- 25 Ağustos 2010
- 3.121
- 73
- 363
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #78.141
ya çok alasım var götürüp eltimin aldığıı değiştireyim başka bişi alayım sonrada beğendiğim ayakkabıyıalayım dedim ama gücenirse diye korkuyorum çokhevesle almış ühühü içimde kaldı yaa
ewet burcu anladın beni bende bunu bekliyodum iş çıkışı gidip alıca:lepi:
Selam kızlar. HAsta olan yavrularımıza geçmiş olsuın diliyorum, inşallah hepsi en kısa zamanda düzelir.
Az önce okuldan bayan öğretmen arkadaşlarımın evinden geldim. Birinin yeğeni 1 yaşında vefat etmiş. Yanlış beslenmeden dolayı. Bağırsaklarında sorun da varmış ama bu daha baskın bir nedenmiş. İnek sütü içiyormuş mesela 1 yaşından önce. Ve yediği ek gıdalar, kesinlikle çok dikkat edin diyor. Ben de bu sabah süt vermiştim. Bir daha kesinlikle vermem yaşından önce. Az kaldı zaten artık. Rabb'im tüm bebeklerimizi korusun. Ne diyeceğimi bilemedim, oğluma baktım kaldım... Ben yine, çorba püre devam edeceğim bir süre daha. Zamanı gelince ne bulursa yiyecek zaten. Birinin arkadaşının çocuğu da 1 yaşında diyete başlamış. İştahsız bir bebekmiş, annesi sürekli zorlamış, sonunda obez olmuş... Her şeyin başı sağlık. Yediği kadar bundan sonra. En kötü ihtimalle aptamile devam.
Kaç gündür huzursuzdum, sürekli deprem oluyor gibi geliyordu, bugün olmuş, bununla geçmiş olsun. Bu gece deprem çantası hazırlayıp yanımıza alıcam, KEndimizden çok oğlum için... Kötü bir gündü sanırım hep kötü düşünceler oluştu kafamda. Allah hayırlısını göstersin...
Sütüm çok azaldı sanırım.
Göğüslerim hiç dolmuyor, hep yumuşacık.
Şu saat oldu, sağma ihtiyacı duymuyorum, canım da istemiyor, ama bu sefer de vicdan azabı çekiyorum.
Çıkan sütle ihtiyacını karşılayabiliyor mu onu da bilmiyorum.
Napsam ki?
Fatmacım, telefon ve adres bilgilerini özel mesajlaşarak hallediyoruz, merak etme sen...
ayy kaç saattir okuyorum son sayfaları pas geçtim
artık ohh ohh maaşallah baya kalabalıkmış
şu an online olanlar bosna, cokoprensim, gulsan38, handeozf, hepkaravana, laviniaebru, MAVIDUSLER, merlike+, pancuben, QZLEMCEE, SnowWhiteQueen, suyosunu, zemheri__zemheri
herkese selam a.s.
Çok mantıklı, ben de öyle yapıyorum.
Tuz yok, salça yok tabi.
ayağına olmadı ondan değiştirdim,senin aldığından kalmamıştı başka bi model almak zorunda kaldım dersin şekerim gücenmezaklinialirimsmile
çok beğendiysen al bence bidaha mı gelcek bebişin dünyaya
ben salça veriyorum doktorumuz tuzlu hariç hertürlü çorbayı verebilirsin dedi. salça nie wermiosunuz anlamadım:S bnm salça aldıgım şeyin üstünde tuzsuz yazıo kocaman her salça öle olmaz mı yada tuz hariç başka bi sebebi mi war. bi allerji flnda olmadık..
sağol canım. ben cevizi günlük olarak ya meyvesine ya kahvaltısına yada sebzesine katıp veriyorum. alerji olmadı ama ben bi çimdik koyuyorum miktarı konusunda kararsızım çokmu veriyorum acaba bilen varsa söylesin öğrenelim bizdecokacimcoook
canım yaa kimse başı saolsun bence sırf inek sütünden değildir o bagırsaklarında problem warsa werilmez ztn inek sütü ama yoksa bişey olmaz bence. problem olduğuda kakasından fln anlaşılır ama insan tedirgin oluyor genede. ben veriyorum mesela... bi arkadaşım 5 aydan itibaren wermiş halada weriyor kızı şu an 1 bucuk yaşında belli olmuyor işte. allah'a emanet bebişlerimiz.
süt süt süt:) kadir tuğcu dioki anne göğsü inek gğsü gibi değildir dio birikmez dio o şişklik süt kanallarının üretime iyice hazır olması demektir dio çocuk çektiği anda üretim başlar dio. bilmiorum artık. bende haftasonundan beri kahvaltı veriyorum burcu sen ne kadar veriyorsun ben yrm yumurta sarısı 2 küp şeker kadar tuzsuz peynir biraz tereyağı yarım bisküvi ve bunları ıslatacak kadar süt. güzel yiyor maşş emmesini kesmemesi için süt ve bisküviyi çok yoğun vermiyorum.. önemli olan peynir ve uymurta zaten..
çok kaynatmışsınız maşş bi sabah girmedim yani geçmişi okuyorum ama yazmadanda duramadım. buluşacağınız yerleri ne biliyim ewim hemen şunun şurası bunun ilerisi fln demeyin kızlar zaman kötü herkes okuyor buraları dikkatli olun.. bi problem olmada nbuluşun inşş.
ayy kaç saattir okuyorum son sayfaları pas geçtim
artık ohh ohh maaşallah baya kalabalıkmış
şu an online olanlar bosna, cokoprensim, gulsan38, handeozf, hepkaravana, laviniaebru, MAVIDUSLER, merlike+, pancuben, QZLEMCEE, SnowWhiteQueen, suyosunu, zemheri__zemheri
herkese selam a.s.
