- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #78.001
Günaydın tutturabiliyosan bravo sana kaydirigubbakcemile5 ben denedim olmadı ,pastörize inek sütüyle yapıyorum ben bir problem de olmadı şimdiye kadar
Herkese günaydınlar buuuuz gibi bir Çorlu sabahına uyandım, kuzucuk bugün arkamdan ağladıgerçi bizim kuzucuk da hemen alışıyo geçen günde bakıcının kızının arkasından ağlamış :) hee bu arada size söylemeyi unuttum benim oğlum bakıcının liseye giden kızına aşık oldu :)))) kızdan gözünü alamıyor, kız uzaklaşana kadar onu takip ediyor ve dönüp onun yüzüne baktığı an anında kahkaha atmaya başlıyor en son numarası da kız odadan çıkınca ağlaması olmuş, oğlum o kız sana yar olmaz beklemez seni diyorum ama dinlemiyor ki :))) kıza da diyorum ki bak bi erkeğin ilk aşkısın.
iyi haftalar anneler
Öncelikle Hande geçmiş olsun Demir paşa biran önce iyileşir...
Depremi bende hissetmedim Hilal'le oyun halindeydik duysaydım sanırım korkardım...
Herkes iyidir umarım ben çok yorgunum sabah gelir gelmez Müşteri şikayetleri ile başladık ve daraldım sizlere bile vakit az ayırıyorum ....
Başka ne var ne yok ?
Herkese günaydınlar buuuuz gibi bir Çorlu sabahına uyandım, kuzucuk bugün arkamdan ağladıgerçi bizim kuzucuk da hemen alışıyo geçen günde bakıcının kızının arkasından ağlamış :) hee bu arada size söylemeyi unuttum benim oğlum bakıcının liseye giden kızına aşık oldu :)))) kızdan gözünü alamıyor, kız uzaklaşana kadar onu takip ediyor ve dönüp onun yüzüne baktığı an anında kahkaha atmaya başlıyor en son numarası da kız odadan çıkınca ağlaması olmuş, oğlum o kız sana yar olmaz beklemez seni diyorum ama dinlemiyor ki :))) kıza da diyorum ki bak bi erkeğin ilk aşkısın.
burası çok sıcak bi kez taze inek sütü aldı arkadaş kesildi hemen, bize gelene kadar bozuluyo bende almadım o yüzden:sinifsinif: pastorize sütle mayaladım bikaç kez ama alerji yaptı. bende mecbur mamayla mayalıyorum. dr bisüre sonra tekrar denersin dedi inek sütünü.
anne sütüyle denedim ama tutmadı yeteri kadar sıcak değil anne sütü, ısıtıncada içindeki vitamin ve organizmalar ölüyomuş. bebek yoğurdu gelmiyo buraya sipariş verdik ama iki hafta oldu nezaman gelir bilmiyorumbilmiyorumkismile bisüre daha mamayla mayalayım sonra dediğin gibi inek sütünü sulandırıp bidaha deneyim bakiim.
iyi haftalar anneler
Öncelikle Hande geçmiş olsun Demir paşa biran önce iyileşir...
Depremi bende hissetmedim Hilal'le oyun halindeydik duysaydım sanırım korkardım...
Herkes iyidir umarım ben çok yorgunum sabah gelir gelmez Müşteri şikayetleri ile başladık ve daraldım sizlere bile vakit az ayırıyorum ....
Başka ne var ne yok ?
Aylin, bugün geç kaldın mesaiye, kesecem maaşından opuyorumnanaktan
amanın ii kıskanmıyosun ben çok kıskanıyorum başkasıyla ilgileniğinde flnalsanaalsanasmileHerkese günaydınlar buuuuz gibi bir Çorlu sabahına uyandım, kuzucuk bugün arkamdan ağladıgerçi bizim kuzucuk da hemen alışıyo geçen günde bakıcının kızının arkasından ağlamış :) hee bu arada size söylemeyi unuttum benim oğlum bakıcının liseye giden kızına aşık oldu :)))) kızdan gözünü alamıyor, kız uzaklaşana kadar onu takip ediyor ve dönüp onun yüzüne baktığı an anında kahkaha atmaya başlıyor en son numarası da kız odadan çıkınca ağlaması olmuş, oğlum o kız sana yar olmaz beklemez seni diyorum ama dinlemiyor ki :))) kıza da diyorum ki bak bi erkeğin ilk aşkısın.
