- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #72.901
ben gitcem bu gün ..sende git...bayramlık alaçağım oğluşlara...
Sağol Öznurcum...
Salgın varmış, havadan bile almış olabilir dedi.
Yazık, su gibi oluyorlar.
Saçı da çok bizimkinin, bi yandan emzrip bi yandan başını kuruluyorum.
Al bi kuduruk daha kaydirigubbakcemile3
İnşallah...
Evet artık hepsinde diş sıkıntıları başladı...
Her yerde indirim var.
Çook tehlikeli
Ben de çok istiyorum, gel gidelim ne bulursak alalım :)
günaydın kızlar.geçmişe bakamadım.jalenin msj.dan anladığım kadarıyla yine hasta bebişler var..allah acil şifalar versin inşallah....
9:30 da MR a giriyorum.çok korkuyoooorruuuummmmmmmm......dua edin.....
canım yaw ıyı hosda taksılere para bayılmakdan bıktım kapıda araba var o bana ben ona bakıyorum ama kıyamıyorumda daha 3.yılında.
de kalk gıdek de sen calısıon.burcuuuuuu kıs bu ne dorugun saclar sırca gıbı ne guzel bayıldım ay cok tatlı peruk gıbı masallah
pınar,hepatit,ebru,burcu,öznur ,handan sağolun kızlar.çıktım geldim mr dan.of dehşet ya.acı veren bişey yok ama kapalı alanda kalmak felaket..çıkarın beni artık diye bağırmamak için sürekli telkin ettim kendimi....
burcum oğluşuna sevindim canım.....hemen atlattı kuzucuk maşallah...
asya da 2 gün önce dönmeyi nihayet keşvetti.şimdi hiç durmuyo fır fır dönüyo.bu iş acayip hoşuna gitti...
ek gıda veren arkadaşlar 1 eylülde başlıyorum okula..bana 1 günlük menünüzü bir yazıverin bide miktarını...hasretin topiğine de yazdım....sabah emzirip gitsem 15 te de gelip emzirsem.bu arada da ek gıda yese olurmu.???
Günaydın herkesler.. Nasıl uykum var anlatamam.. Hep böyle oluyo, buraya takılıp aklamı ediyorum... Eşim gelince gözlerim kayıyo.. Nie gündüz uyumadın dio.. Kem küm ediyorum.. Diemiyorum ki akşama kadar PCye yapıştığımı... sempatiksalakcinni
Geçmiş olsun cnm. Ben kaçırmışım. Nie MRa giriyosun??
bilmiyorumkismile alısverıse mı gıtsem ne yapsam yaw
Her yerde indirim var.
Çook tehlikeli
Ben de çok istiyorum, gel gidelim ne bulursak alalım :)
sağol canım...doğumdan beri bel ağrısı çekiyorum giderek te şiddetleniyor...
EBRUCUM sağol canım...
ÖZNUR sana da geçmiş olsun....ilk gittiğim doktorda bana aynısını dedi:bel fıtığı başlangıcı ve bel kemiği düzleşmesi...2.gittiğim ise gebeliğe bağlı geçici kemik erimesi olabilir mr çekilsin öyle kesin teşhis koyalım dedi....
canım yaw ıyı hosda taksılere para bayılmakdan bıktım kapıda araba var o bana ben ona bakıyorum ama kıyamıyorumda daha 3.yılında.
de kalk gıdek de sen calısıon.burcuuuuuu kıs bu ne dorugun saclar sırca gıbı ne guzel bayıldım ay cok tatlı peruk gıbı masallah
pınar,hepatit,ebru,burcu,öznur ,handan sağolun kızlar.çıktım geldim mr dan.of dehşet ya.acı veren bişey yok ama kapalı alanda kalmak felaket..çıkarın beni artık diye bağırmamak için sürekli telkin ettim kendimi....
asya da 2 gün önce dönmeyi nihayet keşvetti.şimdi hiç durmuyo fır fır dönüyo.bu iş acayip hoşuna gitti...
ek gıda veren arkadaşlar 1 eylülde başlıyorum okula..bana 1 günlük menünüzü bir yazıverin bide miktarını...hasretin topiğine de yazdım....sabah emzirip gitsem 15 te de gelip emzirsem.bu arada da ek gıda yese olurmu.???