Ay çok geçmiş olsun aynısından geçen ay bizim başımıza geldi. İlk hastalıkımsı şeydi ben naptım anlatimm serum fizyolojikle bol bol burnunu yıkadık pis mikroplar ölsün diye pek hoşlarına gitmiyo ama..Calpolü çok sık vermemeye çalıştım 38 i geçince eğer normal yollarla düşüremiyosam verdim. Bir de bizim doktor 35 senelik çocuk doktoru böyle eczanelerde yapılan menekşe renkli bi şey adını istersen bakıp söylerim doğal ,ilaç gibi değil, onu verdi ve işe yaradı..Az bi ilaçla çok hafif atlatmıştık çok şükür..
Famecitydeki oyuncaklarla ilgilendi mi senin sıpa? Kışın götürürüz süper olur yürümeye başlamaları yeter sanırım
hemen denedik ayağına da tam oldu hani istesem bu kadar güzel olmaz ama ben yinede alıcam pumayı azcık daha büyük alırım zaten daha basamıyo alıcam alıcam kendime engel olamıyorum
süt süt süt:) kadir tuğcu dioki anne göğsü inek gğsü gibi değildir dio birikmez dio o şişklik süt kanallarının üretime iyice hazır olması demektir dio çocuk çektiği anda üretim başlar dio. bilmiorum artık. bende haftasonundan beri kahvaltı veriyorum burcu sen ne kadar veriyorsun ben yrm yumurta sarısı 2 küp şeker kadar tuzsuz peynir biraz tereyağı yarım bisküvi ve bunları ıslatacak kadar süt. güzel yiyor maşş emmesini kesmemesi için süt ve bisküviyi çok yoğun vermiyorum.. önemli olan peynir ve uymurta zaten..
çok kaynatmışsınız maşş bi sabah girmedim yani geçmişi okuyorum ama yazmadanda duramadım. buluşacağınız yerleri ne biliyim ewim hemen şunun şurası bunun ilerisi fln demeyin kızlar zaman kötü herkes okuyor buraları dikkatli olun.. bi problem olmada nbuluşun inşş.
yatak odasının kapısını kapatmıştım başka yerlerde gezsin diye örümcekle kapının önüne gitmiş bağırıyor kapı kapalı diye ay yandık biz bunlarla
arkadaşlar bebek güvenlik seti alan var mı içindeki her şey işe yarıyor mu ?
Merve, süt manyağıyım, herkes biliyor, napim :)
Kahvaltıda yarım yumurta sarısı, bir tatlı kaşığı tuzsuz beyaz peynir, bir çay kaşığı pekmez, iki cici bebe, sulandırmak için de aptamil koydum göz kararı, doruk çok sevdi. Bunu bazen ceviz, bazen muzla çeşitlendiririm diye düşünüyorum.
Başka fikri olan varsa, söylerse sevinirim.
Bu arada Canan'ın yazdıklarını şimdi okudum, çok etkilendim, birden bütün kararlarım sarsıldı. Allahım hepimizin evladını bağışlasın, uzun sağlıklı ömür nasip etsin...
Jalecim hoşgeldin...
Arda nasıl, son durum ne?
Ben Kadir Tuğcu ya 2 konuda hak vermiyorum 1. si süt mevzu, Kerem sadece geceleri 2 defa emiyor ve dün farkettim ki boş boş emiyor hiç yutkunma sesi gelmiyor demek ki süt bitti çocuk emzik niyetine kullanıyor.
2. konu diş meselesi, diş hiçbir arıza yapmaz diyor benim oğlum dün dişinin kaşıntısından nereyi ısıracağını şaşırdı uyuyamadı iyice huysuz oldu sürekli mızmızdı vee bu sabah dişi patlamış
Slm kızlar önce gecmişi okudum ancak geldim herkese slm
bugün biliyorsunuz iş görüşmesine gittim 14 sene sonra ilk defa görüşmeye gittim çok heyecan yaptım valla :) şimdiye kadar iş hayatımda hep firmalar beni istediler bende gittim bu ilk
1o gün içinde haber vericekler bakalım kısmet
[
katılıyorum sana bende sıktırıyorum sıktırıyorum 2 damla geliyor ama benimki memden inmiyor çünkü seviyor kokumu alarak uyumayı yeni keşfettim bunu da göğsüme yatırıp saçını okşuyorum öyle uyuyor bu ara
ayrıca diş na huzursuzluk vermez doğumdan 2 ay sonrasıydı 4. 20 yaş dişimi çıkardım bir hafta konuşurken bile canım yanıyodu bebişlerin pamuktan diş etleri nası acıyodur
Ben set olarak almadım da parça parça aldım..cıkkkkkkkk çok kötü performans. Prizlere yapışan şeyin yapışkanları gitti fişi çekerken o aparatta geliyo sanırım japonla yapıştırıcasss..Sehpa köşeliği o da yapışkanlı bizim ki şimdiden çekti çıkardı.. Ben şöyle yaptım evde emekledim neler tehlikeli olabilir o açıdan görmeye çalıştım tehlikeleri kaldırdım ama ona rağmen kabloları bulup çekiyooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?