2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sağol Pınarcım, çabuk atlattı çok şükür.
Tahliller de temiz çıkarsa, bu gece rahat bi uyku uyuyabilecem artık...

Tam yürüteçlikler cidden ama ben de almayı düşünmüyorum.

Yerim onu :)

İştahsızlık bizde de var.
Dün meyve püresini yedirmeye çalışırken ağzını kilitledi, elimi ittirdi sıpa.
Ben 4 aylıkten beri oturtuyorum, son günlerde kısa süreli desteksiz oturaya başladı.
2-3 dk sonra devriliyor :)

benim kızımda meyve püresi ve yoğurdu iştahlı yiyor ama mamasının birazını bırakıyor, o da belki meyve ve yoğurt verdiğim içindir. ceylini de oturtmayı denediğimde öne doğru eğiliyor o yüzden sormuştum.

penguen gıbı dımı hoooppp devrılıyorlar.ınsanın tutup kalbıne sıgdırası gelıyor.
sıcakdan olabılır mı acaba ıstahsızlık bilmiyorumkismile

penguen gıbı dımı hoooppp devrılıyorlar.ınsanın tutup kalbıne sıgdırası gelıyor.
sıcakdan olabılır mı acaba ıstahsızlık bilmiyorumkismile

Çok tatlı oluyor gerçekten.
Bi de devrildikten sonra bakıp gülüyor, içimi eritiyor kuzu :)
Sıcaktan olabilir, acayip terliyor zaten.
Bi de hafif bi virüs almış bizimki, ondan da olabilir diye düşünüyorum, ısrar etmiyorum ek gıda için.
Bol bol emziriyorum, emmek de istemiyor bazen, kudurmak daha cazip geliyor, o zaman da biberonla veriyorum anne sütünü...

bızım dr dıdıkı onune kucuk yastık koyun ondan destek alsın.benım oglus atlayıp yemeye calıstıgı ıcın henuz koymadım.herseyı ısırmaya calısıyor.benı bılem ya.ozellıkle yanagıma atlıyor essek sıpam :))))))

burcucugum bızımkı de bazen 1 dk falan emıyor ama memeyı kapattırmıyor.uzanıyorum yanına bı gogus acık o oynuyor gulucuklar atıyor babasıyla falan kuduruyor sonra donup emıyor tekrar haydaaaa ayak parmagını emıyor tekrar memeyı emıyor.maymun gıbı benı oyle orada memeler acık bekletıyor .vaktın varsa sende oyle yap emmek ıstemedıgınde.cok komık oluyor

çok şükür canım ,iyiyiz...

iştahsızlık bizdede var..sanırım sıçaklardan...emirhan 6 aylık oldu..ben 1 aydır falan deniyorum kısa kısa...

:))) o yastık işini bende denedim ama olmadı..emirhan yastıkla güreşiyor çünkü..alıyo eviriyo çeviriyo elinde...ısırıyo onu,baçaklarına sıkıştırıyo...:))) ondn sonrada kıkırdıyoooo:))yastıklar en sevdiğimiz oyuncaklar bizim..

oglusu uyutup banyo yapıp sonra sac boyatmaya gıdeyım dıyorum

bayanssulusmile

benim oğlanda accık emiyor lmaz:ben diş çıkarmasına bağlıyorum...

Sağol Pınarcım, çabuk atlattı çok şükür.
Tahliller de temiz çıkarsa, bu gece rahat bi uyku uyuyabilecem artık...

Tam yürüteçlikler cidden ama ben de almayı düşünmüyorum.

inşallah sonuçlarda temiz çıkar canım

Mutlu hoş geldin nasıl geçti tatil
[/B]zemuszemus

Ben küçük yastık koyuyorum önüne.
Önce elleriyle ittiriyor yastığı, el mesafesinden uzaklaşınca tekmelemeye başlıyor.
Aşağı düşürene kadar uğraşıyor, düşürünce rahatlıyor, biraz oturup sonra devriliyor.
Hiç sıkıntıya gelemiyor.

Aaaa, demek ki aynı zamanlarda aynı şeyleri yapıyor bunlar.
Doruk da öyle, ışıklara, babasına, oyuncaklara laf atıyor, parmağını emiyor, dikilip oturuyor, sonra birden büyük bi iştahla yeniden saldırıyor.
İki çekip başa sarıyor.
Ben de bekliyorum öyle...
Bir de bu aralar kucakta emmek istemiyor, yanına uzanıp emziriyorum, o zaman daha çok emiyor.

sıcakdan kucakda emmek ıstemıyor bızımkı.terlıyor delı gıbı

burcu doruk pasama cok gecmıs olsun.
dr vırusu nereden almıs olabılecegını soyledı mı ?

Sağol Öznurcum...
Salgın varmış, havadan bile almış olabilir dedi.

sıcakdan kucakda emmek ıstemıyor bızımkı.terlıyor delı gıbı

Yazık, su gibi oluyorlar.
Saçı da çok bizimkinin, bi yandan emzrip bi yandan başını kuruluyorum.

Al bi kuduruk daha kaydirigubbakcemile3

bayanssulusmile

benim oğlanda accık emiyor lmaz:ben diş çıkarmasına bağlıyorum...

inşallah sonuçlarda temiz çıkar canım

Mutlu hoş geldin nasıl geçti tatil
zemuszemus

İnşallah...
Evet artık hepsinde diş sıkıntıları başladı...

bilmiyorumkismile alısverıse mı gıtsem ne yapsam yaw

Her yerde indirim var.
Çook tehlikeli
Ben de çok istiyorum, gel gidelim ne bulursak alalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…