2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kocanın arbasıyla yola çıkılmaz zaten...ben benimkininm arabasını hiç kullanmadım..bi kaza etsem onla bin laf konuşur...hem satacaksa yazık tabi...sana alınca artık iyice öğrenirsin...

...

valla ben de öyle.araba benim elim ayağım.arabasız gidemem hiçbiyere.hele 2 çocukla....

e
kesinlikle bende 2 çoçukla arabasız bir yere çıkamazdım...birde oğlanın okuluna alışverişe herşeye ben bakıyorum koşturmacamda çok benim..mecburum aslında kullanmaya...

günaydın güzel arkadaşlarım. sabahları ne çok kaynatıyorsunuz böylekafamçokkarıştı yine okumam gereken bi sürü sayfa birikmiş. ben öneri üzerine bi psikiyatr buldum evime yakın. bugün 3'te randevum var. seansı 250tl ama ne yapayım versin artık parayı, madem bozdu tamir etmeyi de bilecek

Al benden de o kadar...
Süt sağma saati geldi mi sıkıntı basıyor.
Camekanlı toplantı odasında, nerdeyse masanın altına saklanarak sağıyorum.
Ortalık çok kalabalıksa, süt de az geliyor.
Bazen, artık 6 aylık oluyor, sağmıyım diyorum.
Sonra höyyyt diyorum kendi kendime, geldiği kadar sağılacak.
Çok sinir...

öğleden sonra alıcam öznurcum sonuçları...
sütü tamamen bırakmıycam.sabah emzircem ve 15 ten sonra okuldan gelince devamlı anne sütü olacak..azalırmıki??bilmiyorumkismile

O arada bir defa sağsan iyi olur aslında...

BU MUZUR GÜLÜŞÜM SİZİ KORKUTMASIN ASLINDA KEDİ GİBİYİM BENopuyorumnanaktan

jpg[/img][/url]

Çok tatlısın çoook, minik erkek seni :)

inşallah iyi gelir canım...çok iyi yapmışsın

aceba 2.bı dr gorunsem mı bilmiyorumkismile

öznur oğluş ne güzel çıkmış fotoda(avatarda)maşallah...

sorma kameraları gorunce acaıp pozlar verıyor benımkı :)))

anacım kayserı de cok modern guzel bı sehır bence.o meshur sıvas caddesınde yokmu magazalar ?

bı kontrolde fayda var.gıt gorun canım bı doktora

araba benım olsa ohoooo anasını aglatırdım vurdum carptım hıc umrum olmazdı.araba kullanmak cok zevklı.

evet dogru dıyorsun.

sagol canım

GÜNAYDIN SEVGİLİ TEYZELEY....

ıtınayla bebık agzı burnu yenır alp den baslamak uzere

öğleden sonra alıcam öznurcum sonuçları...
sütü tamamen bırakmıycam.sabah emzircem ve 15 ten sonra okuldan gelince devamlı anne sütü olacak..azalırmıki??bilmiyorumkismile

hadı sonucların ınsallah ıyı cıkar.
ama o aradakı sure cok uzun degılmı canım.8 de emzırıp cıksan 3 de gelene kadar yıne 7 saat falan oluyor.oyle hem sagmadan bekleyemezsın akar.goguslerın sızlar.bı sure sonrada azalır

kızlar ne zamandır sorucam unuttum hep hepinizin bebişleri yüzüstü duruyor mu benimki sevmiyor hiç 2 dk duruyor sonra mızırdanmaya başlıyor..bir de tam dönebiliyor mu mart bebişleriii??
ewet bizim kız resmen döne döne ilerliyor.. yüzüstü dönüyor biraz oynuyor öyle ( bu arada geri geri emekliyoruz)
sonra sıkılıyor geri sırtüstü çewiriyor kendini:asigim:

GÜNAYDIN SEVGİLİ TEYZELEY....

O DUDAKLARINA Bİ YAPIŞIRIM, AKLINI ALIRIM SENİN SIPAAAdelikafadulden

benımkı cok kızıyor kullanmıyorum dıye.yedek anahtarlar bende ama anca bagajı acıyorum. :))))

gunaydın cıcım.gıt tabı.kendını ıyı hısseden ınsanın bıle gıtmesı lazım bence.ama ulkemızde bu tur seyler lukse gırıyor baksana seansı 250 tl.asgarı ucret alan bırı nasıl gıtsın.

