- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #78.041
tabi ayfercim babam ve baba tarafım komple orda zaten.nerede kalacaksın ?akrabaların vardır sanırım ....
Allah kolaylık versin.
Belki Alp kuzum yolculuk yapmak istiyordur, mışıl mışıl uyur :)
Yerim onu ben yaa, içim gitti şimdi.
Sütüm çok azaldı sanırım.
Göğüslerim hiç dolmuyor, hep yumuşacık.
Şu saat oldu, sağma ihtiyacı duymuyorum, canım da istemiyor, ama bu sefer de vicdan azabı çekiyorum.
Çıkan sütle ihtiyacını karşılayabiliyor mu onu da bilmiyorum.
Napsam ki?
Fatmacım, telefon ve adres bilgilerini özel mesajlaşarak hallediyoruz, merak etme sen...[/QUO
Hande nin msn 'i var bende ben onunla yazışırım ANADOLU YAKASINDA oturan hanımlarrr hep beraber çıkalım derim ben KADIKÖY YADA ÜSKÜDAR İSKELESİNDE BULUŞALIM MI YADA NASIL YAPALIM?
günaydın canlar herkese.hepimiz için güzel bir hafta olur dilerim.
Allah nasip ederse yarın gece istanbul yolcusuyum.
bu arada Alp e ne oldu bilmiyorum gece en uzun uykusu 1 saat sonra mutlaka uyanıp ağlıyor bazen emiyor bazen emmiyor saat başı ayaktayız.iki gündür böyle inşaallah huy edinmemiştir ben düzelsin diye bekliyorum bu çocuk dahada azıtıyor.
ve iki gündür sürekli ağlarkan bile da da da ,bababa,dedede,veveve konuşup duruyor.ama çok tatlı oluyor böyle,hele ağlarken konuşunca ısırmamak için zor tutuyorum kendimi:asigim:.
hafta sonu çok güzeldi sürekli oğlumla oynadım annemler geldi hafta sonu herkes oğluma çalışmış anneannesi amcası herkes bi dolu kıyafet almış oğlıma 10 çocuğa yetecek kıyafeti var 2. çocuğu yapayım bari de boşa gitmesinlersempatiksalakcinnibide oğluşum anne diye ağlıyo babsı bilmeden diyo ama bence bilerek yapıyoooo-tatlicadiarzu-
Sütüm çok azaldı sanırım.
Göğüslerim hiç dolmuyor, hep yumuşacık.
Şu saat oldu, sağma ihtiyacı duymuyorum, canım da istemiyor, ama bu sefer de vicdan azabı çekiyorum.
Çıkan sütle ihtiyacını karşılayabiliyor mu onu da bilmiyorum.
Napsam ki?
Fatmacım, telefon ve adres bilgilerini özel mesajlaşarak hallediyoruz, merak etme sen...
tabi ayfercim babam ve baba tarafım komple orda zaten.
tek dileğim bu:Saruboceq:
bebeişlerin çıkardığı seslerden bahsedilmiş mesela bizim selin anne , mamma , memme , babba , dedde , anneanne diyor acıkınca mamma memme diye bağırıyor bana hiç babba diye seslenmedi yani :):):) birde haftasonları anneanne diye ağlıyor bilemiyorum ne kadar bilinçli ama anne ve mama gayet bilinçli çıkıyor :):))
FONT="Century Gothic"]Hande nin msn 'i var bende ben onunla yazışırım ANADOLU YAKASINDA oturan hanımlarrr hep beraber çıkalım derim ben KADIKÖY YADA ÜSKÜDAR İSKELESİNDE BULUŞALIM MI YADA NASIL YAPALIM? [/FONT]
UYUYA UYUYA GELSİN ALP İNŞALLAH...
oooo hhh ne güzel ,,,, değişik değişik giydir kuzuyu ,,, babasına gelince kıskançlıktan yapıyor...
canım benim de göğüslerim sertleşmiyor ama selin emerken sütün geldiğini hissediyorum hani böyle bi yanma hiss ile geliyor... sağarkende yine aynı şey oluyor... ben ameda nın elektriklisini kullanıyorum çok güzel sağıyor... ,,
ve bana kim bilgi verecek YER HAKKINDA...
Sizin de bu avantajınız var işte biz diken üstündeyiz sürekli, ev kredisine bile giremiyorum sırf bu yüzden, memur olsam hiç tereddütüm olmazdı
kızlar bız hıc dymadık depremi eyvahedigeldismile
korktum yaw sımdı, olur mu ki yine acabaaa
inşaallah fatmacımopuyorumnanaktan.UYUYA UYUYA GELSİN ALP İNŞALLAH...
ŞenizDualarım seninle :)
Doruk hiç öyle şeyler söylemiyor.
Geç konuşacak herhalde...
Bence bunları da özelden konuşalım da, davetsiz misafirlerimiz de olmasın o gün, pala amcalar falan :1rolleyes:
inşaallah fatmacımopuyorumnanaktan.
Şeniz
pala amcalar :roflol:ama inan bu ve bunun gibi senaryoları bende düşündüm ve düşünüyorumboshayallersmile.
paranoyak oldum sanırsam-tatlicadiarzu-
Hande nin msn 'i var bende ben onunla yazışırım ANADOLU YAKASINDA oturan hanımlarrr hep beraber çıkalım derim ben KADIKÖY YADA ÜSKÜDAR İSKELESİNDE BULUŞALIM MI YADA NASIL YAPALIM?
Oğlumun huysuzluğunun nedeni belli oldu 2. dişi bugün patlamışşş :lepi::lepi::sm_cool:
Oğlumun huysuzluğunun nedeni belli oldu 2. dişi bugün patlamışşş :lepi::lepi::sm_cool:
hayırlısı olsun..Bizim üst damakta 3 tane diş yeri şiş kızlar kimbilir ne zaman çıkacak..altta 2 diş varz zaten inci gibi duruyorlar:)))
Doruk uyumaz büyük ihtimalle, en çok da ondan korkuyorum ben, uyuyamayınca çıldırır mı diye...
Bir de diyelim ki uyudular, nerde yatırıcaz o kadar bebiki :)))
Allah nasip ederse çarşamba günü istanbul sabahındayım.
şehrimi çok özledim.Alp le kolay olması için dua edin lütfen.iki koltuk aldım daha rahat olsun diye ama inşaallah öyle olur.[/B]
amin canım geliyorum,inşallah sağsalim geliriz.mıncıklama serbest.
yaa dün gece 7-8 kere kalktı ama öyle güzel ağlıyor ki "da da da "diye kızamıyorum:asigim:bizimkide bir iç çeker gör sanki sevdiğinden ayrıldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?