- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #78.101
sırtına vurulmammasımı gerekiyo?
napıcaz bu durumda?
ilkyardım kitabı alıcam bitane..
gecmiş olsun diikat et canım
bende dün gece yagmur u rüyamda boguluyo olarak gördüm
iki ayagından tutup başaşşagı silkeledim bunu rüyamda
kendine geldi yavrum..
en korktugum şeydr bu benim..
evet öncelikle kemikli tavugu haşlayıp sonrasında tavuk suyuna diğer malzemeleri ekliorum
YAZGIII duydunmu bööle yap
:asigim::asigim:a.s.a.s.a.s.:hooray::hooray:
ok okuyacağım ...
:lepi::lepi::lepi: selinde bir tane bile yok tembel tavuk kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
karışım güzel afiyetle içsin bebiş annem et suyunu sade veriyor biberona koyup içiriyor bi sakıncası olmaz herhalde ağız da gelmiyor sanırım zilli öyle coburak coburak emiyor
efiyet olsun kuzucuklara :ecrin_bebek::ecrin_bebek:
aklıma bişey takıldı bilenlere sorayım bu blendır rondo ve bıçaklar meyvelerin sebzelerin yemeklerin vitaminini alıyor diyorlar hatta milupanın kavanoz mamalarının üstünde de yazıyor metal kaşık kullanmayın diye ee bebişlerde rondolanmayan blendırlanmayan besinleri çiğneyemiyorlar ne yapmalı ???
biz markete didioss kızımlaa..
bezimiz bitmişte..
bu arada prima bulamadım gecen acil bez lazımdı molfix aldım..
asla da tavsiye etmem!
pişikoldu poposu hep..
:asigim::asigim:a.s.a.s.a.s.:hooray::hooray:
ok okuyacağım ...
:lepi::lepi::lepi: selinde bir tane bile yok tembel tavuk kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
karışım güzel afiyetle içsin bebiş annem et suyunu sade veriyor biberona koyup içiriyor bi sakıncası olmaz herhalde ağız da gelmiyor sanırım zilli öyle coburak coburak emiyor
efiyet olsun kuzucuklara :ecrin_bebek::ecrin_bebek:
aklıma bişey takıldı bilenlere sorayım bu blendır rondo ve bıçaklar meyvelerin sebzelerin yemeklerin vitaminini alıyor diyorlar hatta milupanın kavanoz mamalarının üstünde de yazıyor metal kaşık kullanmayın diye ee bebişlerde rondolanmayan blendırlanmayan besinleri çiğneyemiyorlar ne yapmalı ???
sırtına vurulmammasımı gerekiyo?
napıcaz bu durumda?
ilkyardım kitabı alıcam bitane..
gecmiş olsun diikat et canım
bende dün gece yagmur u rüyamda boguluyo olarak gördüm
iki ayagından tutup başaşşagı silkeledim bunu rüyamda
kendine geldi yavrum..
en korktugum şeydr bu benim
sağol canım valla ben napıcamı bildiğim halde bakakaldım zor bi durum Allah korusun dikkat etmek lazım.hepkaravana
GÜLŞANcım çok geçmiş olsun benim tükrüğünü yutamayıp öksürünce bile elim ayağıma dolanıyo bööle bişi olsa naapardım bilmem allah korusun bütün bebişleri
bezimiz bitmişte..
asla da tavsiye etmem!
pişikoldu poposu hep..
canım ben cam rende kullanıyorum. cevizi bile onla rendeliyorum hem sağlıklı hemde daha sonra taneli yemek yemekte zorlanmıyomuş bebişler. rondoya alışan bebeklerin taneli yemek yemesi ilerde daha zor oluyomuş öğürebiliyolarmış. sebze püresinide tel süzgeçten geçiriyorum biraz zahmetli oluyo ama napalım. çorba hiç vermedim ama onuda süzgeçten geçircem galibabilmiyorumkismile
bezimiz bitmişte..
asla da tavsiye etmem!
pişikoldu poposu hep..
cam rende kullan hayatım, cevızı bıskuvıyı ekmegı ben havanda dovuyorumm :)
ya süzgeçten de geçirebilirsin ama benim o kadar vaktim yok ben el blenderını oğluma tahsis ettim başka bişeye kullanmıyorum temizliğine de çok dikkat ediyorum fazlada abrtmamak lazım neticede çelik tencerede pişiyo dimi
Tavuğu da haşlayıp blenderdan geçiriyorum sonra onları minik minik saklama kaplarına koyup deep freeze koyuyorum bakıcı her çorba yaptığında indiriyo birini koyuyo..Bir de çift çekilmiş kıyma ya da yağsız et alıp onları da hazırlıyorum bi kırmızı et bi tavuk şeklinde..
GÜLŞANcım çok geçmiş olsun benim tükrüğünü yutamayıp öksürünce bile elim ayağıma dolanıyo bööle bişi olsa naapardım bilmem allah korusun bütün bebişleri
Tavuğu da haşlayıp blenderdan geçiriyorum sonra onları minik minik saklama kaplarına koyup deep freeze koyuyorum bakıcı her çorba yaptığında indiriyo birini koyuyo..Bir de çift çekilmiş kıyma ya da yağsız et alıp onları da hazırlıyorum bi kırmızı et bi tavuk şeklinde..
AYLİN ikinci dişiniz hayırlı olsun sağlam olsun bol bol kemirsinsempatiksalakcinni
sen pumaları aldın mı bakımmm sempatiksalakcinni
canım senin adın neydi ?
ii hatırlattın benimde bez almam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?