2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

calgel'in içinde 4 saatte bir kullanımı uygundur yazıyor 4 saatten fazla sürüyor zaten etkisi ben rahatça kullanıyorum. aşının yapılması yeterli demiş sağlık bakanlığı en son, ben sağlık ocağında sormuştum yeterli bağışıklık sağlanmıştır dediler

kızçeler bu arada bir dahaki aşımız 1 yaşında di mi

evet 1 yaşında

selam kızlar ben bugün ablamdaydım sabah gittim yeni geldim,
sanırım bir kaç gün giremiyecem,girersemde yazamam
dantel işlerim var yetiştirmem gereken..
hızlı hareket edeene denir sivas dilinde:))
depremı hıssettınız mı bacılar ?

evet cnm hissttik merkez üstü marmara denizi .4.4 şiddetinde.

kızlar ata şimdi uyudu bende birazdan yatarım bugün çok yordu beni pestil gibiyim benim için dua etmeyi unutmayın ne olur ben sabahta iş görüşmesine gidicem gelince size durumu yazarım

iyi geceler hepinize bütün bebeklerimize kesintisiz huzurlu tatlı uykular hepinizi öpüyorum

Selam kızlar. HAsta olan yavrularımıza geçmiş olsuın diliyorum, inşallah hepsi en kısa zamanda düzelir.
Az önce okuldan bayan öğretmen arkadaşlarımın evinden geldim. Birinin yeğeni 1 yaşında vefat etmiş. Yanlış beslenmeden dolayı. Bağırsaklarında sorun da varmış ama bu daha baskın bir nedenmiş. İnek sütü içiyormuş mesela 1 yaşından önce. Ve yediği ek gıdalar, kesinlikle çok dikkat edin diyor. Ben de bu sabah süt vermiştim. Bir daha kesinlikle vermem yaşından önce. Az kaldı zaten artık. Rabb'im tüm bebeklerimizi korusun. Ne diyeceğimi bilemedim, oğluma baktım kaldım... Ben yine, çorba püre devam edeceğim bir süre daha. Zamanı gelince ne bulursa yiyecek zaten. Birinin arkadaşının çocuğu da 1 yaşında diyete başlamış. İştahsız bir bebekmiş, annesi sürekli zorlamış, sonunda obez olmuş... Her şeyin başı sağlık. Yediği kadar bundan sonra. En kötü ihtimalle aptamile devam.

Kaç gündür huzursuzdum, sürekli deprem oluyor gibi geliyordu, bugün olmuş, bununla geçmiş olsun. Bu gece deprem çantası hazırlayıp yanımıza alıcam, KEndimizden çok oğlum için... Kötü bir gündü sanırım hep kötü düşünceler oluştu kafamda. Allah hayırlısını göstersin...

canım evet o kıtap bende var ama okumadım duzgun.benım oglus Allah"a sukur ne yemek ne uyku konusunda hıc zorluk cıkarmadı.bende devam etmedım okumaya

bızım dr kesınlıkle ınek sutune mayalattırmıyor.devam sutunden yapamazsın anne sutundende ben yapamıyorum ve sutasın yogurdunu verıyorum.

yahuu benim kuzum çoooook normal...çooook keyifli...öksürük yok ,hapşırık yok, ateş yok (hamdolsun) bu nasıl grip başlangıcı (dün doktoru dedi)ben bu şurubu vereyim mi vermeyeyim mi?????????????

verme kuzum bence.

kızlar bız hıc dymadık depremi eyvahedigeldismile
korktum yaw sımdı, olur mu ki yine acabaaa

korkma canım benım.sadece artcı olur.

ben kaçayım, canoşla azıcık ta yatakta oynaşalım uyuyalım sonra da. bu gece erken yatayım azıcık. çok kötü bi alışkanlık ama ille de geç yatıyorum her gece
mucukssopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…