2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ah bu veletler oyuncak ettiler bizi. hep te kazanan onlar oluyo farkındaysanbilmiyorumkismile
yaaa walla benim adam da dedi çağıralım diye ama ben hiç kalkışamadım doğrusu. normalde her sene bikaç iftar alırız. bu sene kimseyi çağıramam dedim, istediğin kişilere dışarıda iftar ver dedim. çok zor bu bebeklerle. bi de işleri hiç belli olmuyor. bazı günler hiçbişi yaptırmıyorlar. Allah kolaylık versin cnm

bu saatte mi topladın yaa, sabaha kalsaydı bari

günaydın yeni üyeyim adım nur oğluşum 5,5 aylık mart 2010 annesiyim burada olmak çok hoş herkese günaydınnn

hoşgeldin aramıza Nurkaydirigubbakcemile5

Nice seneleri olsun inş. cnm. maşallah ne güzel demek hala kutluyolar evlilik yıldönümlerini

memnun oldum Merve:))
afiyet olsun kızımıza

fırınağzı ne ki çok merak ettim

ben börek tarzı hamurişlerini çok sevdiğim için genelde ararım iftar sofralarında ama bu menü de bebekle yeterli görünüyor. böre3k yapacak olursan da bugünden hazırlarsın yarına sadece fırına verirsin artık cnm

yok canım bence gerek yok börege falan ama az geldiyse gözüne bir zeytinyağlı ekleyebilirsin bu listeye...

o da olabilir. ama ben börek yemeyi tercih ederim:)))

oğluş uyudu sonunda. allahım dün gece zaten 2'de uyudu. sonra defalarca kalktı. sabahın köründe de dikildi ve anca uyudu. ben de kalkıp ütü yapayım bu arada bari

sağolun ebru ve meral kardeşlerim...bizim burda da genelde börek makbüldür iftarda...o zaman yapıverem bugünden.içime sinmeyecek yoksa...

:=))) bende zeytin yağlıları sevdiğim için takıldı gözüme...

güya oğluş uyuyacaktı da ben de ütü yapacaktım,pehhh. pc'yi kapamam ile uyanması bir oldu( şu an ayağımda sallıyorum paşazadeyi

sağolun ebru ve meral kardeşlerim...bizim burda da genelde börek makbüldür iftarda...o zaman yapıverem bugünden.içime sinmeyecek yoksa...

rica ederiz cnm, ellerine kollarına sağlık şimdiden

Günaydııınnn!!! opuyorumnanaktanbuyrunnnnnnnnn

günaydınnn cnmm

büyük göğüs mevzu olmuş ben ne yapayım hamile kalmadan 90 dı şimdi 100bilmiyorumkismile.yakında çarşafla boynuma bağlayacağım sutyen bulamıcam:a015:
aynen yazgı bnde aynı durumdayım şu an 100lerdeyim zaten balenli takamlıyorum ezelden beri pörtlüyo((

menü süper gerek yok fazlasına bnce:içelim:

mrb annişler yorgunluktan ölüyorum ya evi sil süpür bulaşık çamaşır kocam oğlum offf bitti çok şükür temizlik babası doyuruyo oğluşunu bnde daha yeni tıkınıyom ya oğlum 2 gündür herşeyi bağırarak yapıyo uyrken yemek yerken oynarkn hep bağırıyo piskobata bağladı kendini

yerim onu ben psipsikopatım:asigim:

arkadasım bende hamile kalmadan önceki kotlarıma rahat giriyorum sezeryanla doğum hemde ... ama benimkisi sinirsel kilo kaybı !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! formumu kocama ve ailesine borcluyum iyki varlar !!!!!!!!!!!!

2 yıllık evliyiz canım biz cok da tınlamıyorum . temmuzda onun d.günüydü.işi bıraktıgım halde marttan beri calısmıyorum gittim en iisinden ayakkabı aldım ona kendi birikimimle.demekki bende onun gibi olmalıymısım .ve dün öglene kadar evdeydi sabahtan beri tlf hiç susmadı bugün senin diyo yaaaaaaaaaaaaa... ama cakmıyo yada cakmamakta ısrar ediyo.

Çok üzgünüm çoook salak kocam elini kesmiş fayansla.. kanı durudrmaya çalışıyolarmış şu an allahım yaaa.. bırakmıyo fayansçı yapsın illa o da girecelk tadilata dötü durmuyo bi yerde

sağol hasretcim ama duramadım börek te yaptım...
meralcim fırınağzı kayseride yaptırılır genelde iftara....kırmızı et olacaksa kuşbaşı doğranır...tavuk ise pirzola yada tavuk sarmadan olur.tepsiye patates,biber,domates,sarımsak,mantarı iri iri doğrarsın.üstüne eti dizesin....hafif salçalı su gezdirirsin ekmek yapan fırına götürürsün 2 saat önceden...nefis pişer pamuk gibi ve odun ateşinde piştiği için süper lezzetli olur...

Çok üzgünüm çoook salak kocam elini kesmiş fayansla.. kanı durudrmaya çalışıyolarmış şu an allahım yaaa.. bırakmıyo fayansçı yapsın illa o da girecelk tadilata dötü durmuyo bi yerde

geçmiş olsun kocana hasretcim geçmişi bakmadım henüz cery nasıl oldu geçti mi ishali

offf canım çekti yaauuu cokacimcoook zati oruçluyum ve acıktım boshayallersmile bi ara kocişe aldırayım malzemeleri de ben de deneyim bunu ama evdeki fırında

çıkar çıkar bitmiyo belim koptu pet su taşımaktan.. dewir ilanından arayan soranda yok

Sen nie taşıosun ki eleman yok mu töbetöbeee.
ya kızlar herobaby'nin organik tahılları warmış siteni birinde gördmü ecocert sertifikalı içindekilerdede hiç katkı maddesi demio bugday unu üzüm suyu vitamin fln dio alsammı ki. benim hiç niyetim yoktu öle kavanoz maması hazır şeyler fln ama bu doğal gibi sanki.katkı maddesi olsa yazarlar dimi hazır mama diil bu. doğala özdeş fln demio doğal aroma dio hep..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…