- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #72.921
sut sagmakdan nefret eder hale geldım ben.kabusum oldu.ter basar bı yandan telefonlar durmaz bı yandan.kucuk daracık tuvalet mutfak bır bı yerde sagarsın.stresden sutun gelmez gelsede az gelır.Allah kolaylık versın canım
canım gecmıs olsun tekrar.sonucları ne zaman alacaksın.
bence arada sag sutun azalmasın.
araba kocamın.e yenı sayılır bı ust modelını almak ıstıyor bunu satıp.sımdı carparım falan yazık olur.
banada 3 seneye kadar anca alır
kesinlikle bende 2 çoçukla arabasız bir yere çıkamazdım...birde oğlanın okuluna alışverişe herşeye ben bakıyorum koşturmacamda çok benim..mecburum aslında kullanmaya......
valla ben de öyle.araba benim elim ayağım.arabasız gidemem hiçbiyere.hele 2 çocukla....
e
sut sagmakdan nefret eder hale geldım ben.kabusum oldu.ter basar bı yandan telefonlar durmaz bı yandan.kucuk daracık tuvalet mutfak bır bı yerde sagarsın.stresden sutun gelmez gelsede az gelır.Allah kolaylık versın canım
canım gecmıs olsun tekrar.sonucları ne zaman alacaksın.
bence arada sag sutun azalmasın.
araba kocamın.e yenı sayılır bı ust modelını almak ıstıyor bunu satıp.sımdı carparım falan yazık olur.
banada 3 seneye kadar anca alır
öğleden sonra alıcam öznurcum sonuçları...
sütü tamamen bırakmıycam.sabah emzircem ve 15 ten sonra okuldan gelince devamlı anne sütü olacak..azalırmıki??bilmiyorumkismile
BU MUZUR GÜLÜŞÜM SİZİ KORKUTMASIN ASLINDA KEDİ GİBİYİM BENopuyorumnanaktan
jpg[/img][/url]
günaydın güzel arkadaşlarım. sabahları ne çok kaynatıyorsunuz böylekafamçokkarıştı yine okumam gereken bi sürü sayfa birikmiş. ben öneri üzerine bi psikiyatr buldum evime yakın. bugün 3'te randevum var. seansı 250tl ama ne yapayım versin artık parayı, madem bozdu tamir etmeyi de bilecek
sağol canım...doğumdan beri bel ağrısı çekiyorum giderek te şiddetleniyor...
EBRUCUM sağol canım...
ÖZNUR sana da geçmiş olsun....ilk gittiğim doktorda bana aynısını dedi:bel fıtığı başlangıcı ve bel kemiği düzleşmesi...2.gittiğim ise gebeliğe bağlı geçici kemik erimesi olabilir mr çekilsin öyle kesin teşhis koyalım dedi....
öznur oğluş ne güzel çıkmış fotoda(avatarda)maşallah...
İyi ki ben İstanbul'da yaşamıyorum. Yoksa cami önlerinde mendil açmak zorunda kalırdım..
Geçen hafta aneem, kardeşimin yanına gitti İstanbul'a. Haftasonu da alışverişe çıktılar.. Ben, bir elimde PC, bir elimde telefon.. Şu AVMnde şu marka var.. Ordan bana şunu alın, bu AVM de bu var, ordan Pelin'e bilmem ne alın.. Akşama kadar 30 kere telefon ettim.. Artık telefonlarımı açmaz oldular.. O derece pes ettirdim yane laelaelaelaelae
Napim burda hiç bişey yok... Geçenlerde Hipp yabanmersinli elma demiştiniz. Onu bile sipariş ettim... Bi daha uzun bi süre annem İstanbul'a gitmeyi düşünmez artık!!! kafamçokkarıştı yerimseniben
Ya benim de belim çok ağrıyo Pelin'i sürekli ayağımda sallamaktan.. İki gün sonra okul başlayınca sürekli ayakta durmaya başlayınca bu ağrı iyice azacak.. Dr a gitsem fizik tedavi, istirahat fln önerecek heralde.. Onları da yapmaya benim zamanım yok.. :bbo:
Ben de taksiyle gidiyorum her yere.
Kullanamıyorum arabayı, elim ayağım birbirine giriyor.
Hele şimdi Doruk da olacak arabada, hayatta kullanamam.
Offf çalışıyorum valla, hayatımın hiç bir döneminde çalışmaktan bu kadar nefret etmemiştim.
Öznurcum Doruk 2 defa erkek berberinde tıraş oldu :)
Olcay, tekrar geçmiş olsun.
Sağolasın, çabuk atlattı çok şükür, kudururken mikrobu attığı inancındayım :)
Valla ben tam gün çalıştığım için, süt sağmadan olmuyor.
