2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar nabersiniz
hayırlı ramazanlar oruç tutan varmı
bende ek gıdalara yeni başlıyorum

asi antalyadaydık geçen ay oğluş denizi pek sevdi

çok iyiydi zonguldak afyon antalya 2 ay gezdik
saçlarımı kestirdim biraz rahatım
eşin nerede canım.

hoşbulduk canım
benimkide 2 dişi çıkardı
diş çıkarken sadece 5 saatte emdi uyurkem emzirdim 2 gün ishal oldu geçti

oh ne güsel yarasın valla,maşşallah oğluşuma denizi sevdi demek biz de eylülde oradayız

arzum bebe yogurt makınası 46 tl olmus.alsammıkı aceba bilmiyorumkismile

Ben de bebeshop ta çok uygun fiyata bulmuştum.. Eşim bi de onu mu masraf ediceksin.. annem mayalar sana yoğurdu deyince gaza geldim.. Ben de mayalarım, ne gerek var makineye dedim.. Gerçekten de gerek yokmuş.. Bi de bazı bebekler yoğurdu sevmiyolar Öznurcum, yemezse boşuna almış olursun.. Ayrıca da yoğurt mayalamak gerçekten zor diil..

Bende yarın vericem canım inşş. normal kutu sütü wercem 50 cc bi denicem allerji yapcak mı bakalım.

inşallah fayda görürsün canım yaa bu evliliğin sonucu ne olursa olsun inşallah pişmanlık duymayacağın huzurlu bi hayatın olur öyle laf olsun diye değil inan bunu çok içten söylüyorum

EBRUCUM yap üçüncüyü belkim kız olur alırım oğluma.bende ikinciyi yapayım benimde kesin erkek olur eşimin soyunda böyle çünkü.
Ben de yapıcam bi tane daha, kız olabilir, kocamın ailesinde hep öyle...
Ama ona kim bakacak, hiç bilmiyorum.

o tez bizde ters tepti kızlar aman dikkat kaydirigubbakcemile3 benim koca tarafında kızların ilk çocuğu erkek, erkeklerin de kız..... o hesaba göre benim kızım olması gerekiyodu bi de zaten çok istiyoduk eşim de bende kız olmasını, ama gelin görün ki oğluşum oldu gamyoncuiremsu

çok geçmiş olsun canım yaa inşallah çabuk toparlar da kuzunun düzeni çok bozulmaz

selam kızlar nabersiniz
hayırlı ramazanlar oruç tutan varmı
bende ek gıdalara yeni başlıyorum

çok iyiydi zonguldak afyon antalya 2 ay gezdik
saçlarımı kestirdim biraz rahatım

hoşgeldin demiştim ama kaçırdın sanırım orayı
valla en iyisini sen yaptın ohh 2 ay tatill delikafadulden
yeni saçını da güle güle kullan bu arada yakışmıştır eminim
oruç sormuşsun ben bugün 5. tutuyorum çok şükür düşündüğüm kadar azalmadı sütüm
azalacak diye tutmadığım günlere üzülüyorum şimdi :gitme:

i bu ilki zaten cücüüümlülülülülülü..kıs catr catır normal dogum yaptıya la..anam ne hewes ettim..oglu olduu..
hadi ya zormu oolduCADIARZU
ALLAH saglık sıhhat versin canım..ogluşunu düşün ve üzme kendini..ihtyacı var..
bissssde 10 mart
[

yapıcam hemen..:lepi:
GÜNAYDIN SEVGİLİ TEYZELEY....

ALPPPP..cok uslu duruosun anem maşşalah sana

Selam hanımlar, bir süre giremedim foruma, neler olmuş, geçmişi de pek okuyamadım ama hasta ve sıkıntısı olanlara çok geçmiş olsun..

