- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #78.201
sağolun kızlar opuyorumnanaktan
her ne kadar kafamda kılçık kaldıysa da buna şükür
sağol canımm opuyorumnanaktan hilal'ime de çok geçmiş olsun önemli bişey değildir inşallah
aa ne güzel bi fikir opuyorumnanaktan inşallah daim olur
SEN NERELERDESİN...?Merhabalar...
Ben geldimsempatiksalakcinni
aynen bndende60 falan çıkıyor zorlaa.. ama sonrasında elimle sıkarsam geliyor..
emsinde yaa yeterli bir damla gitmesi bile mucize doymasada su niyetine içsin istiyorum ben:gitme:
ewet müthiş bişey ya ceryde öyle yanağımı sıkıyo göğüslerimi sıkıyo merken gözler kapalı oluyo bazen uyuklayarak içiyo.. ellleri sürekli hareket halinde ama çok sewiorum öyle olunca:asigim:
ya kızlar bişi sorcam akşama tatlı yapcam ne yapsam ki basit bi tatlı tarifi verirmisiniz
kızım büyüdü galiba... Sürünmeye çalışıyor, dada diyor...
Artık katı gıda alıyor, kahvaltısını, yoğurdunu, corbasını, meyvesini ve gece tahılını yiyor... Sabah aksam da emiyor...
Ben de işe başladım :1no2:
Benim doğumdan sonra evde işler çok karıştı, eşimin ailesiyle papaz oldum... Aramız çok bozuldu...
Benden özet böyle, mart annelerinde neler oldu? Bütün bebekler sağlıklı di mi?
hemen veriyim 3 su bardağı su 3 su bardağı şeker ile şerbet yapılır yarım limon suyu ilave edilir soğumaya bırakılır diğer yandan 3 yumurta 1 çay bardağı şeker ile çırpılır yarım çay bardağı yoğurt yarım çay bardağı sıvıyağ1 limon kabuğu rendesi ilave edilir karıştırılır ardından 3 çay bardağı irmik bir buçuk çay bardağı un eklenir 1 vanilya ve yarım paket kabartma tozu da eklendikten sonra yağlanıp unlanmış tepsiye konur fırına verilir piştikten sonra sıcakke soğuk şerbet dökülür bir bardak yardımıyla yuvarlak parçalar kesilir tepside kalan tatlı çatalla ezilir 3 yemek kaşığı kakao ile karıştırılır kesilen parçaların üzerine güzelce yayılır hindistan cevizi ile süslenir AFİYET OLSUNcokacimcoook
Kızım büyüdü galiba... Sürünmeye çalışıyor, dada diyor...
Artık katı gıda alıyor, kahvaltısını, yoğurdunu, corbasını, meyvesini ve gece tahılını yiyor... Sabah aksam da emiyor...
Benim doğumdan sonra evde işler çok karıştı, eşimin ailesiyle papaz oldum... Aramız çok bozuldu...
ayyy bir ben değilmişim aşerenkaydirigubbakcemile3.
anladıgım kadarıyla catalla bezelerın uzerıne desen yapıyorsun da, kakaoyu napıosun onu anlamadım, bıde neyı kescesss :uhm:
hepsi büyüdü hızlarına yetişemiyoz artık kaydirigubbakcemile2
aşermek ne demek kaç gündür yapcam tatlıyı irmik bulamıyom dükkanlarda havalar yüzünden kurtlanıyomuş getirmiyolarmış bu ara sempatiksalakcinni
tepsiye bardağı batırıyosun bardağın şeklini alıyo parça onu alıp tabağa koyuyosun tepside kalıbını çıkaracak yer kalmayana kadar yapıyosun sonra tepside kalan tatlıyı çatalla eziyosun 3 yemek kaşığı kakaoyu ona karıştırıp kalıpların üzerine yerleştirip aynı şekli veriyosun alt kat sade üst kat kakaolu görünüyo
anladıgım kadarıyla catalla bezelerın uzerıne desen yapıyorsun da, kakaoyu napıosun onu anlamadım, bıde neyı kescesss :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?