2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Tamamen aynı durumdayım, benim de azalıyor.
Düşünmemek elde değil, herşeyden önce çocuğumun doyduğundan emin olamıyorum, aklıma takılıp kalıyor.
Kerem kaç aylık?

Merhaba kızlar..

Bir elimde çingene salıncağının ipi, Ensar ı sallıyorum, bir elimle de size yazıyorum sempatiksalakcinni

Bosnacım çok üzüldüm, geçmiş olsun, çocukların düzeninin değişmesi hiç iyi olmuyor gerçekten..

herkese merhaba.ne var ne yok nasılsınız kızlar doğanda çok iştahsız artk 10da kahvaltı yaptı hala bişey yemek istemiyo dün denize soktuk hiç sevmedi dişimizde hala yok ama artık tek başımıza oturabiliyoruz.
sizler nasılsınız merale burcuya olcaya neolmuş?

Sağol Gamzecim...
Zaten ev bi kalabalıklaştı, bi tenhalaştı, kucağa alanlar, sürekli uyutanlar vb derken sersem oldu çocuğum.
Bakalım ne olacak...

Ooo çok şey kaçırdın..
Öce Doruk biraz rahatsızlandı, ama çabuk toparladı şükür.
Şimdi de anneannemi hastaneye yatırdılar, ileri derece KOAH hastası, ağırlaşmış...

Meral psikiyatriste gitmeye karar verdi.
Olcay beli için mr çektirdi..

yine bir görünüp kacıcam.oğluş yeni uyudu canım cıktı...dişleri feci kasınıyor yazık sabahtan beri heryerimi ağzına sokmaya calışıyor umarım gec cıkmaz dişleri..biter bu acısı.
akşam annem burda olacak inşallah kaynanatörüm duymasın..tel calıp da ben geliyom diyecek diye içim pır pır ediyor kızlar dua edin eşim gelesiye gelmesin :Saruboceq:

Sağol Gamzecim...
Zaten ev bi kalabalıklaştı, bi tenhalaştı, kucağa alanlar, sürekli uyutanlar vb derken sersem oldu çocuğum.
Bakalım ne olacak...
Çok iyi bilirim o sinir bozucu durumları :1ninca:
Ankara da görümcemin düğün zamanında gelen giden beni çıldırtmışlardı kötükedihüso

Ya sorucam sorucam unutuyorum, kayınvaldenler neden sende kalıyorlardı? Ben kaçırdım o kısımları.

kızlar ya geçen gün bebişlere süt verdiğinizi yazmıştınız suyla karıştırıp mı veriyosunuz sademi veriyosunuz ben de vermek istiyorum artık ama burda günlük süt bulamıyorum pastörize süt mü veriyosun

Tamamen aynı durumdayım, benim de azalıyor.
Düşünmemek elde değil, herşeyden önce çocuğumun doyduğundan emin olamıyorum, aklıma takılıp kalıyor.
Kerem kaç aylık?

10 mart doğumlu, 5.5 aylık oldu. Ek gıdalara geçtiğimiz için doyuyor mu diye takılmıyorum, tek derdim bağışıklık sisteminin güçlü olması. Bir yandan da acaba bu anne sütünü bize öyle bir anlatıyorlar ki mucize falan diyerek acaba ondan mı kesilirse diye düşünüp üzülüyorum diyorum ama bir yanım da diyor ki sen 17 gün emmişsin hiç sorunsuz geldin 29 yaşına :sinifsinif:

bikaçgün girmeyince bayağı geri kalıyo insan.
geçmişolsun canımya desene kaynanalar fırsattan istifade çöreklenicekler eve..
meral niye pisikaytıra gidiyoki
ben çok yoğundum kople site olarak belediye başkanına yemek verdik organizatörde ben olunca mahvoldum allahtan komşular yardım etti

Aaa, en eğlenceli kısımları kaçırmışsın sen :)
Zevk için canım, kendi keyifleri öyle istediği için kalıyorlardı.
Tatillerinin bitmesine az kaldı, yine gelecekler...

antalya nın bu sıcağında sen yiyebiliyor musun ki doğan yesin, emiyorsa emzir emmiyorsa bol bol biberon maması ver lıkır lıkır içsin, kaşık maması ve ek gıda için bence bu sıcaklarda şansını zorlama laelaelaelaelae
Bu arada sitede tek başına oturabilen tek erkek sanırım doğan, bizimkiler öne yıkılıyor gamyoncuiremsu

slm canlar nasılsınız,biz iyiyiz çok şükür,canavar zeyno ile meşpgulüm,sıpa sürünmeyi öğrendi durmuyopr yerinde,çok şükür aman maşşallah diyin kızlar kocamda kendine gelmeye başladı,bu arada lütfen bana zeynom için yoğurt çorbası tarifi verebilr misiniz

öyle düşünme son damlasına kadar Kerem'ciğinin emmesine izin ver 80 cc az değil walla

iyi şeyler düşün güzel olaylar olsun bakarsın gerek kalmaz annesin yanında kalmasına...hadi hayırlısı

Ohhh maşallah öğrensin zilli buyur canım Yoğurt çorbası tarifi:
1 küçük boy patates,
yarım kabak,
2-3 sap maydanoz veya ıspanak,
1 tatlı kaşığı pirinç
düdüklü tencerede çok az su ile pişirilir.
Ayrı bir yerde 1 kepçe yoğurt,
1 tatlı kaşığı un,
yarım yumurta ( 6 aydan küçük bebek için yumurta ilave etmeyiniz) karıştırılır.
Karışıma kaynar sebze suyu ilave edilerek karıştırılır. Sulandırılmış karışım diğer sebzelere eklenerek kaynatılır. Çorba koyulaşınca ateşten alınır. Üzerine istenirse kuru nane eklenir. 1 tatlı kaşığı sızma zeytinyağı ile servis edilir.

Biz daha 5 aylık bile değiliz. Aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Sadece ilk hafta günlük beslenmesini sağabildim. Sonrasında eve gidip evde de kızım uyuyunca süt sağıp günlük miktarı tamamlamaya çalışmakla geçti zamanım. Öyle yorucu ki. Mama vermek istemiyorum ben sadece anne sütü vermek istiyorum Rabbim hepimize yardım et.

Ayfercim çok haklısın. Bu kadar uzun sürmesi beni çileden çıkarıyor. Elim kolum bağlı bekliyorum. Ama başka doktorlara da danıştım viral ishallerde maflor ya da reflor ve zinco dışında bir şey verimiyormuş ve böyle bekleniyormuş.

Bu arada 2. dişiniz hayırlı olsun.

canım emmekte istemiyo biberon mamasınıda almıyo artık ama geceleri bol bol emziriyorum gece sağolsun 3 sefer kalkıyo.ben yimiyorum ama kilo alıyorum 71 kg mım nasıl gitcek bu kilolar of of.
doğanın erken oturmasının sebebi yatmaktan nefret etmesi pusette bile hep oturur vaziyetteydi yatırdınmı kıyamet kopuyodu şimdi otururkende sıkılıyo

yumurtanın sarısından bajhsediyoruz di mi beyaz verilmiyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…