Sadece öğlen muhallebi, akşam üzeri meyve veriyoruz, geri kalan zamanlarda hep anne sütü.
Ama haftaya tam 6 aylık oluyor, sanırım biraz daha artacak ek gıda miktarı.
Ben çalışmaya başlamadan önce hiç açmıyordum bilgisayarı.
Biliyorum çünkü, bi takılırsam bi daha bırakamıcam.
Doruk uyudukça deviriyordum totoyu :)
Valla ben açacam işte yakında.
Ayy hamile kıyafeti, ay doğumdan sonra kilo kaldı kıyafeti, ayy bak zayıfladım kıyafeti... Doruka aldıklarımı hiç söylemiyorum :)
Eşim diyo ki, bi de çalışmak istemiyorsun.
Bu harcadıklarına benim şirketin cirosu yetmez :)
Aldığım maaş da bişi olsa beri, bereketli herhalde
ben her yere arabayla gifiyorum ..bilmediğim yerlere taksiyle...bi tane nevigatör alınca bu problemide çözeceğim inşallah..
neden panik yapıyorsunki?..sakin ol...biraz sık kullansan o panik gider aslında...bir süre sonra arabayla bütünleşiyor insan..
ÖZNUR VE OLCAY geçmiş olsun canlar.
ALP artık evin içini turluyor ama dönerek istediği yere gidiyor.bişey görmesin yerde onu almak için başlıyor dönmeye.geçen akşam sehpadan babasının çantasının bağı sarkmış bizim sıpa gitti çekti düşürdü üstüne onu.bizde izliyoruz sonrada bakıp gülüyor bize.bir saniye sabit durmuyor.
öğleden sonra alıcam öznurcum sonuçları...
sütü tamamen bırakmıycam.sabah emzircem ve 15 ten sonra okuldan gelince devamlı anne sütü olacak..azalırmıki??bilmiyorumkismile
ewet bizim kız resmen döne döne ilerliyor.. yüzüstü dönüyor biraz oynuyor öyle ( bu arada geri geri emekliyoruz)kızlar ne zamandır sorucam unuttum hep hepinizin bebişleri yüzüstü duruyor mu benimki sevmiyor hiç 2 dk duruyor sonra mızırdanmaya başlıyor..bir de tam dönebiliyor mu mart bebişleriii??
kocanın arbasıyla yola çıkılmaz zaten...ben benimkininm arabasını hiç kullanmadım..bi kaza etsem onla bin laf konuşur...hem satacaksa yazık tabi...sana alınca artık iyice öğrenirsin...
kesinlikle bende 2 çoçukla arabasız bir yere çıkamazdım...birde oğlanın okuluna alışverişe herşeye ben bakıyorum koşturmacamda çok benim..mecburum aslında kullanmaya...
günaydın güzel arkadaşlarım. sabahları ne çok kaynatıyorsunuz böylekafamçokkarıştı yine okumam gereken bi sürü sayfa birikmiş. ben öneri üzerine bi psikiyatr buldum evime yakın. bugün 3'te randevum var. seansı 250tl ama ne yapayım versin artık parayı, madem bozdu tamir etmeyi de bilecek
Allah Allah, çok enteresan, hiç Alp'ten beklenecek bişi diil kaydirigubbakcemile3 :asigim:
aşallah sana yakışıklı....:) çok yakışıklı valla annesi...
.
Ahh ALP kuzum benim, yerim o büzük dudaklarını, maaşallah sanaa :))))
Suratından akıyor zaten muzurluk :)))
oy yerim ben seni..beşik kertiğin varmıydı senin yakışıklı??aklinialirimsmile
leyn sırf senin için 3 bebişi yapaçağım hee..kızım olsunda sana vereyim ..bana damat diyeee....... :))
kız anneleri kaçırmayın böyle yakışıklıyı :)))
maşallah sana....nazarım deymesin sana...
Çok tatlısın çoook, minik erkek seni :)
teşekkür ederiz hepinize teyzeleri.bugün size poz verelim dedik.ıtınayla bebık agzı burnu yenır alp den baslamak uzere
Al benden de o kadar...
Süt sağma saati geldi mi sıkıntı basıyor.
Camekanlı toplantı odasında, nerdeyse masanın altına saklanarak sağıyorum.
Ortalık çok kalabalıksa, süt de az geliyor.
Bazen, artık 6 aylık oluyor, sağmıyım diyorum.
Sonra höyyyt diyorum kendi kendime, geldiği kadar sağılacak.
Çok sinir...
O arada bir defa sağsan iyi olur aslında...
