- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #73.001
iyiyiz mutlucum sağol:)
senin oğluşun nasıl tatil iyi gecmiştir umarım.nereye gittiniz ..benim de gezesim var eşim dönsün inşallahh
ya evet saclarıma benimde bayılıyor hatta cıtır cıtır yoldukca zevk alıyor ama sac oynamak en son care:)zaten dökülüyorlar kel kalacağımdan korkarımm.tuttumu affetmiyor ama:))
bugün anca girebildim arkadaşımın çocukları bende banyo yaptırdım Hilal'i ablam ayağında sallıyor çok yoruldum ayaklarım ağrıyor walla...
Olcay geçmiş olsun canım inşallah bişey çıkmaz.
Meral inşallah iyi bir doktora denk gelirsin canım.
Yazgı senin o kuduruk ALP'ini öp bizim için ne güzel olmuş o öyle.
Hasret doğum günü ve evlilik yıldönümü hazırlıklarında galiba?
Esrin canım inşallah düzene girer ben yardımcı olmak istedim sadece neticede mikrobikte olsa sebepler önemli neden diye insan kendi kendine kafayı yer...
Mutlu hoşgeldiniz tatilden.
Hijyenim diş için dedim ben ayağında sallamayı biliyordum şimdi Hilal'in 2.niciside yolda ya huysuzluk olarak yemek olayını azaltması anne sütünü daha çok emiyor mesela dün çok kötü ısırdı oyun yapıyor zilli
yumurtanın sarısından bajhsediyoruz di mi beyaz verilmiyor ya
hoşbulduk canım
benimkide 2 dişi çıkardı
diş çıkarken sadece 5 saatte emdi uyurkem emzirdim 2 gün ishal oldu geçti
selam kızlar nabersiniz
hayırlı ramazanlar oruç tutan varmı
bende ek gıdalara yeni başlıyorum
asi antalyadaydık geçen ay oğluş denizi pek sevdi
çok iyiydi zonguldak afyon antalya 2 ay gezdik
saçlarımı kestirdim biraz rahatım
eşin nerede canım.
arzum bebe yogurt makınası 46 tl olmus.alsammıkı aceba bilmiyorumkismile
kızlar ya geçen gün bebişlere süt verdiğinizi yazmıştınız suyla karıştırıp mı veriyosunuz sademi veriyosunuz ben de vermek istiyorum artık ama burda günlük süt bulamıyorum pastörize süt mü veriyosun
günaydın güzel arkadaşlarım. sabahları ne çok kaynatıyorsunuz böylekafamçokkarıştı yine okumam gereken bi sürü sayfa birikmiş. ben öneri üzerine bi psikiyatr buldum evime yakın. bugün 3'te randevum var. seansı 250tl ama ne yapayım versin artık parayı, madem bozdu tamir etmeyi de bilecek
EBRUCUM yap üçüncüyü belkim kız olur alırım oğluma.bende ikinciyi yapayım benimde kesin erkek olur eşimin soyunda böyle çünkü.
Ben de yapıcam bi tane daha, kız olabilir, kocamın ailesinde hep öyle...
Ama ona kim bakacak, hiç bilmiyorum.
Anneannemi hastaneye yatırmışlar...
Hastalığı iyice ilerleyen anneanneciğime üzül, anne ile torun arasında koşturup harap olacak olan anneme üzül, bütün düzeni alt üst olacak oğluma üzül...
Offf...
selam kızlar nabersiniz
hayırlı ramazanlar oruç tutan varmı
bende ek gıdalara yeni başlıyorum
çok iyiydi zonguldak afyon antalya 2 ay gezdik
saçlarımı kestirdim biraz rahatım
i bu ilki zaten cücüüümlülülülülülü..kıs catr catır normal dogum yaptıya la..anam ne hewes ettim..oglu olduu..sitesine gir şikyat olarak yaz.. para iadesi talep et..
kulak mı? zaten temzilenmeden kurutmadan olur mu yafbilmiyorumkismile hem kirlenir bnde her banyodan sonra pamukla ya da kulak çubuğuyla dikkat ederk kuruluyorum/temziliyorum
kız kankin doğurdu dimek hayırlı olsun ilki neydi?
war mı ailede renkli göz?
benim kocanın gözler yeşil hele abisi yemyeşil anası babasıda renkli gözler.. bizim kızda menekşe yeşili gözler değişmedi 6.ayda sabitlenirmiş
hadi ya zormu oolduCADIARZUbenimki de2dk duruyo mızıldanmaya başlıyo.
canım inşallah hayırlı haberler alırsın
ben deli gibi araba kullanırdım ama yağız emir doğduktan sonra duruldum.herkes oh be rahat binebiliyoruz arabana diyor.şimdi bebiksiz bi yere gidince azıtıyorumsempatiksalakcinni
ben de ikinciye sezeryan yapıyım diyorum.gözüm kesmiyo normali.aklıma geldikçe korkuyorumeyvahedigeldismile
ya heralde bi benimki dönmüyo böyle.niye dönmüyoooo:sinifsinif:
biz de vermeyiz canım.sanki ALLAHIN emri.şurda yarısı gitti zaten.6 ay daha sabrederiz.sositososito
ALLAH saglık sıhhat versin canım..ogluşunu düşün ve üzme kendini..ihtyacı var..Anneannemi hastaneye yatırmışlar...
