- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #77.901
]canım nası yemiyo..
yaptıgın sebze corbalarına mamada kat yabancılık cekmez tadına..
ekşi olan meyveleri pekmezle tatlandır..
anlatsan ne yapıosun ne yediriosun ?
haklısın bebem:)doktorun her dediğiyle başa çıkılamıyor ebrucuğum elinde olduğu kadar yapacaksın her gün yarım bardak bir bardak köy sütü alınamayacağına günlerce dolapta beklemiş süttün yapılacak yoğurdun da çok mükemmel olması mümkün olmadığına göre elinde olanı kullanacaksın doktorlarla büyümedik çoğumuz anne usulü takılın arada
bn hala kndime gelemedim, düngece 3e dooru geldik, Çok eğlendik yaa eski günlerdeki gibikaydirigubbakcemile2
we benim manyak kocam 2gündür cerye kardeş yapalım die tutturmuş waziyette
tabi ağzının payını alıyor her defasında..
dükkanı dewrediym bi diyo bakalım sonra bahanen ne olacaksempatiksalakcinni
ikinci bebek mi:1shok:bn hala kndime gelemedim, düngece 3e dooru geldik, Çok eğlendik yaa eski günlerdeki gibikaydirigubbakcemile2
we benim manyak kocam 2gündür cerye kardeş yapalım die tutturmuş waziyette
tabi ağzının payını alıyor her defasında..
dükkanı dewrediym bi diyo bakalım sonra bahanen ne olacaksempatiksalakcinni
kısa kollu al canım bnce bazen güneş yakıyo.. ben giydryorum.., mont falan alma uzun kollular al bol bol, içine külotlu çorap ayakkabı falan işte, kalın battaniye al gece serin oluyo..gittim biletimi aldım oğluşa bir iki bişey aldım külotlu çorap ıvır zıvır işte geldim.Allah nasip ederse salı gecesi yola çıkıyorum.ama açıkcası eşimi bırakacağım için buruğum:gitme:
şimdik söleyin istanbullu bacılar hava nasıl?gelmeden Alp e mont alayım mı yoksa örgü hırkalarla falan idare eder mi?kısa kollu bişeyler almak gerekir mi?
maşllah sena hanıma,
cicilerini güle güle giyinsin cnm.
ya ne çok yazmışım öyle ben bile dönüp tekrar okuyamadımohaoldumsmile
sagol cnm benim hepimizin bebegini bizlere bagışlasın..:Saruboceq:
ben hazırlanamam yarın saatte helal sana :lepi:
demek cengizde biliyo senin yel ayak oldugunu..kaydirigubbakcemile3
ya birde bu sizin discorium mu ?
yaz şu aralar soguk cnm ama mont giydirmiyoruz
kısa kolun devri geçti artık
sen gelen kadar ne olur bilmem yinede tedbirli gel al yanına bir mont..
cano onu dr una sor bence..evet çok şükür yemek sorunumuz yok ama buda fazla sürekli birşeyler yemek istiyor ben düzenli yesin aralıklı yesin diyorum ama o uyanık olduğu surece sürekli yemek istiyor annem sürekli bu çocuk aç diyip duruyor bende yeter artık benide yesin diyorum :)
şimdiye kadar yemediği hiçbirşey olmadı ben bütün yiyeceklerine mutlaka cevizde katıyorum
dün ilk defa pınarın ilk adım devam sütünü denedim 6-12 ay bebekler için olanını biraz garipsedi ama içti acaba sürekli ondan versem mi devam sütü hazırlamak yerine
çok sağol ebrucum.yeni yollar duyunca insan rahatlıyo.bi de böyle deniyim.bakalım yicek mi?:ecrin_bebek:gayet güzel listen..
yogurdun içine cicibebe muz veya armut yani meyve denedinmi..
sebze corbalarının içine muhakkak mama kat yabancılık cekmesin..
belki aldıgın mamayı sewmedi ne kullanıosun..onu degiştr..öyle dene..
bi de yagmur u başının altına yastık koyup yatırıp veya anakuv-cagında yedrmek sitiodum mızırdanıyodu..
bende baktım bu masada bizimle beraber takıomak istiyo..ben yerken onunda agzına kaptırıveriodum kendi çorbasını..
o dagha hoşlarına gidiyo..
o anda almıyosa ısrar edip zorlamıorum bi 10 dk sonra tekrar deniyorum..cünki zorlayınca inatlaşıyo..oyun oynar gibi yediriorum..çünki bazen mama vakti moduna sokup yatrdıgımda yemek istemiyo sıkılıyo hemen..
evet çok şükür yemek sorunumuz yok ama buda fazla sürekli birşeyler yemek istiyor ben düzenli yesin aralıklı yesin diyorum ama o uyanık olduğu surece sürekli yemek istiyor annem sürekli bu çocuk aç diyip duruyor bende yeter artık benide yesin diyorum :)
şimdiye kadar yemediği hiçbirşey olmadı ben bütün yiyeceklerine mutlaka cevizde katıyorum
dün ilk defa pınarın ilk adım devam sütünü denedim 6-12 ay bebekler için olanını biraz garipsedi ama içti acaba sürekli ondan versem mi devam sütü hazırlamak yerine
handemkızlar yaa cok kotuyummm
demır dun geceden berı hasta, sureklı atesı cıkıyor cok fazla degıl ama en fazla 37,6 oldu...
sureklı mız mız, gece uyuyamadı, bana bogazı agrıyo9r gıbı geldı sankı burnuda tıkalı, doktrounu aradım gotureyım mıo acıle dıye, goturmeyın eger atesı 38,5 olursa goturun deıd, yoksa yarın getırırsınız ben kontrol ederımdedı, buyuk ıhtımalle dısler zorluyordur dedı..
offf dunden berı sıfır uykuyla duruyorum, cocugum aglamaktan soldu, gozler kıpkırmızı aglamasa bıle yas gelıyhor gozlerınden yavrumun :sinifsinif:
bugün full tıme burdayım..
toci bu akşam cıkar yola..yarın sabah burda inşallah..
cok canım sıkıldı onsuz..
esasen bi yandanda kızgınım..ne onunla oluyor ne de onsuzay gerçekten özlüyor insan ortadan kaybolduklarında. vereliniortak
esasen bi yandanda kızgınım..
ben burda bu hasta halimle kızımıza bakmaya calışırken..
o istanbul da düğün bahane gezmek şahane ..
tamam onunda ihtiyacı var 2 senedr tatile bile cıkmadı..
ama işte boşuna dememişler ana gibi kimse olamaz..
yedir içir altını al temizle pakla uyut ..
hasta da olsak yataklarada düşsek gene bizler bakarız..
ama gelsin babasına dewredecem yagmur u..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?