2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

tavuk suyu çorbası yap şehriyeli domatesli
ebru bayıldım sözlerine gerçekten bal damlamış ağzından biz de seni seviyoruz ama yağmuru daha çok Şeniz
bunu nasıl yapacağım?evde tavuk varda nekadarda haşlanır suyunu alabilmem açısından.parça tavuk kalça sis.
mercimek, havuçlu patates, tarhana, yayla ben başka çorba bilmem ki zaten, burada sebze de yok doğru düzgün ne vereceğimi ben de şaşırıyorum yaratıcılık sıfır ohaoldumsmile

Tarhana olabilir...
Yayla olabilir...
Evde sebze ne varsa onlardan ve tavuk ya da kıyma/et olabilir.
Havuç patates mercimek olabilir...
Bu kadar biliyom :)

eksili kofte yap super olur, demir cok seviyor...
demire ben bugun biber dolması yedircemmm

yaa Alp tarhanayı hiç sevmedi yok sebze çorbalarına bayılıyor tarhanayı içmiyor.ıspanak var aslında ıspanak havuç falan karıştırıp sebze çorbasıda yapabilirim.
HANDE alp öğürüyor yemiyor onları maalesef:çok üzgünüm:

ohhhh
demir e yaptığın gün bi alo de bana.
atlayım hemen..
cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

hemde nasıl tehlikeli oldular. cuma akşamı meyve yiyoduk armut kestim dişlerini kaşısın diye elimle tutuyorum armutu oda dişlerini kaşıyo. ağzında sömürür sandım 1-2 saniye içinde armutu yemiş kabuk kısmınıda koparıp yutmaya çalışmış, birden bi morardı ne olduğunu anlayana kadar hemen hemlick yaptı eşim armut kabuğu çıktı ağzından o kadar korktumki anlatamammafoldumben allah kimsenin başına vermesin böyle korkuyu:Saruboceq: iyiki ilk yardım biliyormuşuz, yoksa sırtına vursak falan daha kötü olcaktı belkide düşünmek bile istemiyorum. dikkatli olun arakdaşlar valla eşim olmasa ben mal gibi bakardım belkide, ne oluyo diye o korkuyla.:1shok:

yazgıııı
ole yedırmıcen o corbayı, rondodan gecırcem akıllım, yoksa demırde yemez hayatta
kahvaltısını bıle yemıyor yoksa

cok gecmıs olsun canım, allah korumus:Saruboceq:
ole durumlarda panıklememek lazım ama gelde anne yuregıne soz gecır :2:

oyy Allah korusun geçmiş olsun canım yaa.
aynı şeyi geçen akşam Alp elma ile yaptıeyvahedigeldismile

yazgıııı
ole yedırmıcen o corbayı, rondodan gecırcem akıllım, yoksa demırde yemez hayatta

:kedi:bilmiyorumkismile
ayy ne bilem yaw burda duyuyorum pilav,makarna,köfte falan veriliyor.bende seninkide yiyor sandım:tomato:.

handeozf;15485272
cok gecmıs olsun canım, allah korumus
ole durumlarda panıklememek lazım ama gelde anne yuregıne soz gecır

sağol canım ben ne olduğunu anlamadan eşim müdahale etti. iyiki yanımdaymış ama bana kötü bir ders oldu yani.
çok geçmiş olsun buarada demir paşaya:2: ayrıcada maaşallah tosunuma bizimki de kilo alsa bu ay keşke, 200 gr almıştı geri vermiş yaramaz

yazgı canım ben sabah havuç çorbası yaptım en çok onu seviyor tavuk yada et suyuna yapabilirsin ben şööle yapıyorum 2 kuşbşı kadar et veya tavuk 1,5 su bardağı su ile haşlanır 1 havuş 1 yaprak soğan yarım patates 1 domates eklenir haşlanır piştikten sonra soğan ve etler çıkartılır biraz maydonoz eklenir el blenderından geçirilir AFİYET OLSUNcokacimcoook

:asigim::asigim:a.s.a.s.a.s.:hooray::hooray:

Fatma, mail attım...

ok okuyacağım ...

Oğlumun huysuzluğunun nedeni belli oldu 2. dişi bugün patlamışşş :lepi::lepi::sm_cool:

:lepi::lepi::lepi: selinde bir tane bile yok tembel tavuk kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

karışım güzel afiyetle içsin bebiş annem et suyunu sade veriyor biberona koyup içiriyor bi sakıncası olmaz herhalde ağız da gelmiyor sanırım zilli öyle coburak coburak emiyor

yazgıııı

efiyet olsun kuzucuklara :ecrin_bebek::ecrin_bebek:

aklıma bişey takıldı bilenlere sorayım bu blendır rondo ve bıçaklar meyvelerin sebzelerin yemeklerin vitaminini alıyor diyorlar hatta milupanın kavanoz mamalarının üstünde de yazıyor metal kaşık kullanmayın diye ee bebişlerde rondolanmayan blendırlanmayan besinleri çiğneyemiyorlar ne yapmalı ???

bunu sevdimcokacimcoook.
bende tavukla yapacağım ama çorba öğünümüz yoğurtla yer değişecek bugün yapacak bişey yok.
çorbayı 6 gibi vereceğim birazdanda yoğurt.

Son düzenleme:
sırtına vurulmammasımı gerekiyo?
napıcaz bu durumda?
ilkyardım kitabı alıcam bitane..
gecmiş olsun diikat et canım
bende dün gece yagmur u rüyamda boguluyo olarak gördüm
iki ayagından tutup başaşşagı silkeledim bunu rüyamda
kendine geldi yavrum..
en korktugum şeydr bu benim..

bende seni seviyorum eb:asigim:ruuuu
mücükkkkk:1hug:

evet öncelikle kemikli tavugu haşlayıp sonrasında tavuk suyuna diğer malzemeleri ekliorum
YAZGIII duydunmu bööle yap

GÜLŞANcım çok geçmiş olsun benim tükrüğünü yutamayıp öksürünce bile elim ayağıma dolanıyo bööle bişi olsa naapardım bilmem allah korusun bütün bebişleri

canım ben cam rende kullanıyorum. cevizi bile onla rendeliyorum hem sağlıklı hemde daha sonra taneli yemek yemekte zorlanmıyomuş bebişler. rondoya alışan bebeklerin taneli yemek yemesi ilerde daha zor oluyomuş öğürebiliyolarmış. sebze püresinide tel süzgeçten geçiriyorum biraz zahmetli oluyo ama napalım. çorba hiç vermedim ama onuda süzgeçten geçircem galibabilmiyorumkismile

bende bi ilkyardım kitabıyl bebek hastalıkları kitabı alıcam aramızda kalsın ama şu an 1 sigara molası vericem kimseye söölemeyin sır

biz markete didioss kızımlaa..
bezimiz bitmişte..
bu arada prima bulamadım gecen acil bez lazımdı molfix aldım..
asla da tavsiye etmem!
pişikoldu poposu hep..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…