2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yazgıcım istanbula gidiyormuşsun hadi bakalım iyi yolculuklar sana ne zaman geliceksin gelince görüşelim artık hemde istanbulun dedikodusunu yaparız :)

Hu huuuuu günaydın kızlar, iki posta halinde kahvaltımızı yaptık, şimdi de tv ve pc keyfi yapıyoruz. Dün gezdik gezdik ama sandalye bulamadık en ucuz chicco polly 200 tl nakit. Kraft 160 ama içime hiç sinmedi. Hem çok dar hem de renkleri çok kötü. İyi ki görmüşüm nettekinden çok farklı. Fisher price da 199 tl jokerde. Diğerleri hiç de sağlam ve hoş görünmüyor. Chicco happy snack 150 tl ama yükseklik ayarı yok onunda. Sanırım ikinci el polly alacağım. İlk defa böyle bir işe kalkışıyorum bakalım ne çıkacak karşıma. 2. el polly 80-120 tl arası. Kraft 1 yaşından sonra kullanılması zormuş tepsi ile. dar demiştim zaten. Chicco 2 yıl kullanılıyor. 1.5 yıl için de 300 tl vermek istemiyorum açıkçası.

Bu sabah 40cc inek sütü+30 cc su karışımı içirdim. 30 cc kadar da mamayı karıştırmak için kullandım. Enerji fazla gelmiş olmalı ki odanın her yerini geziyor. Bizden böyle kızlar... İyi pazarlar...

Son düzenleme:
kızlar sizn dualarınıza ihtiyacım var yarın bir iş görüşmesine gidicem ne olur dua edin iyi geçsin ve bu işe alınayım artık çalışmam lazım ata için ve kendim için bunu yapmalaıyım herşey ata için

yazgıcım istanbula gidiyormuşsun hadi bakalım iyi yolculuklar sana ne zaman geliceksin gelince görüşelim artık hemde istanbulun dedikodusunu yaparız :)

canım salı gecesi gidip cumartesi gecesi döneceğim çok kalmayacağım.sonraki hafta mutlaka görüşelim artık.evet bol bol çekiştiririz aklinialirimsmile

tabiki dualarım seninle inşaallah olur canım tabi hayırlıysa.
neresi?

Dualarım seninle arkadaşım, inşallah dilediğin gibi olur görüşme ve inanıyorumolacak da. Biz de maddi açıdan her şey bitti, battık dediğimiz anda bile bir çıkar yol çıktı karşımıza. Şanslı bu mart bebekleri...

canan bende çok araştırdım bu mama sandalyelerini.alacaktım ama önce aradaşımınkinde denedim ve tabiki Alp durmadı.
bende vazgeçtim sonra geçenlerde ikea nınkini gördüm sitesinde onu almaya karar verdim internette şöyle bir araştırdım,kullananlar çok memnun.fiyatı zaten çok çok uygun içine bir minder yapıp kullanırım diyorum.birde bunu öneririm hem uygun hem kullanışlı yine yorumlardan okudum.hepsiburada da bayağı yorum yazmışlar.

minikbaby | Bonny Mama sandalyesi

Son düzenleme:
altınolukta yeni açılacak olan tıp merkezi idari personel olarak

biliyorum canım orayı ekin tıp merkezi miydi adı neydi yanlış hatırlıyor olabilirimde.inşaallah olur ki olur gibi geliyor bana.hatta annem bende başvuracağım falan diyordu oraya.annem altınoluk a taşındı da.

aaa ne güzel annen yanına geldi demek inş. olur banada olur gibi geliyor hep dua ediyorum çalışmam hem benim için hemde ata için çok iyi olucak kendime yeni bir hayat kurmam lazım çünkü yeni dostluklar ve arkadaşlıklar lazım :)

bu gece deniz de 4 defa kalktı sonunda b4en de diş olduğuna karar verip jelinden sürdüm yerleri beyazlamış ama hala diş falan yok bizde beklemedeyiz eyvahedigeldismile allah kolaylık versin boncuk gözlü ataya

hayırlısı olsun inşallah bir an önce rahatlarsınz

sandalye fena değilmiş özellikleri de fiyatıda uygun diğerlerinin ağırlığına pek bakmadım pek de anlamam aslında ama 10 kg ağır değilmi biraz bilmiyorumkismile

