saat 11 den beri o inat ben inat uyumaya çalışıyoıruz.ayağımda sallıyorum istemiyo.illede meme.bakalım kim kazanacak...,

ikincisi benim akıllı kocam tutturdu ille iftara çağıralım ahaliyi(eltimler-eltimin ailesi-kayınvalidemler ve benim annemler)..iyi peki dedik çağırdık pazar gününe.şimdi de eşim ne dese beğenirsin.pazar akşamı 1-2 saatliğine iş yerine gitmesi gerekiyormuş...milleti çağırttı bana...bide şimdi söylüyo bari işten gelince söylede bende arayım cts ne alayım.....delirtti beni.gitmeyeceksin dedim.sen gidersen bende çeker giderim dedim ama bi yandan da ekmek kaoısı gitmesi gerek..o da iyi gitmem o zaman dedi....

evet yine asya kazandı...nasıl olacak bu kızın uykusu bakıcıyla..valla meme vermesen yıkıyo ortalığı.şu saatte tüm binayı mecburi sahura kaldırdı...

yok yaa zaten iriydi benim memişler şimdi emzirme sonrası bi de sarkarsa ne yapmalıbilmiyorumkismile

benim bide bu ikinci bebiş.ardadan sonra sarkmıştı zaten.asyadan sonra yerlerde gezer herhalde.....ama kafaya koydum toplattırıp dikleştiricem ameliyatından korkmazsam...

nice yıllara canım..gerçekten çok ayıp etmiş kocişin.....kötükedihüsoklava:

hadi gözünüz aydın...

selam kızlar annem yıne 03 30 da uyandırdı benı doguhan acıkmıs dıye.ben anlamıyorum bu cocuk kımse yokken neden 06 30 da uyanıyorda annem burada oldugunda 03 30 da uyanıyor.bende emzırıdım gazını aldım anneme bıraktım asagı gerı ındım sımdı yukarıdan seslerı gelıyor.
doguahn uyumayınca onu uyutmak ıcın yatak odasına almıstım uyuya kalmısım onunla .annem ablam bızdeydı.kocam geldı aldı doguhanı besıgıne cıkardı.mutfak falan darmadagın aksamdan kalma.ablamın gorumcesı ve kayınvalıdesı gelecek bırde enısrtem.barı kalkayımda mutfagı toplayayım.

Günaydın millet :lepi:

Dün babamla annemin 30. evlilik yıldönümüydü, çamlıca tepesinde güzel bir iftar yemeği yedik..
Ama ben çocukla gittiğim hiçbiryerden tat alamaz oldum, yok uykusu şaşıyor bilmemne derken daha çok rahatımız kaçıyor, çocuklu insan evinde rahat gerçekten..

Şimdi yarım saat sallamanın sonucunda çingene salıncağında uyuyuverdi sempatiksalakcinni, fırsattan istifade biraz uyuyayım ben de..
Şeniz

günaydın yeni üyeyim adım nur oğluşum 5,5 aylık mart 2010 annesiyim burada olmak çok hoş herkese günaydınnn
Günaydın cnm.. Hoşgeldin..

Nice 30 senelere olsun Gamzecim. Darısı bizlerin başına. Evet bebekle herşey benim de gözümde çoook büyüyo. İki gün önce kayınvalidemlerdeydik. Uyku saati şaştı. Saat 10a kadar kan ter içinde kaldık..
Maşallah Ensar'a . İnşallah hep böyle uyur küt diye :)))

Canım iyi sinirlenmişsin sen...
Ben de Pelin'in huylarını bakıcı öğrensin diye erken başattım.. Çok şükür ayrıca da maşallah araları iyi şimdilik ki biliyosun benim kızı benim dışımda kimse susturamıyodu..
Bugün biz güne 6:45te başladık.. Alt komşumuz karı koca dr. Bi hafta sonları var.. Onda da Pelin rahat vermiyo .Utanıyorum valla artık..
Babasını yolcu ettik.. Terkrar uyudu bizimki..Benim uykum kaçtı tabi... Şimdi yeni uyandı. Maşallah keyfi yerinde, ne kadar sürerse...
Misafir konusunda yine iki çocukla iyi ortaya düşmüşsün Olcay. Ben hiç cesaret edemiyorum. Zaten ev darmadağın bi de yemek falan uğraşamıyorum.. Kendimize yapamıyorum ki misafire yapiim.. Allah sana da kolaylık versin. Yardım edecek birileri var mı bari? Yoksa hazır bişeyler alsan..

kaydirigubbakcemile3

Merlike cnm kaç zamandır sorucam adın neydi? melike mi ki?

