- 13 Ağustos 2009
- 1.404
- 5
- 116
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #78.121
çok üyük bi derdim var-tatlicadiarzu-hani bahsetmiştim bebeğe bi ayakkabı beğendim pumada, ki fotoda gördüm demirin ayakkabısının aynısı bugün alayım diyordum ki dün bebeğe bakan eltim bi dolu kıyafet ve ayakkabıyla çıkageldi çok güzel şeyler almış ayakkabı da benim alacağımdan daha kaliteli ortopedik fln kanzdan almış e hal böyleyken bebeğin ayakkabıya ihtiyacı kalmadı ama ben çok beğenmiştim onu almak istiyorum eltimin aldığı çok güzel ama bebek ayakkabısı öbürü de bööle çok havalı bişi ama yani gerek yok ama ben kendime engel olamıyorum almiyim dimi engelleyin beni ama ama o çok güzel ama ama tutn beni yafdelikafadulden
Çok işim var, bakamıyorum size...
Gülşan çok geömiş olsun oğluna, Allah bir daha göstermesin.
Çok dikkat etmek lazım cidden, herşeyi koparabiliyorlar artık.
Çorbalarına tavuğun ya da etin kendisini koymuyor muyuz kızlar?
Ben haşlayıp blendardan geçirip günlük porsiyonlar halinde dondurucuya koyuyorum, 3 gün kullanıyoruz onları. Vermemek mi lazım?
Bir de ceviz konusunda aydınlatın beni yaa, alerji falan yapar mı? Güvenle verebilir miyiz?
benımde ıcım rahat degil plastik kasıktan yana bilmiyorumkismile
ne kadar steril de etsek yine cok saglıklı gelmıyor bana...
annem gecen gun, bıcagın kesemedıgı sey saglıklıdır dıyor, yanı celik, metal...
biz sizi metal kasıkla besledık ne oldu dıyor...
kafam karsıtı
Her Migros ta ya da her Kipa da aynı oluyo mu bilmiyorum ama Migros ta 1 Prima alana 2. %50 indirimli, Kipa da da Molfix te var bu kampanya
Derya cnm..Demire çok geçmiş olsun bu arada şimdi okudum nesi var?
ya tavuğun yada etin kendisi için 8. ay demiş elimdeki bir kitapta ama en ara ara veriyorum hatta dün balık verdim yalana yalana yedi ceviz için bende endişeliyim daha hiç vermedim ama heryerde verin diyor bu hafta denemeyi düşünüyorum bende
Ben haşlayıp blendardan geçirip günlük porsiyonlar halinde dondurucuya koyuyorum, 3 gün kullanıyoruz onları. Vermemek mi lazım?
Bir de ceviz konusunda aydınlatın beni yaa, alerji falan yapar mı? Güvenle verebilir miyiz?
hemde nasıl tehlikeli oldular. cuma akşamı meyve yiyoduk armut kestim dişlerini kaşısın diye elimle tutuyorum armutu oda dişlerini kaşıyo. ağzında sömürür sandım 1-2 saniye içinde armutu yemiş kabuk kısmınıda koparıp yutmaya çalışmış, birden bi morardı ne olduğunu anlayana kadar hemen hemlick yaptı eşim armut kabuğu çıktı ağzından o kadar korktumki anlatamammafoldumben allah kimsenin başına vermesin böyle korkuyu:Saruboceq: iyiki ilk yardım biliyormuşuz, yoksa sırtına vursak falan daha kötü olcaktı belkide düşünmek bile istemiyorum. dikkatli olun arakdaşlar valla eşim olmasa ben mal gibi bakardım belkide, ne oluyo diye o korkuyla.:1shok:
:asigim::asigim:a.s.a.s.a.s.:hooray::hooray:
aklıma bişey takıldı bilenlere sorayım bu blendır rondo ve bıçaklar meyvelerin sebzelerin yemeklerin vitaminini alıyor diyorlar hatta milupanın kavanoz mamalarının üstünde de yazıyor metal kaşık kullanmayın diye ee bebişlerde rondolanmayan blendırlanmayan besinleri çiğneyemiyorlar ne yapmalı ???
oda doğrı tencerede çelik acaba birde toprak güveç mi alsak oladabilir yani... ilerde bu kezde hiç bi bağışıklığı kalmayacak yawww....
haftasonu ateslendı, hep agladı can acısıyla...
bugun doktoruna goturdum, bogazları kızarmıs grıp baslangıcı onemlı degıl dedı, surup ve serum fızyolojık damla verdi...
cok tesekkur ederiz canım...
