2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kocişle yeni bir anlaşma yaptık ekim biriden itibaren hergün selin ve banada sigara parası ödeyecek ayda 400 tl kazanacağız kızımla :):):) ohhh bol bol paramız olacak :):):) bir yılda tatil paramızı biriktiririz onu götürmeyiz :):):))))

Herkese merhaba
zeynoma yemek tarifleri bakıyorum yemek tarifleri başlığı altında bebek yemek tarifleri var çok hoş tarifler var bakın isterseniz...

geçmişe gidemiorum yaww çok kaynatmışsınız..
war mı benlik bişey kızlar?
önemli bi gelişme?
çok yoğunum bugün faturalar falan war

süper canım..
benim kocamın fuzuli hiç bir harcaması olmadığımndan böyle bi talepte bulunmama imkan yok zira bütün paralar da bnde toplanıyo zaten aman o bana demesindeeyvahedigeldismile

Son düzenleme:
geçmişe gidemiorum yaww çok kaynatmışsınız..
war mı benlik bişey kızlar?
önemli bi gelişme?
çok yoğunum bugün faturalar falan war

yok şekerim bildiğin günlük dedikodular sütümüz zaldı bebeğe ne yedirsek şunu yedirsek ne olur ne çorbası yapsak nası korusak dışarı mı çıkarsak evde mi tutsak bildiin şeyler(geveze smile)

annemden kalma alman gümüşü diye bir sey vae bende ama bilmiyorum ki olurmu o, ayrıca gümüş kaşığı sen bulamazsan kimse bulamaz orası mardin gümüşün ana vatanı midyata git yeter

çok istiyorum midyata gitmeyi ama beyim götürmeye korkuyo batırırım onu diyekaydirigubbakcemile3 gidersek alcam bol bol gümüşlerden kaşığa sıra gelene kadar ohooookaydirigubbakcemile3 yemek yapmam lazım kaçtım tekrardan

jalecim hosgeldinn, cok sukur ardanın tahlılerı temız cıkmıs gozumuz aydınnn...msallah kuzucugaa kaydirigubbakcemile5

Jalecim gözün aydın, çook geçmiş olsun...

sanada selam geçmiş olsun ufaklık hastaymış

sağolun kızlar opuyorumnanaktan
her ne kadar kafamda kılçık kaldıysa da buna şükür

geçmiş olsun Jale'cim paşamıza dikkat et ....

sağol canımm opuyorumnanaktan hilal'ime de çok geçmiş olsun önemli bişey değildir inşallah

aa ne güzel bi fikir opuyorumnanaktan inşallah daim olur

ohh yemegimi de yaptım bulasık makınesını de bosalttım,rahatımm valla zemuszemus
aksama biber dolması var gelin beraber yıyelım kızlarrrr cokacimcoook

korkmasın çok batmaz azcık batar kaydirigubbakcemile3 orada gümüş batıdakinin 3te1ine satılıyor, hele edirne fiyatlarıyla karşılaştırınca hayatında görebileceğin en güzel telkariler orada. ben gitmiştim mükemmel :lepi: hadi sana kolay gelsin bence sen bir şekilde kandır kocayı :kedi:

aynen bndende 60 falan çıkıyor zorlaa.. ama sonrasında elimle sıkarsam geliyor..
emsinde yaa yeterli bir damla gitmesi bile mucize doymasada su niyetine içsin istiyorum ben:gitme:

ya bomboş değil ama 2 damla yani 3. damla yok çeksin neolacak seviyor madem emerken saçımla fln onuyor ama çekmiyor okşuyor benimde çok hoşuma gidiyor azda olsa emsin ben çok seviyorum emzrmeyiopuyorumnanaktan

ewet müthiş bişey ya ceryde öyle yanağımı sıkıyo göğüslerimi sıkıyo merken gözler kapalı oluyo bazen uyuklayarak içiyo.. ellleri sürekli hareket halinde ama çok sewiorum öyle olunca:asigim:

barıştık özür falan diledi kahvaltı hazırladı ama kızlar itiraf edeyim ki içim çok buruk kalbim çok kırık sanki onunla konuşurken içten değilmişim gibime geliyomafoldumben

kızz hasret yoklugun hıssedılıyor valla
zemuszemusa.s.
sürekli aklım sizde iş yapıyorum walla.. acaba şu an ne konuşuyolar arda bebik nooldu?
buluşmaya daha gelen giden war mı?
hatce naptı kocisini wurdu mu?sempatiksalakcinni

yok şekerim bildiğin günlük dedikodular sütümüz zaldı bebeğe ne yedirsek şunu yedirsek ne olur ne çorbası yapsak nası korusak dışarı mı çıkarsak evde mi tutsak bildiin şeyler(geveze smile)

tmm asayiş berkemal yani..
o zamn bn bi cerynin azna biberon tıkamaya çalişiim geliym:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…