- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #77.921
canım yüksek değil ateşi telaş yapma..kızlar yaa cok kotuyummm
demır dun geceden berı hasta, sureklı atesı cıkıyor cok fazla degıl ama en fazla 37,6 oldu...
sureklı mız mız, gece uyuyamadı, bana bogazı agrıyo9r gıbı geldı sankı burnuda tıkalı, doktrounu aradım gotureyım mıo acıle dıye, goturmeyın eger atesı 38,5 olursa goturun deıd, yoksa yarın getırırsınız ben kontrol ederımdedı, buyuk ıhtımalle dısler zorluyordur dedı..
offf dunden berı sıfır uykuyla duruyorum, cocugum aglamaktan soldu, gozler kıpkırmızı aglamasa bıle yas gelıyhor gozlerınden yavrumun :sinifsinif:
bugün full tıme burdayım..
toci bu akşam cıkar yola..yarın sabah burda inşallah..
cok canım sıkıldı onsuz..
selammm kızlarr nasılsınızz sizi çok özledimm yaa ne güzel vakit bulupda nasıl girebiliyorsunuz benim hiç vaktim olmuyor olsa 2 dk bi vakit bulsam ya uyuyorumm yada bi iş yapıyorum ahh ben mi çok tembelim yoksamm sempatiksalakcinni
selammm kızlarr nasılsınızz sizi çok özledimm yaa ne güzel vakit bulupda nasıl girebiliyorsunuz benim hiç vaktim olmuyor olsa 2 dk bi vakit bulsam ya uyuyorumm yada bi iş yapıyorum ahh ben mi çok tembelim yoksamm sempatiksalakcinni
uykucu seniiiii:mymeka:
ben evde çocukla yalnızsam yemek bulaşık dışında hiç iş yapmıyorum diğer işler kocişle beraber öyle olunca bakacak vakit kalıyor mutlaka ama herkesin düzeni farklı normaldir yetişememen :bbo:
sen hasrete bakma o superwomen olduğundan çocukta yapar, dükkan da işletir KK ya da yetişir, cengizle de başa çıkar üstüne bir de süsülenip açılışa gider "ASLANSIN HASRET" HERKES YAPAMAZ ONUN YAPTIĞINI :)
burdayım okumakla meşgulüm.....................................
yazmak gelmiyor içimden bugün.........................................
eee gece uyumuyoss gündüzde gıdım gıdım accık uyuyalım cicim
canım yüksek değil ateşi telaş yapma..
canım üşütmüş sanırım, çabuk atlatır inşallaha.s.
ıhlamur falanda içir rahatlatır..
wah wahh allah kawuştursunlaelaelaelaelae
kızlar yaa cok kotuyummm
demır dun geceden berı hasta, sureklı atesı cıkıyor cok fazla degıl ama en fazla 37,6 oldu...
sureklı mız mız, gece uyuyamadı, bana bogazı agrıyo9r gıbı geldı sankı burnuda tıkalı, doktrounu aradım gotureyım mıo acıle dıye, goturmeyın eger atesı 38,5 olursa goturun deıd, yoksa yarın getırırsınız ben kontrol ederımdedı, buyuk ıhtımalle dısler zorluyordur dedı..
offf dunden berı sıfır uykuyla duruyorum, cocugum aglamaktan soldu, gozler kıpkırmızı aglamasa bıle yas gelıyhor gozlerınden yavrumun :sinifsinif:
yahuu benim kuzum çoooook normal...çooook keyifli...öksürük yok ,hapşırık yok, ateş yok (hamdolsun) bu nasıl grip başlangıcı (dün doktoru dedi)ben bu şurubu vereyim mi vermeyeyim mi?????????????
canım benim ateşine dikakt et ıhllamur ve kuşburu bizdede böyle başladı sonra ilerledi sen erken fark etmişsiin ateşi 38 geçince dr götür geçmiş olsun allahım sağlık versin
ıhlamur verıyorum ıcmıyor pekmezde koydum ıcıne banamısın dmeıyor yaaa
uykusundan uyanıp uyanıp aglıyor, uyuyamıyor yavrum :1no2:
rezene versem ıse yarar mı acaba
Ben
keyfim yok
aklım karışık
kocamla kavga ettim
sababh
bana bayagı ilk defa hakaret etti
bende ona
içerde bebek odası kurduruyor
zeynep yatıyo
bende takılıym
zeynep emeklemiyor daha çokda konuşmuyor
huysuz sürekli
yoruldum
daha sayayımmı
??????
bunu zor yükledi zatiii netim yavaş anacıımm olmuyorr:sm_confused:kız resmi düz çewir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?