- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #77.941
saol canım benımm ınsallah ıyı olur bır av evvel
zaten ılac verıyorum. 4 te paranox fıtıl yaptım
bence ver boğazına baktımı dün? önlemiş olursun başlangıçsa
[
bu resme bayılıyorum şeymi çok tatlı ya sanki pışıııık diyo oğluş:)))))
evet baktı...heryerine baktı maşallah turp gibi dedi ama gribal enf. başlangıcı dedi..halbuki bir şikayetimiz yok...
gribi baskılamak iyi değildir sonrasında daha şiddetli gelir diye biliyorum ama....kafam karıştı:uhm:
yoksa bi aksilik (maşalalh meleğime) sen bilirsin gözlemle biraz başlarsa hapşırma ateş öksürük veririsin ozman ne verid şurup peditus veya actidemmi?
Oledro diye bir şurup...içinde de zorunlu olmadıkça 2 yaş altına kullanmayın diyo iyice tedirgin oldum aslında yerdiği ölçü çok az...
slm kızlar iki gündür eşimle yavaş yavaş toplanmaya başladık o yüzden uğrayamadım eminim çok kaynatmışınızdır geçmişe bakamıycam zaten zamanımda yok yemek yapıcam herkesler iyidir inşallah
gelecek hafta sonu (yani sizlerin buluşup güzel vakit geçireceğiniz tontiklerin birlikte yapacakları oyunları göreceğinizmafoldumben yiyip içip eğlenip keyif yapacağınız:sinifsinif:) gün taşınıyorummmm
ağlamak istiyorum ayrıca
artıkın gece fırsat bulursam bakarım hepinizi kocaman öpüyorum bidenelerim görüşürüzz
kolay gele tatlım sorma onlar buluşup eğlensinler bende burda bu soğuklarla depelenem hem küsüm onlara ben 2 ay kaldımda buluşak demediler pisler:mymeka:
Hu huuuuu günaydın kızlar, iki posta halinde kahvaltımızı yaptık, şimdi de tv ve pc keyfi yapıyoruz. Dün gezdik gezdik ama sandalye bulamadık en ucuz chicco polly 200 tl nakit. Kraft 160 ama içime hiç sinmedi. Hem çok dar hem de renkleri çok kötü. İyi ki görmüşüm nettekinden çok farklı. Fisher price da 199 tl jokerde. Diğerleri hiç de sağlam ve hoş görünmüyor. Chicco happy snack 150 tl ama yükseklik ayarı yok onunda. Sanırım ikinci el polly alacağım. İlk defa böyle bir işe kalkışıyorum bakalım ne çıkacak karşıma. 2. el polly 80-120 tl arası. Kraft 1 yaşından sonra kullanılması zormuş tepsi ile. dar demiştim zaten. Chicco 2 yıl kullanılıyor. 1.5 yıl için de 300 tl vermek istemiyorum açıkçası.
Bu sabah 40cc inek sütü+30 cc su karışımı içirdim. 30 cc kadar da mamayı karıştırmak için kullandım. Enerji fazla gelmiş olmalı ki odanın her yerini geziyor. Bizden böyle kızlar... İyi pazarlar...
hadi leyynnsositosositocanım yüksek değil ateşi telaş yapma..
canım üşütmüş sanırım, çabuk atlatır inşallaha.s.
ıhlamur falanda içir rahatlatır..
wah wahh allah kawuştursunlaelaelaelaelae
mendee..[
bu resme bayılıyorum şeymi çok tatlı ya sanki pışıııık diyo oğluş:)))))
handikim rezene rahatlatr uyku veriri ver istersen..uyumuyosa..ıhlamura cok azcık şekerde katabilirsin veya dewam sütü..ıhlamur verıyorum ıcmıyor pekmezde koydum ıcıne banamısın dmeıyor yaaa
uykusundan uyanıp uyanıp aglıyor, uyuyamıyor yavrum :1no2:
rezene versem ıse yarar mı acaba
huysuzluk bizdede had safhada..Ben
keyfim yok
aklım karışık
kocamla kavga ettim
sababh
bana bayagı ilk defa hakaret etti
bende ona
içerde bebek odası kurduruyor
zeynep yatıyo
bende takılıym
zeynep emeklemiyor daha çokda konuşmuyor
huysuz sürekli
yoruldum
daha sayayımmı
??????
dr muhtemelen ciğerlerini dinledi..yahuu benim kuzum çoooook normal...çooook keyifli...öksürük yok ,hapşırık yok, ateş yok (hamdolsun) bu nasıl grip başlangıcı (dün doktoru dedi)ben bu şurubu vereyim mi vermeyeyim mi?????????????
slm anniş arkadaşlarım...düğüne gitcem.eşimi bekliyorum bi bakem dedim.herkes iyidir umarım..
hanifecim verme ilaç falan yavruya...asya 3 gün ateşli yandı.şimdide baya ağır grip..gözler kıpkırmızı salya sümük..buna rağmen vermiyorum hiç ilaç.sadece buruna serum fizyolojik sıkıyorum.kadir tuğcunun dediği gibi :ilaçla 1 hafta ilaçsız 7 gün...
aşı yeri değişmesi derken????atanında bugun burun akıntısı başladı galiba dişleri zorluyo bugun ilk defa şimdi uyudu bakalım ne zaman uyanıcak yine çok huysuzdu bugün hep gözyaşıyla ağladıcalgel sürünce rahatlıyo onu çok sürmek zarar verirmi ?
hasta olan bebeklerimize geçmiş olsun hava değişti başladı hastalıklar umarım hepsi hafif atlatırlar
buarada bir şey sorucam verem aşınızın yeri değişmeye başladımı ne zamana kadar değişmesi lazım bizimki hala aynı
aşı yeri değişmesi derken????
hala kızarık bi şekilde duruyo..sivilce gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?