- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #78.161
Katılıyorum...
Hayırlısı olsun canım...
Ben de şüpheleniyorum boş çektiğinden, ama yutkunuyor...
Anlayamıyorum, sinir oluyorum.
E boş çekiyorsa emzirmek doğru mu kızlar ya, bazen çekmek istyorum memeyi ağzından öyle olunca bilmiyorumkismile
yaa kızlar yardım edin bana...Hilal 2 günden beri hafif koyu yeşil kaka yapıyor ve azcık sulu ve kokulu rota virüsü değildir umarım ..İshalde olma ihtimali yüzde kaç?
Ablam diyorki üst dişler çıkınca ishal olabilir kendi çocuklarında yaşadığı için öyle söyledi ve üst dişlerden birtanesinin ucu hafifçe gözüküyormuş ...1 gün daha bekleyeceğim eğer devam ederse doktora götüreceğim.Acaba hazır meyva püreleri de yapma ihtimali nedir?
çok üyük bi derdim var-tatlicadiarzu-hani bahsetmiştim bebeğe bi ayakkabı beğendim pumada, ki fotoda gördüm demirin ayakkabısının aynısı bugün alayım diyordum ki dün bebeğe bakan eltim bi dolu kıyafet ve ayakkabıyla çıkageldi çok güzel şeyler almış ayakkabı da benim alacağımdan daha kaliteli ortopedik fln kanzdan almış e hal böyleyken bebeğin ayakkabıya ihtiyacı kalmadı ama ben çok beğenmiştim onu almak istiyorum eltimin aldığı çok güzel ama bebek ayakkabısı öbürü de bööle çok havalı bişi ama yani gerek yok ama ben kendime engel olamıyorum almiyim dimi engelleyin beni ama ama o çok güzel ama ama tutn beni yafdelikafadulden
burdaki sağlıkocağına aşı için gittiğimde hemşire çelik kaşıkla ver yemeğini plastik sakın kullanma dedi hatta bulabilirsen gümüş kaşıkla ver dedi.en sağlıklısı o dedi ama ben hiç duymamıştım şaşırdım siz böyle bi şey duydunuzmu. kafam karıştı yawkafamçokkarıştı
ben silikon kaşık kullanıyorum çok da memenunum yumşak olduğun için yemekle emmek arası bişi yapıyo daha çok yiyo
Fatma boşver benimki de diş çıkardı ama totosunu kaldırıp emekleyemiyor :ecrin_bebek:
Ben de blenderdan geçiriyorum çorbaları sadece meyvesini cam rendeden geçiriyorum, sonuçta tencerede piştiğine göre vitamini giderse orda gider, ayrıca zaten sebzeleri buharda haşlamayınca zaten vitamini gidiyordur ki.
yatak odasının kapısını kapatmıştım başka yerlerde gezsin diye örümcekle kapının önüne gitmiş bağırıyor kapı kapalı diye ay yandık biz bunlarla
arkadaşlar bebek güvenlik seti alan var mı içindeki her şey işe yarıyor mu ?
Jalecim hoşgeldin...
Arda nasıl, son durum ne?
ben evın duzenını cocuga gore degıstırmeye karsıyım, hanı bazıları var ya tum esyaları kaldırıyorlar bebek carpmasın dıye, tam tersi bebegin esyalara alısması lazım bence...
sen kadar bende manyağım walla. dün öglen yogurdunu çok yediği için az emdi nası üzüldüm akşam çorba wermedim o yüzden dnegeyi nasıl kurcam bilmiyorum doktorlar hala öncelik anne sütünde sizinkiler takviye dio ama onu werince onu emmio emince onu yemio nası olcak bilmiyorum ama kafaltıdan etkilenmio bilmiyorum miktarı az hemen emio sonra.azalmasında sütüm. öğlende meyveli yogurt bir bisküvi akşamda çorba veriyorum ben şimdilik. sende öle dimi?? bende okuyunca üzüldüm artık bebekli haberler beni çok etkiliyor ölen kaçırılan hepsi.. allah korusun bütün bebekleri yavruları. ama sırf süt suçlu değildir bence. bagırsak hastaysa herşey problem. allah korusun.. werende war wermeyende ben werme taraftarıyım...
