- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #72.561
geçmiş olsun kocana hasretcim geçmişi bakmadım henüz cery nasıl oldu geçti mi ishali
offf canım çekti yaauuu cokacimcoook zati oruçluyum ve acıktım boshayallersmile bi ara kocişe aldırayım malzemeleri de ben de deneyim bunu ama evdeki fırında
Sen nie taşıosun ki eleman yok mu töbetöbeee.
ya kızlar herobaby'nin organik tahılları warmış siteni birinde gördmü ecocert sertifikalı içindekilerdede hiç katkı maddesi demio bugday unu üzüm suyu vitamin fln dio alsammı ki. benim hiç niyetim yoktu öle kavanoz maması hazır şeyler fln ama bu doğal gibi sanki.katkı maddesi olsa yazarlar dimi hazır mama diil bu. doğala özdeş fln demio doğal aroma dio hep..
mrb kızlar nasılsınız ben öldüm bugün benim paşa 10 da bi uyandı daha uyumadı hiç yapmazdı böyle dişi galiba dolven verdim biraz geçti ya bişi sorcam sizin bebikler de sizin göğsünüzü ısırıyomu ya benimki çok kötü ısırıyo etinden ayırdı kanattı bugün ya allahtan dişi yok olsa tamamen kopcak off çok ağırıyo korkuyorum emzirmeye tekrar ısırcak diye ya daha yemek bile yapamadım kocişimde gelmedi yazık onun ayağınada bi demlik ateşin üsütnden yeni alınmış çay dökğldü yandı öyle bide işe gitti offf napcam ben bu iki erkekle ya
bugün pek bi sakin kimsecikler yok millet nerde yahuu
mrl laptop yapıldı herhalde yağında sallayarak yazdığına göre:)
mrb annişler yorgunluktan ölüyorum ya evi sil süpür bulaşık çamaşır kocam oğlum offf bitti çok şükür temizlik babası doyuruyo oğluşunu bnde daha yeni tıkınıyom ya oğlum 2 gündür herşeyi bağırarak yapıyo uyrken yemek yerken oynarkn hep bağırıyo piskobata bağladı kendini
Çok üzgünüm çoook salak kocam elini kesmiş fayansla.. kanı durudrmaya çalışıyolarmış şu an allahım yaaa.. bırakmıyo fayansçı yapsın illa o da girecelk tadilata dötü durmuyo bi yerde
sağol hasretcim ama duramadım börek te yaptım...
meralcim fırınağzı kayseride yaptırılır genelde iftara....kırmızı et olacaksa kuşbaşı doğranır...tavuk ise pirzola yada tavuk sarmadan olur.tepsiye patates,biber,domates,sarımsak,mantarı iri iri doğrarsın.üstüne eti dizesin....hafif salçalı su gezdirirsin ekmek yapan fırına götürürsün 2 saat önceden...nefis pişer pamuk gibi ve odun ateşinde piştiği için süper lezzetli olur...
cumartesi tabi gezin tozun ya da keyif yapın ohh ne güzell:)
herkesler kocasıyla gezmelerde cnm
yok kız yapılmadı. bugün kapanmadı henüz du bakalım nolcak
benimkinde de başladı bu bağırma adeti yaa, susturamıyorum herifi. sanırım sesleri pek bi hoşlarına gitti
geçmiş olsun cnm
ımmmmhhhh tam damak tadıma uygun leziz bi yemek,ellerine sağlık cnm. buna benzer bişi yapıp fırına veririm bazewn ama eminim ki odun ateşinde tadı bambaşka oluyodurcokacimcoook
walla ben evde kös kös oturuyorum ve bunaldımmm:1closedeyes:
2 yıllık evliyiz canım bizcok da tınlamıyorum . temmuzda onun d.günüydü.işi bıraktıgım halde marttan beri calısmıyorum gittim en iisinden ayakkabı aldım ona kendi birikimimle.demekki bende onun gibi olmalıymısım .ve dün öglene kadar evdeydi sabahtan beri tlf hiç susmadı bugün senin diyo yaaaaaaaaaaaaa... ama cakmıyo yada cakmamakta ısrar ediyo.
