- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #73.041
senin tüpmüydü jalee..ben çalışmalara çoktan başladım ama hala bişiy yok sempatiksalakcinni
doğumdan beri hiç korunmadık sanırım 2. de tedaviyle olacak mafoldumben
bende 3 sene max ara wermek istiorumkız ben 2.yi yağız 4 yaşındayken doğurmak istiyorum.3 yaşındayken korunmayı bırakıcam.aralarında fazla olmasın da yağız emir okula başladığında onunla ilgilenebiliyim.ben de şimdiden planlarımı yaptım healkisalkisalkisÇok üzgünüm çoook
Benim herif geldi... Oh ne güzel şeyler kokuyo böyle diyo mutfaktan gelen kokulara!!. Biraz sonra dibi tutmuş yemeği görünce de aynısını diyebilecek mi aceba... akannehir
senin tüpmüydü jalee..
benyumurta catlatma ignesi vruldum koldan..2ayı hamile kaldım..destektedavsiyle..
ooo maşallah 1inciyi büyüttünüz 2. çocuk muhabbetne girmişsiniz kızlar:))) hep beraber tüp yapalım aynı ay anneleri olalım yine:ecrin_bebek:
Ben yine mart annesi oluyorum kizlar 12 Mart tahmini dogum tarihim..:) Oglumunkide 15 martti :))[I[/I]
çok geçmiş olsun bacım.. ben anannemi çok sewrim annem gibidir.. bi an kendim düşündüm de kafayı yerim ben allah uzun ömür wersin ona:gitme:Anneannemi hastaneye yatırmışlar...
Hastalığı iyice ilerleyen anneanneciğime üzül, anne ile torun arasında koşturup harap olacak olan anneme üzül, bütün düzeni alt üst olacak oğluma üzül...
Offf...
bizimkide çenemi fena halde ısırıyorrrreyvahedigeldismileyine bir görünüp kacıcam.oğluş yeni uyudu canım cıktı...dişleri feci kasınıyor yazık sabahtan beri heryerimi ağzına sokmaya calışıyor umarım gec cıkmaz dişleri..biter bu acısı.
akşam annem burda olacak inşallah kaynanatörüm duymasın..tel calıp da ben geliyom diyecek diye içim pır pır ediyor kızlar dua edin eşim gelesiye gelmesin :Saruboceq:
ben normal weriorum 4.aydan sonra sulandırmaya gerek yok.. tabi mamalar daha zengin witamin mineral we demir açısından o yüzden mamayı daha çok tercih ediyorum..kızlar ya geçen gün bebişlere süt verdiğinizi yazmıştınız suyla karıştırıp mı veriyosunuz sademi veriyosunuz ben de vermek istiyorum artık ama burda günlük süt bulamıyorum pastörize süt mü veriyosun
nie kullanmıyosun canım nasılsa emzirmiyosun ben emzirmesem ilk işim yasmin almak olurboshayallersmilesenin tüpmüydü jalee..
benyumurta catlatma ignesi vruldum koldan..2ayı hamile kaldım..destektedavsiyle..
bende 3 sene max ara wermek istiorum
kaydirigubbakcemile3
dogum kontrol haplarım duruyo bi köşede..kullaan varmı?
biraztedrgnim buhpalara karşı
jaleeeeeeeeeeeeeeeben çalışmalara çoktan başladım ama hala bişiy yok sempatiksalakcinni
delü light sütten mi yoğurdu weriyosun.. küçük mama kawanozuna koy sütü azcık ılıyıonca 1 dolu çay kaşığı yoğurt koy 5 saat sar sarmala sonra dolaba atyerimseniben1 çy kaşıgından az mı,2-3 tatlı kaşıgı mıkaydirigubbakcemile3 2 kavanoz yapcam nasıl olsa ikisini de deneyeyim.aa light sütten denemiştim,o yüzden mi tutmadı acep?
masalı bnde pek kullanışlı bulmyrum.. ama kulağa hoş geliyorBen almayım canım, siz denk getirin, ben geriden sizinkileri severim :)))
Masal ismi hoş ama pek kullanışlı gelmiyor bana, sen bilirsin yine de tabiki..
