2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ewet cano 1 cay kaşıgından biraz daha az olsun..
havluya sar..
bi kac saat sonra dolaba at..

Aynen canım.. Bi çoğumuzun bebeğinde var anlattığın durumlar...
Hele ishal hali çok yaygın..
Sanırım diş yüzünden ishal oluyo senin kız... Hemen çıkarıp kurtulur inşallah..

aynen yasmin hepmiz aynı durumdayz..
ishalin ikinci hftasnda yagmur vee dahaiyiye gidioruz..muhakkak başındayken önlemii al
uslu olan cocugumun huyları değişti..kucagmda uyuak istiyo ürekli ve mızır mıızr..

l

Sağolun kızlar, demek bir çoğumuzda durum aynı, çok usluydu birden ne oldu anlamadım, çok sıcak havalarda bile böyle değildi, bu aylarda böyle oluyor demek ki, bakalım daha neler yaşayacağız, bu arada Frambuazcım, İklim in bir tane dişi çıktı ama sanırsam 2. dişi çıkaracak, dediğin gibi ondan da oluyordur..

mart anneleri..
ikinci bebelerimizide anlaşmalı aynı aya denk getrelim
..
:ecrin_bebek:aklinialirimsmilesempatiksalakcinni

Ben almayım canım, siz denk getirin, ben geriden sizinkileri severim :)))

Masal ismi hoş ama pek kullanışlı gelmiyor bana, sen bilirsin yine de tabiki..

Bu arada cüğara olayını Yağmur büyümeden halletmen lazım bence..

ya aslında herkes bana doğumun rahat oldu çok çekmedin dedi ama gel sen bi de bana sor aklıma geldikçe tüylerim tiken tiken oluyo.keşke şimdi ikinciyi de doğurmuş olsam diye geçiriyorum içimden:tomato:

teyselerrr oğluşumun ilk incisi geldiii
tontikimin dünden beri eli ağzından hiç çıkmadı üstübaşı hep ıslaktı sabahta başı biraz daha sıcaktı ateşi yoktu ama bi sıcaklık vardı bide dün gece uykusunda hep ıhh ıhh dedi durdu ama onun dışında bi huysuzluğumuz yok şu ana kadar sağ altta çıkmış cücükümün dişi darısı bekleyen tüm bebişlerin başına inşallah

1 çy kaşıgından az mı,2-3 tatlı kaşıgı mıkaydirigubbakcemile3 2 kavanoz yapcam nasıl olsa ikisini de deneyeyim.aa light sütten denemiştim,o yüzden mi tutmadı acep?

Gözünaydın cnm.. Diş buğdayı falan yapcak mısınız??

mart anneleri..
ikinci bebelerimizide anlaşmalı aynı aya denk getrelim
..
:ecrin_bebek:aklinialirimsmilesempatiksalakcinni

kız ben 2.yi yağız 4 yaşındayken doğurmak istiyorum.3 yaşındayken korunmayı bırakıcam.aralarında fazla olmasın da yağız emir okula başladığında onunla ilgilenebiliyim.ben de şimdiden planlarımı yaptım healkisalkisalkisÇok üzgünüm çoook

Benim herif geldi... Oh ne güzel şeyler kokuyo böyle diyo mutfaktan gelen kokulara!!. Biraz sonra dibi tutmuş yemeği görünce de aynısını diyebilecek mi aceba... akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…