2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım cocugun gıydıgı haram bılıyorsun, o parayı onun ıhtıyaclarına harca bosver, ıkı gun gıyecek kuculecek, ama ayakkabı gelmeseydı al derdım, madem gelmis alma harcama paranı kaydirigubbakcemile5

ya tavuğun yada etin kendisi için 8. ay demiş elimdeki bir kitapta ama en ara ara veriyorum hatta dün balık verdim yalana yalana yedi ceviz için bende endişeliyim daha hiç vermedim ama heryerde verin diyor bu hafta denemeyi düşünüyorum bende

burdaki sağlıkocağına aşı için gittiğimde hemşire çelik kaşıkla ver yemeğini plastik sakın kullanma dedi hatta bulabilirsen gümüş kaşıkla ver dedi.en sağlıklısı o dedi ama ben hiç duymamıştım şaşırdım siz böyle bi şey duydunuzmu. kafam karıştı yawkafamçokkarıştı

Derya cnm..Demire çok geçmiş olsun bu arada şimdi okudum nesi var?

haftasonu ateslendı, hep agladı can acısıyla...
bugun doktoruna goturdum, bogazları kızarmıs grıp baslangıcı onemlı degıl dedı, surup ve serum fızyolojık damla verdi...
cok tesekkur ederiz canım...

derya haftasonu capacity deki fun time var ya en ust katta, oraya gıttık, bızımkıler bıraz buyusun oraya gotururuz bulusp ne guzel olur dımı olumunekankayizsmile

Ne verilir bebişe ne verilmez konusunda benim şöyle basit bi yaklaşımım var (allerjik şeyler hariç, bal, yumurta akı vs..): Bebiş yiyorsa verrrrrrr (tuzsuz falan tabii) Ben geçen balık verdim kendimize pişenden ayıla bayıla yedi gerçi ne versem atlıyo böyle kurbağalar sinek yakalar ya:)kaydirigubbakcemile3

ben silikon kaşık kullanıyorum çok da memenunum yumşak olduğun için yemekle emmek arası bişi yapıyo daha çok yiyo

sağol canım. ben cevizi günlük olarak ya meyvesine ya kahvaltısına yada sebzesine katıp veriyorum. alerji olmadı ama ben bi çimdik koyuyorum miktarı konusunda kararsızım çokmu veriyorum acaba bilen varsa söylesin öğrenelim bizdecokacimcoook

Fatma boşver benimki de diş çıkardı ama totosunu kaldırıp emekleyemiyor :ecrin_bebek:
Ben de blenderdan geçiriyorum çorbaları sadece meyvesini cam rendeden geçiriyorum, sonuçta tencerede piştiğine göre vitamini giderse orda gider, ayrıca zaten sebzeleri buharda haşlamayınca zaten vitamini gidiyordur ki.

ay çok geçmiş olsun bizimki de ekmekle boğuluyordu geçenlerde ama ben parmakla çıkardım baş aşağı çevirmek aklıma gelmedi o zaman.

ay o benimde kafamı karıştırıyo ne çok dertmiş yok bıçak değmicek blendırdan geçmicek hepsinde ortak malzeme çelik arkadaşlar ha bıçak ha tencere hepsi çelik işte aman yaaaaa kafamçokkarıştı

oda doğrı tencerede çelik acaba birde toprak güveç mi alsak oladabilir yani... ilerde bu kezde hiç bi bağışıklığı kalmayacak yawww....

suyunu da testide saklarız artık biraz fazla mı abartıyoruz ne :kedi:

yatak odasının kapısını kapatmıştım başka yerlerde gezsin diye örümcekle kapının önüne gitmiş bağırıyor kapı kapalı diye ay yandık biz bunlarla
arkadaşlar bebek güvenlik seti alan var mı içindeki her şey işe yarıyor mu ?

haftasonu ateslendı, hep agladı can acısıyla...
bugun doktoruna goturdum, bogazları kızarmıs grıp baslangıcı onemlı degıl dedı, surup ve serum fızyolojık damla verdi...
cok tesekkur ederiz canım...

Ay çok geçmiş olsun aynısından geçen ay bizim başımıza geldi. İlk hastalıkımsı şeydi ben naptım anlatimm serum fizyolojikle bol bol burnunu yıkadık pis mikroplar ölsün diye pek hoşlarına gitmiyo ama..Calpolü çok sık vermemeye çalıştım 38 i geçince eğer normal yollarla düşüremiyosam verdim. Bir de bizim doktor 35 senelik çocuk doktoru böyle eczanelerde yapılan menekşe renkli bi şey adını istersen bakıp söylerim doğal ,ilaç gibi değil, onu verdi ve işe yaradı..Az bi ilaçla çok hafif atlatmıştık çok şükür..
Famecitydeki oyuncaklarla ilgilendi mi senin sıpa? Kışın götürürüz süper olur yürümeye başlamaları yeter sanırım

