- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #78.061
kk aleminin en güzel mart bebeklerinin analarından biri olmanın gururunu taşıyarak sevgiyle selamlıyorum ...
öncelikle 1.5 senelik dostlugumuzun ,paylaşımlarımızın ve aynı yolda yürürkenki heyecanlarımızın daim olması dileğiyle..
isterim ki can parcalarımız yavrularımızın da bu yoldaki ilk adım ve heyecanlarına beraaber şahit ve ortak olalım..
hepinizi ayrı ayrı nekadar cok sevdiğimi söylemiş miydim?:asigim:
yol arkadaşlarım..
ayıpsınız, hele bi uyusunlarda yatakların suyu mu cıktı, ayrıca yere yorganda atarız bakarız bı caresine kaydirigubbakcemile5
yazgıcım , bitanem benim hayırlısıyla gelin canım, umarım cok guzel gecer yolculugunuz...
dikkat edin yollarda kendinize, simdi gelenler bana telefonlarını yazsın bende size gondeereyım sekerler kaydirigubbakcemile5
bayanssulusmileAminnnn:Saruboceq:bende seviyom senikk aleminin en güzel mart bebeklerinin analarından biri olmanın gururunu taşıyarak sevgiyle selamlıyorum ...
öncelikle 1.5 senelik dostlugumuzun ,paylaşımlarımızın ve aynı yolda yürürkenki heyecanlarımızın daim olması dileğiyle..
isterim ki can parcalarımız yavrularımızın da bu yoldaki ilk adım ve heyecanlarına beraaber şahit ve ortak olalım..
yol arkadaşlarım..
amin canım benim inşaallah öyle olur.yazgıcım , bitanem benim hayırlısıyla gelin canım, umarım cok guzel gecer yolculugunuz...
dikkat edin yollarda kendinize, simdi gelenler bana telefonlarını yazsın bende size gondeereyım sekerler kaydirigubbakcemile5
kk aleminin en güzel mart bebeklerinin analarından biri olmanın gururunu taşıyarak sevgiyle selamlıyorum ...
yol arkadaşlarım..
kızlar doktordan geldik, minigimin bogazları kızarmıs, grip baslangıcı dedi, bir tane surup verdi, bide serum fizyolojik, onemli birseyi yokmuş allahtan :Saruboceq:
15 gun onceydi kontrolu, 300 gr almıs 15 gunde cok sevindim... hareketlendikleri ve boyları uzadıkları ıcın zayıflamıs gıbı gleıyor ama aslında kılo da alıyorlar...
boyu da 2,5 cm uzamıs 15 gunde , yani anlıcanız demir paşa iyi sukurler olsunnnn
Isterim ki can parcalarımız yavrularımızın da bu yoldaki ilk adım ve heyecanlarına beraaber şahit ve ortak olalım..
Hepinizi ayrı ayrı nekadar cok sevdiğimi söylemiş miydim?:asigim:
Yol arkadaşlarım..[ımg]http://img.fotoambar.com/img/00000/1ff8572fd202938c64fbd2a4e34e6b78.gif[/ımg]
yaw bı sakın bebık benımkımı.oglusum sureklı gulumsuyor bırde agu gugu konusuyor.oturmakdan cok hoslanıyor.aaa bu arada dun tam oturmaya basladı one yıkılmıyor ama saga sola kaykılıyor :))))
uykusu geldıgınde mıy mıy yapıyor.ama acıkırsa kıyametı koparıyor 1 sn bıle tahammulu yok beklemeye.
Doruk hiç öyle şeyler söylemiyor.
Geç konuşacak herhalde...
yol arkadaşlarım..
kızlar doktordan geldik, minigimin bogazları kızarmıs, grip baslangıcı dedi, bir tane surup verdi, bide serum fizyolojik, onemli birseyi yokmuş allahtan :Saruboceq:
15 gun onceydi kontrolu, 300 gr almıs 15 gunde cok sevindim... hareketlendikleri ve boyları uzadıkları ıcın zayıflamıs gıbı gleıyor ama aslında kılo da alıyorlar...
boyu da 2,5 cm uzamıs 15 gunde , yani anlıcanız demir paşa iyi sukurler olsunnnn
bayanssulusmileAminnnn:Saruboceq:bende seviyom seni
kafana bişey mii düştü kuzum senin iyi misin?laelaelaelaelae
amin canım benim inşaallah öyle olur.
ben geliyorumm inşaallahdelikafadulden:sm_cool:
laviniaEbru gelemiyor ama naniknanik
Ebrum, ne şekersin, biz de seni çook seviyoruz, Yağmur'a da bayılıyoruz...
Ağzından bal damlıyor valla, bütün söylediklerine katılıyorum opuyorumnanaktan
Yedi cücelerin evi gibi olur, ne tatlı :asigim:
Yazıverdimmm zemuszemus
canım benimm guzel arkadasım bizde seni coook seviyoruz :1hug::içelim:
gercekten burasının yeri apayrı, hepiniz benim için de çok çok önemlisiniz...
canımsınız..boshayallersmile[
bizde seni ve yağmur'u çok çok çok seviyoruz
canımsınız..boshayallersmile
YAZ34
len benden kaçışmı var sen daa laviyi danımamışın nere kaçabilen pokemonaklinialirimsmile
şimdiden erkescikler duysun webcam menimmlmaz:
yaa canlar Alp e ne çorbası yapayım bugün.aklıma bişey gelmiyor.
benm oğlancık dün akşam vukaat üstüne vukaat gerçekleştirdi babasının telefonunu emmek suretiyle bozdu alamadık elinden şimdi sesi çıkmıyor telefonun, annemlerle msn de konuşurken kameranın kablosunu çekip kamerayı kafasına düşürdü bir şey olmadı ama çok ağladı yavrum :sinifsinif: önceki gün de 1 yemek tabağı kırdı tehlikeli olmaya başladılar sanırım eyvahedigeldismile
tavuk suyu çorbası yap şehriyeli domatesli
ebru bayıldım sözlerine gerçekten bal damlamış ağzından biz de seni seviyoruz ama yağmuru daha çok Şeniz
srelam hanımlar geçmişi okuyup geldim hızınıza yetişmek zor oluyor doğrusu sempatiksalakcinni
benimki de benimki de kaydirigubbakcemile2 gayet sakin iki gündür oturma işini epey ilerletti hatta elini alnına dayayıp dirsekten destek alıp yan uzanmaya başladı pek keyifçi canınuykusu yoksa pek huysuzluk yapmaz.
denizde de pek birşey yok bende umutsuzum ohaoldumsmile
ebrucuk bu ne sevgi bek hümanistsin bu gün opuyorumnanaktan aynı duygular hepimiz için geçerli sanırım kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?