- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #72.581
bağdat cad.diye biliyorum ben..asşında banna çok uzak sayılmaz...bnde düşünüyorum ama caddebostandaymış yeri yada bağdat caddesimiydi? uzak yani sürekli götüremem ancak bi keryee mahsus genel muayeneye götüreceğim en müsait zamanda kafaya koydumaklinialirimsmile
düşmüştür bi yerden körün gözkaydirigubbakcemile3
off ebru ya 24ü doum günü 29u ewlilk yıldönümümz ben hatırlatmazsam hayatta hatırlamaz tarih kawramı yoktur.. doğum gününü bile bilmez..
yan odada kitap okuyor:dilcikar:
Eymen de şu anda babasının ayağında. sorma Hasret değişti değişmesine de malesef ters yönde değişti. o günleri bana mumla aratıyor şu bikaç gündür. susmak nedir bilmiyor. eskiden de gece yarım saatte bi kalkardı ama emip uyurdu geri. şimdi emdikten sonra bi de ayağımda sallamamı istiyor,indirir indirmez de uyanıyor. gün boyu da bağırıyorrrrkafamçokkarıştı
bi ben bakmıyorum galiba bu adamın sitesine, ben de bi bakam
:)) hep beraber bi gidelim, indirim de yapar bize
annen için çok üzüldüm..çekmese keşke böyle birini...selam canlar.
moralim bozuk.bugün annemle buluştum.onlar birsüredir eşi ile altınoluk ta çalışıyorlardı nırmalde balıkesir merkezde oturuyorlar.adam işsiz orda ve yemek yemeye para zor buluyorlar.neyse işte birsüredir altınoluktalar.annemde kocasıda çalışıyordu deli gibi.para biriktireceklerdi.1 milyar gibi bir rakamda biriktirmişler.ama Allah ın cezası şerefsiz kocası tüm parayı bir gecede kumarda kaybetmiş.adi köpek sanki adamlık yapıp karın doyuruyorda birde kumar oynuyor.üstelik bu adamın çeşit çeşit vukuatı var evliliklerinde.annemde o sinirle gitmiş balıkesirdeki evde nekadar eşya varsa 1,000 liraya satmış.adam dün aramış gel konuşalım ne olur sonra istersen gidersin diye oda gelmiş.elindeki parayıda kaptırmasa bari.
hiç gülmedi yüzü hiç.babamda aldatmıştı annemi iki kez.ailesi zaten hep sömürdü iyiliğini hep üzdüler.başına ne geliyorsa saflığından geliyor.onu böyle görmek beni mahvediyor.
bıraksın ya daha ne dinliyor o alçağın yalanlarını yok mu başını sokacak bi ewi biyeri.. ne işi war.. benim annemde babamdan yana dertli hep oda yıllarca değişik değişik kişilerle aldatıldı, kumar desen zaten o işi yapıyor.. ama özünde çok iyi bir insan o ayrı..selam canlar.
moralim bozuk.bugün annemle buluştum.onlar birsüredir eşi ile altınoluk ta çalışıyorlardı nırmalde balıkesir merkezde oturuyorlar.adam işsiz orda ve yemek yemeye para zor buluyorlar.neyse işte birsüredir altınoluktalar.annemde kocasıda çalışıyordu deli gibi.para biriktireceklerdi.1 milyar gibi bir rakamda biriktirmişler.ama Allah ın cezası şerefsiz kocası tüm parayı bir gecede kumarda kaybetmiş.adi köpek sanki adamlık yapıp karın doyuruyorda birde kumar oynuyor.üstelik bu adamın çeşit çeşit vukuatı var evliliklerinde.annemde o sinirle gitmiş balıkesirdeki evde nekadar eşya varsa 1,000 liraya satmış.adam dün aramış gel konuşalım ne olur sonra istersen gidersin diye oda gelmiş.elindeki parayıda kaptırmasa bari.
hiç gülmedi yüzü hiç.babamda aldatmıştı annemi iki kez.ailesi zaten hep sömürdü iyiliğini hep üzdüler.başına ne geliyorsa saflığından geliyor.onu böyle görmek beni mahvediyor.
kadir tuğcu yaz googlea direk en başta çıkıyo zatenBu adamın sitesi ne bulamadım ben giriyimde içine düşiyim:))
Konu: ek gıdada tuz ve şeker
Gönderim Zamanı: 29 Mar 2010 Saat 10:06
Dr bey iyi gunler.
