2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ya elmayla muzu ezsem beğenir mi acaba bizim ufaklık denediniz mi hiç şeftali yemiyor artık nefret etti bilmiyorumkismile

bir de akşama balık yaptım deniz de tadına baksın istiyorum ama 2 saat kadar önce yumurta peynir süt etimek karıştırıp verdim dokununr mu acaba ay korktum şimdi düşününce

Son düzenleme:
canım yüksek değil ateşi telaş yapma..
canım üşütmüş sanırım, çabuk atlatır inşallaha.s.
ıhlamur falanda içir rahatlatır..

bugün full tıme burdayım..
toci bu akşam cıkar yola..yarın sabah burda inşallah..
cok canım sıkıldı onsuz..

wah wahh allah kawuştursunlaelaelaelaelae

uykucu seniiiii:mymeka:

ben evde çocukla yalnızsam yemek bulaşık dışında hiç iş yapmıyorum diğer işler kocişle beraber öyle olunca bakacak vakit kalıyor mutlaka ama herkesin düzeni farklı normaldir yetişememen :bbo:

sen hasrete bakma o superwomen olduğundan çocukta yapar, dükkan da işletir KK ya da yetişir, cengizle de başa çıkar üstüne bir de süsülenip açılışa gider "ASLANSIN HASRET" HERKES YAPAMAZ ONUN YAPTIĞINI hihoyyyt , hihoyyyt , hihoyyyt , :hooray: , :teytey: , vereliniortak ,

Son düzenleme:
başıma iş açıldı bu akşam trabzon bjk maçında
pub ta kasaya bakıyorum:hulya:

burdayım okumakla meşgulüm.....................................
yazmak gelmiyor içimden bugün.........................................

[

bu resme bayılıyorum şeymi çok tatlı ya sanki pışıııık diyo oğluş:)))))

canım yüksek değil ateşi telaş yapma..
canım üşütmüş sanırım, çabuk atlatır inşallaha.s.
ıhlamur falanda içir rahatlatır..

wah wahh allah kawuştursunlaelaelaelaelae

ıhlamur verıyorum ıcmıyor pekmezde koydum ıcıne banamısın dmeıyor yaaa
uykusundan uyanıp uyanıp aglıyor, uyuyamıyor yavrum :1no2:
rezene versem ıse yarar mı acaba

Ben
keyfim yok

aklım karışık

kocamla kavga ettim

sababh

bana bayagı ilk defa hakaret etti

bende ona

içerde bebek odası kurduruyor

zeynep yatıyo

bende takılıym

zeynep emeklemiyor daha çokda konuşmuyor

huysuz sürekli

yoruldum

daha sayayımmı

??????

Son düzenleme:

canım benim ateşine dikakt et ıhllamur ve kuşburu bizdede böyle başladı sonra ilerledi sen erken fark etmişsiin ateşi 38 geçince dr götür geçmiş olsun allahım sağlık versin

yahuu benim kuzum çoooook normal...çooook keyifli...öksürük yok ,hapşırık yok, ateş yok (hamdolsun) bu nasıl grip başlangıcı (dün doktoru dedi)ben bu şurubu vereyim mi vermeyeyim mi?????????????

yahuu benim kuzum çoooook normal...çooook keyifli...öksürük yok ,hapşırık yok, ateş yok (hamdolsun) bu nasıl grip başlangıcı (dün doktoru dedi)ben bu şurubu vereyim mi vermeyeyim mi?????????????

bence ver boğazına baktımı dün? önlemiş olursun başlangıçsa

canım benim ateşine dikakt et ıhllamur ve kuşburu bizdede böyle başladı sonra ilerledi sen erken fark etmişsiin ateşi 38 geçince dr götür geçmiş olsun allahım sağlık versin

saol canım benımm ınsallah ıyı olur bır av evvel
zaten ılac verıyorum. 4 te paranox fıtıl yaptım

ıhlamur verıyorum ıcmıyor pekmezde koydum ıcıne banamısın dmeıyor yaaa
uykusundan uyanıp uyanıp aglıyor, uyuyamıyor yavrum :1no2:
rezene versem ıse yarar mı acaba

geçmiş olsun Demir'e çabuk düzelir inşallah...ıhlamuru yiyeceği başka bir şeye de katabilirsin canım ama içse güzel olurdu...

odanız hayırlı olsun...inşallah moralin düzelir oadayı temizler yerleştirirken...ohh miss gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…