2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ya bomboş değil ama 2 damla yani 3. damla yok çeksin neolacak seviyor madem emerken saçımla fln onuyor ama çekmiyor okşuyor benimde çok hoşuma gidiyor azda olsa emsin ben çok seviyorum emzrmeyiopuyorumnanaktan

canım rota ateş de yapıyor bildiğim kadarıyla hazır meyve püresi hiç vermedim bilemiyorum ama ishalse günde 7 seferden fazla kaka yapmalı yeşil kaka üşüteden olurmuş doktorumuz söyledi emziriyo musun bilmiyorum ama bizde benzer bişi olmuştu bol bol emzirdim çabucak toparladı umarım hilalinki de basit bişeydir

almaaaaaa nasıl olsa bu 1kaç ay sonra küçülür o zaman alırsın yahut varsa büyüğünü al o küçülünce giydirirsin

annemden kalma alman gümüşü diye bir sey vae bende ama bilmiyorum ki olurmu o, ayrıca gümüş kaşığı sen bulamazsan kimse bulamaz orası mardin gümüşün ana vatanı midyata git yeter

ben silikon kaşık kullanıyorum çok da memenunum yumşak olduğun için yemekle emmek arası bişi yapıyo daha çok yiyo

aynen aynen çok memnunum hem oyuncak hem kaşık niyetine süper kaydirigubbakcemile3

hepsine katılıyorum kaydirigubbakcemile3

Ben set olarak almadım da parça parça aldım..cıkkkkkkkk çok kötü performans. Prizlere yapışan şeyin yapışkanları gitti fişi çekerken o aparatta geliyo sanırım japonla yapıştırıcasss..Sehpa köşeliği o da yapışkanlı bizim ki şimdiden çekti çıkardı.. Ben şöyle yaptım evde emekledim neler tehlikeli olabilir o açıdan görmeye çalıştım tehlikeleri kaldırdım ama ona rağmen kabloları bulup çekiyooooo[/QUOTE]

bana en çok dolap ve çekmece kilitleri lazım değer mi dersin bütün seti almaya kafamçokkarıştı

Jalecim hoşgeldin...
Arda nasıl, son durum ne?

hoşbulduk canımmm
kemik yaşı geri olmasına rağmen kandaki kalsiyum normal olduğu için sorun yokmuş
kansız çıktı damla kullanıyoruz

ben evın duzenını cocuga gore degıstırmeye karsıyım, hanı bazıları var ya tum esyaları kaldırıyorlar bebek carpmasın dıye, tam tersi bebegin esyalara alısması lazım bence...

bence de

Yok, sabah kahvaltı, kuşluk meyve, öğlen çorba, akşam üzeri yoğurt, akşam biraz bizim yemeklerden, sonra da yiyebildiği kadar tahıllı mama.
Aralarda da anne sütü, Doruk anne sütü almış olsa da katı gıdaları yiyor.

ya bomboş değil ama 2 damla yani 3. damla yok çeksin neolacak seviyor madem emerken saçımla fln onuyor ama çekmiyor okşuyor benimde çok hoşuma gidiyor azda olsa emsin ben çok seviyorum emzrmeyiopuyorumnanaktan

Ben de çok seviyorum...
Ama o çekiyor da süt gelmiyorsa, bebek için iyi mi onu bilmiyorum.

Ayfer, rota ateş de yapıyor.
Hatta ciddi karın ağrısı yapıyor.
Doruk avaz avaz ağlıyordu...
Değildir inşallah...

