2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

iyi haftalar anneler
Öncelikle Hande geçmiş olsun Demir paşa biran önce iyileşir...
Depremi bende hissetmedim Hilal'le oyun halindeydik duysaydım sanırım korkardım...
Herkes iyidir umarım ben çok yorgunum sabah gelir gelmez Müşteri şikayetleri ile başladık ve daraldım sizlere bile vakit az ayırıyorum ....
Başka ne var ne yok ?

Günaydın tutturabiliyosan bravo sana kaydirigubbakcemile5 ben denedim olmadı ,pastörize inek sütüyle yapıyorum ben bir problem de olmadı şimdiye kadar

Aylin, bugün geç kaldın mesaiye, kesecem maaşından opuyorumnanaktan[/QUOTE]

Dün akşam da girdim geçmişi okudum o yüzden geç baktım bugün, bi de beni de balıkla ödüllendirsinler diye çok çalışıyorum kıskandım senden laelaelaelaelae

kaydirigubbakcemile3 kızla oglusun resmnı cek barı :asigim: .ilerde gosterırsın ilk askındı diye, yerim o kucuk erkeki bennnnn cokacimcoook

ayfercım cok sagol canım benım, umarım hemen ıyılesır oglus :Saruboceq:

Yerim ben onun aşkını da, kahkahasını daa yerimseniben
Ben evden çıkarken Doruk uyuyor oluyor, o yüzden fazla acı çekmiyorum.
Zaten uyanırsa, genelde servisi kaçırıyorum :)

Anladım canım.
O zaman yapacak bişey yok, mecbur aptamil kullanacaksın tabi...

Kolay gelsin Ayfercim...
Hilal kızım nasıl?
Ben de evrak işi yapıyorum, bi gömülürsem işe kafamı kaldıramayacağım da erteliyorum. Bakalım ne zamana kadar :)

Aylin, bugün geç kaldın mesaiye, kesecem maaşından opuyorumnanaktan

Dün akşam da girdim geçmişi okudum o yüzden geç baktım bugün, bi de beni de balıkla ödüllendirsinler diye çok çalışıyorum kıskandım senden laelaelaelaelae[/QUOTE]

Tam bulmuşsun özenecek şeyi sen de...
Prim falan alan birilerine özen be kardeşim, balığı napacan, yedim gitti işte...

amanın ii kıskanmıyosun ben çok kıskanıyorum başkasıyla ilgileniğinde flnalsanaalsanasmile

biraz sulu oluyo ama tadı daha tatlı olduğu için bizimki bayılıyo yemeye. bebişi yoğurt sevmeyenler denesin bence ekşi olmadığı için tadına çabuk alışıyolar.
ay senin oğlan amma çapkınmışŞeniz bizimki o dediklerini babası için yapıyo babasına aşıkta biraz:asigim:

Burcu canım aynen kafa dağıtmak istiyorum ama burası geldiğimden beri stresli canım daralıyor...Hilal nasıl olsun car car konuşuyor walla :))) Lambalara,saatte, takvime ,prize bakarak gülüyor konuşuyor.Çok ilgi istiyor yawrum yanında durcan elinden tutucan ve yürüyecek emekleme yada yüzüstü durmayı sevmiyor...Zorlanıyor hanımefendi ama hadi kalk kızım dediğimde kahkalara atarak ellerinden tuttuğumda başlıyor yürümeye can atıyor zilli..

Hiç sormayın çapkınlıkta en hızlısı Kerem çıktı, kıza bakışlarını görseniz gülmekten yerlere yatarsınız, böööle ağzı açık kızın her hareketini takip ediyo, bakıcıya diyorum ki seni benden fazla severse kıskanırım diyordum ama kızını benden fazla seveceği hiç aklıma gelmezdi En azından oraya alışması sorun olmadı hatta şimdi kara kara düşünüyorum ya işten almaya gittiğimde orda kalmak için ağlarsa diye bilmiyorumkismile hafta sonunu da mızmızmız geçirdi sanırım 2. dişi geliyor,ilki bu kadar sorun olmamıştı, bir de dün ba-ba dedi

Tam bulmuşsun özenecek şeyi sen de...
Prim falan alan birilerine özen be kardeşim, balığı napacan, yedim gitti işte...[/B][/COLOR]

özel sektör olunca insan daha bi hevesli çalışıyo galibakaydirigubbakcemile3 balık yada prim bişeler alyonuz ben burda ters parende atsam bile bi aferin demezler devlet memuruyumya azda çalışsam aynı çokta çalışsam aynı:mymeka: bende kasmıyom anlıycanız:hulya:zemuszemus:içelim:

