- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #77.841
meral evet yalan değil ona güvenemiyorum çünkü bitirdi o güveni nasıl diceksin off yine başa evlenmeden önce kredi çekip düğün takılarıalıncaktı ona ben yadım ettim kendi takımı kendim aldım oldu yani düğün oldu kayınvalidem 1 tl nedir onu bile takmadı kocam ve ben yaptık herşeyi herşeyi aklına ne geliyosa düğün den sonra takıları düğünde görümcem şerefsiz kocası ve cadaloz kayınvalidem aldı bana 2 gün sonra verdiler ve içinden alınmıştı haram zıkkım olsun sonra hatice aliye borç var hatice veliye borc var ayşe ya fatmaya herkese borç var ver hatice ver ver de verrrr sıra kocama geldi balayında borçlarını bana dedi dudaklarım uçukladı 9 milyar kredi kartı borcu bilezik bozdurdum olsun dedim aşkım mutlu olalım yeter bana kaldı iki bilezik bi set sonra arabasının borcunu öğrendim ona kredi çekmiş ödenmemiş sigortası banka aryo icra gelcek bul hatice öde hatice onuda bi şekilde hallettim bak dedim başka varsa söyle ha bu arada 5 tane de kredi borcu vardı haberim olmayan nyse sonra telefon al ödeme faturaları borçtan icra ablama dedim oda bn vereyim banaöde dedi olmaz dedim anası vermedi ablsı vermez dayısı vermedi sen niye vercen safik ablam benden gizli 1.250 tl gönder yeni öğrendim bozdurdum bileziği verdim
içimi dökesim gedi offffff bunun yüzünden eve ekmek alcak para nerdeee yerden bitme pigme kayınvalidemle karşılıklı oturuyoduk mecburen hep onunla yiyip içtik hamileyim kıyafet alamadım canımın istediğini yiyemedim evden götürdüm yemekleri masraf olmasın diye salak kafmmmm niye kendimden ödün verdiysem tabi bu aralarda bi dünya olaylar kaynanatör ve görümce kocası ile arabayı sattım kapadım kredileri kaldı bi kredi ve kredi kartı mobilya rahata kavuştum kaynanam geldi oğluyla fıs fısbenm odaya gidiyom sus pus para istiyo birine borç varmış o gece kavga bugün ki kvgada akşam halıya meyvesuyu döküldü bende temizlik hastasıyım tepm attı gece gece halıyı yıkadım o sinirle kocişe ters cvp vermişim sonra öptüm falan düzeldi kıyafetlerini çıkarmamış ha ogünde sigara almamış kendisine almıycam dedi bende sevindim zaten ay sonu parada yok baktım sigara almaya meyilli niye çıkarmıyon sigaramıalcan dedim ık mık dedi neyle alcan dedim kredi kartına meyilli ii git al dedim konuşmadım küstüm yine
aaa haberim yoktu geçmiş olsun..ebrunun oğluşuda geçirdi canım
sen gelincede buluşuruz canımkaydirigubbakcemile2
salça we baharat olmadan dedi zaten canım, ama ben zaten az salça koyarım yemeklere o sebeple weriorum çoğunu tuz katmadan 1 kepçe alıorum içinden..
sagol cnm . dogan paşaya maşllah çok tatlu olmuş ..PELİN VE YAĞIZ EFEYE KOCAMAN bir geçmiş olsun.EMİRHAN VE MERALİN KUZUSUDA HASTAYMIŞ ONLARADA GEÇMİŞOLSUN KIZLARSALGIN VAR YİNE DİKKAT BEBELERE.
-----JALECİM SEVİNDİM CANIM BİŞEY OLMAMASINABENDE KEMİK VE TAVUKSUYU YAPICAMDAHA LEZZETLİ OLUYO ÇORBALAR.benim doktorum az tuzlu olmak şartıylen herşeyi yedirebilirin dedi benzaten herşeyden veriyorum.KAhvaltısını güzel yapar sütümde iyi tarhana,yayla,mercimek,domates tavuk çorbası hepsini seviyo.sebze çorbasını bitirmesede yiyo.yanlız az öncekereviz çorbası yaptım iğrenç oldu bende sevmem mercimek yapıp vericem.artık annem kereviz yemeği yaparsa ondan ezer yediririm
geçmiş olsun ebuşşselam..
krip oldum yaf..
