2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar sizin bebişlerin göz rengi netleştimi?bizimki hala karasız.yeşildi iyice şimdi koyulaşmaya başladı.ela gibi..dönermi daha aceba?

Sanırım 6 aydan sonra değişmiyormuş göz rengi.
Doruk'un mavi ile siyah-gri arasında gitti geldi, siyahta durdu...
Resmen kara kara gözleri, ailede kimsede o renk göz yok, nerden buldu bilmiyorum :)

ESRİN, hep düşündüğüm ama bir türlü yazamadığım şeyleri yazmışsın, tuz ve şeker konusunda, ellerine sağlık...

Esin nasıl?

madela alma bence.yetmıyor bı zamandan sonra.goguslerın kenarına baskı yapıyorum cıksın dıye.

Medelayı kullanamadım ben, hiç bişi çıkarmadı.

Sanırım 6 aydan sonra değişmiyormuş göz rengi.
Doruk'un mavi ile siyah-gri arasında gitti geldi, siyahta durdu...
Resmen kara kara gözleri, ailede kimsede o renk göz yok, nerden buldu bilmiyorum :)

bosna benim büyük oğlanın gözleri kapkara idi bebekken..ordaki siyahı belli olmuyordu..şimdi kahve oldu...7 yaşında şu anda..1 yaşından sonra açıldı kahve oldu...

bende medelanın swing olanı var..40 gün falan kullandım..sonra kesildi zaten...iyice yerleşmediği zaman güzel sağmıyor..gerçi bende sütte yoktu belki o nedenle sağamıyordu ama bilemeyeceğim şimdi...

valla ben ikinci konusunda tereddütlüyüm bilmiyorum yani yapar mıyım?aslında çok istiyorum hemde böyle alp 3-4 yaşında iken olsun araları çok olmasın istiyorum.ama birde vazgeçiyorum.yaa diyorum ikisine eşit davranamazsam öbürü olunca alp i boşlarsam.sabır gösteremezsem.Allah alp ime ömür versin.bakalım yıllar ne gösterecek.
Yazgı ben bu Alp paşayı yiyip ham edicem. çokkkkk şeker bi adam bu maşallah
kızlar bugün sitede bi problem mi var,çok zor açılıyo sayfalar. yoksa problem benim aptal laptopta mı?

teşekkür ederiz teyzesi.

bosna benim büyük oğlanın gözleri kapkara idi bebekken..ordaki siyahı belli olmuyordu..şimdi kahve oldu...7 yaşında şu anda..1 yaşından sonra açıldı kahve oldu...

Hee değişiyor demek ki...
Ne bileyim, değişmez artık dediler bana :)

bende medelanın swing olanı var..40 gün falan kullandım..sonra kesildi zaten...iyice yerleşmediği zaman güzel sağmıyor..gerçi bende sütte yoktu belki o nedenle sağamıyordu ama bilemeyeceğim şimdi...

Ben medela mini kullandım, hep yara oldu göğüslerim.
Doğumdan hemen sonraydı, zaten hırpalanmışlar, bi de pompa rezil etti, doruk uyanacak da emecek diye korkar olmuştum.
Sonra avent'i aldım, rahat ettim.

Amin...
Doruk'la Alp ruh ikizi ya, sen de benim ruh ikizim misin acaba ?
Ben de aynı şeyleri düşünüyorum, hatta bu sabah saat 6'da işe yetişmeye çalışırken düşündüm daha...
Ya Doruk'u ihmal edersem, onu üzersem diye...

Selam herkese

Dünkü cevaplar için çok teşekkür ediyorum hepinize.
Kızımın kulagında kırde vardı akıntı olmustu 3 gun once o kırı atmıs ıltıhap yokmus ama faranjıt olmus doktor 2 tane soguk algınlıgı ıcın 4 saat ara ıle werecegım surup bıde yemeklere ıceceklerıne katılan antıbıyotıkten werdı.

Kulak iltihabı,banyoda kulaga su kacmasından-kulagın hawa almasından-bıde bebege yatarak bırseyler yedırmek we ıcırmekten yanı en az 4 parmak yukarda ıken bebegın kafası ole beslemek gerekıyormus cunku genızden sut kulaga akarmıs buda ıltıhap yaparmıs-bıde ust solunum yolu enfeksıyonundanda olurmus.

Valla yazmaya vakit bulamıyorum yoksa upuzun araştırmalar ekleyeceğim tuzun ve şekerin, hele hele şekerin zararları konusunda.

Esin'in kakasının kıvamı hafif koyulaştı kendimi yavaş yavaş iyileşecek diye teselli etmeye çalışıyorum. Bu sabah 6'da kaka yaparak uyandı. Bir daha da uyumadı. Şu uykusunda yapması kesilse diye dua ediyorum. Rabbim hepimizin bebeğine sağlık versin.

Göz rengi konusunda Esin'de doğduğunda gri mavi idi gözleri, maviler kahverengi oldu. Şu an gri kahve gözleri var ama belli değişecek.. Ne zaman değişecek, ben de merak ediyorum. Böyle kalsa pek bir mutlu olurdum...