Bu arada cüğara olayını Yağmur büyümeden halletmen lazım bence..
Kujucum, tebrikler, hayırlı olsun dişiniz..
Frambuaz, güldürdün beni bacım, Allah ta seni güldürsün, kocanın yemekle ilgili yorumunu yaz sonra, bakalım ne diyecek.. :))
bn yapamicam 2. çocuu hiç çü-nkü 1,2 seneye kalmaz cengizi gırtlaklicammmmmm
birazdan aşağı incem doum gününü kutlicas yeni dükkanında... pasta yaptırdım. bide ceriyle resimlerini büyütüp çerçewe yaptım ewe döndüümüzde görcek (yazgıcımın fikriydiopuyorumnanaktan)
hayırlı olsun paşama ya bizde bekliyoruz ama bişey yokkteyselerrr oğluşumun ilk incisi geldiii
tontikimin dünden beri eli ağzından hiç çıkmadı üstübaşı hep ıslaktı sabahta başı biraz daha sıcaktı ateşi yoktu ama bi sıcaklık vardı bide dün gece uykusunda hep ıhh ıhh dedi durdu ama onun dışında bi huysuzluğumuz yok şu ana kadar sağ altta çıkmış cücükümün dişi darısı bekleyen tüm bebişlerin başına inşallah
nee dur kız biri büyüsün birazzben çalışmalara çoktan başladım ama hala bişiy yok sempatiksalakcinni
bendeeee bendeeeee aynı fikirdeyiz ya elif kreşe başlayınca ikinciyi yaparım böylelikle rahat rahat ikisiyle vakit geçiririm. elifde daha az kıskançlık yaşar bide 2 yaş sendromunu atlatalım daa sonrası kolay olu demiikız ben 2.yi yağız 4 yaşındayken doğurmak istiyorum.3 yaşındayken korunmayı bırakıcam.aralarında fazla olmasın da yağız emir okula başladığında onunla ilgilenebiliyim.ben de şimdiden planlarımı yaptım healkisalkisalkisÇok üzgünüm çoook
alemsin sennnooo maşallah 1inciyi büyüttünüz 2. çocuk muhabbetne girmişsiniz kızlar:))) hep beraber tüp yapalım aynı ay anneleri olalım yine:ecrin_bebek:
bn yapamicam 2. çocuu hiç çü-nkü 1,2 seneye kalmaz cengizi gırtlaklicammmmmm
birazdan aşağı incem doum gününü kutlicas yeni dükkanında... pasta yaptırdım. bide ceriyle resimlerini büyütüp çerçewe yaptım ewe döndüümüzde görcek (yazgıcımın fikriydiopuyorumnanaktan)
valla ben ikinci konusunda tereddütlüyüm bilmiyorum yani yapar mıyım?aslında çok istiyorum hemde böyle alp 3-4 yaşında iken olsun araları çok olmasın istiyorum.ama birde vazgeçiyorum.yaa diyorum ikisine eşit davranamazsam öbürü olunca alp i boşlarsam.sabır gösteremezsem.Allah alp ime ömür versin.bakalım yıllar ne gösterecek.
teşekkür ederiz teyzesi.
Hee değişiyor demek ki...
Ne bileyim, değişmez artık dediler bana :)
[/B][/COLOR]
Selam herkese
Dünkü cevaplar için çok teşekkür ediyorum hepinize.
Kızımın kulagında kırde vardı akıntı olmustu 3 gun once o kırı atmıs ıltıhap yokmus ama faranjıt olmus doktor 2 tane soguk algınlıgı ıcın 4 saat ara ıle werecegım surup bıde yemeklere ıceceklerıne katılan antıbıyotıkten werdı.