Günaydın tutturabiliyosan bravo sana kaydirigubbakcemile5 ben denedim olmadı ,pastörize inek sütüyle yapıyorum ben bir problem de olmadı şimdiye kadar
Tam bulmuşsun özenecek şeyi sen de...
Prim falan alan birilerine özen be kardeşim, balığı napacan, yedim gitti işte...[/B][/COLOR]
Burcu canım aynen kafa dağıtmak istiyorum ama burası geldiğimden beri stresli canım daralıyor...Hilal nasıl olsun car car konuşuyor walla :))) Lambalara,saatte, takvime ,prize bakarak gülüyor konuşuyor.Çok ilgi istiyor yawrum yanında durcan elinden tutucan ve yürüyecek emekleme yada yüzüstü durmayı sevmiyor...Zorlanıyor hanımefendi ama hadi kalk kızım dediğimde kahkalara atarak ellerinden tuttuğumda başlıyor yürümeye can atıyor zilli..
özel sektör olunca insan daha bi hevesli çalışıyo galibakaydirigubbakcemile3 balık yada prim bişeler alyonuz ben burda ters parende atsam bile bi aferin demezler devlet memuruyumya azda çalışsam aynı çokta çalışsam aynı:mymeka: bende kasmıyom anlıycanız:hulya:zemuszemus:içelim:
Ayfer aynı Kerem de öyle, pazar günüm yerde Kerem le oynayarak geçti,kıpırdayamadım bile 1 metrekarelik yerden, kalkarsam ağlıyo, sürekli onun yanında durucan kaldırıcan yürütmeye çalışıcan otururken yanında olucan oyuncağına ulaşamayınca vericen,o seninle konuşunca cevap vericen şarkı söylüycen ayyy çok yoruldum valla benneyaptımki
Burcu canım aynen kafa dağıtmak istiyorum ama burası geldiğimden beri stresli canım daralıyor...Hilal nasıl olsun car car konuşuyor walla :))) Lambalara,saatte, takvime ,prize bakarak gülüyor konuşuyor.Çok ilgi istiyor yawrum yanında durcan elinden tutucan ve yürüyecek emekleme yada yüzüstü durmayı sevmiyor...Zorlanıyor hanımefendi ama hadi kalk kızım dediğimde kahkalara atarak ellerinden tuttuğumda başlıyor yürümeye can atıyor zilli..
Hiç sormayın çapkınlıkta en hızlısı Kerem çıktı, kıza bakışlarını görseniz gülmekten yerlere yatarsınız, böööle ağzı açık kızın her hareketini takip ediyo, bakıcıya diyorum ki seni benden fazla severse kıskanırım diyordum ama kızını benden fazla seveceği hiç aklıma gelmezdiEn azından oraya alışması sorun olmadı hatta şimdi kara kara düşünüyorum ya işten almaya gittiğimde orda kalmak için ağlarsa diye bilmiyorumkismile hafta sonunu da mızmızmız geçirdi sanırım 2. dişi geliyor,ilki bu kadar sorun olmamıştı, bir de dün ba-ba dedi
özel sektör olunca insan daha bi hevesli çalışıyo galibakaydirigubbakcemile3 balık yada prim bişeler alyonuz ben burda ters parende atsam bile bi aferin demezler devlet memuruyumya azda çalışsam aynı çokta çalışsam aynı:mymeka: bende kasmıyom anlıycanız:hulya:zemuszemus:içelim:
ne oluyo bu bebişlere anlamadım bizimkide aynı şeyleri yapıyo. halının üstüne yorganı serdik bizde onun üstünden kalkamıyoruz, hemen feryat figan onla oynamasakta yanında durcakmışız. onu yürütcem diye belim koptu ayy :bbo:internetten yürüteç siparişi verdik hemen. bu arada kraftın mama sandelyesi aldık internetten daha gelmedi ama sen kullanıyodun dimi memnunum demişsin bizimki çok hareketli kullanışlı olurmu acababilmiyorumkismile
hafta sonu çok güzeldi sürekli oğlumla oynadım annemler geldi hafta sonu herkes oğluma çalışmış anneannesi amcası herkes bi dolu kıyafet almış oğlıma 10 çocuğa yetecek kıyafeti var 2. çocuğu yapayım bari de boşa gitmesinlersempatiksalakcinnibide oğluşum anne diye ağlıyo babsı bilmeden diyo ama bence bilerek yapıyoooo-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?