2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

uyyyy sabıka dosyası epeyce kabarıkmış cidden. Haklısın ona bu konularda kızmakta da cnm, belki bu defa cidden uğraşıyor işte yeniden borç altına girmemek için, sen diyorsun ya hep iş iş diye. bence artık eskiye dönmemek için gayret sarfediyor. keşke senin çalışmana müsade etse. haklısın o konuda yani

uzaktan yorum yapmak kolay tabi. ne yaşadığını en iyi sen bilirsin. ama sigara öyle bi illet ki içenler bırakamıyor işte kolay kolay cnm. ama haklısın artık borç harç yapmamalı elbette, kredi kartı ekstrelerini bence her ay incele. nereye ne harcıyor,ne kadarını ödeyebiliyor bi gör. olmadı artık ağırlığını koyarsın çalışmaya başlamak için

off sonra yine bişe oldu oyüzden de kavga kavga kavga büyüdü büyüdü birbirimize girdik oğlum çok ağladı ama uyuttum sonra düzeldi kendimi çok kötü hissediyorum kocam olcak o adamdan da nefret ediyorum seviyorumda evliliğimin bozulmasınıda istemiyorum ayrılamamda çok seviyorum ama başka bi yol kalmıyo alıp başımı gitcem oğlumla ailem zaten öyle bişiye hayatta izin vermz ölsem daha iyi yani çıkmazdayım ya konuşamıyoruz da bitmiş yani aramızdaki herşey ona göre bitmemiş ama ben neden öyle hissedemiyorum neden yolunda gitmiyo hiç bişi neden böyle oluyo çok mu yıprandım ben ya bunaldım sinirlerim boşaldı paara konusunda ona güvenim hiç yok hemde hiçç hep acaba diyorum ya

aaa haberim yoktu geçmiş olsun..
sagol cnm . dogan paşaya maşllah çok tatlu olmuş ..
sende gelirsen ne güzel olur ya valla kk inim inim inler :))))
selam..
krip oldum yaf..
filiz cok tatlı olmuş dogan paşa..annesine benziyıoo:)
geçmiş olsun ebuşş
sogukta çıkmayın dışarı
biz eve hapsolduk şimdiden..
kocişimi öldürsem çok yatarmıyımkötükedihüso

yerden göge kadar haklısın öldür arkandayım..:lepi:
sanki benim kocamı anlattın,şuan seni çok iyi anlıyorum..
sigarayı bile kredi kartıyla alan kocaya sahibim

cnm hiçbişey bitmemiş. baksana hala çok seviyorum diyebiliyorsun ne güzel. demek aranızdaki temel problem iletişim eksikliği. sükunetini korumaya çalışarak konuşsan cnm? bağırmadan, kavga etmeden derdini,korkularını anlatsan? herkesin bunaldığı zamanlar oluyor böyle inan tek sen değilsin. en iyisi biraz sakinleşmeyi beklemek belki

olmuyo meral irdeleyincede evde kıyamet kopuyo birbirimize giriyoruz

hımm, anladım cnm. neden bana güvenmiyorsuna dönüyor iş yaniCADIARZU bilmiyorum ki ne yapmak gerek

aynen allah bana şans vermemişki kız yolla onuda öldüreyim nasılsa elimi kana buluyorum bari sen yanma ben hallederimkötükedihüso

hah sen de kavgaya körükle git bakemkaydirigubbakcemile
hatice bence rahat bırak herşeyi oluruna bırak sende biraz sakinleş
bizimde kavgalarımız çok olurdu ama 20 gündür iyiyiz
çünkü sadece 1 saat görüyorum yüzünü,
gece 12 e kadar çalışıyo cumartesi pazar dahil,,opuyorumnanaktan

ben geldim...
Meralcim dökme ben yerim sen de yemiyorsan
ben Nihanın kalanları yiyorum walla güzel oluyor ama sadece meyvesini yiyorum
muayenemiz iyi geçti çok şükür ama şuruba devam dedi 10 gün daha
barsak hareketleri oldukça düzelmiş ama biraz daha devam edelim dedi...zor oluyor şurup içirmek ama napalım devammmmmmmmmmmmmmmmmm...

8 kğ olmuş Nihan hanım 500gr almış..boyumuz aynı çıktı ya uzamamış ya da hemşire yanlış ölçtü bilemiyorum bazen beceremiyorlar ya da kafalarına göre 2-3 cm az söylüyorlar...

bir de çok şaşırdım hiçbir şikayetimiz belirtimiz yoktu ama gribal enfeksiyon başlangıcı dedi doktor şurup verdi Oledro...
ama iyidir bağışıklık kazanır bu yıl için dedi... kızım hasta olmadn şurubu kullanayım diyorum ama baskılamak doğru mu onu da bilemiyorum...doktor 4 gün ver dedi şurubu bir bildiği vardır...

sonra alışverişe gittik mont ve pantolon aldım Nihan'a kışlık hiçbir şeyimiz yok zaten havalr serinlemeye başladı burda zaten bir soğudu mu tam soğuyor...çok dışarı çıkamayack ama lazım...

mont çok şirin yanlız pembe peluş gibi yumoş kız oldu balköpüğüm...koyarım bir ara fotosunu...

bizden böyle :)

Son düzenleme:
ahh ahh üstüne gitsem bi dert gitmesem bi dert onca şey oldu az önce kalkmış bişiler yapayımmı bitanem diyo ya vururmusun öldürürmüsün

Hoşgeldiniz Hanifecim. maşallah senoşa. cnm ben de önceden yiyordum genelde kalanları ama baktım bu gidişle ben daha da şişicem vazgeçtim:)) bi de içine iştah arttırıcı-kilo aldırıcı bişi katıyorum o nedenle hiç yemiyorum artık.
Cnm bişeyi yokken şurup içirmek ne kadar doğru bilemiyorum, bi yorum yapamıcam bu konuda
iyi günlerde giyinsin cicilerini fıstığım

Ne güzel yaa Haççe, işte senlşe arayı düzeltmek istiyor, sen de uzatma, barışın ki derdinizi güzelce konuşabilin bitanem. sevindimyerimseniben

sağol canım :)
yok o zaman ben de almıyım...sempatiksalakcinni

aboo Burcu gelmiş, haftasonu seni burda görmeye pek alışık değiliz Burcu, hayırdır?? hem bugün evlilik yıldönümünüz değil mi??

men deldimm b u gün çalıştım haftaya çalışmıyorumm ve bende geliyorumm kimse tutamaz. 9 ekimi sabırsızlıkla bekliyorum son gelişmeler neler bi özet geçen var mı bilmem gerekn önemli bişey var mı herkes sağlıklı ve mutlu olsun ben bir haftadır gribim elif burun tıkanıklığı ile atlattı şu buhar makinelerine bakamm bii öpüldünüz buralardayımm

iyi akşamlar kızlar muhabbet koyu galiba mert bey rahat dursa okuyacam ama uyku saati geldi durmuyo bi bakiim dedim neler olmuş diye ben tosunumu uyutup eşimi nöbete yollayıp ööle geliim eniyisi:gitme:

oğluşum uyandı ben kaçar
hee bu arada dogum hikayem roman oldu:))
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=15463012#post15463012

canım benim neler yaşamışsın, ağlattın benimafoldumben allah bebeğini sana ve eşine bağışlasın canım:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…