Ayfer aynı Kerem de öyle, pazar günüm yerde Kerem le oynayarak geçti,kıpırdayamadım bile 1 metrekarelik yerden, kalkarsam ağlıyo, sürekli onun yanında durucan kaldırıcan yürütmeye çalışıcan otururken yanında olucan oyuncağına ulaşamayınca vericen,o seninle konuşunca cevap vericen şarkı söylüycen ayyy çok yoruldum valla benneyaptımki

Sizin de bu avantajınız var işte biz diken üstündeyiz sürekli, ev kredisine bile giremiyorum sırf bu yüzden, memur olsam hiç tereddütüm olmazdı

ne oluyo bu bebişlere anlamadım bizimkide aynı şeyleri yapıyo. halının üstüne yorganı serdik bizde onun üstünden kalkamıyoruz, hemen feryat figan onla oynamasakta yanında durcakmışız. onu yürütcem diye belim koptu ayy :bbo:internetten yürüteç siparişi verdik hemen. bu arada kraftın mama sandelyesi aldık internetten daha gelmedi ama sen kullanıyodun dimi memnunum demişsin bizimki çok hareketli kullanışlı olurmu acababilmiyorumkismile

Ahh Doruk da aynı öyle, ya kucakta olacak ya da yürüyecek, zıplayacak, emekleme gayreti hiç yok, yüzüstü dönüyor sonra da bağırıyor... Yeni bağırma şekilleri buldu, nara atıyor resmen, ölüyorum gülmekten, ben güldükçe iyice coşuyor. Müzik açınca hemen dvd player'a bakıyor, kollarını uzatıyor al beni diye, alınca da yanak yanağa dans ediyoruz.

Anneme acayip gülücükler atıyor, çok fena kıskanıyorum!

Yok valla hiç hevesli çalışmıyorum. Bu ay nasıl olduysa, öyle bi jest yaptılar işte, bu aralar çok zırlıyorum diye herhalde. Özel sektörde, sürekli diken üstüne oluyorsun aslında, mesela bizim şirketin hisselerinde değişiklik olacak şimdi, ne olacağımız belli değil, kredi kartıyla taksitli alışveriş bile yapamıyorum korkudan :)

Son düzenleme:
hafta sonu çok güzeldi sürekli oğlumla oynadım annemler geldi hafta sonu herkes oğluma çalışmış anneannesi amcası herkes bi dolu kıyafet almış oğlıma 10 çocuğa yetecek kıyafeti var 2. çocuğu yapayım bari de boşa gitmesinlersempatiksalakcinnibide oğluşum anne diye ağlıyo babsı bilmeden diyo ama bence bilerek yapıyoooo-tatlicadiarzu-

ya sektörüne göre değişir mesela ben ne kadar çok çalışırsam o kadar çok kazanıyorum çünkü rapor başına prim alıyorum e ööle oluncada aşka geliyorum ben memur olamazdım istediğim saatte gelip gitmem lazım benim bide ben yoğun çalışmassam iice salarım sürekli koşturmam lazım benim biraz içerde masabaş biraz dışarda olmalıyım yani bu iş tam benim işim:lepi:

Hamileyken yedik pekmezleri hurmaları şimdi de yediriyoruz cevizleri enerji patlaması yaşıyorlar, ee ne demişler yazın yediğin hurmalar kışın dötünü tırmalar, bizimki de o hesap oldu sempatiksalakcinni

günaydın canlar herkese.hepimiz için güzel bir hafta olur dilerim.
Allah nasip ederse yarın gece istanbul yolcusuyum.
bu arada Alp e ne oldu bilmiyorum gece en uzun uykusu 1 saat sonra mutlaka uyanıp ağlıyor bazen emiyor bazen emmiyor saat başı ayaktayız.iki gündür böyle inşaallah huy edinmemiştir ben düzelsin diye bekliyorum bu çocuk dahada azıtıyor.
ve iki gündür sürekli ağlarkan bile da da da ,bababa,dedede,veveve konuşup duruyor.ama çok tatlı oluyor böyle,hele ağlarken konuşunca ısırmamak için zor tutuyorum kendimi:asigim:.

babalar kıskançlıktan öyle diyo:dilcikar: mertte anne diye ağlıyo bence bilinçli ağlıyo. bide mert bey acıkınca ma ma diyo artık:dance: ve yanındaysam memişleri açmaya çalışıyokaydirigubbakcemile3 eşim tesadüf diyo ama iki günde 3 kez tesadüfmü acaba:teytey: yeni kıyafetler hayırlı olsun buaradaa.s

HANDE CİM Demir e geçmiş olsun.
ne oldu ki yakışıklıya?biran önce sağlığa kavuşur inşaallah hayatım.

deprem olmuş arkadaşlar geçmiş olsun Allah beterinden korusun.bende burda deprem olduğunda birtek oğlumu düşündüm su içmeye bile kalkmadım tekrarlarda ben yanında olamazsam diye.annelik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…