2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın güzeller güzeli mart anneleri ve missss kokulu bebekleri....
geçmişi sadece bir sayfa okuyabildim buluşmaya dönmüş sohbet ben gelmeyi çok istiyorum ve geleceğim de ama bir korkum var adres bilgisi lütfen internet üzerinden verilmesin cep telefonlarına özel bilgi verilsin bence hashas bir nokta mesela beni kimse görmedi ya ben diye başka biri girer eve ve ne bileyim aklıma kötü şeyler geliyor belki çok saçma düşünüyorum ama korkuyorum buna bir önlem alalım mutlaka ne dersiniz ?

Sütüm çok azaldı sanırım.
Göğüslerim hiç dolmuyor, hep yumuşacık.
Şu saat oldu, sağma ihtiyacı duymuyorum, canım da istemiyor, ama bu sefer de vicdan azabı çekiyorum.
Çıkan sütle ihtiyacını karşılayabiliyor mu onu da bilmiyorum.
Napsam ki?

Fatmacım, telefon ve adres bilgilerini özel mesajlaşarak hallediyoruz, merak etme sen...

bebeişlerin çıkardığı seslerden bahsedilmiş mesela bizim selin anne , mamma , memme , babba , dedde , anneanne diyor acıkınca mamma memme diye bağırıyor bana hiç babba diye seslenmedi yani :):):) birde haftasonları anneanne diye ağlıyor bilemiyorum ne kadar bilinçli ama anne ve mama gayet bilinçli çıkıyor :):))

UYUYA UYUYA GELSİN ALP İNŞALLAH...

oooo hhh ne güzel ,,,, değişik değişik giydir kuzuyu ,,, babasına gelince kıskançlıktan yapıyor...

canım benim de göğüslerim sertleşmiyor ama selin emerken sütün geldiğini hissediyorum hani böyle bi yanma hiss ile geliyor... sağarkende yine aynı şey oluyor... ben ameda nın elektriklisini kullanıyorum çok güzel sağıyor... ,,

ve bana kim bilgi verecek YER HAKKINDA...

tabi ayfercim babam ve baba tarafım komple orda zaten.

tek dileğim bu:Saruboceq:

Dualarım seninle :)

Doruk hiç öyle şeyler söylemiyor.
Geç konuşacak herhalde...

Bence bunları da özelden konuşalım da, davetsiz misafirlerimiz de olmasın o gün, pala amcalar falan :1rolleyes:

Emerken ben de hissediyorum geldiğini, ağzının kenarında da süt oluyor zaten.
Kaç gündür sağmadım, durum ne bilmiyorum, bi bakayım öğleden sonra...

Anadolu yakasından geleceğini bildiğim anneler özel mesaj yazıyorum şimdi been :)

Hande nin msn 'i var bende ben onunla yazışırım ANADOLU YAKASINDA oturan hanımlarrr hep beraber çıkalım derim ben KADIKÖY YADA ÜSKÜDAR İSKELESİNDE BULUŞALIM MI YADA NASIL YAPALIM? [/QUOTE]

BENCE GÜZEL FİKİR HEPİMİZ ÖNCE ORDA BİR YERDE BULUŞALIM

Sizin de bu avantajınız var işte biz diken üstündeyiz sürekli, ev kredisine bile giremiyorum sırf bu yüzden, memur olsam hiç tereddütüm olmazdı

ÖZEL SEKTÖR ÖYLE DOĞAN MEDYADA 107 KİŞİYİ BİRDEN ÇIKARDILAR ÇOK ŞÜKÜ EŞİME BİŞEY DEMEDİLER AMA YİNEDE KORKU OLUYOR İNSANDA İŞ BAKAR OLDUK VALLA...

kızlar bız hıc dymadık depremi eyvahedigeldismile
korktum yaw sımdı, olur mu ki yine acabaaa

MEVLAM KORUSUN HEPİMİZ TOPLANINCA OLMASIN DA SARSINTI FELAN KOKRUDAN NE YAPACAĞIMIZIDA BİLEMEYİZ...

UYUYA UYUYA GELSİN ALP İNŞALLAH...
inşaallah fatmacımopuyorumnanaktan.
Dualarım seninle :)

Doruk hiç öyle şeyler söylemiyor.
Geç konuşacak herhalde...

