- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #72.981
Bugün bir arkadaşımın durumuna çok üzüldüm, zamanında kendi yaşadıklarım aklıma geldi ve sadece 80 cc süt sağabildim bu saate kadar
Zaten gitgide hergün azaldığını farkediyorum, 6 aylık olana kadar emse bari diye düşünüyordum ama sütün biteceğini değil Keremişkonun emmeyi bırakacağını düşünmüştüm, düşünme azaldığını diyeceksiniz ama düşünmesem de günlerdir hergün azaldığını farkediyorum işte
Merhaba kızlar..
Bir elimde çingene salıncağının ipi, Ensar ı sallıyorum, bir elimle de size yazıyorum sempatiksalakcinni
Bosnacım çok üzüldüm, geçmiş olsun, çocukların düzeninin değişmesi hiç iyi olmuyor gerçekten..
herkese merhaba.ne var ne yok nasılsınız kızlar doğanda çok iştahsız artk 10da kahvaltı yaptı hala bişey yemek istemiyo dün denize soktuk hiç sevmedi dişimizde hala yok ama artık tek başımıza oturabiliyoruz.
sizler nasılsınız merale burcuya olcaya neolmuş?
Çok iyi bilirim o sinir bozucu durumları :1ninca:Sağol Gamzecim...
Zaten ev bi kalabalıklaştı, bi tenhalaştı, kucağa alanlar, sürekli uyutanlar vb derken sersem oldu çocuğum.
Bakalım ne olacak...
Tamamen aynı durumdayım, benim de azalıyor.
Düşünmemek elde değil, herşeyden önce çocuğumun doyduğundan emin olamıyorum, aklıma takılıp kalıyor.
Kerem kaç aylık?
bikaçgün girmeyince bayağı geri kalıyo insan.Sağol Gamzecim...
Zaten ev bi kalabalıklaştı, bi tenhalaştı, kucağa alanlar, sürekli uyutanlar vb derken sersem oldu çocuğum.
Bakalım ne olacak...
Ooo çok şey kaçırdın..
Öce Doruk biraz rahatsızlandı, ama çabuk toparladı şükür.
Şimdi de anneannemi hastaneye yatırdılar, ileri derece KOAH hastası, ağırlaşmış...
Meral psikiyatriste gitmeye karar verdi.
Olcay beli için mr çektirdi..
Çok iyi bilirim o sinir bozucu durumları :1ninca:
Ankara da görümcemin düğün zamanında gelen giden beni çıldırtmışlardı kötükedihüso
Ya sorucam sorucam unutuyorum, kayınvaldenler neden sende kalıyorlardı? Ben kaçırdım o kısımları.
herkese merhaba.ne var ne yok nasılsınız kızlar doğanda çok iştahsız artk 10da kahvaltı yaptı hala bişey yemek istemiyo dün denize soktuk hiç sevmedi dişimizde hala yok ama artık tek başımıza oturabiliyoruz.
sizler nasılsınız merale burcuya olcaya neolmuş?
Bugün bir arkadaşımın durumuna çok üzüldüm, zamanında kendi yaşadıklarım aklıma geldi ve sadece 80 cc süt sağabildim bu saate kadar
Zaten gitgide hergün azaldığını farkediyorum, 6 aylık olana kadar emse bari diye düşünüyordum ama isütün biteceğini değil Keremişkonun emmeyi bırakacağını düşünmüştüm, düşünme azaldığını diyeceksiniz ama düşünmesem de günlerdir hergün azaldığını farkediyorum işte
Ayferim, sağol canım...
Mümkün değil vermezler, her gün erken çıkmamdan bile hoşlanmıyorlar.
Bu iş, kayınvalidemin ohh canıma değsin diyerek bize hepten çöreklenmesiyle sonuçlanacak gibi geliyor bana...
slm canlar nasılsınız,biz iyiyiz çok şükür,canavar zeyno ile meşpgulüm,sıpa sürünmeyi öğrendi durmuyopr yerinde,çok şükür aman maşşallah diyin kızlar kocamda kendine gelmeye başladı,bu arada lütfen bana zeynom için yoğurt çorbası tarifi verebilr misiniz
Zaten gitgide hergün azaldığını farkediyorum, 6 aylık olana kadar emse bari diye düşünüyordum ama sütün biteceğini değil Keremişkonun emmeyi bırakacağını düşünmüştüm, düşünme azaldığını diyeceksiniz ama düşünmesem de günlerdir hergün azaldığını farkediyorum işte
bugün anca girebildim arkadaşımın çocukları bende banyo yaptırdım Hilal'i ablam ayağında sallıyor çok yoruldum ayaklarım ağrıyor walla...
Olcay geçmiş olsun canım inşallah bişey çıkmaz.
Meral inşallah iyi bir doktora denk gelirsin canım.
Yazgı senin o kuduruk ALP'ini öp bizim için ne güzel olmuş o öyle.
Hasret doğum günü ve evlilik yıldönümü hazırlıklarında galiba?
Esrin canım inşallah düzene girer ben yardımcı olmak istedim sadece neticede mikrobikte olsa sebepler önemli neden diye insan kendi kendine kafayı yer...
Mutlu hoşgeldiniz tatilden.
Hijyenim diş için dedim ben ayağında sallamayı biliyordum şimdi Hilal'in 2.niciside yolda ya huysuzluk olarak yemek olayını azaltması anne sütünü daha çok emiyor mesela dün çok kötü ısırdı oyun yapıyor zilli
antalya nın bu sıcağında sen yiyebiliyor musun ki doğan yesin, emiyorsa emzir emmiyorsa bol bol biberon maması ver lıkır lıkır içsin, kaşık maması ve ek gıda için bence bu sıcaklarda şansını zorlama laelaelaelaelae
Bu arada sitede tek başına oturabilen tek erkek sanırım doğan, bizimkiler öne yıkılıyor gamyoncuiremsu
Ohhh maşallah öğrensin zilli buyur canım Yoğurt çorbası tarifi:
1 küçük boy patates,
yarım kabak,
2-3 sap maydanoz veya ıspanak,
1 tatlı kaşığı pirinç
düdüklü tencerede çok az su ile pişirilir.
Ayrı bir yerde 1 kepçe yoğurt,
1 tatlı kaşığı un,
yarım yumurta ( 6 aydan küçük bebek için yumurta ilave etmeyiniz) karıştırılır.
Karışıma kaynar sebze suyu ilave edilerek karıştırılır. Sulandırılmış karışım diğer sebzelere eklenerek kaynatılır. Çorba koyulaşınca ateşten alınır. Üzerine istenirse kuru nane eklenir. 1 tatlı kaşığı sızma zeytinyağı ile servis edilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?