2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canımm çok sağololumunekankayizsmile
ileticem bunları...
peki Doğu uyurken emebiliyor muydu?
bu minik delikanlı almıyor memeyi şu an....

ilk baslar ememiyordu alisti sonra.uyuyorsa uyandirmak icin topuguna pit pit vursunlar.
memeyi almiyor agzini acmiyorsa burnunu siksinlar.memeyi agzina vermeden once anne memeyi siksin sut meme ucunda toplansin damla seklinde versin agzina degdirsin.

hatce bacim sen diyetisyene falan gitmistin.bi ara rejim yapiyordun ne oldu?
biz hande ile rejime baslayacagiz.ama 9 ekimden sonra.ben bide plates yapcam

tamam canımolumunekankayizsmile

off be hanife yazarken aklima geldi.ne sikinti cekmisimde gikim cikmamis :)))

anladım canım..çok sağol....vallahi hakkını vermek lazım anne dediğin böyle olurvereliniortak

hatce bacim sen diyetisyene falan gitmistin.bi ara rejim yapiyordun ne oldu?
biz hande ile rejime baslayacagiz.ama 9 ekimden sonra.ben bide plates yapcam

hadi bacılar göreyim sizi...hemen gitsin kilolar inşallah...

ben de 6.yı bitirince ya hrmonların düzenlenmesinden ya da okula başlamaktan bilemiyorum 3 kilocuk verdim 1 ayda inşallah devamı gelir doğumdan bir şey kalmadı yani...sıkıntı evlenince aldığım 10 kiloda...ben de daha dikkatli olucam inşallah...

asya hanım uyudu nihayet...kocişte arıza çıkmış şirkette hala gelmedi...ben de yemeğimi yedim yenice..

mafoldumbenmaOTE=silver5;15451379]asya hanım uyudu nihayet...kocişte arıza çıkmış şirkette hala gelmedi...ben de yemeğimi yedim yenice..[/QUOTE]

hani bana yemek bu saat oldu daha heç bişi yemedim ben

Heyytt yemek muhabbeti yapmayın, bilirsiniz burada her daim aç olan biri var:)) ben de bi sütlü nescafe yapayım, yanında da biskrem

nerelere gittin de bakem bu arada sen hangi semttesin canım

ben maltepede oturuyorum.bostanci ile sinirda.

yok kesin kararliyim ben kesin gidecek bu kilolar.
birde kizlar surekli karninizi icinize cekin.cok etkili haberiniz olsun.

asya hanım uyudu nihayet...kocişte arıza çıkmış şirkette hala gelmedi...ben de yemeğimi yedim yenice..

afiyet olsun canim

Kızlaarrr, sınav var:))

soru 1: bebişleri hala hergün yıkıyo musunuz?
soru 2: hergün yeni bi çorba mı pişiriyosunuz, ikinci güne kalan olursa yediriyor musunuz?
soru 3: aranızda paçanga böreğini fırında pişirmiş olan var mı ve güzel oluyor mu?
soru 4: bu sorlara yanıt vermeyen fare olsun mulülülülülülü

off be hanife yazarken aklima geldi.ne sikinti cekmisimde gikim cikmamis :)))
al bendende o kadar..:)
mafoldumbenmaOTE=silver5;15451379]asya hanım uyudu nihayet...kocişte arıza çıkmış şirkette hala gelmedi...ben de yemeğimi yedim yenice..

hani bana yemek bu saat oldu daha heç bişi yemedim ben[/QUOTE]

ben sofra kurup yemek yemegi özledimmmm.
koçiş 20 gündür eve 12 de geliyo bense ayakta atıştırıyorum yagız fırsat verirse tabii..

6 – 9 Aylar:
Artık blok halde gece uykularına alışmış olacaktır. Kazandığı oturma, ayağa kalkma, dönerek belki de emekleyerek hareket etme gibi melekeler işleri zorlaştırabilir. Çünkü uyandığı veya uyumak istemediğinde daha yakından gözlenmelidir. Hareket yeteneği riskleri de beraberinde getirmektedir. Bu da uykuya dalmada güçlüğe, uyandığında uykusunun dağılmasına yol açabilir. Bu konuda daha önceki önerilerimiz yine geçerlidir.
6 aydan sonrasında gece uykusu dışında bir sabah kuşluk vakti yani kahvaltıdan sonra öğlene doğru kısa ve öğleden sonra biraz daha uzun iki zamanlı uyuma uygundur. Günlük toplam uyku süresi yaklaşık 12 – 14 sat kadardır. Alışkanlıklara ve kişilik özelliğine bağlı olarak süre biraz daha uzun olabilir ama daha az olması uygun olmayacaktır. Akşamüzeri veya akşamın erken vakitlerinde uyutmak çok sakıncalıdır. Çünkü bu kez gece uykusu çok gece kayarak düzeni bozacaktır.
Çocuklar düzeni sever. Uyku zamanları günlere göre farklılıklar göstermemelidir. Her gün ayni saatlerde uykuya yatırmak düzen ve bebeğin düzene uyumu açısından yararlı olacaktır. Uyku zamanı geldiğinde yatak kıyafetlerinin giyilmesi, hazırlık ve ninniler gibi yaklaşımlar uyku çağrışımları yaparak uyku konusunda yararlı olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…