Çok tatlısın çoook, minik erkek seni :)
aceba 2.bı dr gorunsem mı bilmiyorumkismile
sorma kameraları gorunce acaıp pozlar verıyor benımkı :)))
anacım kayserı de cok modern guzel bı sehır bence.o meshur sıvas caddesınde yokmu magazalar ?
bı kontrolde fayda var.gıt gorun canım bı doktora
araba benım olsa ohoooo anasını aglatırdım vurdum carptım hıc umrum olmazdı.araba kullanmak cok zevklı.
evet dogru dıyorsun.
sagol canım
ıtınayla bebık agzı burnu yenır alp den baslamak uzere
hadı sonucların ınsallah ıyı cıkar.
ama o aradakı sure cok uzun degılmı canım.8 de emzırıp cıksan 3 de gelene kadar yıne 7 saat falan oluyor.oyle hem sagmadan bekleyemezsın akar.goguslerın sızlar.bı sure sonrada azalır
benımkı cok kızıyor kullanmıyorum dıye.yedek anahtarlar bende ama anca bagajı acıyorum. :))))
gunaydın cıcım.gıt tabı.kendını ıyı hısseden ınsanın bıle gıtmesı lazım bence.ama ulkemızde bu tur seyler lukse gırıyor baksana seansı 250 tl.asgarı ucret alan bırı nasıl gıtsın.
canım inşaallah iyi gelecek sana.günaydın güzel arkadaşlarım. sabahları ne çok kaynatıyorsunuz böylekafamçokkarıştı yine okumam gereken bi sürü sayfa birikmiş. ben öneri üzerine bi psikiyatr buldum evime yakın. bugün 3'te randevum var. seansı 250tl ama ne yapayım versin artık parayı, madem bozdu tamir etmeyi de bilecek
Şenizewet bizim kız resmen döne döne ilerliyor.. yüzüstü dönüyor biraz oynuyor öyle ( bu arada geri geri emekliyoruz)
sonra sıkılıyor geri sırtüstü çewiriyor kendini:asigim:
O DUDAKLARINA Bİ YAPIŞIRIM, AKLINI ALIRIM SENİN SIPAAAdelikafadulden
yok canım rahatsız olmuyor bir aya yakındır alp i yere koyuyorum ben bişey olmaz sende koy ben pike koydum iki kat katladım.yüksekler tehlikeli.üstelik böyle sıkılınca oyuncağın altından çıkıp evi turluyorkaydirigubbakcemile2.yazgıcım bende de aynı oyuncak var.bende yere bı carsaf atayım dıye dusundum sonra vazgectım.karnını usutur dızlerı acır dıye.kudurk alp pasam rahatsız olmuyor degıl mı ?
yazgıcım bende de aynı oyuncak var.bende yere bı carsaf atayım dıye dusundum sonra vazgectım.karnını usutur dızlerı acır dıye.kudurk alp pasam rahatsız olmuyor degıl mı ?
teşekkür ederiz hepinize teyzeleri.bugün size poz verelim dedik.
EBRUCUM yap üçüncüyü belkim kız olur alırım oğluma.bende ikinciyi yapayım benimde kesin erkek olur eşimin soyunda böyle çünkü.
OLCAYCIM şu an için bir kertiğimizi yok ama kertebiliriz yaniaklinialirimsmile
hadi bakalım inşallah iyi gelir meralcim
ee o zaman ben de almam gerek bir süt sağma aleti....bilmiyorumkismile
Bebek-Çocuk Aşıları merhaba rota virüsü aşısı ve gerekliliği hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim | Pediatri Portalı | Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Portalı, Çocuk Doktorları, Psikolog, Beslenme, Gelişme, Sağlık, Gebelik | PEDIATRI PORTALI
Rota virüsü yan etkisi var mı diye baktım ama bunlarda güzel bilgiler
ESRİN'cim İshal'in sebebi önemli 20 gün yad 10 sürer diyipte beklemekte kötü inşallah iştah ve kilo kaybı olmaz...
onu wermeye çalış ek gıda weriyorsan az az yogurduna meyve pürelerine fln karıştır sağ sütüne karıştır bişiler yap bnm kızım en son 4 aylıkken fln kullandı onu o zmn zorla weriyordum şimdi tabi zor onu kullanıoduk kesiliodu wala..
ve Eymeninde dişi patladı...
bugün çok huysuz ağzından akan salyaların hesabı yok...
1 dk. inmiyor kucağımdan üstelik kucak dahi kesmiyor şimdi ayağımda uyuyor şükür...
Selam kızlar kızım 2 kere sag kulak ıltıhap oldu 2 gun once sag kulagında asırı akıntı vardı son gıtmemızde doktor kır de war kendı temızler demıstı antıbıyotıkle atlatmıstı yıne kulagı sanırım ufaktan dokunsam aglıyor ınlıyor ne yapıcam ben ya bole sag kulagı sureklı ıltıhapp mı olacak offff
Bu işin sonu da yok tek bir doğrusu da yok, o yüzden kim nasıl istiyorsa öyle yapsın, arkadaşım 6 ay emzirdi sadece, sonra yavaş yavaş ek gıdaya geçti çocuk doğru düzgün yemiyor 3 yaşında oldu, bir daha doğurursam 3. ayda tattırıcam diyor, görümcem de 6 ay sadece emzirdi onun oğlu şu an herşeyi yiyor ama.
