- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #78.181
kocişle yeni bir anlaşma yaptık ekim biriden itibaren hergün selin ve banada sigara parası ödeyecek ayda 400 tl kazanacağız kızımla :):):) ohhh bol bol paramız olacak :):):) bir yılda tatil paramızı biriktiririz onu götürmeyiz :):):))))
geçmişe gidemiorum yaww çok kaynatmışsınız..
war mı benlik bişey kızlar?
önemli bi gelişme?
çok yoğunum bugün faturalar falan war
annemden kalma alman gümüşü diye bir sey vae bende ama bilmiyorum ki olurmu o, ayrıca gümüş kaşığı sen bulamazsan kimse bulamaz orası mardin gümüşün ana vatanı midyata git yeter
jalecim hosgeldinn, cok sukur ardanın tahlılerı temız cıkmıs gozumuz aydınnn...msallah kuzucugaa kaydirigubbakcemile5
Jalecim gözün aydın, çook geçmiş olsun...
sanada selam geçmiş olsun ufaklık hastaymış
geçmiş olsun Jale'cim paşamıza dikkat et ....
kocişle yeni bir anlaşma yaptık ekim biriden itibaren hergün selin ve banada sigara parası ödeyecek ayda 400 tl kazanacağız kızımla :):):) ohhh bol bol paramız olacak :):):) bir yılda tatil paramızı biriktiririz onu götürmeyiz :):):))))
mrb kızlar napıyonuz
çok istiyorum midyata gitmeyi ama beyim götürmeye korkuyo batırırım onu diyekaydirigubbakcemile3 gidersek alcam bol bol gümüşlerden kaşığa sıra gelene kadar ohooookaydirigubbakcemile3 yemek yapmam lazım kaçtım tekrardan
aynen bndendeakşamları emziriyorum canım ateşi yok çok suluda değil ama yeşilimsi eskisi gibi çok sütüm yok kendim sağdığımda 30 cc filan tek göğüste...diğer göğüsümde yumuşak elimle sağınca anca geliyor ...İnşallah dediğin gibidir bakalım bekleyeyim birazcık
ya bomboş değil ama 2 damla yani 3. damla yok çeksin neolacak seviyor madem emerken saçımla fln onuyor ama çekmiyor okşuyor benimde çok hoşuma gidiyor azda olsa emsin ben çok seviyorum emzrmeyiopuyorumnanaktan
zemuszemusa.s.kızz hasret yoklugun hıssedılıyor valla
yok şekerim bildiğin günlük dedikodular sütümüz zaldı bebeğe ne yedirsek şunu yedirsek ne olur ne çorbası yapsak nası korusak dışarı mı çıkarsak evde mi tutsak bildiin şeyler(geveze smile)
Merhabalar...
Ben geldimsempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?