- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.108
- 1.123
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #77.961
atanında bugun burun akıntısı başladı galiba dişleri zorluyo bugun ilk defa şimdi uyudu bakalım ne zaman uyanıcak yine çok huysuzdu bugün hep gözyaşıyla ağladıcalgel sürünce rahatlıyo onu çok sürmek zarar verirmi ?
hasta olan bebeklerimize geçmiş olsun hava değişti başladı hastalıklar umarım hepsi hafif atlatırlar
buarada bir şey sorucam verem aşınızın yeri değişmeye başladımı ne zamana kadar değişmesi lazım bizimki hala aynı
kızçeler bu arada bir dahaki aşımız 1 yaşında di mi
hızlı hareket edeene denir sivas dilinde:))kısa kollu al canım bnce bazen güneş yakıyo.. ben giydryorum.., mont falan alma uzun kollular al bol bol, içine külotlu çorap ayakkabı falan işte, kalın battaniye al gece serin oluyo..
şapka yada kapişonlulardanda al cnm
yel ayakta ne lan
depremı hıssettınız mı bacılar ?
geçmiş olsun kızlar deprem olmuş marmarada
selam kızlar.herkes iyidir inşallah geçmişe bakamadım.benim artık bütün günümm mutfakta geçiyo.çeşit çeşit çorbalar mamalar yapıyorum.ama paşam hiçbirini yemiyo.artık dünya mutfaklarına açılıcam.çıldırmak üzereyim aç geziyo resmen.acaba tracy hoggun kitabını alsam işe yarar mı?galiba öznür almıştı o kitabı.bana yardım edin...
yagmur un corbasını içirip uyuttum..birazdan kalkar..
muzlu armut püresi yapıcam ona..
akşamada milupanın muhallebisini aldım..onu veriririm..
muhallebiyi kendim yapmıorum..cok verme taraftarıda degilim zaten..
onunyerine tahıllı mama veriorum..
ama yogurdunu cok aksattım ..yalan yok..
oda dr umuz köy sütü olucak dedi..anlayamıorum her dr ayrı telden ..pastçrizeden de yapan cok var..herzaman köy sütünü nerden bulam
yahuu benim kuzum çoooook normal...çooook keyifli...öksürük yok ,hapşırık yok, ateş yok (hamdolsun) bu nasıl grip başlangıcı (dün doktoru dedi)ben bu şurubu vereyim mi vermeyeyim mi?????????????
kızlar bız hıc dymadık depremi eyvahedigeldismile
korktum yaw sımdı, olur mu ki yine acabaaa
geçmiş olsun kızlar deprem olmuş marmarada
maşşalah kız kırkyılda bi keyfi yerinde dion nazar degdrcen suussOğluşun kaç gündür ilk kez keyfi yerinde çok şükür, oynaşıyoruz kuzumla:))
maşşalah kız kırkyılda bi keyfi yerinde dion nazar degdrcen suusslmaz:
ay ablam aradı istanbul daki depremi hissetmişler korkmuş bayaga..
hade get yat maralım..ben kaçayım, canoşla azıcık ta yatakta oynaşalım uyuyalım sonra da. bu gece erken yatayım azıcık. çok kötü bi alışkanlık ama ille de geç yatıyorum her gece
mucukssopuyorumnanaktan
Hande Demir nasıl oldu cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?