ya bomboş değil ama 2 damla yani 3. damla yok çeksin neolacak seviyor madem emerken saçımla fln onuyor ama çekmiyor okşuyor benimde çok hoşuma gidiyor azda olsa emsin ben çok seviyorum emzrmeyiopuyorumnanaktan
canım rota ateş de yapıyor bildiğim kadarıyla hazır meyve püresi hiç vermedim bilemiyorum ama ishalse günde 7 seferden fazla kaka yapmalı yeşil kaka üşüteden olurmuş doktorumuz söyledi emziriyo musun bilmiyorum ama bizde benzer bişi olmuştu bol bol emzirdim çabucak toparladı umarım hilalinki de basit bişeydir
ayy kaç saattir okuyorum son sayfaları pas geçtim
artık ohh ohh maaşallah baya kalabalıkmış
şu an online olanjlar bosna, cokoprensim, gulsan38, handeozf, hepkaravana, laviniaebru, MAVIDUSLER, merlike+, pancuben, QZLEMCEE, SnowWhiteQueen, suyosunu, zemheri__zemheri
herkese selam a.s.
yaa kızlar yardım edin bana...Hilal 2 günden beri hafif koyu yeşil kaka yapıyor ve azcık sulu ve kokulu rota virüsü değildir umarım ..İshalde olma ihtimali yüzde kaç?
Ablam diyorki üst dişler çıkınca ishal olabilir kendi çocuklarında yaşadığı için öyle söyledi ve üst dişlerden birtanesinin ucu hafifçe gözüküyormuş ...1 gün daha bekleyeceğim eğer devam ederse doktora götüreceğim.Acaba hazır meyva püreleri de yapma ihtimali nedir?
SElam canlar, bugün giremedim sohbet almış yürümüş. geçmişi okumam şimdi imkansız, kalkıp yemek yapıcam daha(
Ayfer'cim kan damlasını yeni vermeye başladıysan o dışkı rengini koyulaştırmış olabilir. verdiğin hazır meyve püresi armutlu ise o da bağırsak faaliyetlerini hızlandırıyor cnm. Üşütme de olabilir ama tabi. Ama rota olduğunu zannetmem inşallah. Çünkü o zaman ateşi de olurdu ve daha fazla yapardı diye biliyorum cnm. geçmiş olsun
SElam canlar, bugün giremedim sohbet almış yürümüş. geçmişi okumam şimdi imkansız, kalkıp yemek yapıcam daha(
Ayfer'cim kan damlasını yeni vermeye başladıysan o dışkı rengini koyulaştırmış olabilir. verdiğin hazır meyve püresi armutlu ise o da bağırsak faaliyetlerini hızlandırıyor cnm. Üşütme de olabilir ama tabi. Ama rota olduğunu zannetmem inşallah. Çünkü o zaman ateşi de olurdu ve daha fazla yapardı diye biliyorum cnm. geçmiş olsun
canım ben verıyorum hazır meyve ve sebzelerden hıc ole olmadı, onlar yapmaz bence, kakası sumuklu mu? sumukluyse eger mıkrop vardır ama sumuklu degılse korkma, demırde de olmustu antıbıyortık verdı gectı
hosgeldı n meralcımmmmm :1hug:
kan damlası veriyorum şimdi 2 gündür vermiyorum.Armutlu veriyoruz karışık meyvalı.Dün ananas ve kayısı karışık vermiştim belki oda yapmış olabilir ama ateşine akşam kontrol edicem.Ateşi olsa huysuz olur ama benim zilli yerinde durmuyor hep kahkaha,geveze ,oyuncu bir hali var takip altına alıcam bakalım
Katılıyorum...
Hayırlısı olsun canım...
Ben de şüpheleniyorum boş çektiğinden, ama yutkunuyor...
Anlayamıyorum, sinir oluyorum.
E boş çekiyorsa emzirmek doğru mu kızlar ya, bazen çekmek istyorum memeyi ağzından öyle olunca bilmiyorumkismile
Bebek güvenlik seti de nedir loo
ayy kaç saattir okuyorum son sayfaları pas geçtim
artık ohh ohh maaşallah baya kalabalıkmış
şu an online olanlar bosna, cokoprensim, gulsan38, handeozf, hepkaravana, laviniaebru, MAVIDUSLER, merlike+, pancuben, QZLEMCEE, SnowWhiteQueen, suyosunu, zemheri__zemheri
herkese selam a.s.
ben evın duzenını cocuga gore degıstırmeye karsıyım, hanı bazıları var ya tum esyaları kaldırıyorlar bebek carpmasın dıye, tam tersi bebegin esyalara alısması lazım bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?