2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben çalışmalara çoktan başladım ama hala bişiy yok sempatiksalakcinni
doğumdan beri hiç korunmadık sanırım 2. de tedaviyle olacak mafoldumben
senin tüpmüydü jalee..
benyumurta catlatma ignesi vruldum koldan..2ayı hamile kaldım..destektedavsiyle..

bende 3 sene max ara wermek istiorum
Benim herif geldi... Oh ne güzel şeyler kokuyo böyle diyo mutfaktan gelen kokulara!!. Biraz sonra dibi tutmuş yemeği görünce de aynısını diyebilecek mi aceba... akannehir

kaydirigubbakcemile3

dogum kontrol haplarım duruyo bi köşede..kullaan varmı?
biraztedrgnim buhpalara karşı

Kızlarrr
az önce 30 cc inek sütü+20 cc su ile bebeğime süt werdim bi güzel içti allerjik reaksiyon olur mu olmaz mı yarın size bilgi weririm şimdilik iyiyz:))

Kujucum, tebrikler, hayırlı olsun dişiniz..

Frambuaz, güldürdün beni bacım, Allah ta seni güldürsün, kocanın yemekle ilgili yorumunu yaz sonra, bakalım ne diyecek.. :))

ooo maşallah 1inciyi büyüttünüz 2. çocuk muhabbetne girmişsiniz kızlar:))) hep beraber tüp yapalım aynı ay anneleri olalım yine:ecrin_bebek:

Kizlar sizin ikinci gelene kadar benim oglum 3 kardeside 2 yasinda olacak insallah ... Ben artik 3. cuyu sizinle beraber yaparim :)))

Valla hic planlanmis degildi hamileligim ama okadar mutluyumki, buda kendilgiinden geldi hamd olsun,tedaviye gerek kalmadan.. Ben 3 tane dusunuyorum Rabbim nasip ederse.

Kizlar inanin ayni heyecani yasiyorum. Ne guzel yeni bir karakter yeni bir insan daha dahil olacak ailemizin icine,canimiz kanimiz.

ooo maşallah 1inciyi büyüttünüz 2. çocuk muhabbetne girmişsiniz kızlar:))) hep beraber tüp yapalım aynı ay anneleri olalım yine:ecrin_bebek:

hehe kısım kuduruk bısım kıslar :)))) benım yemez valla.bu aralar olursa kaza ıle o da spıral falan oynar tutmaz bılmem ne yoksa yapamam cesaretım yok

çok geçmiş olsun bacım.. ben anannemi çok sewrim annem gibidir.. bi an kendim düşündüm de kafayı yerim ben allah uzun ömür wersin ona:gitme:
bizimkide çenemi fena halde ısırıyorrrreyvahedigeldismile
annen nerden gelio kaynana nerden duyuyo:)))))))))))))

ben normal weriorum 4.aydan sonra sulandırmaya gerek yok.. tabi mamalar daha zengin witamin mineral we demir açısından o yüzden mamayı daha çok tercih ediyorum..

nie kullanmıyosun canım nasılsa emzirmiyosun ben emzirmesem ilk işim yasmin almak olurboshayallersmile
jaleeeeeeeeeeeeeee
çocuk yapmaya mı çalışıyosuuuunnnnnnnnnnnnnnohaoldumsmile

1 çy kaşıgından az mı,2-3 tatlı kaşıgı mıkaydirigubbakcemile3 2 kavanoz yapcam nasıl olsa ikisini de deneyeyim.aa light sütten denemiştim,o yüzden mi tutmadı acep?
delü light sütten mi yoğurdu weriyosun.. küçük mama kawanozuna koy sütü azcık ılıyıonca 1 dolu çay kaşığı yoğurt koy 5 saat sar sarmala sonra dolaba atyerimseniben
masalı bnde pek kullanışlı bulmyrum.. ama kulağa hoş geliyor

bn yapamicam 2. çocuu hiç çü-nkü 1,2 seneye kalmaz cengizi gırtlaklicammmmmm

birazdan aşağı incem doum gününü kutlicas yeni dükkanında... pasta yaptırdım. bide ceriyle resimlerini büyütüp çerçewe yaptım ewe döndüümüzde görcek (yazgıcımın fikriydiopuyorumnanaktan)

Kujucum, tebrikler, hayırlı olsun dişiniz..

Frambuaz, güldürdün beni bacım, Allah ta seni güldürsün, kocanın yemekle ilgili yorumunu yaz sonra, bakalım ne diyecek.. :))

sağol canımcım...

süpermişş hasretcim mutluluğunuz bozulmasın...

hayırlı olsun paşama ya bizde bekliyoruz ama bişey yokk
nee dur kız biri büyüsün birazz
bendeeee bendeeeee aynı fikirdeyiz ya elif kreşe başlayınca ikinciyi yaparım böylelikle rahat rahat ikisiyle vakit geçiririm. elifde daha az kıskançlık yaşar bide 2 yaş sendromunu atlatalım daa sonrası kolay olu demii
alemsin sennn

süper fikir miş kız sen spiral taktırdın mı bizden önce hamile kalma bilmiyorumkismile

zamanı gelince istersin bence...
benim büyük çok yaramaz ve huysuzdu..çok çektirdi bana.halada vardır o huysuzluğu gerçi...asla yapmam 2.yi diyordum..ama yaptım işte..hemde çok isteyerek....
Hee değişiyor demek ki...
Ne bileyim, değişmez artık dediler bana :)

[/B][/COLOR]

o bence çoçuktan çoçuğa değişir...hiç belli olmaz değişirde değişmezde...

bebeği yatırarak yedirmekten dolayı olduğunu bilmiyordum hiç...birde çok biberona beslemk yapıyormuş bildiğim kadarıyla.....

