2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

]canım nası yemiyo..
yaptıgın sebze corbalarına mamada kat yabancılık cekmez tadına..
ekşi olan meyveleri pekmezle tatlandır..
anlatsan ne yapıosun ne yediriosun ?

mamayı hiç yemedi hiç sevmedi.o yüzden bende evde hep hazırlıyorum ona.sabah kahvaltıda devam sütü içine 5-6 bebe bisküvisi pekmez yarım yumurta sarısı yarım kibrt kutusu peynir 1 çay kaşığı tereyağ koyuyorum.bunu bi güzel yiyor.sonra aradan 4-5 saat geçiyo (bilerek bu kadar ara veriyorum acıksın diye) çorba hazırlıyorum karışık sebze,yoğurt,yayla,tarhana...hiç birine ağzını bile açmıyo ağlamaya başlıyo.sütaşın bebek yoğurdunu aldım açmadı ağzını.danino bile aldım açmadı.biberonda devam sütü yapıp içine bisküvi attım açmadı.çeşit çeşit muhallebiler yok anacım açmadı açmadı açmadı....:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

gayet güzel listen..
yogurdun içine cicibebe muz veya armut yani meyve denedinmi..
sebze corbalarının içine muhakkak mama kat yabancılık cekmesin..
belki aldıgın mamayı sewmedi ne kullanıosun..onu degiştr..öyle dene..
bi de yagmur u başının altına yastık koyup yatırıp veya anakuv-cagında yedrmek sitiodum mızırdanıyodu..
bende baktım bu masada bizimle beraber takıomak istiyo..ben yerken onunda agzına kaptırıveriodum kendi çorbasını..
o dagha hoşlarına gidiyo..
o anda almıyosa ısrar edip zorlamıorum bi 10 dk sonra tekrar deniyorum..cünki zorlayınca inatlaşıyo..oyun oynar gibi yediriorum..çünki bazen mama vakti moduna sokup yatrdıgımda yemek istemiyo sıkılıyo hemen..

bn hala kndime gelemedim, düngece 3e dooru geldik, Çok eğlendik yaa eski günlerdeki gibikaydirigubbakcemile2
we benim manyak kocam 2gündür cerye kardeş yapalım die tutturmuş waziyette
tabi ağzının payını alıyor her defasında..
dükkanı dewrediym bi diyo bakalım sonra bahanen ne olacaksempatiksalakcinni

haklısın bebem:)

tabi tabi onlar taşımadı gece onlar uyanmıyo, sevmeye gelince sever ağladımı altı battı mı annesi koş tabi ister cerye kardeş akılları bir karış havada bunların sempatiksalakcinni

ay hararet yaptım hasan da TAKILIYO ARADA böyle ona da kızıyom aklıma o geldi :)

Son düzenleme:
valla ebrucum bizim doktora sordum bende yoğurdu en sağlıklısı pastörize sütten olanı dedi diğerlerinin içini bilmiyoruz birsürü bakteri olur dedi bende pastörize sütten yapıyorum ata günde 3 kavanoza yakın yoğurt yiyor (125 ml olanlardan) versem dahada çok yiyecekte çok gelir diye vermiyorum

ikinci bebek mi:1shok:

evet taaaki dün geceye kadar bende peşpeşe düşünebilirdim ama ...no no noo:)

valla yapıcam artık pastörizeden şebnem ya cocugum yogurttan mahrum kaldı ..
ata ma da maşşşalah yafrum 3 kavanozmuuuohh yarasın mavişimee..küççük behlül:)

Son düzenleme:
kısa kollu al canım bnce bazen güneş yakıyo.. ben giydryorum.., mont falan alma uzun kollular al bol bol, içine külotlu çorap ayakkabı falan işte, kalın battaniye al gece serin oluyo..
şapka yada kapişonlulardanda al cnm

yel ayakta ne lan

evet çok şükür yemek sorunumuz yok ama buda fazla sürekli birşeyler yemek istiyor ben düzenli yesin aralıklı yesin diyorum ama o uyanık olduğu surece sürekli yemek istiyor annem sürekli bu çocuk aç diyip duruyor bende yeter artık benide yesin diyorum :)
şimdiye kadar yemediği hiçbirşey olmadı ben bütün yiyeceklerine mutlaka cevizde katıyorum

dün ilk defa pınarın ilk adım devam sütünü denedim 6-12 ay bebekler için olanını biraz garipsedi ama içti acaba sürekli ondan versem mi devam sütü hazırlamak yerine

cano onu dr una sor bence..
önemli bi konu cünki..
ikisi aynı degerde mi bikere..

çok sağol ebrucum.yeni yollar duyunca insan rahatlıyo.bi de böyle deniyim.bakalım yicek mi?:ecrin_bebek:

anam atayla yağızı biraz karıştırıp bölüştürsek yasempatiksalakcinni

kızlar yaa cok kotuyummm
demır dun geceden berı hasta, sureklı atesı cıkıyor cok fazla degıl ama en fazla 37,6 oldu...
sureklı mız mız, gece uyuyamadı, bana bogazı agrıyo9r gıbı geldı sankı burnuda tıkalı, doktrounu aradım gotureyım mıo acıle dıye, goturmeyın eger atesı 38,5 olursa goturun deıd, yoksa yarın getırırsınız ben kontrol ederımdedı, buyuk ıhtımalle dısler zorluyordur dedı..
offf dunden berı sıfır uykuyla duruyorum, cocugum aglamaktan soldu, gozler kıpkırmızı aglamasa bıle yas gelıyhor gozlerınden yavrumun :sinifsinif:

handem
hemen calpol ateşdürücü şurup ver..
ıhlamur yap içine elma kabugu koyup..
soguk algnlıgı falansa ii gelir
38 i gecerse götr hemen
..

ne onunla oluyor ne de onsuz ay gerçekten özlüyor insan ortadan kaybolduklarında. vereliniortak
esasen bi yandanda kızgınım..
ben burda bu hasta halimle kızımıza bakmaya calışırken..
o istanbul da düğün bahane gezmek şahane ..
tamam onunda ihtiyacı var 2 senedr tatile bile cıkmadı..
ama işte boşuna dememişler ana gibi kimse olamaz..
yedir içir altını al temizle pakla uyut ..
hasta da olsak yataklarada düşsek gene bizler bakarız..
ama gelsin babasına dewredecem yagmur u..

benimki kaçma fırsatı buldu mu hiç kaçırmaz sağ olsun, azarlanmaktan bıkmaya başladı her halde bu ara evden kaçarken yanına denizi de alıyor nasıl olsa bizim küçük bey yoldan geçen arabalara bakarak bile deli gibi eğleniyor zararsız evladım benim :ecrin_bebek:

selammm kızlarr nasılsınızz sizi çok özledimm yaa ne güzel vakit bulupda nasıl girebiliyorsunuz benim hiç vaktim olmuyor olsa 2 dk bi vakit bulsam ya uyuyorumm yada bi iş yapıyorum ahh ben mi çok tembelim yoksamm sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…