- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #78.081
bunu nasıl yapacağım?evde tavuk varda nekadarda haşlanır suyunu alabilmem açısından.parça tavuk kalça sis.tavuk suyu çorbası yap şehriyeli domatesli
ebru bayıldım sözlerine gerçekten bal damlamış ağzından biz de seni seviyoruz ama yağmuru daha çok Şeniz
mercimek, havuçlu patates, tarhana, yayla ben başka çorba bilmem ki zaten, burada sebze de yok doğru düzgün ne vereceğimi ben de şaşırıyorum yaratıcılık sıfır ohaoldumsmile
Tarhana olabilir...
Yayla olabilir...
Evde sebze ne varsa onlardan ve tavuk ya da kıyma/et olabilir.
Havuç patates mercimek olabilir...
Bu kadar biliyom :)
eksili kofte yap super olur, demir cok seviyor...
demire ben bugun biber dolması yedircemmm
ohhhhbir tencere suyun ıcıne 2-3 patates kup kup dogranmıs, 1-2 havuc kup kup dogranmıs hasla, bunlar haslanırken kıyma yarım sogan ve pırınc yogur, ufak ufak yuvarlak kofteler yap, yaptıgın koftelerı unun ıcıne at ıkı salla, kofteler unlansın, daha sonra koftelerı kaynayan suya at, karıstır, kısık ateste pıssın...
pıstıkten sonra ılıkken 1 yumurta, yarım lımon karıstır, corbaya kat terbıyesını yap.
super oluyor demır cok sevıyor...
hemde nasıl tehlikeli oldular. cuma akşamı meyve yiyoduk armut kestim dişlerini kaşısın diye elimle tutuyorum armutu oda dişlerini kaşıyo. ağzında sömürür sandım 1-2 saniye içinde armutu yemiş kabuk kısmınıda koparıp yutmaya çalışmış, birden bi morardı ne olduğunu anlayana kadar hemen hemlick yaptı eşim armut kabuğu çıktı ağzından o kadar korktumki anlatamammafoldumben allah kimsenin başına vermesin böyle korkuyu:Saruboceq: iyiki ilk yardım biliyormuşuz, yoksa sırtına vursak falan daha kötü olcaktı belkide düşünmek bile istemiyorum. dikkatli olun arakdaşlar valla eşim olmasa ben mal gibi bakardım belkide, ne oluyo diye o korkuyla.:1shok:benm oğlancık dün akşam vukaat üstüne vukaat gerçekleştirdi babasının telefonunu emmek suretiyle bozdu alamadık elinden şimdi sesi çıkmıyor telefonun, annemlerle msn de konuşurken kameranın kablosunu çekip kamerayı kafasına düşürdü bir şey olmadı ama çok ağladı yavrum :sinifsinif: önceki gün de 1 yemek tabağı kırdı tehlikeli olmaya başladılar sanırım eyvahedigeldismile
ohhhh
demir e yaptığın gün bi alo de bana.
atlayım hemen..cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
hemde nasıl tehlikeli oldular. cuma akşamı meyve yiyoduk armut kestim dişlerini kaşısın diye elimle tutuyorum armutu oda dişlerini kaşıyo. ağzında sömürür sandım 1-2 saniye içinde armutu yemiş kabuk kısmınıda koparıp yutmaya çalışmış, birden bi morardı ne olduğunu anlayana kadar hemen hemlick yaptı eşim armut kabuğu çıktı ağzından o kadar korktumki anlatamammafoldumben allah kimsenin başına vermesin böyle korkuyu:Saruboceq: iyiki ilk yardım biliyormuşuz, yoksa sırtına vursak falan daha kötü olcaktı belkide düşünmek bile istemiyorum. dikkatli olun arakdaşlar valla eşim olmasa ben mal gibi bakardım belkide, ne oluyo diye o korkuyla.:1shok:
oyy Allah korusun geçmiş olsun canım yaa.hemde nasıl tehlikeli oldular. cuma akşamı meyve yiyoduk armut kestim dişlerini kaşısın diye elimle tutuyorum armutu oda dişlerini kaşıyo. ağzında sömürür sandım 1-2 saniye içinde armutu yemiş kabuk kısmınıda koparıp yutmaya çalışmış, birden bi morardı ne olduğunu anlayana kadar hemen hemlick yaptı eşim armut kabuğu çıktı ağzından o kadar korktumki anlatamammafoldumben allah kimsenin başına vermesin böyle korkuyu:Saruboceq: iyiki ilk yardım biliyormuşuz, yoksa sırtına vursak falan daha kötü olcaktı belkide düşünmek bile istemiyorum. dikkatli olun arakdaşlar valla eşim olmasa ben mal gibi bakardım belkide, ne oluyo diye o korkuyla.:1shok:
yazgıııı
ole yedırmıcen o corbayı, rondodan gecırcem akıllım, yoksa demırde yemez hayatta
kahvaltısını bıle yemıyor yoksa
kızlar doktordan geldik, minigimin bogazları kızarmıs, grip baslangıcı dedi, bir tane surup verdi, bide serum fizyolojik, onemli birseyi yokmuş allahtan :Saruboceq:
15 gun onceydi kontrolu, 300 gr almıs 15 gunde cok sevindim... hareketlendikleri ve boyları uzadıkları ıcın zayıflamıs gıbı gleıyor ama aslında kılo da alıyorlar...
