- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #77.861
kuaföre gitmem lazımbu gece discorium un açılışı warmış we biz dawetliymişiz bunu daha yarım saat önce öğreniyorumakannehir ben bu adama ne edeyim bilmiyorum ki, ne desem hep aynı herşeyi en son bana söyler nasıl olsa çantada kekliğim hadi der hasret yarım saate hazırkaydirigubbakcemile
saçlarımı dalgalı bi fön çektirim bide siyah elbise topuklu ayakkabı tamamdırım..
hadi gidek, reyoncuyu döwmeyeolumunekankayizsmilemilupanın pirincli sütlü ek gıda mamasını aldım..
tencereyede 3 adet fasülye attım haşlanınca hepsini karıştırıp verem
yarında mercümük yapiim ozamman..:lepi:
hasreeett dün sinirden dewam sütü alacacagıma ek gıda almışım pirincli..-tatlicadiarzu-
mercümegüm yok kalmamış gel beraber gidek markete:1rolleyes:
kocişimi öldürsem çok yatarmıyımkötükedihüso
yoruldum artık yoruldum bunaldım bıktım nefret ediyorum ama seviyorumda ama bugün nefret ettim ondan oğlumun yanında deli gibi kavga ettik çok ağladı oğlum ve ben hala ağlıyorum pislik şey hep onun yüzünden
bıktım artık onun işlerinden yeni bi işe girdi eve her gün iş getiriyo getirmese bile orda kalıyo hafta sonu haram oldu oğlumla ilgilenmesini istiyorum bize de zaman ayırmasını istiyorum ilk evlendiğimizde benimde haberim olmayan bi dünya borç ödedim düüğünden ertesi günü gidip bütün takılarını ve bileziklerini bozduran salak benimdir herhalde ondan sonra yine bi dünya borçborç borççççççççç tam herşey yoluna girdi şimdi de iş iş iş iş ha bide sigara sigara sigara bugün berbat kavga ettik birbirimize girdik gitmek istiyorum benimiçin bitti gözleindeki o aşkı sevgiyi göremiyorum iki sohbet edelim diyorum kıbrıs projesi böyle suriye böyle amerikaya mail atmam lazım cvp gelmedi yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
göz yaşlarımı tutamıyorum kızlar yaaaa
büyük bir çıkmazın içindeyim ne yapmalıyım kızlar lütfen yardım edin kendimi berbat hissediyorum
meral evet yalan değil ona güvenemiyorum çünkü bitirdi o güveni nasıl diceksin off yine başa evlenmeden önce kredi çekip düğün takılarıalıncaktı ona ben yadım ettim kendi takımı kendim aldım oldu yani düğün oldu kayınvalidem 1 tl nedir onu bile takmadı kocam ve ben yaptık herşeyi herşeyi aklına ne geliyosa düğün den sonra takıları düğünde görümcem şerefsiz kocası ve cadaloz kayınvalidem aldı bana 2 gün sonra verdiler ve içinden alınmıştı haram zıkkım olsun sonra hatice aliye borç var hatice veliye borc var ayşe ya fatmaya herkese borç var ver hatice ver ver de verrrr sıra kocama geldi balayında borçlarını bana dedi dudaklarım uçukladı 9 milyar kredi kartı borcu bilezik bozdurdum olsun dedim aşkım mutlu olalım yeter bana kaldı iki bilezik bi set sonra arabasının borcunu öğrendim ona kredi çekmiş ödenmemiş sigortası banka aryo icra gelcek bul hatice öde hatice onuda bi şekilde hallettim bak dedim başka varsa söyle ha bu arada 5 tane de kredi borcu vardı haberim olmayan nyse sonra telefon al ödeme faturaları borçtan icra ablama dedim oda bn vereyim banaöde dedi olmaz dedim anası vermedi ablsı vermez dayısı vermedi sen niye vercen safik ablam benden gizli 1.250 tl gönder yeni öğrendim bozdurdum bileziği verdim
off sonra yine bişe oldu oyüzden de kavga kavga kavga büyüdü büyüdü birbirimize girdik oğlum çok ağladı ama uyuttum sonra düzeldi kendimi çok kötü hissediyorum kocam olcak o adamdan da nefret ediyorum seviyorumda evliliğimin bozulmasınıda istemiyorum ayrılamamda çok seviyorum ama başka bi yol kalmıyo alıp başımı gitcem oğlumla ailem zaten öyle bişiye hayatta izin vermz ölsem daha iyi yani çıkmazdayım ya konuşamıyoruz da bitmiş yani aramızdaki herşey ona göre bitmemiş ama ben neden öyle hissedemiyorum neden yolunda gitmiyo hiç bişi neden böyle oluyo çok mu yıprandım ben ya bunaldım sinirlerim boşaldı paara konusunda ona güvenim hiç yok hemde hiçç hep acaba diyorum ya
oğluşa yemeyeceği ve yine çöpe dökmem gerekecek olan meyvesini hazırlayayım:ecrin_bebek:
maşllah sena hanıma,ben geldim...