Çok mantıklı, ben de öyle yapıyorum.
Tuz yok, salça yok tabi.

canım cocugun gıydıgı haram bılıyorsun, o parayı onun ıhtıyaclarına harca bosver, ıkı gun gıyecek kuculecek, ama ayakkabı gelmeseydı al derdım, madem gelmis alma harcama paranı kaydirigubbakcemile5

ya çok alasım var götürüp eltimin aldığıı değiştireyim başka bişi alayım sonrada beğendiğim ayakkabıyıalayım dedim ama gücenirse diye korkuyorum çokhevesle almış ühühü içimde kaldı yaa

yatak odasının kapısını kapatmıştım başka yerlerde gezsin diye örümcekle kapının önüne gitmiş bağırıyor kapı kapalı diye ay yandık biz bunlarla
arkadaşlar bebek güvenlik seti alan var mı içindeki her şey işe yarıyor mu ?[/QUOTE]

Ben set olarak almadım da parça parça aldım..cıkkkkkkkk çok kötü performans. Prizlere yapışan şeyin yapışkanları gitti fişi çekerken o aparatta geliyo sanırım japonla yapıştırıcasss..Sehpa köşeliği o da yapışkanlı bizim ki şimdiden çekti çıkardı.. Ben şöyle yaptım evde emekledim neler tehlikeli olabilir o açıdan görmeye çalıştım tehlikeleri kaldırdım ama ona rağmen kabloları bulup çekiyooooo

Ben haşlayıp derin dondurucuya koymuyorum onun yerine ilk aldığımda minik minik paketleyip derin dondurucuya koyuyorum sonra 2 günde 1 çıkarıp haşlayıp çorbasına katıyorum, sadece suyu değil etini de katıyorum tabi.
Cevizin de alerji yapacağını sanmam, rondodan geçir kahvaltılarına 1 çay kaşığı ekle.

Esin, o kadar içinde kaldıysa al gitsin yaw, dert ettiğin şeye bak...
O ayaklar bi daha hiç o kadar minik olmayacak, al hevesini, geri mi gelecek bugünler...

suyunu da testide saklarız artık biraz fazla mı abartıyoruz ne :kedi:

arkadaşlar bebek güvenlik seti alan var mı içindeki her şey işe yarıyor mu ?[/QUOTE]

Bebek güvenlik seti de nedir loo

SEWİNDİM canım önemli bişey olmadığına..
bu kemik geriliğinin sebebi neymiş we nasıl bir sorun yaratırmış?

sağol hasretcim sebebini sormadım ama sorun edilecek bişey değilmiş çünkü kandaki kalsiyum oranı normal büyüdükçe aradaki fark kapanır sanırım

ohhhhhhhhh jalecim sevindim bişey çıkmamısına,
neden oluyomuş bu birde kemik suyuyla yap cnm çorbalarını ben onla yapıyorum.
tavuk kemik hangisi denk gelirse ondan yap ver.

sağol nimetcim, kasaba bugün gelecekmiş ilikli kemik, bu akşam babası alacak

Jale'cim çok sevindim cnm iyi haberler almana. Doktor ne oldu da böyle bi test yapma gereği duydu cnm??

sağol canım benim öyle özel bi doktorumuz yok ve para basılmayan doktorlar dikkat etmiyorlar böyle şeylere ben bıngıldağının geniş olduğunu düşünerek tamamen kendi hür iradem ve isteğimle götürdüm hastaneye

canım bişey çıkmamasına çok sevindim gözün aydın.

jalecim gözün aydın canım..çok şükür bişeyciği yokmuş arda beyin
Jalecim gözün aydın....

-----JALECİM SEVİNDİM CANIM BİŞEY OLMAMASINA.
yazgı, olcay, hanife ve filiz çok sağol canlarım
Rabbim bebişlerimizi korusun saçlarının teline zarar getirmesin inşallah

istediğimiz sorudan başlayabiliyorsak
cvp 4: fare olmamak için yanıtlıyorum hepsini
cvp 3: paçanga böreğini ne yaptım ne yedim bu zamana kadar
cvp 2: çorbaları 2 günlük yapıyorum ben herzaman ve de 3. güne hem kalmıyor hem de kalsa bile asla vermem
cvp 1: havalar soğuduğu için 2 yada 3 günde 1 yıkıyorum artık

Haticecim inşallah biran önce herşey yoluna girer belli ki çok sıkıntılı günler yaşıyorsun Allah yardımcın olsun Allah ıslah etsin kocanı

canım naaptın gittin mi iş görüşmesine, nasıl geçti
inşallah hayırlı haberler alırsın

oyy ebuşuuuum çok geçmiş olsun bebem bugün daha iyi misin?

kıyamam yaa çok geçmiş olsun handecim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…