Allah Allah, çok enteresan, hiç Alp'ten beklenecek bişi diil kaydirigubbakcemile3 :asigim:

aşallah sana yakışıklı....:) çok yakışıklı valla annesi...
.

Ahh ALP kuzum benim, yerim o büzük dudaklarını, maaşallah sanaa :))))

Suratından akıyor zaten muzurluk :)))

oy yerim ben seni..beşik kertiğin varmıydı senin yakışıklı??aklinialirimsmile

Çok tatlısın çoook, minik erkek seni :)

ıtınayla bebık agzı burnu yenır alp den baslamak uzere
teşekkür ederiz hepinize teyzeleri.bugün size poz verelim dedik.
EBRUCUM yap üçüncüyü belkim kız olur alırım oğluma.bende ikinciyi yapayım benimde kesin erkek olur eşimin soyunda böyle çünkü.
OLCAYCIM şu an için bir kertiğimizi yok ama kertebiliriz yaniaklinialirimsmile

yazgıcım bende de aynı oyuncak var.bende yere bı carsaf atayım dıye dusundum sonra vazgectım.karnını usutur dızlerı acır dıye.kudurk alp pasam rahatsız olmuyor degıl mı ?

hadi bakalım inşallah iyi gelir meralcim

ee o zaman ben de almam gerek bir süt sağma aleti....bilmiyorumkismile

kendi arabanda daha rahat hisseer daha rahat kullanırsın ama...kız arabanın modelini yükselteceğine sana bi tane küçük bişey alsın....zaten yeniymiş arabanız daha...

canım inşaallah iyi gelecek sana.
Şeniz
bizde cery nin yapışırız ozamanaklinialirimsmile
yazgıcım bende de aynı oyuncak var.bende yere bı carsaf atayım dıye dusundum sonra vazgectım.karnını usutur dızlerı acır dıye.kudurk alp pasam rahatsız olmuyor degıl mı ?
yok canım rahatsız olmuyor bir aya yakındır alp i yere koyuyorum ben bişey olmaz sende koy ben pike koydum iki kat katladım.yüksekler tehlikeli.üstelik böyle sıkılınca oyuncağın altından çıkıp evi turluyorkaydirigubbakcemile2.

Ben de aldım aynısından.
Doruk hiç sevmedi, döne döne orasını burasını çarptı kenarlarına.
Şimdi kutusunda, kaderine terk edilmiş duruyor oyuncak.

Ben de yapıcam bi tane daha, kız olabilir, kocamın ailesinde hep öyle...
Ama ona kim bakacak, hiç bilmiyorum.

hadi bakalım inşallah iyi gelir meralcim

ee o zaman ben de almam gerek bir süt sağma aleti....bilmiyorumkismile

Manuel al en kötü ihtimalle, ne çıksa kardır...

canım kaka testleri yapıldı. Temiz çıkınca bu virutik 3 haftaya kadar sürer dedi.

Canım Esin sadece anne sütü alıyor henüz. Maflor'da 1 bardağa yarım paket yapmamı söylemişti doktor. Bakıcımız ara ara sürekli biberonu veriyormuş. Biraz içmiş bugün.

ve Eymeninde dişi patladı...
bugün çok huysuz ağzından akan salyaların hesabı yok...
1 dk. inmiyor kucağımdan üstelik kucak dahi kesmiyor şimdi ayağımda uyuyor şükür...

Pınarcım gözün aydın. Bundan spnra kolaylıkla çıkar inşallah dişleri. Allah sana da kolaylık versin.

Gülcan çok geçmiş olsun. Neden oluyor acaba bu kulak iltihabı.

Böbrek solid yükünü arttırdığı için bir yaşına gelene kadar tuz ve tuzlu besinlerin verilmesi uygun değilmiş. Bir kaynak bulamadım ama zamanında ablam araştırmıştı. Yani onda kaynak vardı. Japonlar çok kısa bir milletmiş. Onlar tuz rejimi yaparak nesillerininin boylarını uzatmışlar.

İşlenmiş şeker yani bildiğimiz beyaz şekerin tarihi çok eski değil. pancarın işlenerek şekere dönüştürülmesi ülkemize bu yüzyılın başında gelmiş. Bundan önce şeker yerine, bal, pekmez, meyveler kullanılırmış. Son yıllarda yapılan bir çok araştırmada şeker hastalığının, kalp ve damar tıkanıklığı hastalıklarının yaygınlaşması ile işlenmiş şeker kullanım arasında paralelik görülmüş. İşlenmiş şeker resmen zehir.