Kadir Tuğcu'nun bazı yorumlarını ben de beğenmiyorum, cereyanda kalan büyük adamlar bile yüz felci geçiriyor bebeklere nasıl dokunmasın, niye cereyanda kalınca tutuluyoruz o zaman? ayrıca tuz ve şeker konusuna da katılmıyorum, ne gerek var bebeklere tuz şeker baharat salça vermeye?
Cevizi ise ben de veriyorum kahvaltılarında 1 çay kaşığı kadar, şimdilik negatif bir durum görmedim Kerem de, pekmez de koyuyorum ama o kahvaltı sütlü, nasıl etki yapıyor pekmez anlamıyorum.Bal 1 yaşına kadar yasak ama ballı tahıllı kahvaltılar 5 aydan başlıyor, domates 1 yaşına kadar yasak fasülye-domates püresinde 5 ay yazıyor. Hepsi çelişkili ne yazık ki. İnek sütü kansızlık yapıyormuş ben içmişim küçükken kansızlığım hiç olmadı.
slm canlar, biz az evvel geldik doktordan. 400gr almışız ve 7kg olmuşuz, boy da 67cm. fena değil dedi doktorumuz. alerji testi için henüz küçük tam netice alamayabiliriz o nedenle evde deneyerek öğrenicez neye alerjisi olduğunu dedi. bugün süt içiricem yavrukuşuma bakalım. inşallah süte karşı değildir dedi doktor, süt olursa ne peynir ne yoğurt ne de tereyağı gibi şeyleri yiyemicek kuzum( bi de mızmızlığımız çok bu hafta dedim, kulaklarında ve boğazında bi problem yok bi de idrar tahlili yapalım dedi. 2 saat idrarını yapsın diye bekledim sıpamın ama malesef yapmadan eve döndük. steril kap ve pooşet getirdim yanımda, yarın evde yaptırıcam yaptıktan sonra yarım saatte götürmem gerekiyomuş. işte böylee
...
huoppppppp dr dan geleyyom bel fıtıgı baslangıcı ve sırt duzlesmesı didi bana.
oha oldum halbukı ben kendımı gunes batmaz ımparatorluk gıbı goruyordum :))))
teşekkür ederiz hepinize teyzeleri.bugün size poz verelim dedik.
EBRUCUM yap üçüncüyü belkim kız olur alırım oğluma.bende ikinciyi yapayım benimde kesin erkek olur eşimin soyunda böyle çünkü.
OLCAYCIM şu an için bir kertiğimizi yok ama kertebiliriz yaniaklinialirimsmile
pınar,hepatit,ebru,burcu,öznur ,handan sağolun kızlar.çıktım geldim mr dan.of dehşet ya.acı veren bişey yok ama kapalı alanda kalmak felaket..çıkarın beni artık diye bağırmamak için sürekli telkin ettim kendimi....
burcum oğluşuna sevindim canım.....hemen atlattı kuzucuk maşallah...
asya da 2 gün önce dönmeyi nihayet keşvetti.şimdi hiç durmuyo fır fır dönüyo.bu iş acayip hoşuna gitti...
ek gıda veren arkadaşlar 1 eylülde başlıyorum okula..bana 1 günlük menünüzü bir yazıverin bide miktarını...hasretin topiğine de yazdım....sabah emzirip gitsem 15 te de gelip emzirsem.bu arada da ek gıda yese olurmu.???
inşallah iyi gelir canım...çok iyi yapmışsın
benımkı cok kızıyor kullanmıyorum dıye.yedek anahtarlar bende ama anca bagajı acıyorum. :))))
gunaydın cıcım.gıt tabı.kendını ıyı hısseden ınsanın bıle gıtmesı lazım bence.ama ulkemızde bu tur seyler lukse gırıyor baksana seansı 250 tl.asgarı ucret alan bırı nasıl gıtsın.
Meral bence de gitmen iyi olur. Bel fıtığı bende de olacak yakında, doğumdan beri Kerem i kucağıma alırken ya da ayağımda salladığımda ben de uyuyakalmışsam belimde noktasal bir yerde ağrı oluyor. Bir de uzun boylularda mı oluyor acaba? benim boyum 1,78.
Arkadaşlar kardeşimin düğünü var ve ben hiç istemediğim halde Kerem i de götüreceğim, ona giydirecek bebek takım elbisesi arıyorum, bildiğiniz bir site var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?