- 13 Ağustos 2009
- 1.404
- 5
- 116
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #77.981
kızlar ben aptamilin devam mamasıyla mayalıyorum yoğurdu yanlışmı yapıyorum acababilmiyorumkismileOCD bızım dr kesınlıkle ınek sutune mayalattırmıyor.devam sutunden yapamazsın anne sutundende ben yapamıyorum ve sutasın yogurdunu verıyorum.
Günaydın, güzel haftalar anneler ve mis kokulu bebeler :)
Bu haftaya pek bi pozitif başladım, hayırdır inşallah :kedi:
Sabah gelir gelmez oğluma bir miktar kaşık maması ve iki tane oyuncak siparişi verdim, ondan olabilir :)
Dün geceki depremde güzel sallandı bizim ev, fakat evde misafir de olmasına rağmen benden başka hiç kimse hissetmedi. Bir de dalga geçtiler benimle, manyaksın sen, psikopata bağladın yine diye... TV'de kapalıydı, böylelikle uzun süre manyak olduğuma inandım ben de... Sonra misafirler arabanın radyosundan duymuşlar, arayıp haber verdiler. Off hal böyle olunca, gece Doruk'u yatağına yatıramadım, beraber uyuduk... Alıştı galiba yanımda uyumaya artık, napcaz bakalım...
Sallanırken ilk aklıma geen oğlum oldu, zor fırladım mutfaktan oğlumun yanına... Sadece onu koruyabilmeyi düşündüm, o kısacık anda... Allahım daha beterinden korusun...
Günaydın, güzel haftalar anneler ve mis kokulu bebeler :)
Bu haftaya pek bi pozitif başladım, hayırdır inşallah :kedi:
Sabah gelir gelmez oğluma bir miktar kaşık maması ve iki tane oyuncak siparişi verdim, ondan olabilir :)
Dün geceki depremde güzel sallandı bizim ev, fakat evde misafir de olmasına rağmen benden başka hiç kimse hissetmedi. Bir de dalga geçtiler benimle, manyaksın sen, psikopata bağladın yine diye... TV'de kapalıydı, böylelikle uzun süre manyak olduğuma inandım ben de... Sonra misafirler arabanın radyosundan duymuşlar, arayıp haber verdiler. Off hal böyle olunca, gece Doruk'u yatağına yatıramadım, beraber uyuduk... Alıştı galiba yanımda uyumaya artık, napcaz bakalım...
Sallanırken ilk aklıma geen oğlum oldu, zor fırladım mutfaktan oğlumun yanına... Sadece onu koruyabilmeyi düşündüm, o kısacık anda... Allahım daha beterinden korusun...
bugünün ilk günaydını benden olsun:sm_cool: mert gece hiç uyutmadı. bi burnu tıkandı kalktı, bi gazı vardı kalktı, 2 kez emmeye kalktı, sabahta 5te uyandısempatiksalakcinni
dün istanbulda deprem olmuş geçmiş olsun kızlar Allah daha büyüğünden saklasın:Saruboceq:
hasta bebişlerimiz iyileşmiştir inşallah, havalar serinledi aman dikkat bizim burda bile havalar 27 dereceye kadar düştü ilk kez üşüdük gece ,alışmışız sıcağakaydirigubbakcemile3
kızlar ben aptamilin devam mamasıyla mayalıyorum yoğurdu yanlışmı yapıyorum acababilmiyorumkismile
gunaydın burcu.
bende acayıp hıssettım.aynı yerde oturuyoruz ne de olsa.al bendende o kadar.doguhan ıle oynuyorduk hemen kucagıma aldım oglusumu.psıkopat anneler bırlıgı :)))))))))
canım benım cok sagol dusundugun ıcın, daha ıyı uyuttum, ama burnu tıkalı , yarın goturecegım doktora bakalım ne dıcek...
bugünün ilk günaydını benden olsun:sm_cool: mert gece hiç uyutmadı. bi burnu tıkandı kalktı, bi gazı vardı kalktı, 2 kez emmeye kalktı, sabahta 5te uyandısempatiksalakcinni
dün istanbulda deprem olmuş geçmiş olsun kızlar Allah daha büyüğünden saklasın:Saruboceq:
hasta bebişlerimiz iyileşmiştir inşallah, havalar serinledi aman dikkat bizim burda bile havalar 27 dereceye kadar düştü ilk kez üşüdük gece ,alışmışız sıcağakaydirigubbakcemile3
kızlar ben aptamilin devam mamasıyla mayalıyorum yoğurdu yanlışmı yapıyorum acababilmiyorumkismile
burcuuuuuuuuuuu
bu hafta bulusalım mı ?
