- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #72.881
sağ ol canım Doruk kuzuya maşallah atlattı hemencecik kaydirigubbakcemile5
aslında bunlar tam yürüteçlik koysak uçarlar heralde ama ben almayı düşünmüyorum zararlı gibi zaten 1 aya kalmaz emeklerler...
günaydın canım iyiyz şükür sen ?
mutlu canım hosgeldın.umarım tatılın ıyı gecmıstır.
olcaycıgım korkma bıtanem makıne ıste gıreceksın cıkacaksın.sonucların ıyı olur ınsallah.
mart bebıklerı fırıl fırıl donuo.benımkı su an ters donmus bısıler konusuyor.carsafı cekıyor.bırazdan sırtustu doner yıne.
herkese günaydın.nasılsınız bakalım?bi süredir giremiyorum.keyifler yerinde mi?bebişler nasıl? benim kız artık iyice hareketlendi hiç durmak istemiyor bütün gün onunla uğraşıyorum.ya eskisi gibi iştahı yok mamalarının birazını bırakıyor hep sizde de var mı böyle bi durum.bi de kızım yakında 5 ayını dolduracak sizler ne zaman oturtma denemelerine başladınız?
geçmişe bakamadım fazla.öznur ve olcay geçmiş olsun.bu arada hasta bebişlerimize de geçmiş olsun bir an önce sağlıklarına kavuşsunlar inş.
canım benımkı ıstahlı galıba.meyve puresını verıyorum uzerıne emzırıyorum.2 saatte bı emıyor pasa.ben 2 haftadır oturtuyorum cok hosuna gıdıyor fakat bıraktıgında one dogru yıkılıyor.artık destek sadece one gerekıyor sanırsam cunku sırtına destek verdıgımde ıstemıyor zınk dıye dıkılıyor bagırıyor bıde haspa :))) 6 ay sonunda oturmaları gerekıyormus dıye bılıyorum ben.gelısımını gecıktırmek ıstemedıgım ıcı basladım.
Sağol Pınarcım, çabuk atlattı çok şükür.
Tahliller de temiz çıkarsa, bu gece rahat bi uyku uyuyabilecem artık...
Tam yürüteçlikler cidden ama ben de almayı düşünmüyorum.
Yerim onu :)
İştahsızlık bizde de var.
Dün meyve püresini yedirmeye çalışırken ağzını kilitledi, elimi ittirdi sıpa.
Ben 4 aylıkten beri oturtuyorum, son günlerde kısa süreli desteksiz oturaya başladı.
2-3 dk sonra devriliyor :)
penguen gıbı dımı hoooppp devrılıyorlar.ınsanın tutup kalbıne sıgdırası gelıyor.
sıcakdan olabılır mı acaba ıstahsızlık bilmiyorumkismile
benim kızımda meyve püresi ve yoğurdu iştahlı yiyor ama mamasının birazını bırakıyor, o da belki meyve ve yoğurt verdiğim içindir. ceylini de oturtmayı denediğimde öne doğru eğiliyor o yüzden sormuştum.
Çok tatlı oluyor gerçekten.
Bi de devrildikten sonra bakıp gülüyor, içimi eritiyor kuzu :)
Sıcaktan olabilir, acayip terliyor zaten.
Bi de hafif bi virüs almış bizimki, ondan da olabilir diye düşünüyorum, ısrar etmiyorum ek gıda için.
Bol bol emziriyorum, emmek de istemiyor bazen, kudurmak daha cazip geliyor, o zaman da biberonla veriyorum anne sütünü...
sağ ol canım Doruk kuzuya maşallah atlattı hemencecik kaydirigubbakcemile5
aslında bunlar tam yürüteçlik koysak uçarlar heralde ama ben almayı düşünmüyorum zararlı gibi zaten 1 aya kalmaz emeklerler...
günaydın canım iyiyz şükür sen ?
iştahsızlık bizdede var..sanırım sıçaklardan...emirhan 6 aylık oldu..ben 1 aydır falan deniyorum kısa kısa...herkese günaydın.nasılsınız bakalım?bi süredir giremiyorum.keyifler yerinde mi?bebişler nasıl? benim kız artık iyice hareketlendi hiç durmak istemiyor bütün gün onunla uğraşıyorum.ya eskisi gibi iştahı yok mamalarının birazını bırakıyor hep sizde de var mı böyle bi durum.bi de kızım yakında 5 ayını dolduracak sizler ne zaman oturtma denemelerine başladınız?