Hastalığı iyice ilerleyen anneanneciğime üzül, anne ile torun arasında koşturup harap olacak olan anneme üzül, bütün düzeni alt üst olacak oğluma üzül...
Offf...
bissssde 10 mart
10 mart doğumlu, 5.5 aylık oldu. Ek gıdalara geçtiğimiz için doyuyor mu diye takılmıyorum, tek derdim bağışıklık sisteminin güçlü olması. Bir yandan da acaba bu anne sütünü bize öyle bir anlatıyorlar ki mucize falan diyerek acaba ondan mı kesilirse diye düşünüp üzülüyorum diyorum ama bir yanım da diyor ki sen 17 gün emmişsin hiç sorunsuz geldin 29 yaşına :sinifsinif:
yapıcam hemen..:lepi:Ohhh maşallah öğrensin zilli buyur canım Yoğurt çorbası tarifi:
1 küçük boy patates,
yarım kabak,
2-3 sap maydanoz veya ıspanak,
1 tatlı kaşığı pirinç
düdüklü tencerede çok az su ile pişirilir.
Ayrı bir yerde 1 kepçe yoğurt,
1 tatlı kaşığı un,
yarım yumurta ( 6 aydan küçük bebek için yumurta ilave etmeyiniz) karıştırılır.
Karışıma kaynar sebze suyu ilave edilerek karıştırılır. Sulandırılmış karışım diğer sebzelere eklenerek kaynatılır. Çorba koyulaşınca ateşten alınır. Üzerine istenirse kuru nane eklenir. 1 tatlı kaşığı sızma zeytinyağı ile servis edilir.
Kızlar sızlele paylasmak ıstedıgım bırsey war
Ben kızıma huggiess kulanıyordum bılırsınız huggies bezini degiştirdi onu ıce arkası cart curt bısı cıkardı ya
Gecen bezımız bıttı ondan gelmıs markete ondan aldık kızımın bacaklarına alerjı yaptı ılk sıcaklardan dedım krem surmeye basladım 2 gun sonra dıger bacagına gectı ve heryerıne yayıldı
Bende prima aldırdım ondan sonra gectı.
Benımle aynı durumda olan war mı bez acıldıgı gıbı sımdı elımde kaldı aldıgım markete mı gerı gotursem ne yapsam
Anneannemi hastaneye yatırmışlar...
Offf...
Selam hanımlar, bir süre giremedim foruma, neler olmuş, geçmişi de pek okuyamadım ama hasta ve sıkıntısı olanlara çok geçmiş olsun..
Benim kızımda son günlerde çok huysuz oldu, bir dakika bile yanından ayrılamıyorum, sürekli kucak istiyor yada ayakta durmak istiyor, oturmak bile istemiyor, değişik değişik huylar edindi, dün gece sabaha kadar saat başı uyandı ve 3 gündür ishal gibi cıvık açık renkte kaka yapıyor, dişiyle de başı dertte, eli sürekli ağzında ve mızmız..
aynen yasmin hepmiz aynı durumdayz..Selam hanımlar, bir süre giremedim foruma, neler olmuş, geçmişi de pek okuyamadım ama hasta ve sıkıntısı olanlara çok geçmiş olsun..
Benim kızımda son günlerde çok huysuz oldu, bir dakika bile yanından ayrılamıyorum, sürekli kucak istiyor yada ayakta durmak istiyor, oturmak bile istemiyor, değişik değişik huylar edindi, dün gece sabaha kadar saat başı uyandı ve 3 gündür ishal gibi cıvık açık renkte kaka yapıyor, dişiyle de başı dertte, eli sürekli ağzında ve mızmız..
kızlar napıyosunuz ya.özlemişim buray.Ceren hiç durmuyo.dışarı çıkıyoruz hep.haftaya da okul başlıcak,gezelim diyorum.
ek gıdaya geçişi oturtamadık.1 ay meyve verdim.bu ay çorba ve muhallebiye geç dedi doktorumuz,ama Ceren hanım yemiyor.hele sabahtan beri emmedi ve 60 cc mama zor içti.diş de yok henüz,hani diş mi çıkacak desem.zaten bu ay kilo nerdeyse almamış.6750 gr,kerkenez gibi kaldıkaydirigubbakcemile3 gülüyorum ama canım da sıkkın.
yogurt yapmayı sorucam,denedim 2 kez beceremedim.gecen ay 1 kez yapmıştım,şahane olmuştu,nasıl yaptım unuttum:)hani mama kavanozları var ya minik onlara yapıcam 2 kavanoz.süt ılık olcak tamam,peki 1 çay kaşıgı yogurt olur mu içine?bi de nasıl sıcak tutcam,havluya mı sarcam?kaç saat bekleticem.bi anlatıverin bacılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?