Ne verilir bebişe ne verilmez konusunda benim şöyle basit bi yaklaşımım var (allerjik şeyler hariç, bal, yumurta akı vs..): Bebiş yiyorsa verrrrrrr (tuzsuz falan tabii) Ben geçen balık verdim kendimize pişenden ayıla bayıla yedi gerçi ne versem atlıyo böyle kurbağalar sinek yakalar ya:)kaydirigubbakcemile3
canım cocugun gıydıgı haram bılıyorsun, o parayı onun ıhtıyaclarına harca bosver, ıkı gun gıyecek kuculecek, ama ayakkabı gelmeseydı al derdım, madem gelmis alma harcama paranı kaydirigubbakcemile5
SEWİNDİM canım önemli bişey olmadığına..
bu kemik geriliğinin sebebi neymiş we nasıl bir sorun yaratırmış?
ohhhhhhhhh jalecim sevindim bişey çıkmamısına,
neden oluyomuş bu birde kemik suyuyla yap cnm çorbalarını ben onla yapıyorum.
tavuk kemik hangisi denk gelirse ondan yap ver.
Jale'cim çok sevindim cnm iyi haberler almana. Doktor ne oldu da böyle bi test yapma gereği duydu cnm??
canım bişey çıkmamasına çok sevindim gözün aydın.
jalecim gözün aydın canım..çok şükür bişeyciği yokmuş arda beyin
Jalecim gözün aydın....
yazgı, olcay, hanife ve filiz çok sağol canlarım
-----JALECİM SEVİNDİM CANIM BİŞEY OLMAMASINA.
Kızlaarrr, sınav var:))
soru 1: bebişleri hala hergün yıkıyo musunuz?
soru 2: hergün yeni bi çorba mı pişiriyosunuz, ikinci güne kalan olursa yediriyor musunuz?
soru 3: aranızda paçanga böreğini fırında pişirmiş olan var mı ve güzel oluyor mu?
soru 4: bu sorlara yanıt vermeyen fare olsun mulülülülülülü
bıktım artık onun işlerinden yeni bi işe girdi eve her gün iş getiriyo getirmese bile orda kalıyo hafta sonu haram oldu oğlumla ilgilenmesini istiyorum bize de zaman ayırmasını istiyorum ilk evlendiğimizde benimde haberim olmayan bi dünya borç ödedim düüğünden ertesi günü gidip bütün takılarını ve bileziklerini bozduran salak benimdir herhalde ondan sonra yine bi dünya borçborç borççççççççç tam herşey yoluna girdi şimdi de iş iş iş iş ha bide sigara sigara sigara bugün berbat kavga ettik birbirimize girdik gitmek istiyorum benimiçin bitti gözleindeki o aşkı sevgiyi göremiyorum iki sohbet edelim diyorum kıbrıs projesi böyle suriye böyle amerikaya mail atmam lazım cvp gelmedi yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızlar sizn dualarınıza ihtiyacım var yarın bir iş görüşmesine gidicem ne olur dua edin iyi geçsin ve bu işe alınayım artık çalışmam lazım ata için ve kendim için bunu yapmalaıyım herşey ata için
:kızgıncinneti sorma !!
aynen dün gece bende bi cinnet vakası gecirdim..
gribim biyandan öksürmekten hapşırmaktan ciğerlerim söküldü..
bi yandan boynum tutuk..ne yagmur u taşıyabiliorum ne ilgilenebiliorum..
bununda aksine uyumayası hırcınlıgı tutmazmı!!!
ama varya yalan yere cırlayıp aglayıp duruyo..
inanki bi ara cıldırasım geldi yataga yatırırken sinirle atıverdim biraz hırpaladım anlayacagın..
sonradan pişman oldum ben nası bi anneyim ..:çok üzgünüm:
başım catlıyo agrıdan öksürmekten..
dün gece yagmur annemide benide mahvetti
kızlar yaa cok kotuyummm
demır dun geceden berı hasta, sureklı atesı cıkıyor cok fazla degıl ama en fazla 37,6 oldu...
sureklı mız mız, gece uyuyamadı, bana bogazı agrıyo9r gıbı geldı sankı burnuda tıkalı, doktrounu aradım gotureyım mıo acıle dıye, goturmeyın eger atesı 38,5 olursa goturun deıd, yoksa yarın getırırsınız ben kontrol ederımdedı, buyuk ıhtımalle dısler zorluyordur dedı..
offf dunden berı sıfır uykuyla duruyorum, cocugum aglamaktan soldu, gozler kıpkırmızı aglamasa bıle yas gelıyhor gozlerınden yavrumun :sinifsinif:
Esin, o kadar içinde kaldıysa al gitsin yaw, dert ettiğin şeye bak...
O ayaklar bi daha hiç o kadar minik olmayacak, al hevesini, geri mi gelecek bugünler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?