2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

duydum şekerim uygulayacağımŞeniz

ya süzgeçten de geçirebilirsin ama benim o kadar vaktim yok ben el blenderını oğluma tahsis ettim başka bişeye kullanmıyorum temizliğine de çok dikkat ediyorum fazlada abrtmamak lazım neticede çelik tencerede pişiyo dimi

cam rende kullan hayatım, cevızı bıskuvıyı ekmegı ben havanda dovuyorumm :)

Selam kızlarrrr gecmısı okuyamadım ortadan dalıcam..Bogazına bir şey kaçması durumlarında sakın parmağınızı boğazına sokmayın dahada derine itme ihtimaliniz varmış bebişi aldığınız gibi ayaklarından havaya azıcık sırtına pıt pıt..İnşallah yapmak zorunda kalmayız hiçbirimiz tabi de bilmek lazım yine de..

canım eğer nefes borusuna kaçmışsa yiyecek sırtına vurunca dahada aşağı iner ve nefes alamaz. su kaçarsa sırtıra vurabilirsin sıkıntı olmaz ama katıysa kaçan nefesi engeller. kızarır, morarır ve nefes almadığını hissedersen bebeği bi elin göğsünde olacak şekilde dizine biraz baş aşağı yatırarak sırtına vurmalısın ki cisim ağzından çıksın. ayrıca yapabiliyosan rüyanda gördüğünde doğru bir hareket başaşağı sallamak yani.
hepkaravana
GÜLŞANcım çok geçmiş olsun benim tükrüğünü yutamayıp öksürünce bile elim ayağıma dolanıyo bööle bişi olsa naapardım bilmem allah korusun bütün bebişleri
sağol canım valla ben napıcamı bildiğim halde bakakaldım zor bi durum Allah korusun dikkat etmek lazım.

biz markete didioss kızımlaa..
bezimiz bitmişte..
bu arada prima bulamadım gecen acil bez lazımdı molfix aldım..
asla da tavsiye etmem!
pişikoldu poposu hep..

ooowwww kötü olmuş bende molfix in o ince yapısını reklamlarda görünce alsam mı diye düşünüyor ama değiştirme cesareti gösteremiyordum bundan sonrada değiştirmeyeyim prima üretse iyi olur aslında öyle bir bez...

hımm bendede cam rende var ama hiç kullanmıyordum kullanayım bakalım .... süzgeçte iyi fikir ama gerçekten çok zahmetli olur mirmirmirmir bu cadılar ilerde bize böyle özenli bakarlar mı hiç sanmam lmaz:lmaz:lmaz:

Tavuğu da haşlayıp blenderdan geçiriyorum sonra onları minik minik saklama kaplarına koyup deep freeze koyuyorum bakıcı her çorba yaptığında indiriyo birini koyuyo..Bir de çift çekilmiş kıyma ya da yağsız et alıp onları da hazırlıyorum bi kırmızı et bi tavuk şeklinde..

cam rende kullan hayatım, cevızı bıskuvıyı ekmegı ben havanda dovuyorumm :)

heheh güzel ya ben bu kadar dikakt etmiyorum ama bundan sonra daha ilgili olabilirim çünki artık erkenden evimde olacağım bol bol vaktim olur ve yol yorgunluğum olmaz...

oda doğrı tencerede çelik acaba birde toprak güveç mi alsak oladabilir yani... ilerde bu kezde hiç bi bağışıklığı kalmayacak yawww....

canım senin adın neydi ?

benımde ıcım rahat degil plastik kasıktan yana bilmiyorumkismile
ne kadar steril de etsek yine cok saglıklı gelmıyor bana...
annem gecen gun, bıcagın kesemedıgı sey saglıklıdır dıyor, yanı celik, metal...
biz sizi metal kasıkla besledık ne oldu dıyor...
kafam karsıtı

bende tevuğu haşlayıp buz kalıplarına suyundan koyuyorum içinede birer tutam didilmiş tavuk ekliyorum buzdolabı poşetiyle sarıp buzluğa atıyorum. her çorbaya bir-iki buz kalıbı yeter. ben çorba hiç yapmadım sebze püresine katıp veriyorum şimdilik.

çok üyük bi derdim var-tatlicadiarzu-hani bahsetmiştim bebeğe bi ayakkabı beğendim pumada, ki fotoda gördüm demirin ayakkabısının aynısı bugün alayım diyordum ki dün bebeğe bakan eltim bi dolu kıyafet ve ayakkabıyla çıkageldi çok güzel şeyler almış ayakkabı da benim alacağımdan daha kaliteli ortopedik fln kanzdan almış e hal böyleyken bebeğin ayakkabıya ihtiyacı kalmadı ama ben çok beğenmiştim onu almak istiyorum eltimin aldığı çok güzel ama bebek ayakkabısı öbürü de bööle çok havalı bişi ama yani gerek yok ama ben kendime engel olamıyorum almiyim dimi engelleyin beni ama ama o çok güzel ama ama tutn beni yafdelikafadulden

Çok işim var, bakamıyorum size...
Gülşan çok geömiş olsun oğluna, Allah bir daha göstermesin.
Çok dikkat etmek lazım cidden, herşeyi koparabiliyorlar artık.

Çorbalarına tavuğun ya da etin kendisini koymuyor muyuz kızlar?
Ben haşlayıp blendardan geçirip günlük porsiyonlar halinde dondurucuya koyuyorum, 3 gün kullanıyoruz onları. Vermemek mi lazım?

Bir de ceviz konusunda aydınlatın beni yaa, alerji falan yapar mı? Güvenle verebilir miyiz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…