2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ayağına olmadı ondan değiştirdim,senin aldığından kalmamıştı başka bi model almak zorunda kaldım dersin şekerim gücenmezaklinialirimsmile
çok beğendiysen al bence bidaha mı gelcek bebişin dünyaya

canım yaa kimse başı saolsun bence sırf inek sütünden değildir o bagırsaklarında problem warsa werilmez ztn inek sütü ama yoksa bişey olmaz bence. problem olduğuda kakasından fln anlaşılır ama insan tedirgin oluyor genede. ben veriyorum mesela... bi arkadaşım 5 aydan itibaren wermiş halada weriyor kızı şu an 1 bucuk yaşında belli olmuyor işte. allah'a emanet bebişlerimiz.

süt süt süt:) kadir tuğcu dioki anne göğsü inek gğsü gibi değildir dio birikmez dio o şişklik süt kanallarının üretime iyice hazır olması demektir dio çocuk çektiği anda üretim başlar dio. bilmiorum artık. bende haftasonundan beri kahvaltı veriyorum burcu sen ne kadar veriyorsun ben yrm yumurta sarısı 2 küp şeker kadar tuzsuz peynir biraz tereyağı yarım bisküvi ve bunları ıslatacak kadar süt. güzel yiyor maşş emmesini kesmemesi için süt ve bisküviyi çok yoğun vermiyorum.. önemli olan peynir ve uymurta zaten..

çok kaynatmışsınız maşş bi sabah girmedim yani geçmişi okuyorum ama yazmadanda duramadım. buluşacağınız yerleri ne biliyim ewim hemen şunun şurası bunun ilerisi fln demeyin kızlar zaman kötü herkes okuyor buraları dikkatli olun.. bi problem olmada nbuluşun inşş.

ayy kaç saattir okuyorum son sayfaları pas geçtim
artık ohh ohh maaşallah baya kalabalıkmış
şu an online olanlar bosna, cokoprensim, gulsan38, handeozf, hepkaravana, laviniaebru, MAVIDUSLER, merlike+, pancuben, QZLEMCEE, SnowWhiteQueen, suyosunu, zemheri__zemheri
herkese selam a.s.

selam ben kaçıyorum kızlar bebişim beni bekler:teytey: hepinizi özelliklede bebişlerinizi öpüyorumopuyorumnanaktan

Çok mantıklı, ben de öyle yapıyorum.
Tuz yok, salça yok tabi.

ben salça veriyorum doktorumuz tuzlu hariç hertürlü çorbayı verebilirsin dedi. salça nie wermiosunuz anlamadım:S bnm salça aldıgım şeyin üstünde tuzsuz yazıo kocaman her salça öle olmaz mı yada tuz hariç başka bi sebebi mi war. bi allerji flnda olmadık..

süt süt süt:) kadir tuğcu dioki anne göğsü inek gğsü gibi değildir dio birikmez dio o şişklik süt kanallarının üretime iyice hazır olması demektir dio çocuk çektiği anda üretim başlar dio. bilmiorum artık. bende haftasonundan beri kahvaltı veriyorum burcu sen ne kadar veriyorsun ben yrm yumurta sarısı 2 küp şeker kadar tuzsuz peynir biraz tereyağı yarım bisküvi ve bunları ıslatacak kadar süt. güzel yiyor maşş emmesini kesmemesi için süt ve bisküviyi çok yoğun vermiyorum.. önemli olan peynir ve uymurta zaten..

çok kaynatmışsınız maşş bi sabah girmedim yani geçmişi okuyorum ama yazmadanda duramadım. buluşacağınız yerleri ne biliyim ewim hemen şunun şurası bunun ilerisi fln demeyin kızlar zaman kötü herkes okuyor buraları dikkatli olun.. bi problem olmada nbuluşun inşş.[/QUOTE]

Ben Kadir Tuğcu ya 2 konuda hak vermiyorum 1. si süt mevzu, Kerem sadece geceleri 2 defa emiyor ve dün farkettim ki boş boş emiyor hiç yutkunma sesi gelmiyor demek ki süt bitti çocuk emzik niyetine kullanıyor.
2. konu diş meselesi, diş hiçbir arıza yapmaz diyor benim oğlum dün dişinin kaşıntısından nereyi ısıracağını şaşırdı uyuyamadı iyice huysuz oldu sürekli mızmızdı vee bu sabah dişi patlamış

hemen denedik ayağına da tam oldu hani istesem bu kadar güzel olmaz ama ben yinede alıcam pumayı azcık daha büyük alırım zaten daha basamıyo alıcam alıcam kendime engel olamıyorum

salça domatesten yapılıyo ya domateste alerji yapabiliyo ondan salça vermeyin diyolar galibabilmiyorumkismile

gunde 1 tane cevız dedı bızım doktor, ama bızımkı sevmıyor tadını hemen alıyor napcam bılmıyorum yaaaa bilmiyorumkismile
et tavuk balık yedıgı surece verın, zarar gelmez...
dun bız esımle tavuk yıyorduk, o da yemek ıstedı, kucuk kucuk koparıp ekmek ıcyle bırlıkte verdım afıyetle yedı

Slm kızlar önce gecmişi okudum ancak geldim herkese slm

bugün biliyorsunuz iş görüşmesine gittim 14 sene sonra ilk defa görüşmeye gittim çok heyecan yaptım valla :) şimdiye kadar iş hayatımda hep firmalar beni istediler bende gittim bu ilk

1o gün içinde haber vericekler bakalım kısmet

Merve, süt manyağıyım, herkes biliyor, napim :)
Kahvaltıda yarım yumurta sarısı, bir tatlı kaşığı tuzsuz beyaz peynir, bir çay kaşığı pekmez, iki cici bebe, sulandırmak için de aptamil koydum göz kararı, doruk çok sevdi. Bunu bazen ceviz, bazen muzla çeşitlendiririm diye düşünüyorum.
Başka fikri olan varsa, söylerse sevinirim.