SElam canlar, bugün giremedim sohbet almış yürümüş. geçmişi okumam şimdi imkansız, kalkıp yemek yapıcam daha(

Ayfer'cim kan damlasını yeni vermeye başladıysan o dışkı rengini koyulaştırmış olabilir. verdiğin hazır meyve püresi armutlu ise o da bağırsak faaliyetlerini hızlandırıyor cnm. Üşütme de olabilir ama tabi. Ama rota olduğunu zannetmem inşallah. Çünkü o zaman ateşi de olurdu ve daha fazla yapardı diye biliyorum cnm. geçmiş olsun

akşamları emziriyorum canım ateşi yok çok suluda değil ama yeşilimsi eskisi gibi çok sütüm yok kendim sağdığımda 30 cc filan tek göğüste...diğer göğüsümde yumuşak elimle sağınca anca geliyor ...İnşallah dediğin gibidir bakalım bekleyeyim birazcık

jalecim hosgeldinn, cok sukur ardanın tahlılerı temız cıkmıs gozumuz aydınnn...msallah kuzucugaa kaydirigubbakcemile5

canım ben verıyorum hazır meyve ve sebzelerden hıc ole olmadı, onlar yapmaz bence, kakası sumuklu mu? sumukluyse eger mıkrop vardır ama sumuklu degılse korkma, demırde de olmustu antıbıyortık verdı gectı

hosgeldı n meralcımmmmm :1hug:

kan damlası veriyorum şimdi 2 gündür vermiyorum.Armutlu veriyoruz karışık meyvalı.Dün ananas ve kayısı karışık vermiştim belki oda yapmış olabilir ama ateşine akşam kontrol edicem.Ateşi olsa huysuz olur ama benim zilli yerinde durmuyor hep kahkaha,geveze ,oyuncu bir hali var takip altına alıcam bakalım

canım ben verıyorum hazır meyve ve sebzelerden hıc ole olmadı, onlar yapmaz bence, kakası sumuklu mu? sumukluyse eger mıkrop vardır ama sumuklu degılse korkma, demırde de olmustu antıbıyortık verdı gectı

Sümüksü değil balım o yüzden kan takviyesine yorumladım ama sizlere de sormadan geçemedim

hosgeldı n meralcımmmmm :1hug:

Hoşbulduk Handemmopuyorumnanaktan Belki önceki sayfalarda bahsetmişsindir ama okuyamadım, Demir nasıl oldu cnm?

Sen bi takip et bakalım cnm, inşallah endişe edilecek bi durum yoktur

ishal olsa hafif koyu dediğin gibi olmaz ki işemiş gibi oluri ayrıca dişlerin bazı bebeklerde ishal yapacağını herkes söylüyor korkma hemen, hem rota virüsü ateşle gelen ishal.

evet gecenin bir yarısı uykunun en güzel yeri olunca ben de çekmek istiyorum ama ya geliyorsa diye düşündüğümden çekemiyorum da

Bebek güvenlik seti de nedir loo

bebeklerin risklerden korunması için hazırlamış setler priz koruyucuları, köşe koruyucular, kapıçarpmasını engelleyecek mandallar (parmaklar malum), kapı ve çekmece kilitleri (lastikle bağlamak yerine) çekmece ve dolapları kaldırmak imkansız malum

sanada selam geçmiş olsun ufaklık hastaymış

ben evın duzenını cocuga gore degıstırmeye karsıyım, hanı bazıları var ya tum esyaları kaldırıyorlar bebek carpmasın dıye, tam tersi bebegin esyalara alısması lazım bence...

ya ben bebeğe özel bi oda yaptım bu hafta halısı geliyo antibakteriyel halıfleks aldım 2 yatak attım yere karyolasız halını üzerinede bi yorgan ayarladım duvar kenarlarınada renkli kumaşlardan minderler diktirdim eser duvara tv ünitesi yapalım bizde orda oturalım diyo ama ben istemiyorum tv olursa bi süre sonra hepimiz ona dalarız birlikte vakit geçirmeyiz bööle bi oyunodası olacak yani debelensin dursun[/QUOTE]

oda fikri güzel de odada duracakmı bakalım canavaryusun ben yatakodasının kapısını kapadım kapının önüne gidip çığlık attı "kapalıymış kapı" yaaa onları kim kandırabilir ki ZAMANE ÇOCUĞU bunlara diyorlar her hade sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…