Günaydın herkesler.. Nasıl uykum var anlatamam.. Hep böyle oluyo, buraya takılıp aklamı ediyorum... Eşim gelince gözlerim kayıyo.. Nie gündüz uyumadın dio.. Kem küm ediyorum.. Diemiyorum ki akşama kadar PCye yapıştığımı... sempatiksalakcinni
Geçmiş olsun cnm. Ben kaçırmışım. Nie MRa giriyosun??
İyi ki ben İstanbul'da yaşamıyorum. Yoksa cami önlerinde mendil açmak zorunda kalırdım..
Geçen hafta aneem, kardeşimin yanına gitti İstanbul'a. Haftasonu da alışverişe çıktılar.. Ben, bir elimde PC, bir elimde telefon.. Şu AVMnde şu marka var.. Ordan bana şunu alın, bu AVM de bu var, ordan Pelin'e bilmem ne alın.. Akşama kadar 30 kere telefon ettim.. Artık telefonlarımı açmaz oldular.. O derece pes ettirdim yane laelaelaelaelae
Napim burda hiç bişey yok... Geçenlerde Hipp yabanmersinli elma demiştiniz. Onu bile sipariş ettim... Bi daha uzun bi süre annem İstanbul'a gitmeyi düşünmez artık!!! kafamçokkarıştı yerimseniben
Ben de taksiyle gidiyorum her yere.
Kullanamıyorum arabayı, elim ayağım birbirine giriyor.
Hele şimdi Doruk da olacak arabada, hayatta kullanamam.
ben her yere arabayla gifiyorum ..bilmediğim yerlere taksiyle...bi tane nevigatör alınca bu problemide çözeceğim inşallah..
neden panik yapıyorsunki?..sakin ol...biraz sık kullansan o panik gider aslında...bir süre sonra arabayla bütünleşiyor insan..
ÖZNUR VE OLCAY geçmiş olsun canlar.
ALP artık evin içini turluyor ama dönerek istediği yere gidiyor.bişey görmesin yerde onu almak için başlıyor dönmeye.geçen akşam sehpadan babasının çantasının bağı sarkmış bizim sıpa gitti çekti düşürdü üstüne onu.bizde izliyoruz sonrada bakıp gülüyor bize.bir saniye sabit durmuyor.
GÜNAYDIN SEVGİLİ TEYZELEY....
Evet az kullandığım için sanırım.
Pratik yapmam lazım da ne zaman...
[/COLOR]
Gidiyim bi süt sağıyım bakalım nolucak :)
ne kullanmıyon kız arabanı...?ne uğraşıyon taksilerle?niye kıyamıyorsun arabayamı?nedenki?kaza yapmaktanmı korkuyorsun?fisfisfis
hadi geçmiş olsun..inşallah kötü bişey çıkmaz
ÖZNUR VE OLCAY geçmiş olsun canlar.
ALP artık evin içini turluyor ama dönerek istediği yere gidiyor.bişey görmesin yerde onu almak için başlıyor dönmeye.geçen akşam sehpadan babasının çantasının bağı sarkmış bizim sıpa gitti çekti düşürdü üstüne onu.bizde izliyoruz sonrada bakıp gülüyor bize.bir saniye sabit durmuyor.
ben her yere arabayla gifiyorum ..bilmediğim yerlere taksiyle...bi tane nevigatör alınca bu problemide çözeceğim inşallah..
neden panik yapıyorsunki?..sakin ol...biraz sık kullansan o panik gider aslında...bir süre sonra arabayla bütünleşiyor insan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?