Meralcim dökme ben yerim sen de yemiyorsan
ben Nihanın kalanları yiyorum walla güzel oluyor ama sadece meyvesini yiyorum
muayenemiz iyi geçti çok şükür ama şuruba devam dedi 10 gün daha
barsak hareketleri oldukça düzelmiş ama biraz daha devam edelim dedi...zor oluyor şurup içirmek ama napalım devammmmmmmmmmmmmmmmmm...
8 kğ olmuş Nihan hanım 500gr almış..boyumuz aynı çıktı ya uzamamış ya da hemşire yanlış ölçtü bilemiyorum bazen beceremiyorlar ya da kafalarına göre 2-3 cm az söylüyorlar...
bir de çok şaşırdım hiçbir şikayetimiz belirtimiz yoktu ama gribal enfeksiyon başlangıcı dedi doktor şurup verdi Oledro...
ama iyidir bağışıklık kazanır bu yıl için dedi... kızım hasta olmadn şurubu kullanayım diyorum ama baskılamak doğru mu onu da bilemiyorum...doktor 4 gün ver dedi şurubu bir bildiği vardır...
sonra alışverişe gittik mont ve pantolon aldım Nihan'a kışlık hiçbir şeyimiz yok zaten havalr serinlemeye başladı burda zaten bir soğudu mu tam soğuyor...çok dışarı çıkamayack ama lazım...
mont çok şirin yanlız pembe peluş gibi yumoş kız oldu balköpüğüm...koyarım bir ara fotosunu...
bizden böyle :)
ya ne çok yazmışım öyle ben bile dönüp tekrar okuyamadımohaoldumsmileiyi akşamlar kızlar muhabbet koyu galiba mert bey rahat dursa okuyacam ama uyku saati geldi durmuyo bi bakiim dedim neler olmuş diye ben tosunumu uyutup eşimi nöbete yollayıp ööle geliim eniyisi:gitme:
canım benim neler yaşamışsın, ağlattın benimafoldumben allah bebeğini sana ve eşine bağışlasın canım:Saruboceq:
kuaföre gitmem lazımbu gece discorium un açılışı warmış we biz dawetliymişiz bunu daha yarım saat önce öğreniyorumakannehir ben bu adama ne edeyim bilmiyorum ki, ne desem hep aynı herşeyi en son bana söyler nasıl olsa çantada kekliğim hadi der hasret yarım saate hazırkaydirigubbakcemile
saçlarımı dalgalı bi fön çektirim bide siyah elbise topuklu ayakkabı tamamdırım..
gittim biletimi aldım oğluşa bir iki bişey aldım külotlu çorap ıvır zıvır işte geldim.Allah nasip ederse salı gecesi yola çıkıyorum.ama açıkcası eşimi bırakacağım için buruğum:gitme:
şimdik söleyin istanbullu bacılar hava nasıl?gelmeden Alp e mont alayım mı yoksa örgü hırkalarla falan idare eder mi?kısa kollu bişeyler almak gerekir mi?
Canım boğaz enfeksiyonu olmuştu 5 gün önce falan ateşlenmişti hatta, şimdi iyi ama malesef yememe tam gaz devam(
Tamam cnm, inşallah seni pişman ettirmeyiz. Ya ben düşününce şimdi, acaba konuşmaya fırsatımız olacak mı ki diyorum. biri susacak biri başlayacak:bbo: hatta belki de biri ağlamaya başlayınca hepsi birden başlayacakkafamçokkarıştı
kızlar gunaydın çok yorgunum bugun dun butun gun ata uyumadı ve sureklı agladı bir sesi yerde bi sesi gökte susmadı
sonra nedenını anladım atanın üst dişi ilk yandan çıkıyordu 2 gun once o patlamıştı bu sabah baktım ortadaki de patlamış yanındakide patlamak üzere yani 3 dişini birden çıkarıyo yavrum onunla uğraşıyo çok zorda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?