ay geçmiş olsun..benimkinede ne olduysa topallıyo bir kaç gündür...Çok üzgünüm çoook salak kocam elini kesmiş fayansla.. kanı durudrmaya çalışıyolarmış şu an allahım yaaa.. bırakmıyo fayansçı yapsın illa o da girecelk tadilata dötü durmuyo bi yerde
sağol hasretcim ama duramadım börek te yaptım...
meralcim fırınağzı kayseride yaptırılır genelde iftara....kırmızı et olacaksa kuşbaşı doğranır...tavuk ise pirzola yada tavuk sarmadan olur.tepsiye patates,biber,domates,sarımsak,mantarı iri iri doğrarsın.üstüne eti dizesin....hafif salçalı su gezdirirsin ekmek yapan fırına götürürsün 2 saat önceden...nefis pişer pamuk gibi ve odun ateşinde piştiği için süper lezzetli olur...
Sen nie taşıosun ki eleman yok mu töbetöbeee.
ya kızlar herobaby'nin organik tahılları warmış siteni birinde gördmü ecocert sertifikalı içindekilerdede hiç katkı maddesi demio bugday unu üzüm suyu vitamin fln dio alsammı ki. benim hiç niyetim yoktu öle kavanoz maması hazır şeyler fln ama bu doğal gibi sanki.katkı maddesi olsa yazarlar dimi hazır mama diil bu. doğala özdeş fln demio doğal aroma dio hep..
şu soruyu soran bir hastasına kadir tuğcunun cewabı...
Merhaba Kadir Bey,kızım 3 ay 17 günlük ve dün 24 saat içinde 11 defa dışkısını yaptı.Dışkısı önce yeşilimsi ve sümüksüydü.Sabahtan beri de sarı sümüksü.Doktora götürdüm ve tahlilde 15-20 lökosit çıktı.parazite rastlanmadı.doktor largopen antibiyotik verdi ve akut enfekte gibi bir teşhis koydu.Ama bu durumun besin alerjisi de olabileceğini,yedğim farklı bir şeyin dokunmuş olabileceğini söyledi.Antibiyotik kullanmak istemediğm için de bu durumun ayrımını yapamıyacağımızı,tedbir olarak antibiyotiği günde iki defa kullanmam gerektiğini söyledi.Kızım 5850 gram ağırlığında,doğum kilosu 1450.Ayrıca rotavirüsten de şüphelendi ama buna dair bir tahlil yapılmadı.Teşekkürler Kusma ve ateşe gelince,ateşi yok.Kusması da doğduğundan beri var.Fizyolojik reflü teşhisi konulmuştu.Şimdi de normal beslendikten sonra gaz çıkardıktan sonra kusuyor.
Largopen, hiçbir ishalde işe yaramaz.. İshali dahada arttırıcı etkisi vardır. Rotavirüsle yakından uzaktan alakası yok, Rotavirüste kusma ve ishal beraber olur ve şiddetlidir. Anne sütü ile beslenenlerde ishal olmaz..Sizinkisi biraz fazla emdiğinden. "Fizyolojik reflü" teşhisi, şaka gibi... 3 aylık çocukta kusma iki "hata" sebebi ile olur. 1- Taze süt gibi kusar: Ya çok yedirdiniz veya gazını iyi çıkarmadınız. 2- Ekşimiş-kesilmiş süt gibi, kesik-kesik kusar: Çok yakın aralıklarla besliyorsunuz, beslenme aralarını açın demektir. Allah yardımcınız olsun, bu doktorlarla işiniz zor...
aman odunndur erkekler..çakmaz bir türlü...ben artık 2 senedir bişey almıyrum..2 sene önce evlilik yıl dönümüzde güzel bir sofra kurdum..hediyesini aldım..tabağının yanına yerleştirdim..(romanson saat almıştım)gelmesine yakın yaltım mumları süpriz yapacağım aklım sıra ....herif gece 12 de geldi,,dayı çoçuklarıyla kokareç yemeye gitmiş......o gün aklım başıma geldi..salak gibi hissettim kendimi.ben hep hediye alayım bişey yapayım..hiç bir günü unutmayayım,o ise hep unutsun....artık bende onun doğum günlerini vs ni unutuyorum..
ay geçmiş olsun..benimkinede ne olduysa topallıyo bir kaç gündür...
ay canımı isteddin kız...bende fırında yapayınm bari ....zaten tavuk pirzolada çıkarmışım sabahtan..bi mantarım yok..bu seferlik mantarsız olsun...
ben alıyorum onlardanda gayet güzel organik olanları...
bu adamamı götürsek çoçukları acaba......
