2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kuaföre gitmem lazım bu gece discorium un açılışı warmış we biz dawetliymişiz bunu daha yarım saat önce öğreniyorumakannehir ben bu adama ne edeyim bilmiyorum ki, ne desem hep aynı herşeyi en son bana söyler nasıl olsa çantada kekliğim hadi der hasret yarım saate hazırkaydirigubbakcemile
saçlarımı dalgalı bi fön çektirim bide siyah elbise topuklu ayakkabı tamamdırım..

iyi eğlenceler:sm_cool:sositososito

hadi gidek, reyoncuyu döwmeyeolumunekankayizsmile
kocişimi öldürsem çok yatarmıyımkötükedihüso

göz yaşlarımı tutamıyorum kızlar yaaaa

büyük bir çıkmazın içindeyim ne yapmalıyım kızlar lütfen yardım edin kendimi berbat hissediyorum

canım yaa zaten konuşmuştuk seninle bu konuları ama şimdi daha da detayları okudum, çok sinirliyim çok çektin milletin ardını artığını boklarını sen temizledin!
ne desen haklısın öyle bi kocaya we kaynanaya!!!
sen oğlunla çık gez nie onu yanında istyosun ki, bırak o yansın sizle wakit geçiremediğine ne bu yaa!!
ne takıyosun onu kızım madem çalışmana müsade etmiyor al ew harçlığını cebine çık oğlunla gez toz ye iç o kendi sizle wakit geçirmek için çabalayacak bu defa!
üzme kendini ağlama canım benim bişeyleri yüreğin hazmetmiyor biliyorum ama yapacak bişey yok.. senin minik bi sincabın war hayatı onla yaşa.. bırak kocanda çalışsn yapsın..
madem öyle işte böyle!:içelim:

eveeeet ben gelene kadar kimsecikler kalmamış neyse arada bakarım gidene gelene

gittim biletimi aldım oğluşa bir iki bişey aldım külotlu çorap ıvır zıvır işte geldim.Allah nasip ederse salı gecesi yola çıkıyorum.ama açıkcası eşimi bırakacağım için buruğum:gitme:

şimdik söleyin istanbullu bacılar hava nasıl?gelmeden Alp e mont alayım mı yoksa örgü hırkalarla falan idare eder mi?kısa kollu bişeyler almak gerekir mi?

oğluşa yemeyeceği ve yine çöpe dökmem gerekecek olan meyvesini hazırlayayım:ecrin_bebek:

arada g,r,p okuyorum ama cvp yazmaya fırsatım olmadı hiç kuduruk gene uyumadı ayagımda uyudu bütün gün napcam bilmiyorum bu cocukla.
mama sandalyesi konuşulmuş ben demiştim kraft kullanıyorum çokda memnunum tepsisi çıkıyor artı tepsisini kızıma yaklaştırıp uzaklaştırabiliyoruım tekerleri kilitlenebiliyor yüksekliği ayarlanabiliyor koltuk 3 kademeli yatıp kalkıyor kullanılmadıgı zaman katlanıp hoop köşeye kalkıyor bütün özellikler mevcut yani. çok pahlıda değil

bugün kahvaltı werdim ilk defa. sevdi yedi. yrm çay bardaa süt 2 bisküvi peynir ve yumurta sarısının yarısı yedi hiç yememiş gibide eski emmesine devam etti maşş. oglende şeftalili yogurt yedi akşamda tavuk sulu yogurt corbası. böytle giderse toplanırız inş. emmeyi azaltmasın yeter ki... tavuk haşlarken düdüklünün içine patateste attım küçük saklama kaplarına tavuk sularını koydum dipfrize postaladım her kaba bi patates koydum onlarıda çözdürürken yedircem inş.

