2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ebrum, ne şekersin, biz de seni çook seviyoruz, Yağmur'a da bayılıyoruz...
Ağzından bal damlıyor valla, bütün söylediklerine katılıyorum opuyorumnanaktan

ayıpsınız, hele bi uyusunlarda yatakların suyu mu cıktı, ayrıca yere yorganda atarız bakarız bı caresine kaydirigubbakcemile5

Yedi cücelerin evi gibi olur, ne tatlı :asigim:

yazgıcım , bitanem benim hayırlısıyla gelin canım, umarım cok guzel gecer yolculugunuz...
dikkat edin yollarda kendinize, simdi gelenler bana telefonlarını yazsın bende size gondeereyım sekerler kaydirigubbakcemile5

Yazıverdimmm zemuszemus

bayanssulusmileAminnnn:Saruboceq:bende seviyom seni
kafana bişey mii düştü kuzum senin iyi misin?laelaelaelaelae

yazgıcım , bitanem benim hayırlısıyla gelin canım, umarım cok guzel gecer yolculugunuz...
dikkat edin yollarda kendinize, simdi gelenler bana telefonlarını yazsın bende size gondeereyım sekerler kaydirigubbakcemile5
amin canım benim inşaallah öyle olur.
ben geliyorumm inşaallahdelikafadulden:sm_cool:
laviniaEbru gelemiyor ama naniknanik

Son düzenleme:
kızlar doktordan geldik, minigimin bogazları kızarmıs, grip baslangıcı dedi, bir tane surup verdi, bide serum fizyolojik, onemli birseyi yokmuş allahtan :Saruboceq:
15 gun onceydi kontrolu, 300 gr almıs 15 gunde cok sevindim... hareketlendikleri ve boyları uzadıkları ıcın zayıflamıs gıbı gleıyor ama aslında kılo da alıyorlar...
boyu da 2,5 cm uzamıs 15 gunde , yani anlıcanız demir paşa iyi sukurler olsunnnn

canım benimm guzel arkadasım bizde seni coook seviyoruz :1hug::içelim:
gercekten burasının yeri apayrı, hepiniz benim için de çok çok önemlisiniz...

Hadi gözün aydın, çok sevindim önemli bişey olmamasına :)

[

bizde seni ve yağmur'u çok çok çok seviyoruz

srelam hanımlar geçmişi okuyup geldim hızınıza yetişmek zor oluyor doğrusu sempatiksalakcinni

benimki de benimki de kaydirigubbakcemile2 gayet sakin iki gündür oturma işini epey ilerletti hatta elini alnına dayayıp dirsekten destek alıp yan uzanmaya başladı pek keyifçi canın uykusu yoksa pek huysuzluk yapmaz.

Doruk hiç öyle şeyler söylemiyor.
Geç konuşacak herhalde...

denizde de pek birşey yok bende umutsuzum ohaoldumsmile

ebrucuk bu ne sevgi bek hümanistsin bu gün opuyorumnanaktan aynı duygular hepimiz için geçerli sanırım kaydirigubbakcemile5

canım çok sevindim önemli bişey olmamasına maşallah demir paşamada.

canım benimm guzel arkadasım bizde seni coook seviyoruz :1hug::içelim:
gercekten burasının yeri apayrı, hepiniz benim için de çok çok önemlisiniz...

[

bizde seni ve yağmur'u çok çok çok seviyoruz
canımsınız..boshayallersmile
YAZ34
len benden kaçışmı var sen daa laviyi danımamışın nere kaçabilen pokemonaklinialirimsmile
şimdiden erkescikler duysun webcam menimmlmaz:

iyi bari handoşum..
ıhlamur ve zencefil de ver ama ..
içmiyosa mamasına karıştr yumuşatsın bogazlarını..
maşşalh demir e de..kuzum..

benm oğlancık dün akşam vukaat üstüne vukaat gerçekleştirdi babasının telefonunu emmek suretiyle bozdu alamadık elinden şimdi sesi çıkmıyor telefonun, annemlerle msn de konuşurken kameranın kablosunu çekip kamerayı kafasına düşürdü bir şey olmadı ama çok ağladı yavrum :sinifsinif: önceki gün de 1 yemek tabağı kırdı tehlikeli olmaya başladılar sanırım eyvahedigeldismile

yaa canlar Alp e ne çorbası yapayım bugün.aklıma bişey gelmiyor.

mercimek, havuçlu patates, tarhana, yayla ben başka çorba bilmem ki zaten, burada sebze de yok doğru düzgün ne vereceğimi ben de şaşırıyorum yaratıcılık sıfır ohaoldumsmile

Amanın...
Aynı girişimler bizde de var, ama henüz kazaya dönüşmedi.
Geçmiş olsun...

yaa canlar Alp e ne çorbası yapayım bugün.aklıma bişey gelmiyor.

Tarhana olabilir...
Yayla olabilir...
Evde sebze ne varsa onlardan ve tavuk ya da kıyma/et olabilir.
Havuç patates mercimek olabilir...
Bu kadar biliyom :)

bir tencere suyun ıcıne 2-3 patates kup kup dogranmıs, 1-2 havuc kup kup dogranmıs hasla, bunlar haslanırken kıyma yarım sogan ve pırınc yogur, ufak ufak yuvarlak kofteler yap, yaptıgın koftelerı unun ıcıne at ıkı salla, kofteler unlansın, daha sonra koftelerı kaynayan suya at, karıstır, kısık ateste pıssın...
pıstıkten sonra ılıkken 1 yumurta, yarım lımon karıstır, corbaya kat terbıyesını yap.
super oluyor demır cok sevıyor...

tavuk suyu çorbası yap şehriyeli domatesli
ebru bayıldım sözlerine gerçekten bal damlamış ağzından biz de seni seviyoruz ama yağmuru daha çok Şeniz

yerimsenibena.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…