- 23 Temmuz 2009
- 2.640
- 181
- 373
- 44
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #72.941
kızlar sizin bebişlerin göz rengi netleştimi?bizimki hala karasız.yeşildi iyice şimdi koyulaşmaya başladı.ela gibi..dönermi daha aceba?
hadi bakalım inşallah iyi gelir meralcim
ee o zaman ben de almam gerek bir süt sağma aleti....bilmiyorumkismile
madela alma bence.yetmıyor bı zamandan sonra.goguslerın kenarına baskı yapıyorum cıksın dıye.
Sanırım 6 aydan sonra değişmiyormuş göz rengi.
Doruk'un mavi ile siyah-gri arasında gitti geldi, siyahta durdu...
Resmen kara kara gözleri, ailede kimsede o renk göz yok, nerden buldu bilmiyorum :)
ESRİN, hep düşündüğüm ama bir türlü yazamadığım şeyleri yazmışsın, tuz ve şeker konusunda, ellerine sağlık...
Esin nasıl?
Medelayı kullanamadım ben, hiç bişi çıkarmadı.
Ben de aldım aynısından.
Doruk hiç sevmedi, döne döne orasını burasını çarptı kenarlarına.
Şimdi kutusunda, kaderine terk edilmiş duruyor oyuncak.
Ben de yapıcam bi tane daha, kız olabilir, kocamın ailesinde hep öyle...
Ama ona kim bakacak, hiç bilmiyorum.
valla ben ikinci konusunda tereddütlüyüm bilmiyorum yani yapar mıyım?aslında çok istiyorum hemde böyle alp 3-4 yaşında iken olsun araları çok olmasın istiyorum.ama birde vazgeçiyorum.yaa diyorum ikisine eşit davranamazsam öbürü olunca alp i boşlarsam.sabır gösteremezsem.Allah alp ime ömür versin.bakalım yıllar ne gösterecek.yok yazgıcığım gözüm yemez 3.yü,,ya oda erkek olursa naparım ben 4 erkek arasında...
b,zimde eşim tek erkek evde 2 kız kardeşi var...bizde oğlan yok..abşlamların 2 sininde bir kız bir erkek..benim 2 erkek oldu..bizde erkek kıtlığı vardı zaten iyi oldu..........
Yazgı ben bu Alp paşayı yiyip ham edicem. çokkkkk şeker bi adam bu maşallah
kızlar bugün sitede bi problem mi var,çok zor açılıyo sayfalar. yoksa problem benim aptal laptopta mı?
bosna benim büyük oğlanın gözleri kapkara idi bebekken..ordaki siyahı belli olmuyordu..şimdi kahve oldu...7 yaşında şu anda..1 yaşından sonra açıldı kahve oldu...
bende medelanın swing olanı var..40 gün falan kullandım..sonra kesildi zaten...iyice yerleşmediği zaman güzel sağmıyor..gerçi bende sütte yoktu belki o nedenle sağamıyordu ama bilemeyeceğim şimdi...
valla ben ikinci konusunda tereddütlüyüm bilmiyorum yani yapar mıyım?aslında çok istiyorum hemde böyle alp 3-4 yaşında iken olsun araları çok olmasın istiyorum.ama birde vazgeçiyorum.yaa diyorum ikisine eşit davranamazsam öbürü olunca alp i boşlarsam.sabır gösteremezsem.Allah alp ime ömür versin.bakalım yıllar ne gösterecek.
teşekkür ederiz teyzesi.
ESRİN, hep düşündüğüm ama bir türlü yazamadığım şeyleri yazmışsın, tuz ve şeker konusunda, ellerine sağlık...
Esin nasıl?
Medelayı kullanamadım ben, hiç bişi çıkarmadı.
Ben banyodan hemen sonra kulak pamuguyla iyice temzliorum..Selam herkese
Dünkü cevaplar için çok teşekkür ediyorum hepinize.
Kızımın kulagında kırde vardı akıntı olmustu 3 gun once o kırı atmıs ıltıhap yokmus ama faranjıt olmus doktor 2 tane soguk algınlıgı ıcın 4 saat ara ıle werecegım surup bıde yemeklere ıceceklerıne katılan antıbıyotıkten werdı.
Kulak iltihabı,banyoda kulaga su kacmasından-kulagın hawa almasından-bıde bebege yatarak bırseyler yedırmek we ıcırmekten yanı en az 4 parmak yukarda ıken bebegın kafası ole beslemek gerekıyormus cunku genızden sut kulaga akarmıs buda ıltıhap yaparmıs-bıde ust solunum yolu enfeksıyonundanda olurmus.
Hee değişiyor demek ki...
Ne bileyim, değişmez artık dediler bana :)[/COLOR
Amin...
Doruk'la Alp ruh ikizi ya, sen de benim ruh ikizim misin acaba ?
Ben de aynı şeyleri düşünüyorum, hatta bu sabah saat 6'da işe yetişmeye çalışırken düşündüm daha...
Ya Doruk'u ihmal edersem, onu üzersem diye...
Selam herkese
Dünkü cevaplar için çok teşekkür ediyorum hepinize.
Kızımın kulagında kırde vardı akıntı olmustu 3 gun once o kırı atmıs ıltıhap yokmus ama faranjıt olmus doktor 2 tane soguk algınlıgı ıcın 4 saat ara ıle werecegım surup bıde yemeklere ıceceklerıne katılan antıbıyotıkten werdı.
Kulak iltihabı,banyoda kulaga su kacmasından-kulagın hawa almasından-bıde bebege yatarak bırseyler yedırmek we ıcırmekten yanı en az 4 parmak yukarda ıken bebegın kafası ole beslemek gerekıyormus cunku genızden sut kulaga akarmıs buda ıltıhap yaparmıs-bıde ust solunum yolu enfeksıyonundanda olurmus.
Valla yazmaya vakit bulamıyorum yoksa upuzun araştırmalar ekleyeceğim tuzun ve şekerin, hele hele şekerin zararları konusunda.
Esin'in kakasının kıvamı hafif koyulaştı kendimi yavaş yavaş iyileşecek diye teselli etmeye çalışıyorum. Bu sabah 6'da kaka yaparak uyandı. Bir daha da uyumadı. Şu uykusunda yapması kesilse diye dua ediyorum. Rabbim hepimizin bebeğine sağlık versin.
Göz rengi konusunda Esin'de doğduğunda gri mavi idi gözleri, maviler kahverengi oldu. Şu an gri kahve gözleri var ama belli değişecek.. Ne zaman değişecek, ben de merak ediyorum. Böyle kalsa pek bir mutlu olurdum...
olabilir burcucum:)demekki kafa yapımız çok uyuşuyor senle.
bu düşünceler beni çok etkiliyor.alp i ihmal edeceksem eğer yapmam daha iyi diyorum.tabi Allah ın dediği olur hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?