• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam arkadaşlar ben başımı kaldıramaz oldum...
sürekli uyku hali.. hararet basmaları.. sizlerde de böyle mi ve daha çok erken değilmi??
sağlıklı olsunda herşey ben uyumaya razıyımda:) sizde de böyle mi merak ettim

sürekli uyku hali.. hararet basmaları.. sizlerde de böyle mi ve daha çok erken değilmi??

merhaba canım benimde uykum çok geliyo hep uyuyom
hararet basmaları banada oluyo fenalıklar geliyoo ben hamile oldğumu öğrenmeden öncede belirti olarak yaşadım fenalıklar basıyodu :)
senin ne kadarlık benim 5+2

kizlar ben dr gittim beta hcg sonucunu gosermek icin
hadi bi bakalım dedi
keseyi bulamadı oysa cuma gunu 4mm su anda demisti. sonra guc bela bisi buldu cuma ile aynı dedi
gelismemis dedi cok moralim bozuldu dunyam yıkıldı kızlar

canım üzme kendini,inşallah herşey yoluna girer,

Merhaba arkadaşlar,ben mart annesi de olamıyorum..Kısmet değilmiş..Hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum....

canım sende üzülme ,inşallah nisan annesi olursun,

kızlar benim sabah yine kanamam oldu am diğer günlerden biraz fazla,bende dr mi aradım bana hemen git kan testi ver,sonra beni ara dedi,sonuç 1096 çıktı,aradım iyi bir rakam dedi son teste kıyasla yarın bana gel dedi,tekrar bi değerlendirelim dedi,,,,

merhaba canım benimde uykum çok geliyo hep uyuyom
hararet basmaları banada oluyo fenalıklar geliyoo ben hamile oldğumu öğrenmeden öncede belirti olarak yaşadım fenalıklar basıyodu :)
senin ne kadarlık benim 5+2

benimde öyleydi canım öğrenmeden önce ateş basmaları vs.. artarak devam ediyor.. normalde hiç terlemeyen biriydim..ellerim-tenim hep serin olurdu..
benim tüpbebek ama son adet tarihine göre 4+6yım..
sağlıkla-hayırla gelsinler inş...

canımm senin yazılarını okumuştum burada.. ama sen yazmışsın ya kese göründü diye ben kendimce çok erken değilmi demiştim..
tamam karartı olarak görünür muhtemelen ama bence tam kese görünümü ölçümü için erken..
doktorun mutlaka daha iyisini bilir ama bence endişe edeceğin bir durum yok..
biraz büyüsün göstercek kendisini inş annesi..

benimde öyleydi canım öğrenmeden önce ateş basmaları vs.. artarak devam ediyor.. normalde hiç terlemeyen biriydim..ellerim-tenim hep serin olurdu..
benim tüpbebek ama son adet tarihine göre 4+6yım..
sağlıkla-hayırla gelsinler inş...

amin amin inş. Rabbim güzel yüzlerini göstersin sağlıklı hayırlı evlat olsun

kizlar ben dr gittim beta hcg sonucunu gosermek icin
hadi bi bakalım dedi
keseyi bulamadı oysa cuma gunu 4mm su anda demisti. sonra guc bela bisi buldu cuma ile aynı dedi
gelismemis dedi cok moralim bozuldu dunyam yıkıldı kızlar

kanamam lekelenmem veya agrım yok canım cok sukur

canım kanaman ya da lekelenmen yoksa endişelenme. iyi şeyler düşün hep. moral çok önemli. üzülme, başka şeylere dağıt ilgini. inş bebeğin bağışlanmıştır sana. ama ben kanama yoksa birşey olmaz diye biliyorum. kese ölçümü için de erken. sadece siyah bir nokta görünüyo ultrasonda. onun ölçümü de çok sağlıklı olmuyo tabi... bi dahaki gittiğinde çok daha iyi sonuçlarla gelirsin inş. :1hug:

Merhaba arkadaşlar,ben mart annesi de olamıyorum..Kısmet değilmiş..Hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum....

badem, senin için daha hayırlı bi zaman var demek ki... en kısa zamanda bebeğine kavuşman dileğiyle, senin için dua eden o kadar çok insan var ki... ben de çok yürekten dua ediyorum. :Saruboceq:

benim akşamları 10'dan sonra uykum geliyo çok. gündüzleri de hafif halsizlik var gibi ama etkilemiyo henüz. hararet basması ve şişlik var bi de...
belirtilerin olması daha iyi gerçi... ben de neden uykum yok, neden midem bulanmıyo diye takıyorum kafama :delphin:

inş.canım ben kafamı dağıtmaya gidiyorum,eşime de hediye aliim malum doğum günü:))
herekse iyi günler kıslarrr

ne hediye aldığını merak edicez ama şimdi a.s güzel bi doğum günü geçirirsiniz umarım kaydirigubbakcemile4

şişmek miiii:) karnımı saklıyorum inanın.. hergün progynex iğne oluyorum.. onun yan etkisiymiş ödem oluşması...
çok rahat şu halime 5aylık hamile denir:)

ayyy... şişlik çok fena... ben de tanımayamadım akşam aynada kendimi. elbise filan giyince daha çok belli oluyo bi de. şimdiden böyleyse bikaç ay sonra nolcak acaba :roflol:

Back
X