boyu da 2,5 cm uzamıs 15 gunde , yani anlıcanız demir paşa iyi sukurler olsunnnn
handeozf;15485272
cok gecmıs olsun canım, allah korumus
ole durumlarda panıklememek lazım ama gelde anne yuregıne soz gecır
kk aleminin en güzel mart bebeklerinin analarından biri olmanın gururunu taşıyarak sevgiyle selamlıyorum ...
öncelikle 1.5 senelik dostlugumuzun ,paylaşımlarımızın ve aynı yolda yürürkenki heyecanlarımızın daim olması dileğiyle..
isterim ki can parcalarımız yavrularımızın da bu yoldaki ilk adım ve heyecanlarına beraaber şahit ve ortak olalım..
hepinizi ayrı ayrı nekadar cok sevdiğimi söylemiş miydim?:asigim:
yol arkadaşlarım..
Fatma, mail attım...
Oğlumun huysuzluğunun nedeni belli oldu 2. dişi bugün patlamışşş :lepi::lepi::sm_cool:
yazgı canım ben sabah havuç çorbası yaptım en çok onu seviyor tavuk yada et suyuna yapabilirsin ben şööle yapıyorum 2 kuşbşı kadar et veya tavuk 1,5 su bardağı su ile haşlanır 1 havuş 1 yaprak soğan yarım patates 1 domates eklenir haşlanır piştikten sonra soğan ve etler çıkartılır biraz maydonoz eklenir el blenderından geçirilir AFİYET OLSUNcokacimcoook
yazgıııı
ole yedırmıcen o corbayı, rondodan gecırcem akıllım, yoksa demırde yemez hayatta
kahvaltısını bıle yemıyor yoksa
oyy Allah korusun geçmiş olsun canım yaa.
aynı şeyi geçen akşam Alp elma ile yaptıeyvahedigeldismile
yazgı canım ben sabah havuç çorbası yaptım en çok onu seviyor tavuk yada et suyuna yapabilirsin ben şööle yapıyorum 2 kuşbşı kadar et veya tavuk 1,5 su bardağı su ile haşlanır 1 havuş 1 yaprak soğan yarım patates 1 domates eklenir haşlanır piştikten sonra soğan ve etler çıkartılır biraz maydonoz eklenir el blenderından geçirilir AFİYET OLSUNcokacimcoook
sırtına vurulmammasımı gerekiyo?hemde nasıl tehlikeli oldular. cuma akşamı meyve yiyoduk armut kestim dişlerini kaşısın diye elimle tutuyorum armutu oda dişlerini kaşıyo. ağzında sömürür sandım 1-2 saniye içinde armutu yemiş kabuk kısmınıda koparıp yutmaya çalışmış, birden bi morardı ne olduğunu anlayana kadar hemen hemlick yaptı eşim armut kabuğu çıktı ağzından o kadar korktumki anlatamammafoldumben allah kimsenin başına vermesin böyle korkuyu:Saruboceq: iyiki ilk yardım biliyormuşuz, yoksa sırtına vursak falan daha kötü olcaktı belkide düşünmek bile istemiyorum. dikkatli olun arakdaşlar valla eşim olmasa ben mal gibi bakardım belkide, ne oluyo diye o korkuyla.:1shok:
mücükkkkk:1hug:bende seni seviyorum eb:asigim:ruuuu
aklıma bişey takıldı bilenlere sorayım bu blendır rondo ve bıçaklar meyvelerin sebzelerin yemeklerin vitaminini alıyor diyorlar hatta milupanın kavanoz mamalarının üstünde de yazıyor metal kaşık kullanmayın diye ee bebişlerde rondolanmayan blendırlanmayan besinleri çiğneyemiyorlar ne yapmalı ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?