2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benimki de 4,5 aylıktan beri anne diyerek ağlıyor, babası ilk zamanlar kaale almıyodu ama işine gelmeyince "al annesi anne diyo" diyerek bana kakalamaya başladı kaydirigubbakcemile3
Bu arada gülşan Kraft ı kullanan ben değilim ben chicco kullanıyorum memnunum da.
Burcu bizim yer cücesi de dün tam uyumak üzereyken babası geldi sesini duyduğu an nası eli ayağı oynamaya başladı bi görsen hemen kendini yatağa attı ayağımdayken, yürüyebilse kapıya koşacak bir de cep telefonu çaldığında çok ilgileniyo kulak kesiliyo hemen

Hamileyken yedik pekmezleri hurmaları şimdi de yediriyoruz cevizleri enerji patlaması yaşıyorlar, ee ne demişler yazın yediğin hurmalar kışın dötünü tırmalar, bizimki de o hesap oldu sempatiksalakcinni

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
doğru diyosun.benim beyim haftada iki gün balık yedirmişti şimdi bebekken bile kandıramıyoruz mert beyi. bizi suya götürüp susuz getiriyo vallasempatiksalakcinni

hımm uykusuzluk işte yanlış hatırlamışım, kraftı kim kullanıyodu yaa

Hamileyken yedik pekmezleri hurmaları şimdi de yediriyoruz cevizleri enerji patlaması yaşıyorlar, ee ne demişler yazın yediğin hurmalar kışın dötünü tırmalar, bizimki de o hesap oldu sempatiksalakcinni

Bir sürü mini mini kuduruk çıktı işte ortaya :)

Ben de bu haftasonu kahvaltı vermeye başladım artık ama ceviz koymadım daha. Koysam mı ki?

Aaaa, çok sevindimmm, geliyorsun demek :lepi:
Kolay gelsin kuduruk Alp'le :)
Yazgım, Doruk da tam dediğin gibi, gecede 7-8 kere ve ağlayarak uyanıyor. Sonra sakinleşse bile uyumuyor, cin gibi bakıyor köpecik...

Güle güle giysin, güzel günlerde...

Offf çok zor...
Koruyamama korkusu içini yakıyor insanın...

hadi yazgı hayırlısı ile gel....Alp paşa'yı mıncıklarız inşallah...Aynı sesleri benim zilli kızımda çıkarıyor....Birde içini çekerek kahkaha atmaya çalışıyor ''pühhhhhh pühhhhh'' diye seslerde çıkarıyor...Çok konuşkan olucaklar bunlar..

mado ya ne dersın ?

Allah nasip ederse çarşamba günü istanbul sabahındayım.
şehrimi çok özledim.Alp le kolay olması için dua edin lütfen.iki koltuk aldım daha rahat olsun diye ama inşaallah öyle olur.
[/B]

amin canım geliyorum,inşallah sağsalim geliriz.mıncıklama serbest.
yaa dün gece 7-8 kere kalktı ama öyle güzel ağlıyor ki "da da da "diye kızamıyorum:asigim:bizimkide bir iç çeker gör sanki sevdiğinden ayrıldı.

yaw bı sakın bebık benımkımı.oglusum sureklı gulumsuyor bırde agu gugu konusuyor.oturmakdan cok hoslanıyor.aaa bu arada dun tam oturmaya basladı one yıkılmıyor ama saga sola kaykılıyor :))))
uykusu geldıgınde mıy mıy yapıyor.ama acıkırsa kıyametı koparıyor 1 sn bıle tahammulu yok beklemeye.

nerede kalacaksın ?akrabaların vardır sanırım ....

mado ya ne dersın ?

Süper derim :)

Allah kolaylık versin.
Belki Alp kuzum yolculuk yapmak istiyordur, mışıl mışıl uyur :)
Yerim onu ben yaa, içim gitti şimdi.

Maaşallah diyelim...
Doruk da çok huysuz bir bebek değil ama suyuna gidersen...
Sinirini bozarsan sonra çok zor sakinleşiyor :)

ok yarın 17 30 da mado da bulusuyoruz :))
asabı erkek desene kaydirigubbakcemile3

ya ben çok merak ediyorum bu kadar bebiş bi araya gelince ne tepki vericekler benimki çocuk görünce deliriyo ama daha hiç bu kadar çok bebeği bi arada görmedibilmiyorumkismile

ya ben çok merak ediyorum bu kadar bebiş bi araya gelince ne tepki vericekler benimki çocuk görünce deliriyo ama daha hiç bu kadar çok bebeği bi arada görmedibilmiyorumkismile

geçen gün arkadaşımın bebeği 9 aylık o birbirlerini önceden görünce ağlıyordu Hilal sonra geçen günde Hilal onun emziğini oyuncağını almaya çalışıyordu.Eline ,burnuna filan dokunuyorlardı birbirlerinin....Ama bir araya geldiğimizde bakalım erkek bebekler hangi kız bebeklerle ilgilenecek?Yada kız bebekler ne tavırlarda bulunacaklar nazlı mı olurlar yoksa hepsi birbirlerini görünce bir avaz ağlarlar mı?

Bence 9 u uyuyorsa 10. ağlamaya başlayınca 9 u da uyanıp ağlayacak :) şaka bi yana zor olacak, öğle uykusu uyumayanlar ya da o gün sesten uyuyamayanlar uyuyanları uyandıracak en çok bu yoracak.

ok yarın 17 30 da mado da bulusuyoruz :))
asabı erkek desene kaydirigubbakcemile3

Özelden mesaj attım :)

Ben de çok merak ediyorum.
Hatta ben bizim halimizi de merak ediyorum bir o kadar aklinialirimsmile

canlarım günaydın bne eweyim kahwaltı hazırlıyorum şu an kocim uyuyo yorgun..
dün pubta kasada durdum maç bitene kadar..
kızımda ewde tw izliyo.. ben kaçıyorum sonra görüşürüz..

Bence 9 u uyuyorsa 10. ağlamaya başlayınca 9 u da uyanıp ağlayacak :) şaka bi yana zor olacak, öğle uykusu uyumayanlar ya da o gün sesten uyuyamayanlar uyuyanları uyandıracak en çok bu yoracak.

Doruk uyumaz büyük ihtimalle, en çok da ondan korkuyorum ben, uyuyamayınca çıldırır mı diye...
Bir de diyelim ki uyudular, nerde yatırıcaz o kadar bebiki :)))

ya tabi bi kere benimki bu kadar atraksiyon varken uyumaz ama uykusu gelir başlar vızıldamaya sonra onların gürültüsünden biz birbirimizi duyamayız zaten sizinkini bilmem de benimki çok geveze bide dinlemezsen daha çok bağırıyo susn da beni dinleyin diyedelikafaduldenama olsun ben çok heycanlıyım eğer uyurlarsa handecim bi yorgan atıverir yere balık istifi yatırırız-tatlicadiarzu-

canlarım günaydın bne eweyim kahwaltı hazırlıyorum şu an kocim uyuyo yorgun..
dün pubta kasada durdum maç bitene kadar..
kızımda ewde tw izliyo.. ben kaçıyorum sonra görüşürüz..

Kociyle durum nasıl?

Doruk acayip deli yatıyor, tepikler sizinkileri benim eşek sıpası...
Onu ayrı bir yerde karantinaya almamız lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…