- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #72.541
slm kızlar.sinir katsayım çok yüksek...patlamaya hazır bombayım şu an.birincisi bu asya hanım hala uyanık.iyice alıştı memede uyumaya.gündüzde gecede memede uyuyo sonra yerine yatırıyorum...bugün dedim kendi kendime bakıcı olayı işin içine girecek eylülde...bakıcı bunu nasıl uyutacak???vermeyim memeyi uyuması için dedim.saat 11 den beri o inat ben inat uyumaya çalışıyoıruz.ayağımda sallıyorum istemiyo.illede meme.bakalım kim kazanacak...,
ikincisi benim akıllı kocam tutturdu ille iftara çağıralım ahaliyi(eltimler-eltimin ailesi-kayınvalidemler ve benim annemler)..iyi peki dedik çağırdık pazar gününe.şimdi de eşim ne dese beğenirsin.pazar akşamı 1-2 saatliğine iş yerine gitmesi gerekiyormuş...milleti çağırttı bana...bide şimdi söylüyo bari işten gelince söylede bende arayım cts ne alayım.....delirtti beni.gitmeyeceksin dedim.sen gidersen bende çeker giderim dedim ama bi yandan da ekmek kaoısı gitmesi gerek..o da iyi gitmem o zaman dedi....
ah bu veletler oyuncak ettiler bizi. hep te kazanan onlar oluyo farkındaysanbilmiyorumkismile
yaaa walla benim adam da dedi çağıralım diye ama ben hiç kalkışamadım doğrusu. normalde her sene bikaç iftar alırız. bu sene kimseyi çağıramam dedim, istediğin kişilere dışarıda iftar ver dedim. çok zor bu bebeklerle. bi de işleri hiç belli olmuyor. bazı günler hiçbişi yaptırmıyorlar. Allah kolaylık versin cnm
selam kızlar annem yıne 03 30 da uyandırdı benı doguhan acıkmıs dıye.ben anlamıyorum bu cocuk kımse yokken neden 06 30 da uyanıyorda annem burada oldugunda 03 30 da uyanıyor.bende emzırıdım gazını aldım anneme bıraktım asagı gerı ındım sımdı yukarıdan seslerı gelıyor.
doguahn uyumayınca onu uyutmak ıcın yatak odasına almıstım uyuya kalmısım onunla .annem ablam bızdeydı.kocam geldı aldı doguhanı besıgıne cıkardı.mutfak falan darmadagın aksamdan kalma.ablamın gorumcesı ve kayınvalıdesı gelecek bırde enısrtem.barı kalkayımda mutfagı toplayayım.
bu saatte mi topladın yaa, sabaha kalsaydı bari
günaydın yeni üyeyim adım nur oğluşum 5,5 aylık mart 2010 annesiyim burada olmak çok hoş herkese günaydınnn
hoşgeldin aramıza Nurkaydirigubbakcemile5
Günaydın millet :lepi:
Dün babamla annemin 30. evlilik yıldönümüydü, çamlıca tepesinde güzel bir iftar yemeği yedik..
Ama ben çocukla gittiğim hiçbiryerden tat alamaz oldum, yok uykusu şaşıyor bilmemne derken daha çok rahatımız kaçıyor, çocuklu insan evinde rahat gerçekten..
Şimdi yarım saat sallamanın sonucunda çingene salıncağında uyuyuverdi sempatiksalakcinni, fırsattan istifade biraz uyuyayım ben de..
Şeniz
Nice seneleri olsun inş. cnm. maşallah ne güzel demek hala kutluyolar evlilik yıldönümlerini
Yok. ben Merve kızımda Melike= Merlike:)
Günaydııınn gene tabii ayağımda uyuyor hanfendi yaydı popoyu enide esir aldı sahur bulaşığı bnm kafaltı hepsi lavabonun başında millet uyutur iş yapar ben böle otuuorm off sonra motor takmış gibi koşturr...
bnm kız yogurt corbası manyaa oldu akşam sofrada istedi demiştm ya geçen. ben agzıma götürürken agzını açtı die. dün armut werdim surat bi karış sanki limon yiyo. üzüldüm istemio fln die akşam yoort corbasını bi yiyişi war ne buruştu yüzü ne püskürttü yalıo maşş kaşığı resmen:))
memnun oldum Merve:))
afiyet olsun kızımıza
misafiri severim ben ama aslına bakarsan bu sene kimseyi çağıracak halim yoktu asyayla çok zor eşim illede çağıralım dedi.pazar günü olsun ben asya ya bakarım dedi.iyi o zaman dedim.o asya ya bakıcak...zaten menüyü abartmıycam yenmiyo iftarda...ana yemek olarakta fırınağzı yaptırcam..meşhur burda biliyosun...hazır yemek sayılır....yanına da çorba pilav,salat,turşu yeter diyorum...börek yapıym dedim annem hiç gerek yok yenmez dedi...az mı?
fırınağzı ne ki çok merak ettim
arkidişler bana bi öneri..........
yarına misafirim var iftara: 13 kişilik..menüyü abartmayım dedim ama...bide börek yapsamm mı?
menüm:
1-çorba
2-tavuk pirzola fırınağzı
3-pilav
4-salata-turşu
5-karpuz
6-tatlı
ben börek tarzı hamurişlerini çok sevdiğim için genelde ararım iftar sofralarında ama bu menü de bebekle yeterli görünüyor. böre3k yapacak olursan da bugünden hazırlarsın yarına sadece fırına verirsin artık cnm
yok canım bence gerek yok börege falan ama az geldiyse gözüne bir zeytinyağlı ekleyebilirsin bu listeye...
o da olabilir. ama ben börek yemeyi tercih ederim:)))