gunaydın canım benım...
bende hic hissetmedim depremi, esimde ole, bizim ev hic sallanmadı :bbo:
yada demirin derdine dustuk dıye hissetmemiste olabiliriz bilmiyorum... demir rahatsızlandı atesi cıktı, burnu tıkandı, galıba bogazları agrıyor cok aglıyor oglum, bugun doktora goturces umarım bıseycıgı yoktur :Saruboceq:
bisi sorcam, ben su turkce ninni soyleyen fısher price ın donencesini almak istiyorum, ama sizce gecmı oldu , almasammı yani 7 aylık oldular ya ondan soyluyorumm , demiri yatagında tek basına uyumaya alıstırmak ıcın almak ıstıyorum aslında, bi yardım edin lutfennnn
gunaydın canım benım...
bende hic hissetmedim depremi, esimde ole, bizim ev hic sallanmadı :bbo:
yada demirin derdine dustuk dıye hissetmemiste olabiliriz bilmiyorum... demir rahatsızlandı atesi cıktı, burnu tıkandı, galıba bogazları agrıyor cok aglıyor oglum, bugun doktora goturces umarım bıseycıgı yoktur :Saruboceq:
bisi sorcam, ben su turkce ninni soyleyen fısher price ın donencesini almak istiyorum, ama sizce gecmı oldu , almasammı yani 7 aylık oldular ya ondan soyluyorumm , demiri yatagında tek basına uyumaya alıstırmak ıcın almak ıstıyorum aslında, bi yardım edin lutfennnn
bu haftasonuna hazırmısınız kızlarrrr zemuszemus sositososito
heyecan yaptım valla :lepi:alkisalkisalkis delikafadulden
Evdekiler de öyle dedi zemuszemus
Nesi var Demir'in?
Canım neden pastörize süt kullanmıyorsun?
Günlük süt geliyor mu sizin oraya?
Bildiğim kadarıyla, hepimiz sütle mayalıyoruz yoğurdu, doktorlar da öyle öneriyor.
Buluşalım Öznurcum...
Yarından itibaren uyar bana...
Sen Hande'ye geliyor muydun?
hande kuzum demır hastayken sana gelmemız ne kaddan dogru dusunmuyor degılım.
bence su yenı acılan avm de bulusalım carouselın yanında hanı.ne dersın ?
ok kuzum banada uyar.sen calıstıgın ıcın gunu sen belırle saatıde.
gelıyorum sekerım bu defa kacırırmıyım.aksılık cıksa bıle 1 saatlıgıne kesın ugrarım.ya ben handeye cok zorluk olacak dıye dusunuyorum.hem demır bebegım hasta.bıde kızcagız bızımlemı ugrasacak.
canım,
doktora gidelim bir, kontorl etsin nesi var nesi yok ogrenelim, ondan sonra bakarız, hem daha kocaman 5 gun var o zamana kadar iyilesir cok buyuk ihtimalle...
hem adı konuldu bi kere ben vazgecmemm guclubacismile
Canım neden pastörize süt kullanmıyorsun?
Günlük süt geliyor mu sizin oraya?
Bildiğim kadarıyla, hepimiz sütle mayalıyoruz yoğurdu, doktorlar da öyle öneriyor.
handeozf.
hayır canım aptamılle mayalamanda sorun yok, anne sutuyle de yapabılırsın, bızım doktor ınek sutuyle mayalayacaksan, yarım olcek ınek sutu yarım olcek su diye soylemıstı, ama ben sutas benım yogurdum alıyorum, cok guzel..
günaydın kızlaar amma çene yapılmış hafta sonu çok geçmişe gidemedim çok yoğunum handecim çok geçmiş olsun demire umarönemli bişey değildir çabucak atlatır ben oğumdan önce aldım o dönenceden üzerinde 5. aya kadar idyo yanlış hatırlamıyosam ama inanma yeni farketti bunun bi oyuncak olduğunu şimdi çok güzek oyalanıyo onunla (çok güzel derken 10dk yani)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?