Size bebeklerde ek gıdada tuz ve şeker kullanımı ile ilgili danışmak isterim.Ben ogluma ozel ne yaptıysam hiç birini yemedi cıkarttı fakat bizim yedikelrimizden(tatlı tuzlu) verdigim zaman da cok olmasa da 1er kaşık seve seve yiyiyor.İnternette de araştırdıgımız zaman her yer cocuklara kesınlıkle şeker ve tuz vermeyin diyor.Enerji ve uykusuzluk yaparmış.Peki eski insanlar acaba hep ozel mi yaparlarmış her şeyi beni bile annem evde pişen yemekler ile beslemiş(81 dogumluyum).Sizce bebeklerin yemeklerinde tuz ve şeker olmalımı ve ya nekadar olmalı.Nacizane fikrinizi almak isterim.
İlginize teşekkurler.
kadir tuğcu
Anne sütünde bile "tuz" vardır... Tuzsuz, şekersiz diye bir şey yok, az bilenlerin saçmalıkları... Aşırı tuz ve şekerden kaçının, normal, evde pişen gıdaların tuz ve şekerinden bir zarar gelmez... Anne sütünde bile tuz ve şeker vardır... Sütteki şeker, "Laktoz" bir "Di-sakkarit" olup ( yani ikili bir şeker olup) , yarısı "Galaktoz", yarısı "Glikoz" dur...
Konu: ek gıdada tuz ve şeker
Gönderim Zamanı: 29 Mar 2010 Saat 10:06
Dr bey iyi gunler.
Size bebeklerde ek gıdada tuz ve şeker kullanımı ile ilgili danışmak isterim.Ben ogluma ozel ne yaptıysam hiç birini yemedi cıkarttı fakat bizim yedikelrimizden(tatlı tuzlu) verdigim zaman da cok olmasa da 1er kaşık seve seve yiyiyor.İnternette de araştırdıgımız zaman her yer cocuklara kesınlıkle şeker ve tuz vermeyin diyor.Enerji ve uykusuzluk yaparmış.Peki eski insanlar acaba hep ozel mi yaparlarmış her şeyi beni bile annem evde pişen yemekler ile beslemiş(81 dogumluyum).Sizce bebeklerin yemeklerinde tuz ve şeker olmalımı ve ya nekadar olmalı.Nacizane fikrinizi almak isterim.
İlginize teşekkurler.
kadir tuğcu
Anne sütünde bile "tuz" vardır... Tuzsuz, şekersiz diye bir şey yok, az bilenlerin saçmalıkları... Aşırı tuz ve şekerden kaçının, normal, evde pişen gıdaların tuz ve şekerinden bir zarar gelmez... Anne sütünde bile tuz ve şeker vardır... Sütteki şeker, "Laktoz" bir "Di-sakkarit" olup ( yani ikili bir şeker olup) , yarısı "Galaktoz", yarısı "Glikoz" dur...
bnden has eleman yok kızzz
eleman geç gelir, gelmez, acıkır çalışmaz, beli ağrıır izin yapar onları bulamazsın ama hasretto her an elinin altında:)) enerjisi bitmez yorulmaz, acıkmaz, hastalanmaz... su da taşır,hesapta yapar,tlefonlarada bakar,hesaplar arası hergün 10kere hawalede yaapar,yemekte yapar,çocukta bakar, bidonda taşır... v.s.. v.s. herşeyi yapar
selam canlar.
