- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #73.021
ewet cano 1 cay kaşıgından biraz daha az olsun..kızlar napıyosunuz ya.özlemişim buray.Ceren hiç durmuyo.dışarı çıkıyoruz hep.haftaya da okul başlıcak,gezelim diyorum.
ek gıdaya geçişi oturtamadık.1 ay meyve verdim.bu ay çorba ve muhallebiye geç dedi doktorumuz,ama Ceren hanım yemiyor.hele sabahtan beri emmedi ve 60 cc mama zor içti.diş de yok henüz,hani diş mi çıkacak desem.zaten bu ay kilo nerdeyse almamış.6750 gr,kerkenez gibi kaldıkaydirigubbakcemile3 gülüyorum ama canım da sıkkın.
yogurt yapmayı sorucam,denedim 2 kez beceremedim.gecen ay 1 kez yapmıştım,şahane olmuştu,nasıl yaptım unuttum:)hani mama kavanozları var ya minik onlara yapıcam 2 kavanoz.süt ılık olcak tamam,peki 1 çay kaşıgı yogurt olur mu içine?bi de nasıl sıcak tutcam,havluya mı sarcam?kaç saat bekleticem.bi anlatıverin bacılar.
Aynen canım.. Bi çoğumuzun bebeğinde var anlattığın durumlar...
Hele ishal hali çok yaygın..
Sanırım diş yüzünden ishal oluyo senin kız... Hemen çıkarıp kurtulur inşallah..
aynen yasmin hepmiz aynı durumdayz..
ishalin ikinci hftasnda yagmur vee dahaiyiye gidioruz..muhakkak başındayken önlemii al
uslu olan cocugumun huyları değişti..kucagmda uyuak istiyo ürekli ve mızır mıızr..
l
mart anneleri..
ikinci bebelerimizide anlaşmalı aynı aya denk getrelim..
:ecrin_bebek:aklinialirimsmilesempatiksalakcinni
yerimsenibenBen almayım canım, siz denk getirin, ben geriden sizinkileri severim :)))
Masal ismi hoş ama pek kullanışlı gelmiyor bana, sen bilirsin yine de tabiki..
Bu arada cüğara olayını Yağmur büyümeden halletmen lazım bence..
ikinciside kız olursa adını MASAL koycembayanssulusmile
nasıl?
i bu ilki zaten cücüüümlülülülülülü..kıs catr catır normal dogum yaptıya la..anam ne hewes ettim..oglu olduu..
hadi ya zormu oolduCADIARZU
ALLAH saglık sıhhat versin canım..ogluşunu düşün ve üzme kendini..ihtyacı var..
bissssde 10 mart
[
yapıcam hemen..:lepi:
ALPPPP..cok uslu duruosun anem maşşalah sana
teyselerrr oğluşumun ilk incisi geldiii
tontikimin dünden beri eli ağzından hiç çıkmadı üstübaşı hep ıslaktı sabahta başı biraz daha sıcaktı ateşi yoktu ama bi sıcaklık vardı bide dün gece uykusunda hep ıhh ıhh dedi durdu ama onun dışında bi huysuzluğumuz yok şu ana kadar sağ altta çıkmış cücükümün dişi darısı bekleyen tüm bebişlerin başına inşallah
mart anneleri..
mart anneleri..
Gözünaydın cnm.. Diş buğdayı falan yapcak mısınız??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?