Son düzenleme:
GÜNAYDINopuyorumnanaktan
MEROOO..MAŞALLAH PSİKO EYMEN E..:asigim:HEMEN HEMEN AYNIYIZ..BOY 66CM 7KİLO..YAGMUR..
ÖZUUUU...GECMİŞ OLA AŞKIM BOYUN DÜZLEŞMESİ DUYDUMDA SIRT İLK DEFA DUYMUŞ OLDUM..İLAÇ VERDLERMİ?

Ben banyodan hemen sonra kulak pamuguyla iyice temzliorum..

olabilir burcucum:)demekki kafa yapımız çok uyuşuyor senle.
bu düşünceler beni çok etkiliyor.alp i ihmal edeceksem eğer yapmam daha iyi diyorum.tabi Allah ın dediği olur hayırlısı olsun.

Kızlar sızlele paylasmak ıstedıgım bırsey war

Ben kızıma huggiess kulanıyordum bılırsınız huggies bezini degiştirdi onu ıce arkası cart curt bısı cıkardı ya
Gecen bezımız bıttı ondan gelmıs markete ondan aldık kızımın bacaklarına alerjı yaptı ılk sıcaklardan dedım krem surmeye basladım 2 gun sonra dıger bacagına gectı ve heryerıne yayıldı
Bende prima aldırdım ondan sonra gectı.
Benımle aynı durumda olan war mı bez acıldıgı gıbı sımdı elımde kaldı aldıgım markete mı gerı gotursem ne yapsam

slm güzel anneler ve melekleri nasılsınız iki üç gündür giremiyorum siteye sadece bakıp çıkıyorum herkes iyidir inşallah

yeni gelişmeler olmuştur eminim ama geçmiş çok uzun serhan fırsat vermezki bitireyim zaten şu anda da çığlık atıyo edepsizim
çocuk ana kucağının içinde bile yüzüstü dönmeyi başarıyo ben mama yapıp gelene kadar o daracık alanda bunu nasıl yapıyo anlamıyorum babası sürpriz yapmış oyun halısı almış tabii ben vazgeçmiştim kullanan arkadaşlar gereksiz olduğunu sölemişlerdi neyse serhan sevdi şimdilik bi 20dk falan oyalanıyo ama her yanından ayrılıp geri döndüğümde oyun halısının dışında buluyorum beyimizi bu arada babasıyla arası bozuk birkez çok sinirlendirdi şimdi babasını görünce çığlık atıp totosunu dönüyo edepsiz oldu artık herşeye kızıyo

Çok geçmiş olsun kuzuya...
Şimdi daha iyi mi?

Bu arada ben bu sütün kulağa kaçması olayını bilmiyordum, iyi ki söyledin...

Şeker ve şeker ihtiva eden gıdalardan bebeklerimizi ne kadar uzak tutarsak o kadar iyi.
Bir gün maalesef tanışacaklar, parkta birisi ikram edecek, okulda arkadaşlarından görecek vb vb. Geç tanışırsa, minicik bedenine daha az zarar verir, hiç olmazsa...

olabilir burcucum:)demekki kafa yapımız çok uyuşuyor senle.
bu düşünceler beni çok etkiliyor.alp i ihmal edeceksem eğer yapmam daha iyi diyorum.tabi Allah ın dediği olur hayırlısı olsun.

Öyle canım, zaten aynı model bıdıklar doğurmamızdan da belli :)

Allah kuzularımıza uzun, sağlıklı ömür versin, şükürler olsun ki bize evlat sevgisini nasip etti.
Bundan sonra hayırlısı olsun dediğin gibi...

Ben tek çocuğum, yalnız büyüdüm, ailede yaşıtım kimse de yoktu.
En çok annemle babam kavga edince yalnız hissederdim kendimi.
Bizim evimizde öyle şeyler olmasın tabi, ama yalnız da kalmasın diyor bir yanım.
Zamana bırakalım şimdilik, daha bunlar pek cücük :))

Son düzenleme:
Tesekkur ederım bosna suan ılacların etkısıyle uyuyor bende emzırım ewı toparlım eger bu arad uyanmassa bende dınlenım bıraz herkese hos sohbet dılıyorum gorusuruz arkadaslar. :asigim::asigim:

Günaydın kızlarrr
geçmişe ara ara baktım.
Kızım biliyorsunuz ayagmıda uyuyordu diş yüzünden bi haftadır bugün yerinde uyuttum sabah sadece yarım saat uyudu 2 saat uyurdu. öglen yatırdım gene yarı saat uyudu inat ettim salladım ama nası tepiniio nası ıkınıo dönmeye çalışıo dönemesin die kenarlara yastık koydum sonra yoruldu ve uyudu ne kadar sürer bilmiyorum ama ben kazandım:)) tam yarım saat salladım ben gidip bişier yiyim sonra ders çalışim ara ara katırlım size görüşmek üzereeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…