filiz cok tatlı olmuş dogan paşa..annesine benziyıoo:)
kocişimi öldürsem çok yatarmıyımkötükedihüso
meral evet yalan değil ona güvenemiyorum çünkü bitirdi o güveni nasıl diceksin off yine başa evlenmeden önce kredi çekip düğün takılarıalıncaktı ona ben yadım ettim kendi takımı kendim aldım oldu yani düğün oldu kayınvalidem 1 tl nedir onu bile takmadı kocam ve ben yaptık herşeyi herşeyi aklına ne geliyosa düğün den sonra takıları düğünde görümcem şerefsiz kocası ve cadaloz kayınvalidem aldı bana 2 gün sonra verdiler ve içinden alınmıştı haram zıkkım olsun sonra hatice aliye borç var hatice veliye borc var ayşe ya fatmaya herkese borç var ver hatice ver ver de verrrr sıra kocama geldi balayında borçlarını bana dedi dudaklarım uçukladı 9 milyar kredi kartı borcu bilezik bozdurdum olsun dedim aşkım mutlu olalım yeter bana kaldı iki bilezik bi set sonra arabasının borcunu öğrendim ona kredi çekmiş ödenmemiş sigortası banka aryo icra gelcek bul hatice öde hatice onuda bi şekilde hallettim bak dedim başka varsa söyle ha bu arada 5 tane de kredi borcu vardı haberim olmayan nyse sonra telefon al ödeme faturaları borçtan icra ablama dedim oda bn vereyim banaöde dedi olmaz dedim anası vermedi ablsı vermez dayısı vermedi sen niye vercen safik ablam benden gizli 1.250 tl gönder yeni öğrendim bozdurdum bileziği verdim
içimi dökesim gedi offffff bunun yüzünden eve ekmek alcak para nerdeee yerden bitme pigme kayınvalidemle karşılıklı oturuyoduk mecburen hep onunla yiyip içtik hamileyim kıyafet alamadım canımın istediğini yiyemedim evden götürdüm yemekleri masraf olmasın diye salak kafmmmm niye kendimden ödün verdiysem tabi bu aralarda bi dünya olaylar kaynanatör ve görümce kocası ile arabayı sattım kapadım kredileri kaldı bi kredi ve kredi kartı mobilya rahata kavuştum kaynanam geldi oğluyla fıs fısbenm odaya gidiyom sus pus para istiyo birine borç varmış o gece kavga bugün ki kvgada akşam halıya meyvesuyu döküldü bende temizlik hastasıyım tepm attı gece gece halıyı yıkadım o sinirle kocişe ters cvp vermişim sonra öptüm falan düzeldi kıyafetlerini çıkarmamış ha ogünde sigara almamış kendisine almıycam dedi bende sevindim zaten ay sonu parada yok baktım sigara almaya meyilli niye çıkarmıyon sigaramıalcan dedim ık mık dedi neyle alcan dedim kredi kartına meyilli ii git al dedim konuşmadım küstüm yine
off sonra yine bişe oldu oyüzden de kavga kavga kavga büyüdü büyüdü birbirimize girdik oğlum çok ağladı ama uyuttum sonra düzeldi kendimi çok kötü hissediyorum kocam olcak o adamdan da nefret ediyorum seviyorumda evliliğimin bozulmasınıda istemiyorum ayrılamamda çok seviyorum ama başka bi yol kalmıyo alıp başımı gitcem oğlumla ailem zaten öyle bişiye hayatta izin vermz ölsem daha iyi yani çıkmazdayım ya konuşamıyoruz da bitmiş yani aramızdaki herşey ona göre bitmemiş ama ben neden öyle hissedemiyorum neden yolunda gitmiyo hiç bişi neden böyle oluyo çok mu yıprandım ben ya bunaldım sinirlerim boşaldı paara konusunda ona güvenim hiç yok hemde hiçç hep acaba diyorum ya
olmuyo meral irdeleyincede evde kıyamet kopuyo birbirimize giriyoruz
yerden göge kadar haklısın öldür arkandayım..:lepi:
sanki benim kocamı anlattın,şuan seni çok iyi anlıyorum..
sigarayı bile kredi kartıyla alan kocaya sahibim
hatice bence rahat bırak herşeyi oluruna bırak sende biraz sakinleşhah sen de kavgaya körükle git bakemkaydirigubbakcemile
ahh ahh üstüne gitsem bi dert gitmesem bi dert onca şey oldu az önce kalkmış bişiler yapayımmı bitanem diyo ya vururmusun öldürürmüsün
Hoşgeldiniz Hanifecim. maşallah senoşa. cnm ben de önceden yiyordum genelde kalanları ama baktım bu gidişle ben daha da şişicem vazgeçtim:)) bi de içine iştah arttırıcı-kilo aldırıcı bişi katıyorum o nedenle hiç yemiyorum artık.
Cnm bişeyi yokken şurup içirmek ne kadar doğru bilemiyorum, bi yorum yapamıcam bu konuda
iyi günlerde giyinsin cicilerini fıstığım
Ne güzel yaa Haççe, işte senlşe arayı düzeltmek istiyor, sen de uzatma, barışın ki derdinizi güzelce konuşabilin bitanem. sevindimyerimseniben
oğluşum uyandı ben kaçar
hee bu arada dogum hikayem roman oldu:))
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=15463012#post15463012
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?