- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #77.881
yazgıcım istanbula gidiyormuşsun hadi bakalım iyi yolculuklar sana ne zaman geliceksin gelince görüşelim artık hemde istanbulun dedikodusunu yaparız :)
kızlar sizn dualarınıza ihtiyacım var yarın bir iş görüşmesine gidicem ne olur dua edin iyi geçsin ve bu işe alınayım artık çalışmam lazım ata için ve kendim için bunu yapmalaıyım herşey ata için
kızlar sizn dualarınıza ihtiyacım var yarın bir iş görüşmesine gidicem ne olur dua edin iyi geçsin ve bu işe alınayım artık çalışmam lazım ata için ve kendim için bunu yapmalaıyım herşey ata için
canan bende çok araştırdım bu mama sandalyelerini.alacaktım ama önce aradaşımınkinde denedim ve tabiki Alp durmadı.Hu huuuuu günaydın kızlar, iki posta halinde kahvaltımızı yaptık, şimdi de tv ve pc keyfi yapıyoruz. Dün gezdik gezdik ama sandalye bulamadık en ucuz chicco polly 200 tl nakit. Kraft 160 ama içime hiç sinmedi. Hem çok dar hem de renkleri çok kötü. İyi ki görmüşüm nettekinden çok farklı. Fisher price da 199 tl jokerde. Diğerleri hiç de sağlam ve hoş görünmüyor. Chicco happy snack 150 tl ama yükseklik ayarı yok onunda. Sanırım ikinci el polly alacağım. İlk defa böyle bir işe kalkışıyorum bakalım ne çıkacak karşıma. 2. el polly 80-120 tl arası. Kraft 1 yaşından sonra kullanılması zormuş tepsi ile. dar demiştim zaten. Chicco 2 yıl kullanılıyor. 1.5 yıl için de 300 tl vermek istemiyorum açıkçası.
Bu sabah 40cc inek sütü+30 cc su karışımı içirdim. 30 cc kadar da mamayı karıştırmak için kullandım. Enerji fazla gelmiş olmalı ki odanın her yerini geziyor. Bizden böyle kızlar... İyi pazarlar...
tabiki dualarım seninle inşaallah olur canım tabi hayırlıysa.
neresi?
altınolukta yeni açılacak olan tıp merkezi idari personel olarak
biliyorum canım orayı ekin tıp merkezi miydi adı neydi yanlış hatırlıyor olabilirimde.inşaallah olur ki olur gibi geliyor bana.hatta annem bende başvuracağım falan diyordu oraya.annem altınoluk a taşındı da.
Hg Şebnem seni ve Ata yi gormk harika aferiim paşama annesinide uzmezmis bnm oglusta bizimle yemek istiyo sen mama sandalyesi falan aldın mı
kızlar gunaydın çok yorgunum bugun dun butun gun ata uyumadı ve sureklı agladı bir sesi yerde bi sesi gökte susmadı
sonra nedenını anladım atanın üst dişi ilk yandan çıkıyordu 2 gun once o patlamıştı bu sabah baktım ortadaki de patlamış yanındakide patlamak üzere yani 3 dişini birden çıkarıyo yavrum onunla uğraşıyo çok zorda
canan bende çok araştırdım bu mama sandalyelerini.alacaktım ama önce aradaşımınkinde denedim ve tabiki Alp durmadı.
bende vazgeçtim sonra geçenlerde ikea nınkini gördüm sitesinde onu almaya karar verdim internette şöyle bir araştırdım,kullananlar çok memnun.fiyatı zaten çok çok uygun içine bir minder yapıp kullanırım diyorum.birde bunu öneririm hem uygun hem kullanışlı yine yorumlardan okudum.hepsiburada da bayağı yorum yazmışlar.
minikbaby | Bonny Mama sandalyesi
bıktım artık onun işlerinden yeni bi işe girdi eve her gün iş getiriyo getirmese bile orda kalıyo hafta sonu haram oldu oğlumla ilgilenmesini istiyorum bize de zaman ayırmasını istiyorum ilk evlendiğimizde benimde haberim olmayan bi dünya borç ödedim düüğünden ertesi günü gidip bütün takılarını ve bileziklerini bozduran salak benimdir herhalde ondan sonra yine bi dünya borçborç borççççççççç tam herşey yoluna girdi şimdi de iş iş iş iş ha bide sigara sigara sigara bugün berbat kavga ettik birbirimize girdik gitmek istiyorum benimiçin bitti gözleindeki o aşkı sevgiyi göremiyorum iki sohbet edelim diyorum kıbrıs projesi böyle suriye böyle amerikaya mail atmam lazım cvp gelmedi yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
:kızgıngünaydın...
dün gece cinnet geçirecektim artık 6 defa kalktı yaa pes sekizdede açtı gözlerini tamamen.artık bir ara çıldırdım eşim kalktı azıcık o salladı dolaştırdı.birde göğsümü öyle bir ısırıp çektiriyor ki felaket acıyor ve bunu bile bile yapıyor.nasıl bebek bu ben anlamıyorum
yagmur un corbasını içirip uyuttum..birazdan kalkar..
muzlu armut püresi yapıcam ona..
akşamada milupanın muhallebisini aldım..onu veriririm..
muhallebiyi kendim yapmıorum..cok verme taraftarıda degilim zaten..
onunyerine tahıllı mama veriorum..
ama yogurdunu cok aksattım ..yalan yok..
oda dr umuz köy sütü olucak dedi..anlayamıorum her dr ayrı telden ..pastçrizeden de yapan cok var..herzaman köy sütünü nerden bulam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?