Bence bunları da özelden konuşalım da, davetsiz misafirlerimiz de olmasın o gün, pala amcalar falan :1rolleyes:
Şeniz
pala amcalar :roflol:ama inan bu ve bunun gibi senaryoları bende düşündüm ve düşünüyorumboshayallersmile.
paranoyak oldum sanırsam-tatlicadiarzu-

inşaallah fatmacımopuyorumnanaktan.

Şeniz
pala amcalar :roflol:ama inan bu ve bunun gibi senaryoları bende düşündüm ve düşünüyorumboshayallersmile.
paranoyak oldum sanırsam-tatlicadiarzu-

e ama memleketimin güzel insanları arasından çıkar böyleleri.
"abi hatunlar şu saatte şurda buluşuyomuş, gidelim mi kafa yaparız nıhahahah" gibi replikler hiç imkansız değil kanımca :)

Hande nin msn 'i var bende ben onunla yazışırım ANADOLU YAKASINDA oturan hanımlarrr hep beraber çıkalım derim ben KADIKÖY YADA ÜSKÜDAR İSKELESİNDE BULUŞALIM MI YADA NASIL YAPALIM?

BENCE GÜZEL FİKİR HEPİMİZ ÖNCE ORDA BİR YERDE BULUŞALIM

ÖZEL SEKTÖR ÖYLE DOĞAN MEDYADA 107 KİŞİYİ BİRDEN ÇIKARDILAR ÇOK ŞÜKÜ EŞİME BİŞEY DEMEDİLER AMA YİNEDE KORKU OLUYOR İNSANDA İŞ BAKAR OLDUK VALLA...

MEVLAM KORUSUN HEPİMİZ TOPLANINCA OLMASIN DA SARSINTI FELAN KOKRUDAN NE YAPACAĞIMIZIDA BİLEMEYİZ...[/QUOTE]

Amanın Allah korusun :Saruboceq:

Oğlumun huysuzluğunun nedeni belli oldu 2. dişi bugün patlamışşş :lepi::lepi::sm_cool:

Maaşallah Keremciğimee :)

hayırlısı olsun..Bizim üst damakta 3 tane diş yeri şiş kızlar kimbilir ne zaman çıkacak..altta 2 diş varz zaten inci gibi duruyorlar:)))

Ben hiç anlamıyorum şiş olduğunu ya da beyazladığını valla helal olsun size, dün deli gibi nereyi ısıracağını şaşırdı ve salya akıtıyodu her yere, ben ordan anladım ama jel sürmek anca akşam üstü aklıma geldi ne salak anneyim ben, bazen gerçekten çok hödük oluyorum, mesela gece ağlayarak uyandığında gazına bakmak hiç aklıma gelmiyor uyku sersemi, eşim alıyor kucağımdan hemen sırtına vuruyor çocuk gaz çıkarıyor ve susuyor bilmiyorumkismile

Doruk uyumaz büyük ihtimalle, en çok da ondan korkuyorum ben, uyuyamayınca çıldırır mı diye...
Bir de diyelim ki uyudular, nerde yatırıcaz o kadar bebiki :)))

ayıpsınız, hele bi uyusunlarda yatakların suyu mu cıktı, ayrıca yere yorganda atarız bakarız bı caresine kaydirigubbakcemile5

kk aleminin en güzel mart bebeklerinin analarından biri olmanın gururunu taşıyarak sevgiyle selamlıyorum ...
öncelikle 1.5 senelik dostlugumuzun ,paylaşımlarımızın ve aynı yolda yürürkenki heyecanlarımızın daim olması dileğiyle..
isterim ki can parcalarımız yavrularımızın da bu yoldaki ilk adım ve heyecanlarına beraaber şahit ve ortak olalım..
hepinizi ayrı ayrı nekadar cok sevdiğimi söylemiş miydim?:asigim:
yol arkadaşlarım..

yazgıcım , bitanem benim hayırlısıyla gelin canım, umarım cok guzel gecer yolculugunuz...
dikkat edin yollarda kendinize, simdi gelenler bana telefonlarını yazsın bende size gondeereyım sekerler kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…