benim laptop kafayı yedi. daha yeni yaptırmıştım az evvel iki kez kapandı kendi kendine. sanırım miadı doldu artık

Yok. ben Merve kızımda Melike= Merlike:)

Günaydııınn gene tabii ayağımda uyuyor hanfendi yaydı popoyu enide esir aldı sahur bulaşığı bnm kafaltı hepsi lavabonun başında millet uyutur iş yapar ben böle otuuorm off sonra motor takmış gibi koşturr...
bnm kız yogurt corbası manyaa oldu akşam sofrada istedi demiştm ya geçen. ben agzıma götürürken agzını açtı die. dün armut werdim surat bi karış sanki limon yiyo. üzüldüm istemio fln die akşam yoort corbasını bi yiyişi war ne buruştu yüzü ne püskürttü yalıo maşş kaşığı resmen:))

nice mutlu yıllara ne kadar güzel allah herkese nasip etsin.bu çocukla gezme işinde hemfikirim.dün gece bizde kayınvalidemlere gittik herkez birden bi üşüştü kızımın başına ,çocuk bunaldı , huysuzlandı.1 saat sakinleştirmek için uğraştım.aksayan uykumuzu söylemiyorum.çekilin çocuk biraz nefes lasın dediğim zaman herkesin surat düşüp ''çocuğu sevdirmiyo,götermek istemiyo'' oluyorum.offfffff

misafiri severim ben ama aslına bakarsan bu sene kimseyi çağıracak halim yoktu asyayla çok zor eşim illede çağıralım dedi.pazar günü olsun ben asya ya bakarım dedi.iyi o zaman dedim.o asya ya bakıcak...zaten menüyü abartmıycam yenmiyo iftarda...ana yemek olarakta fırınağzı yaptırcam..meşhur burda biliyosun...hazır yemek sayılır....yanına da çorba pilav,salat,turşu yeter diyorum...börek yapıym dedim annem hiç gerek yok yenmez dedi...az mı?

Çağla Şikel'in hurriyet.com.tr de resimleri war dleirecem yaa delirecem o nasıl doğum yapmak yaa napıo bunlar böle. hiç doğum yapmamış gibi dolanıolar. bende 9 kilo aldım duruo 6 sı onun nereye gitti. o tabisüt werce mdie uuraşmamıştır bnmde süt derdim olmasa hiç bişe yemem olurum öle. hayret bişe yaa..
bi kaç aya Ebru Şallıda çıkar fıstık gibi olan bie olyo:) hele o 3 kilomu ne almış ama günah yani. hadi o dr kontrolünde takviye haplarla fln saglıklı ilerlio bizim aptal halkımız o 3 kilo aldı die bişe yemicek etmicek hamileyken cocuklarının saglıgıyla oynicaklar. tabi ebru hanım onu düşünmez acıklamaz ben dr kontrolundeyim die sadece cıkıp oglum cok saglıklı diyip duruo inş insanlarımız denemez öle...

mrb gülgen ergene ne demeli kadın peşi peşi çocuk dogurdo hele bide ikiz dogurdu taş gibi..hemde gençleti valla benden en az 10 yaş fazladır ama ben daha yalı dururum heralde onun yanında...çagla ikelin oglu 2700 falan dogmuş ama şimdi tosun gibi maşallah ben 20 kilo aldım 3700 kızım dogdu eve geldim hala aynı kilodaydım gr vermemişim.kilo benimse kız nerde ,kız benimse bu kiloda ne oldum hala gr gr 10 kilosu gitti şimdi 10 kilo yerleşti karar verdim ekim 15de ie başlıyacagım şu bakıcı ok derse sonra sütdaz zaten sıkı bir rejim ameliyathane hep ayaktasın zaten kilolar pufff diye gider inş.kendime birşey almıyorum sırf verecem diyehihoyyyt

arkidişler bana bi öneri..........
yarına misafirim var iftara: 13 kişilik..menüyü abartmayım dedim ama...bide börek yapsamm mı?
menüm:
1-çorba
2-tavuk pirzola fırınağzı
3-pilav
4-salata-turşu
5-karpuz
6-tatlı

kızlar nabersiniz?
nur_ege hoşgeldin...
ege43 canım benim koçam hep unuttu şu zamana kadar...bizim için önemli olam her günü...
en azından seninki sadece bu sene unutmuş...
olcay canım ne cesaret valla 2 çoçukla misafir almak yemeğe..ben hayatta cesaret edemem...kendimize zor yemek yapıyorum..

yok canım bence gerek yok börege falan ama az geldiyse gözüne bir zeytinyağlı ekleyebilirsin bu listeye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…