:sm_cool:
selam canlar.
pekmez yoğurt muamması için ise;
Merhaba Hocam,
ben kızıma yogurt yedirmek için nerdeyse 2 ay uğraştım.. ancak içine pekmez katınca yemeye başladı. bazı sitelerde okuduguma göre pekmez yogurdu,yogurt pekmezi bağlıyormuş ve ikisininde bir degeri kalmıyormuş.. bu ne kadar doğrudur? benim için çok çok önemli çünkü kızım sütte içmiyor
teşekkürler
Palavra, siz devam edin...
bnden has eleman yok kızzz
eleman geç gelir, gelmez, acıkır çalışmaz, beli ağrıır izin yapar onları bulamazsın ama hasretto her an elinin altında:)) enerjisi bitmez yorulmaz, acıkmaz, hastalanmaz... su da taşır,hesapta yapar,tlefonlarada bakar,hesaplar arası hergün 10kere hawalede yaapar,yemekte yapar,çocukta bakar, bidonda taşır... v.s.. v.s. herşeyi yapar
annen için çok üzüldüm..çekmese keşke böyle birini...
bıraksın ya daha ne dinliyor o alçağın yalanlarını yok mu başını sokacak bi ewi biyeri.. ne işi war.. benim annemde babamdan yana dertli hep oda yıllarca değişik değişik kişilerle aldatıldı, kumar desen zaten o işi yapıyor.. ama özünde çok iyi bir insan o ayrı..
üzülmezmi insan üzülür tabi annesine....annenin kendi geliri varmı?çekmesen o adamı...
boşan diyorum çekme her seferinde tamam diyor sonra devam ediyorlar evliliklerine.annem boşansa kıbrıs a gitse orda hem iş imkanı var hemde tüm ana tarafı orada.ama bu evlilik için herkesi bir kenara attı ya şimdi yediremiyor heralde.zaten bu lanet adamla evlenmeden orada işi falan hazırdı.onuda anlamak istiyorum birinci evliliği kötü bitti şimdi ikincisini sürdürme çabasında ama bu adamdan hayır gelmez.baştan yanlıştı çok yanlıştı söyledim defalarca konuştum dinletemedim.çok üzücü ve sinir bozucu birşey.Elinizden bisey gelmiyor mu? Bu adamdan boşansa...Bir süre sana gelsin Yazgı annen olmaz mı?kafasını dağıtır hiç olmazsa...
boşan diyorum çekme her seferinde tamam diyor sonra devam ediyorlar evliliklerine.annem boşansa kıbrıs a gitse orda hem iş imkanı var hemde tüm ana tarafı orada.ama bu evlilik için herkesi bir kenara attı ya şimdi yediremiyor heralde.zaten bu lanet adamla evlenmeden orada işi falan hazırdı.onuda anlamak istiyorum birinci evliliği kötü bitti şimdi ikincisini sürdürme çabasında ama bu adamdan hayır gelmez.baştan yanlıştı çok yanlıştı söyledim defalarca konuştum dinletemedim.
slmlar ii pazarlarrrrr herkese
arkadaşlar ben kimi sevmiyosam ege de onu sevmiyor sanırım sütten geçiyo bunu keşfettim :)))))))
herkesin kucagında duran güleryüzlü cocuk cadı babannesine gittimi aglamaya baslıyor :))))))))))) kucagından alınıncada ona dönüp ters ters bakıyo . o kadında hırs yaptı hiç boş bırakmıyo cocugu devamlı almak istiyo sevdircek kendini.şaşkın bilmiyo önce kendini BANA sevdirecektin yapmayacaktın zamanında :))))
görümcem 3 aylık evli 34 yasında dün artık sıra ona geldiğini ima etti dayı kızı bebek için , k.validem atıldı ordan seni evlendirelimde senin olsun ... bozulmanıza gerek yok bana yaptıklarınızdan sonra o da gidecek dr lara .(ben egeye yumurtlama takibiyle hamile kaldım ve cok laf ettiler vay eskişehre gide gele ordan bebek versinler sana die topu topu 3 ay gittim :)) Allah verdi)
yani pek bi mutluyummmmmm Allahn sopası yok ettiğin laflar gelip buluyo seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?