Benim kızımda son günlerde çok huysuz oldu, bir dakika bile yanından ayrılamıyorum, sürekli kucak istiyor yada ayakta durmak istiyor, oturmak bile istemiyor, değişik değişik huylar edindi, dün gece sabaha kadar saat başı uyandı ve 3 gündür ishal gibi cıvık açık renkte kaka yapıyor, dişiyle de başı dertte, eli sürekli ağzında ve mızmız..

Allah Allah.. :1shok: Ben de doğduğundan beri Pelin'e hep Huggies kullanıyorum. Bu model değiştiğinden beri alerji, döküntü olayı olmadı ama bacaklarında lastik izi oluyo hep.. Onu da kilo almasına falan bağlıyodum.. Cildi çok hassas demekki bebeğinin cnm.. Dikkat etmek lazım.. Bence de şikayetvar. com a yaz...

kızlar napıyosunuz ya.özlemişim buray.Ceren hiç durmuyo.dışarı çıkıyoruz hep.haftaya da okul başlıcak,gezelim diyorum.

ek gıdaya geçişi oturtamadık.1 ay meyve verdim.bu ay çorba ve muhallebiye geç dedi doktorumuz,ama Ceren hanım yemiyor.hele sabahtan beri emmedi ve 60 cc mama zor içti.diş de yok henüz,hani diş mi çıkacak desem.zaten bu ay kilo nerdeyse almamış.6750 gr,kerkenez gibi kaldıkaydirigubbakcemile3 gülüyorum ama canım da sıkkın.

yogurt yapmayı sorucam,denedim 2 kez beceremedim.gecen ay 1 kez yapmıştım,şahane olmuştu,nasıl yaptım unuttum:)hani mama kavanozları var ya minik onlara yapıcam 2 kavanoz.süt ılık olcak tamam,peki 1 çay kaşıgı yogurt olur mu içine?bi de nasıl sıcak tutcam,havluya mı sarcam?kaç saat bekleticem.bi anlatıverin bacılar.

Çok geçmiş olsun Burcu.. Üzülme dicem ama biliyorum insanın elinde diil.. Allah en kısa zamanda şifa versin inşallah..

Aynen canım.. Bi çoğumuzun bebeğinde var anlattığın durumlar...
Hele ishal hali çok yaygın..
Sanırım diş yüzünden ishal oluyo senin kız... Hemen çıkarıp kurtulur inşallah..

aynen yasmin hepmiz aynı durumdayz..
ishalin ikinci hftasnda yagmur vee dahaiyiye gidioruz..muhakkak başındayken önlemii al
uslu olan cocugumun huyları değişti..kucagmda uyuak istiyo ürekli ve mızır mıızr..

l

Nerelerdesin sen kaçak??? kaydirigubbakcemile
Doğru diyosun valla.. Okulla birlikte bi hengame de başlıcak bizim için.. Ben de iyi alıştım Ocak 22den beri ev hanımlığına...
Ek gıda olayı herkesin kafasını allak bullak etmiş durumda.. Yanlız diilsin.. Pelin de meme varken ek gıdayı istemiyo.. Yoğurt dışında hiç bişeyi beğenmiyo. O da süte benziyo diye.. Varsa yoksa emmek istiyo... İsyan bayraklarını çekmeme az kaldı...

Yoğurdu ben Pınar'ın 6-12 ay için devam sütüyle yapıyorum. Önce sütü kaynatıyorum. Sonra küçük kavanozlara paylaştırıyorum. 7 ye kadar saydığımda elimi yakacak kıvama gelene kadar bekliyorum. Bu arada yüzünü alıyorum. Sonra bir çay kaşığı yeter diyolar ama ben tutturamıyorum, o yüzden 2-3 tatlı kaşığı yoğurt koyup karıştırıyorum. Ağzını sıkıca kapatıyorum kapağıyla. Sonra hiç yerinden kıpırdatmadan üzerini havluyla örtüyorum.. 4-5 saat sonra alıp buzdolabına biraz da arka tarafına koyuyorum. Bi gün sonra da yedirmeden yarım saat falan önce çıkarıp oda sıcaklığında ılıtıyorum biraz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…