Bu arada Canan'ın yazdıklarını şimdi okudum, çok etkilendim, birden bütün kararlarım sarsıldı. Allahım hepimizin evladını bağışlasın, uzun sağlıklı ömür nasip etsin...

Jalecim hoşgeldin...
Arda nasıl, son durum ne?

Son düzenleme:

kısın olur dedıgın gıbı yurumelerı yeterlı olacaktır... orası ısıklı falan,bıde sesler falan varya dıkkatlerını cekıyor, bıde carousel dekı atlı karınca aglıyorsa onu gorunce susuyor kaydirigubbakcemile2
bu arada kızlar haftasonunu ıple cekıorummm :lepi:

Ben Kadir Tuğcu ya 2 konuda hak vermiyorum 1. si süt mevzu, Kerem sadece geceleri 2 defa emiyor ve dün farkettim ki boş boş emiyor hiç yutkunma sesi gelmiyor demek ki süt bitti çocuk emzik niyetine kullanıyor.
2. konu diş meselesi, diş hiçbir arıza yapmaz diyor benim oğlum dün dişinin kaşıntısından nereyi ısıracağını şaşırdı uyuyamadı iyice huysuz oldu sürekli mızmızdı vee bu sabah dişi patlamış
[/QUOTE]

katılıyorum sana bende sıktırıyorum sıktırıyorum 2 damla geliyor ama benimki memden inmiyor çünkü seviyor kokumu alarak uyumayı yeni keşfettim bunu da göğsüme yatırıp saçını okşuyorum öyle uyuyor bu ara
ayrıca diş na huzursuzluk vermez doğumdan 2 ay sonrasıydı 4. 20 yaş dişimi çıkardım bir hafta konuşurken bile canım yanıyodu bebişlerin pamuktan diş etleri nası acıyodur

Ben set olarak almadım da parça parça aldım..cıkkkkkkkk çok kötü performans. Prizlere yapışan şeyin yapışkanları gitti fişi çekerken o aparatta geliyo sanırım japonla yapıştırıcasss..Sehpa köşeliği o da yapışkanlı bizim ki şimdiden çekti çıkardı.. Ben şöyle yaptım evde emekledim neler tehlikeli olabilir o açıdan görmeye çalıştım tehlikeleri kaldırdım ama ona rağmen kabloları bulup çekiyooooo[/QUOTE]

ben evın duzenını cocuga gore degıstırmeye karsıyım, hanı bazıları var ya tum esyaları kaldırıyorlar bebek carpmasın dıye, tam tersi bebegin esyalara alısması lazım bence...

sen kadar bende manyağım walla. dün öglen yogurdunu çok yediği için az emdi nası üzüldüm akşam çorba wermedim o yüzden dnegeyi nasıl kurcam bilmiyorum doktorlar hala öncelik anne sütünde sizinkiler takviye dio ama onu werince onu emmio emince onu yemio nası olcak bilmiyorum ama kafaltıdan etkilenmio bilmiyorum miktarı az hemen emio sonra.azalmasında sütüm. öğlende meyveli yogurt bir bisküvi akşamda çorba veriyorum ben şimdilik. sende öle dimi?? bende okuyunca üzüldüm artık bebekli haberler beni çok etkiliyor ölen kaçırılan hepsi.. allah korusun bütün bebekleri yavruları. ama sırf süt suçlu değildir bence. bagırsak hastaysa herşey problem. allah korusun.. werende war wermeyende ben werme taraftarıyım...

Katılıyorum...

Hayırlısı olsun canım...

Ben de şüpheleniyorum boş çektiğinden, ama yutkunuyor...
Anlayamıyorum, sinir oluyorum.
E boş çekiyorsa emzirmek doğru mu kızlar ya, bazen çekmek istyorum memeyi ağzından öyle olunca bilmiyorumkismile

Son düzenleme:

ben evın duzenını cocuga gore degıstırmeye karsıyım, hanı bazıları var ya tum esyaları kaldırıyorlar bebek carpmasın dıye, tam tersi bebegin esyalara alısması lazım bence...[/QUOTE]

ya ben bebeğe özel bi oda yaptım bu hafta halısı geliyo antibakteriyel halıfleks aldım 2 yatak attım yere karyolasız halını üzerinede bi yorgan ayarladım duvar kenarlarınada renkli kumaşlardan minderler diktirdim eser duvara tv ünitesi yapalım bizde orda oturalım diyo ama ben istemiyorum tv olursa bi süre sonra hepimiz ona dalarız birlikte vakit geçirmeyiz bööle bi oyunodası olacak yani debelensin dursun

yaa kızlar yardım edin bana...Hilal 2 günden beri hafif koyu yeşil kaka yapıyor ve azcık sulu ve kokulu rota virüsü değildir umarım ..İshalde olma ihtimali yüzde kaç?
Ablam diyorki üst dişler çıkınca ishal olabilir kendi çocuklarında yaşadığı için öyle söyledi ve üst dişlerden birtanesinin ucu hafifçe gözüküyormuş ...1 gün daha bekleyeceğim eğer devam ederse doktora götüreceğim.Acaba hazır meyva püreleri de yapma ihtimali nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…