- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #77.661
canımm çok sağololumunekankayizsmile
ileticem bunları...
peki Doğu uyurken emebiliyor muydu?
bu minik delikanlı almıyor memeyi şu an....
geldim geldimmmmmm olumunekankayizsmile
gezdik gezdik oglusumla geldik evimize
2 saat de çok 1 saatte emzirmeyi denesin ki yükselmesin uyuması da normal benm paşam 1 ay gözlerini açamadı taki miyadını doldurdu ozaman açtı ayyy ne günlerdi anamla kayananatrüm delirtirdi beni neden gözlerini açamıyda sorun mu varda üfff adlattım çok şükür gerçi o bitti başka dertleri başladıyakafamçokkarıştı
ilk baslar ememiyordu alisti sonra.uyuyorsa uyandirmak icin topuguna pit pit vursunlar.
memeyi almiyor agzini acmiyorsa burnunu siksinlar.memeyi agzina vermeden once anne memeyi siksin sut meme ucunda toplansin damla seklinde versin agzina degdirsin.
off be hanife yazarken aklima geldi.ne sikinti cekmisimde gikim cikmamis :)))
hatce bacim sen diyetisyene falan gitmistin.bi ara rejim yapiyordun ne oldu?
biz hande ile rejime baslayacagiz.ama 9 ekimden sonra.ben bide plates yapcam
tamam canımolumunekankayizsmile
10 kilo bana yapıştı gitmiyo gerçi doktorum kilo değil senin ki doğumda yediğim kortizonlar ödem yaptı ama olsun onlarda gitmiyo mafoldumben
mafoldumbenmaOTE=silver5;15451379]asya hanım uyudu nihayet...kocişte arıza çıkmış şirkette hala gelmedi...ben de yemeğimi yedim yenice..
hani bana yemek bu saat oldu daha heç bişi yemedim ben
nerelere gittin de bakem bu arada sen hangi semttesin canım
tamam canımolumunekankayizsmile
anladım canım..çok sağol....vallahi hakkını vermek lazım anne dediğin böyle olurvereliniortak
hadi bacılar göreyim sizi...hemen gitsin kilolar inşallah...
ben de 6.yı bitirince ya hrmonların düzenlenmesinden ya da okula başlamaktan bilemiyorum 3 kilocuk verdim 1 ayda inşallah devamı gelir doğumdan bir şey kalmadı yani...sıkıntı evlenince aldığım 10 kiloda...ben de daha dikkatli olucam inşallah...
asya hanım uyudu nihayet...kocişte arıza çıkmış şirkette hala gelmedi...ben de yemeğimi yedim yenice..
Heyytt yemek muhabbeti yapmayın, bilirsiniz burada her daim aç olan biri var:)) ben de bi sütlü nescafe yapayım, yanında da biskrem
al bendende o kadar..:)off be hanife yazarken aklima geldi.ne sikinti cekmisimde gikim cikmamis :)))
mafoldumbenmaOTE=silver5;15451379]asya hanım uyudu nihayet...kocişte arıza çıkmış şirkette hala gelmedi...ben de yemeğimi yedim yenice..
biskrem ve nescafe..hımm süper fikir..:içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?