Kısacası şu an çocuğunuzda hiçbir rahatsızlık görmeyebilirsiniz ancak ben böyle bir riski neden alayım.

Ballı şekerli mamalardan söz edilmiş. Ben hipp'i organik kavonoz mamalarını kontrol ettim. Hipteki şeker sonradan eklenmiş şeker değil. Havuç koymuş havuçta doğal şeker var. Dolayısıyla bu üründe doğal olarak şeker vardır diyor. Adam meyve koymuş oradaki meyveden dolayı oluşan şeker diyor. Zaten diğer türlü olsa o mamadan sakının deniliyor. Bebebk mamasında şeker var o aman şeker iyi bir şey diye bir mantık yürütülemez. Ballı mamalrda da balı işliyorlarmış baldaki alerjen yapan bir madde varmış o madde ayrıştırılıyormuş. Direkt eklenmiyormuş. Ona bakarsanız formül mamaların tamamında sütün kaynağı inek sütü. Ama inek sütünü defalarca işliyorlar.

Meralcim inşallah kolayca bulursunuz alerjisini ve inşallah süte değildir.

huoppppppp dr dan geleyyom bel fıtıgı baslangıcı ve sırt duzlesmesı didi bana.
oha oldum halbukı ben kendımı gunes batmaz ımparatorluk gıbı goruyordum :))))

Öznur geçmiş olsun sana da.

yok yazgıcığım gözüm yemez 3.yü,,ya oda erkek olursa naparım ben 4 erkek arasında...

b,zimde eşim tek erkek evde 2 kız kardeşi var...bizde oğlan yok..abşlamların 2 sininde bir kız bir erkek..benim 2 erkek oldu..bizde erkek kıtlığı vardı zaten iyi oldu..........

Yazgı ben bu Alp paşayı yiyip ham edicem. çokkkkk şeker bi adam bu maşallah
kızlar bugün sitede bi problem mi var,çok zor açılıyo sayfalar. yoksa problem benim aptal laptopta mı?

çok geçmiş olsun cnm, inşallah sonuçlar temiz çıkar

inşallah iyi gelir canım...çok iyi yapmışsın

sağol cnmcım

evet yaaa, yuh oha falan diyesi geliyor insanın. bi memur karısı olsam gidemicem yani bu nasıl iş anlamadım

bizim oglanda karın ustu dönüyordu sıkılınca bagırıyor biz geri ceviriyorduk
ama dünden bu yana tam dönüyor.. sürekli kucagımda oldugundan ya yere bırakıyorum yada yatagımıza koyuyorum.. bir aglama sesiyle kostumki oglusum yerde ilk düşmesini yasadı zor sakinlesti oyy oyy suc bende tabii artık bunlar bebeklikten cıkıyor

dünki oyuncak tavsiyelerinize tsk ederiim:) bebisin 2 -3 cıngıraktan baska bir seyi yok telefon ve kumandalara saldırıyor mecburen bir sey begenmem lazım
hasret verdigin link cok guzel gercekten hemen bi bakmam lazım:)

Meral bence de gitmen iyi olur. Bel fıtığı bende de olacak yakında, doğumdan beri Kerem i kucağıma alırken ya da ayağımda salladığımda ben de uyuyakalmışsam belimde noktasal bir yerde ağrı oluyor. Bir de uzun boylularda mı oluyor acaba? benim boyum 1,78.
Arkadaşlar kardeşimin düğünü var ve ben hiç istemediğim halde Kerem i de götüreceğim, ona giydirecek bebek takım elbisesi arıyorum, bildiğiniz bir site var mı?

canım benimde büyük oğlumda çok belim ağrıyordu..böyle noktasal senin dediğin gibi,o kadar dr ye falan gittim bişey bulamadılar..sonra bu oğlana hamile kalınca ortaya çıktı..benim doğum dr buldu.ikinci doğumda rahim açılınca düzelebilir demişti benim dr.leğen kemiğimde kayma olmuş ilk doğumda..bunu doğurduktan sonra geçti.
sezeryanla oldu benim ama öncesinde suni sancı çektim ben o zaman 8 cm açılmıştım..o zaman oturmuş sanırım yerine,hiç belim ağrımıyor şimdi...bu arada dediğin gibi uzun boylularda daha çok bel ağrısı oluyormuş.gittiğim dr lerden biri söylemişti....benimde boyum 1.78

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…