bızım dr dıdıkı onune kucuk yastık koyun ondan destek alsın.benım oglus atlayıp yemeye calıstıgı ıcın henuz koymadım.herseyı ısırmaya calısıyor.benı bılem ya.ozellıkle yanagıma atlıyor essek sıpam :))))))
oglusu uyutup banyo yapıp sonra sac boyatmaya gıdeyım dıyorum
herkese günaydın.nasılsınız bakalım?bi süredir giremiyorum.keyifler yerinde mi?bebişler nasıl? benim kız artık iyice hareketlendi hiç durmak istemiyor bütün gün onunla uğraşıyorum.ya eskisi gibi iştahı yok mamalarının birazını bırakıyor hep sizde de var mı böyle bi durum.bi de kızım yakında 5 ayını dolduracak sizler ne zaman oturtma denemelerine başladınız?
Sağol Pınarcım, çabuk atlattı çok şükür.
Tahliller de temiz çıkarsa, bu gece rahat bi uyku uyuyabilecem artık...
Tam yürüteçlikler cidden ama ben de almayı düşünmüyorum.
[/COLOR]
bızım dr dıdıkı onune kucuk yastık koyun ondan destek alsın.benım oglus atlayıp yemeye calıstıgı ıcın henuz koymadım.herseyı ısırmaya calısıyor.benı bılem ya.ozellıkle yanagıma atlıyor essek sıpam :))))))
burcucugum bızımkı de bazen 1 dk falan emıyor ama memeyı kapattırmıyor.uzanıyorum yanına bı gogus acık o oynuyor gulucuklar atıyor babasıyla falan kuduruyor sonra donup emıyor tekrar haydaaaa ayak parmagını emıyor tekrar memeyı emıyor.maymun gıbı benı oyle orada memeler acık bekletıyor .vaktın varsa sende oyle yap emmek ıstemedıgınde.cok komık oluyor
Ben küçük yastık koyuyorum önüne.
Önce elleriyle ittiriyor yastığı, el mesafesinden uzaklaşınca tekmelemeye başlıyor.
Aşağı düşürene kadar uğraşıyor, düşürünce rahatlıyor, biraz oturup sonra devriliyor.
Hiç sıkıntıya gelemiyor.
Aaaa, demek ki aynı zamanlarda aynı şeyleri yapıyor bunlar.
Doruk da öyle, ışıklara, babasına, oyuncaklara laf atıyor, parmağını emiyor, dikilip oturuyor, sonra birden büyük bi iştahla yeniden saldırıyor.
İki çekip başa sarıyor.
Ben de bekliyorum öyle...
Bir de bu aralar kucakta emmek istemiyor, yanına uzanıp emziriyorum, o zaman daha çok emiyor.
bilmiyorumkismile alısverıse mı gıtsem ne yapsam yaw
burcu doruk pasama cok gecmıs olsun.
dr vırusu nereden almıs olabılecegını soyledı mı ?
sıcakdan kucakda emmek ıstemıyor bızımkı.terlıyor delı gıbı
çok şükür canım ,iyiyiz...
iştahsızlık bizdede var..sanırım sıçaklardan...emirhan 6 aylık oldu..ben 1 aydır falan deniyorum kısa kısa...
:))) o yastık işini bende denedim ama olmadı..emirhan yastıkla güreşiyor çünkü..alıyo eviriyo çeviriyo elinde...ısırıyo onu,baçaklarına sıkıştırıyo...:))) ondn sonrada kıkırdıyoooo:))yastıklar en sevdiğimiz oyuncaklar bizim..
bayanssulusmile
benim oğlanda accık emiyorlmaz:ben diş çıkarmasına bağlıyorum...
inşallah sonuçlarda temiz çıkar canım
Mutlu hoş geldin nasıl geçti tatil zemuszemus
bilmiyorumkismile alısverıse mı gıtsem ne yapsam yaw
[
Al bi kuduruk daha kaydirigubbakcemile3
Her yerde indirim var.
Çook tehlikeli
Ben de çok istiyorum, gel gidelim ne bulursak alalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?