Ben yine mart annesi oluyorum kizlar 12 Mart tahmini dogum tarihim..:) Oglumunkide 15 martti :))[I[/I]

canım hayırlı olsun tekrardan..ne güzel 2.ye mart annesi olaçaksın yine.....

Yaa Allahım yarabbim. laptop yine kapandı kendiliğinden. sonra açtım ama internete bağlanmıyor. kablosuz ağa bağlanılamıyor deyip duruyor. IP adresi doğrulanamıyomuş. o ne demek ve ne yapmalıyım anlayan arkadaşlar? Jalecim sen bu işlerden anlarsın gibime geliyooo. nolur yardımmm, laptop elim ayağım gibi walla onsuz yapamıyorum artık

Ohooo günaydınnn kimse kalkmadımı daha bu ne uykusu böyle maşş
biz çoktaaan kalktık yarım saat sonra ikincü uykuya yatarız sanırım
Dün süt wermiştim allaha şükür hiçbişey olmadı kaka normal biyerleri kabarmadı herşey iyi gidiyor bugünde wericem allerji cıkmazsa bu süper bişey içebildiği kadar içircem artık sizede kesinlikle tavsiye ederim mamalardan bin kat daha güzel rabbimizin mucizesi..

Günaydın güzel anneler,

Kırk yılda bir geçmişi okuyacak zamanım vardı, anam ne çok kaynatmışsınız :)

İşe başlarken ilk hedefim 6 ay anne sütü verebilmekti.
Son ayı biraz ek gıda takviyesi ile olsa da başardım sayılır, 1 hafta sonra 6 aylık oluyor.
Şimdi en az 1 yaşına kadar diyorum ama sütüm hızla azalıyor.
Çok üzülüyorum...
Bir yandan da hiç emziremeyenler var, saçmalama diyorum.
Hayırlısı...

öyle düşünme son damlasına kadar Kerem'ciğinin emmesine izin ver 80 cc az değil walla

iyi şeyler düşün güzel olaylar olsun bakarsın gerek kalmaz annesin yanında kalmasına...hadi hayırlısı

İnşallah...
Annemin yanına refakatçi tuttuk gündüzleri kalması için.
Hemşireler gece biz ilgileniriz demişler.
Bakalım, rahat edemezse, gece için de ayrı birini tutucaz.

Esrin, Allah yardım etsin, çok zor gerçekten.

hoşbulduk canım
benimkide 2 dişi çıkardı
diş çıkarken sadece 5 saatte emdi uyurkem emzirdim 2 gün ishal oldu geçti

Canım hoşgeldin, hayırlı olsun incileriniz...

i bu ilki zaten cücüüümlülülülülülü..kıs catr catır normal dogum yaptıya la..anam ne hewes ettim..oglu olduu..

ALPPPP..cok uslu duruosun anem maşşalah sana[/B]

Sağol Ebruşum...

E nihayet geldin :)

Çok geçmiş olsun Burcu.. Üzülme dicem ama biliyorum insanın elinde diil.. Allah en kısa zamanda şifa versin inşallah..

Sağol Kıymetcim, amin...
40 günlükten ilkokulu bitirene kadar anneannem baktı bana, onun yanında kaldım.
O kadar severim ki, annemden farkı yoktur.
İçim acıyor şimdi onu böyle gördükçe...

Seyhancım, hayırlı olsun :)

Ne güzel, Allah mutluluğunuzu daim etsin, maaşallah...

çok geçmiş olsun bacım.. ben anannemi çok sewrim annem gibidir.. bi an kendim düşündüm de kafayı yerim ben allah uzun ömür wersin ona:gitme:

Teşekkürler Hasretcim...
Amin, Allah tüm sevdiklerimize uzun sağlıklı ömür versin...

Bosna bizimde bir haftamız kaldı bende yogun olmasada günde bi kereyle fln ek gıda werdim şeftali püresi iki haftadır yani. az kaldı tamamlamamıza. oldukca wercez napalım.
ben inek sütüne başladım dün sen veriyormusun bilmiyorum ama tavsiye ederim allerji fln olmladı kansızlıkda safsata bence.
Allah emeklerimizi boşa cıkartmasın inşş. öyle yemeden içmeden uğraşmadan deli gibi emziren insanlara o kadar özeniyorum ki. ben artık biyere gtmek istemiyorum orda bişi atıştıramam ya sütüm olmayıverirse diye. ama az kaldı inşşş

günaydın hepinize güzel anneler...sabahın 6 sında başladı bizim mesaimizohaoldumsmile

HASRETİM dilerim beğenmiştir canım süprizini.

BURCUM geçmiş olsun anneannene Allah şifa versin.benide babannem ve dedem büyüttü Allah ömür versin tüm sevdiklerimize.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…