Kulak iltihabı,banyoda kulaga su kacmasından-kulagın hawa almasından-bıde bebege yatarak bırseyler yedırmek we ıcırmekten yanı en az 4 parmak yukarda ıken bebegın kafası ole beslemek gerekıyormus cunku genızden sut kulaga akarmıs buda ıltıhap yaparmıs-bıde ust solunum yolu enfeksıyonundanda olurmus.
Ben yine mart annesi oluyorum kizlar 12 Mart tahmini dogum tarihim..:) Oglumunkide 15 martti :))[I[/I]
10 mart doğumlu, 5.5 aylık oldu. Ek gıdalara geçtiğimiz için doyuyor mu diye takılmıyorum, tek derdim bağışıklık sisteminin güçlü olması. Bir yandan da acaba bu anne sütünü bize öyle bir anlatıyorlar ki mucize falan diyerek acaba ondan mı kesilirse diye düşünüp üzülüyorum diyorum ama bir yanım da diyor ki sen 17 gün emmişsin hiç sorunsuz geldin 29 yaşına :sinifsinif:
öyle düşünme son damlasına kadar Kerem'ciğinin emmesine izin ver 80 cc az değil walla
iyi şeyler düşün güzel olaylar olsun bakarsın gerek kalmaz annesin yanında kalmasına...hadi hayırlısı
Biz daha 5 aylık bile değiliz. Aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Sadece ilk hafta günlük beslenmesini sağabildim. Sonrasında eve gidip evde de kızım uyuyunca süt sağıp günlük miktarı tamamlamaya çalışmakla geçti zamanım. Öyle yorucu ki. Mama vermek istemiyorum ben sadece anne sütü vermek istiyorum Rabbim hepimize yardım et.
hoşbulduk canım
benimkide 2 dişi çıkardı
diş çıkarken sadece 5 saatte emdi uyurkem emzirdim 2 gün ishal oldu geçti
i bu ilki zaten cücüüümlülülülülülü..kıs catr catır normal dogum yaptıya la..anam ne hewes ettim..oglu olduu..
ALPPPP..cok uslu duruosun anem maşşalah sana[/B]
Selam hanımlar, bir süre giremedim foruma, neler olmuş, geçmişi de pek okuyamadım ama hasta ve sıkıntısı olanlara çok geçmiş olsun..
Benim kızımda son günlerde çok huysuz oldu, bir dakika bile yanından ayrılamıyorum, sürekli kucak istiyor yada ayakta durmak istiyor, oturmak bile istemiyor, değişik değişik huylar edindi, dün gece sabaha kadar saat başı uyandı ve 3 gündür ishal gibi cıvık açık renkte kaka yapıyor, dişiyle de başı dertte, eli sürekli ağzında ve mızmız..
Çok geçmiş olsun Burcu.. Üzülme dicem ama biliyorum insanın elinde diil.. Allah en kısa zamanda şifa versin inşallah..
teyselerrr oğluşumun ilk incisi geldiii
tontikimin dünden beri eli ağzından hiç çıkmadı üstübaşı hep ıslaktı sabahta başı biraz daha sıcaktı ateşi yoktu ama bi sıcaklık vardı bide dün gece uykusunda hep ıhh ıhh dedi durdu ama onun dışında bi huysuzluğumuz yok şu ana kadar sağ altta çıkmış cücükümün dişi darısı bekleyen tüm bebişlerin başına inşallah
Kizlar sizin ikinci gelene kadar benim oglum 3 kardeside 2 yasinda olacak insallah ... Ben artik 3. cuyu sizinle beraber yaparim :)))
Valla hic planlanmis degildi hamileligim ama okadar mutluyumki, buda kendilgiinden geldi hamd olsun,tedaviye gerek kalmadan.. Ben 3 tane dusunuyorum Rabbim nasip ederse.
Kizlar inanin ayni heyecani yasiyorum. Ne guzel yeni bir karakter yeni bir insan daha dahil olacak ailemizin icine,canimiz kanimiz.
çok geçmiş olsun bacım.. ben anannemi çok sewrim annem gibidir.. bi an kendim düşündüm de kafayı yerim ben allah uzun ömür wersin ona:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?