meralcim ya üzülüyorum senin cadı ogluna tatlı kaşığıyla wermeyi dene ne bilim onun yemesini bekleme agzına dök cıkardıkca yolla agzına öğürdümü hemen ay ay fln diyip cıkartma agzından yumuşacık şeyler. yutar zaten. inatla wer kilo wermesin yaa. bnmkide 7 kilo ama yiyo benimki kilo olmasada işe yarıyodur eminim. olmadı şırıngayla bas agzına:) töbne yarabbim son çare ama arkadaşım öyle yapıodu:S pes etme o inatsa sende yap ıslarla wer mama sandalyesi kullanıomusun onunla oyala fln :S

ben gidiyorum sıpa mızıklıyo gene takip edemedim bugn herkes iyidir umarım görüşmek üzere...

kis merallllllll sen benlen dalga gecion heeeeeeee sempatiksalakcinni
sorma sekerim caydi temizlikdi kocam bi yandan oglum bi yandan annecigimde ayri bir cocuk zaten :))
23 30 du en son saati gordugumde Doguhan`i emziriyordum uyumus kalmisim askimla.
sabahda 07 00 de kalktim.temizlik yap kahvalti hazirla.oglende arkadaslar geldi sohbet muhabbet anca iste 10.cayi verip geldim canim

maşllah sena hanıma,
cicilerini güle güle giyinsin cnm.
ya ne çok yazmışım öyle ben bile dönüp tekrar okuyamadımohaoldumsmile
sagol cnm benim hepimizin bebegini bizlere bagışlasın..:Saruboceq:

ben hazırlanamam yarın saatte helal sana :lepi:
demek cengizde biliyo senin yel ayak oldugunu..kaydirigubbakcemile3
ya birde bu sizin discorium mu ?
yaz şu aralar soguk cnm ama mont giydirmiyoruz
kısa kolun devri geçti artık
sen gelen kadar ne olur bilmem yinede tedbirli gel al yanına bir mont
..

Son düzenleme:

yazgıcım canım benım, havalar burada cok sogudu , demiri yorganla yatırıyorum...
ozellikle yarın 15 derece falan hıssedılecekmıs sıcaklık, o yuzden mutlaka yanına kalın seyler getır, ben mesela bugun trıko kazak uzerıne de ınce yagmurluk tarzında mont gıydırdım...

canım bende onu dusundum, sımdı bızım evde bı tane fisher price ın anakucagı ( yagmur ormanı ) var, bir tane mama sandalyesi var, bir tane yurutec var, iki tane bebek arabası var, demirn besigi var. ayrıca yere demirin oyun battanıyesini de sereriz, yanı bebikleri oyalayacak seyler var... kaydirigubbakcemile3
yatıp kalkıp dusunuyorum huysuzluk yaparlarsa nasıl oyalarız dıye... sempatiksalakcinni ama buluruz bı yolunu, birarada olalım da gerisi sorun degıl kaydirigubbakcemile2:ecrin_bebek::hulya:

Yazgı,hasret,nimet,meral ve ebru teyzelerimize çook teşekkür ederiz
herkeslere günaydın.
-----hasret ciddimisin ya ben bukonuyu araştırem bakem

kızlar gunaydın çok yorgunum bugun dun butun gun ata uyumadı ve sureklı agladı bir sesi yerde bi sesi gökte susmadı

sonra nedenını anladım atanın üst dişi ilk yandan çıkıyordu 2 gun once o patlamıştı bu sabah baktım ortadaki de patlamış yanındakide patlamak üzere yani 3 dişini birden çıkarıyo yavrum onunla uğraşıyo çok zorda

kıyamam ben ona tabi ne çok canı acıyordur kuzmun.Alp hala dişsiz.ama zaten kudurmak ve huysuzluk yapmak için diş çıkarması gerekmiyor.onun doğal hali bu:sinifsinif:

Son düzenleme:
günaydın...
dün gece cinnet geçirecektim artık 6 defa kalktı yaa pes sekizdede açtı gözlerini tamamen.artık bir ara çıldırdım eşim kalktı azıcık o salladı dolaştırdı.birde göğsümü öyle bir ısırıp çektiriyor ki felaket acıyor ve bunu bile bile yapıyor.nasıl bebek bu ben anlamıyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…