Son düzenleme:
selam alıntlardan sonra merhaba demek alıma geldi kaydirigubbakcemile3 ebeklerin ihtiyaçları hiç bitmiyor yaaaa ben de başladım güvenlik özellikle aklımda takılı çekmece dolap kilitleri falan bizimki karıştırmaya başladı bile çekmeceleri emeklemeye başlayınca yancaz demekki sempatiksalakcinni dün ilk vukaatı yaptı bizimki masadan tabak attı yere tabi tabak tuzla buz kaydirigubbakcemile3 sofraya oturacakmış cici beyim bizimle yiyecekmiş yoğurt ekmek verdik başka onun dişine göre bir şey yoktu çünkü ama öyle hoşuna gitti ki çiğnemeye çalışıyor artık çok korkuyordum çiğneme işinden ama becerikli çıktı velet

o salaktan birde burda var bende düğün ertesinde herşeyi satıp borç ödemiştim sonra elimi verdim kolumu alamadım bugünlere geldik sana bu konuda iyi akıl veremem çünkü ben kangren olmadan kolu kestiğim için umarım sizinki düzelir sakin ol diyeceğim ama olunmuyor birde şu gerçek var erkekleri ne kadar alttan alırsan o kadar tepene çıkıyor kendini ezdirme herşey yoluna girer en kısa zamanda iyi düşün iyi olsun gözlerindeki aşk ve sevgiyi göremiyorsan tekrar canlandır o zaman :)

:kızgın cinneti sorma !!
aynen dün gece bende bi cinnet vakası gecirdim..
gribim biyandan öksürmekten hapşırmaktan ciğerlerim söküldü..
bi yandan boynum tutuk..ne yagmur u taşıyabiliorum ne ilgilenebiliorum..
bununda aksine uyumayası hırcınlıgı tutmazmı!!!
ama varya yalan yere cırlayıp aglayıp duruyo..
inanki bi ara cıldırasım geldi yataga yatırırken sinirle atıverdim biraz hırpaladım anlayacagın..
sonradan pişman oldum ben nası bi anneyim ..:çok üzgünüm:
başım catlıyo agrıdan öksürmekten..
dün gece yagmur annemide benide mahvetti

selam kızlar.herkes iyidir inşallah geçmişe bakamadım.benim artık bütün günümm mutfakta geçiyo.çeşit çeşit çorbalar mamalar yapıyorum.ama paşam hiçbirini yemiyo.artık dünya mutfaklarına açılıcam.çıldırmak üzereyim aç geziyo resmen.acaba tracy hoggun kitabını alsam işe yarar mı?galiba öznür almıştı o kitabı.bana yardım edin...

yagmur un corbasını içirip uyuttum..birazdan kalkar..
muzlu armut püresi yapıcam ona..
akşamada milupanın muhallebisini aldım..onu veriririm..
muhallebiyi kendim yapmıorum..cok verme taraftarıda degilim zaten..
onunyerine tahıllı mama veriorum..
ama yogurdunu cok aksattım ..yalan yok..
oda dr umuz köy sütü olucak dedi..anlayamıorum her dr ayrı telden ..pastçrizeden de yapan cok var..herzaman köy sütünü nerden bulam

]canım nası yemiyo..
yaptıgın sebze corbalarına mamada kat yabancılık cekmez tadına..
ekşi olan meyveleri pekmezle tatlandır..
anlatsan ne yapıosun ne yediriosun ?

Son düzenleme:

doktorun her dediğiyle başa çıkılamıyor ebrucuğum elinde olduğu kadar yapacaksın her gün yarım bardak bir bardak köy sütü alınamayacağına günlerce dolapta beklemiş süttün yapılacak yoğurdun da çok mükemmel olması mümkün olmadığına göre elinde olanı kullanacaksın doktorlarla büyümedik çoğumuz anne usulü takılın arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…