Merhaba Kadir Bey,kızım 3 ay 17 günlük ve dün 24 saat içinde 11 defa dışkısını yaptı.Dışkısı önce yeşilimsi ve sümüksüydü.Sabahtan beri de sarı sümüksü.Doktora götürdüm ve tahlilde 15-20 lökosit çıktı.parazite rastlanmadı.doktor largopen antibiyotik verdi ve akut enfekte gibi bir teşhis koydu.Ama bu durumun besin alerjisi de olabileceğini,yedğim farklı bir şeyin dokunmuş olabileceğini söyledi.Antibiyotik kullanmak istemediğm için de bu durumun ayrımını yapamıyacağımızı,tedbir olarak antibiyotiği günde iki defa kullanmam gerektiğini söyledi.Kızım 5850 gram ağırlığında,doğum kilosu 1450.Ayrıca rotavirüsten de şüphelendi ama buna dair bir tahlil yapılmadı.Teşekkürler Kusma ve ateşe gelince,ateşi yok.Kusması da doğduğundan beri var.Fizyolojik reflü teşhisi konulmuştu.Şimdi de normal beslendikten sonra gaz çıkardıktan sonra kusuyor.
Largopen, hiçbir ishalde işe yaramaz.. İshali dahada arttırıcı etkisi vardır. Rotavirüsle yakından uzaktan alakası yok, Rotavirüste kusma ve ishal beraber olur ve şiddetlidir. Anne sütü ile beslenenlerde ishal olmaz..Sizinkisi biraz fazla emdiğinden. "Fizyolojik reflü" teşhisi, şaka gibi... 3 aylık çocukta kusma iki "hata" sebebi ile olur. 1- Taze süt gibi kusar: Ya çok yedirdiniz veya gazını iyi çıkarmadınız. 2- Ekşimiş-kesilmiş süt gibi, kesik-kesik kusar: Çok yakın aralıklarla besliyorsunuz, beslenme aralarını açın demektir. Allah yardımcınız olsun, bu doktorlarla işiniz zor...
tocan nirdeeeee
eymen napıyo ya sürekli ayağında mı çocuk allah aşkına değişmedi mi hala 5 ay doluyo hala aynı mı?
bu adamamı götürsek çoçukları acaba......
yan odada kitap okuyor:dilcikar:
Eymen de şu anda babasının ayağında. sorma Hasret değişti değişmesine de malesef ters yönde değişti. o günleri bana mumla aratıyor şu bikaç gündür. susmak nedir bilmiyor. eskiden de gece yarım saatte bi kalkardı ama emip uyurdu geri. şimdi emdikten sonra bi de ayağımda sallamamı istiyor,indirir indirmez de uyanıyor. gün boyu da bağırıyorrrrkafamçokkarıştı
bi ben bakmıyorum galiba bu adamın sitesine, ben de bi bakam
:)) hep beraber bi gidelim, indirim de yapar bize
ay babası ewde olunca at bari o uğraşsın.. kız nie azman oldu bu bukadar furkan da mı böleydi?
pekmez yoğurt muamması için ise;
Merhaba Hocam,
ben kızıma yogurt yedirmek için nerdeyse 2 ay uğraştım.. ancak içine pekmez katınca yemeye başladı. bazı sitelerde okuduguma göre pekmez yogurdu,yogurt pekmezi bağlıyormuş ve ikisininde bir degeri kalmıyormuş.. bu ne kadar doğrudur? benim için çok çok önemli çünkü kızım sütte içmiyor
teşekkürler
Palavra, siz devam edin...
yok anacım Furkan bunun kadar psiko değildi. onun tek problemi gece çok kalkmasıydı,2 yaşına kadar çok sık kalktı emmeye. onun dışında gün içinde akıllıydı. uyku saatleri belliydi. onu bi kere bile ayağımda sallamışlığım yoktur
ben de tam siteyi açtığımda bu kısmı okumuştum. ama acaba bu adamın dediği mi doğru diğerlerinin dediği mi?? ben pek çok yerde duydum kalsiyum ve demir ilişkisini. bence burda yanılıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?