- 13 Ağustos 2009
- 1.404
- 5
- 116
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #78.221
hayırlısı olsun canım işin bende 2 hafta oldu işe başlayalı benim zillide konuşuyor dadada bababaaa diye...geçen hafta ankaradaydım ve sinemay yanıma geldi fuardaydık ...aileler ve kocalar tarafından hepimiz müzdaripiz maalesef çocuk olduktan sonra kavgalar çoğaldı maalesed burada mart annelerinde hepimiz burada dertleşiyoruz.sende katıldın aramıza artık....bol bol dertleşiriz
merhaba canım nasılsın, neden hıc gırmıyorsun artık, ozlettın kedını...
bebıslerımız saglıklı hepımız cok ıyıyızzz cok sukurr :Saruboceq:
hoşgeldin.iyi olmanıza sevindim bayağıdır yoksun.
bizdede durumlar aynı.
kuduruklar şahı dersen benin oğlumu gösterirler.
çok şükür herşey yolunda.
hepsi büyüdü hızlarına yetişemiyoz artık kaydirigubbakcemile2
aşermek ne demek kaç gündür yapcam tatlıyı irmik bulamıyom dükkanlarda havalar yüzünden kurtlanıyomuş getirmiyolarmış bu ara sempatiksalakcinni
market falan yok mu canım yakınında.biryerin şişecek heedelikafadulden
ben zaten oburum,pisboğazım.herzaman yerim.ondan kaldı 4 kilo gitmiyor:kedi:.
yakınlrdaki marketlerde yok çarşıya gitmek lazım bakalım gitcem bi ara. -1deyim ama ne çare 74 kiloyum 75le hamile kalmıştım 65-68 arasına düşebilmem lazım yoksa sağlık gidecek elden emzirme olmasa yapardım bişeyler ama benimki ek gıdaları süt kadar sevmiyo daha ohaoldumsmile
yaa kızlar yardım edin bana...Hilal 2 günden beri hafif koyu yeşil kaka yapıyor ve azcık sulu ve kokulu rota virüsü değildir umarım ..İshalde olma ihtimali yüzde kaç?
Ablam diyorki üst dişler çıkınca ishal olabilir kendi çocuklarında yaşadığı için öyle söyledi ve üst dişlerden birtanesinin ucu hafifçe gözüküyormuş ...1 gün daha bekleyeceğim eğer devam ederse doktora götüreceğim.Acaba hazır meyva püreleri de yapma ihtimali nedir?
canım ya yeni mi başladın işe? hayırlısı olsun.. artık aramzıdasın yani..Kızım büyüdü galiba... Sürünmeye çalışıyor, dada diyor...
Artık katı gıda alıyor, kahvaltısını, yoğurdunu, corbasını, meyvesini ve gece tahılını yiyor... Sabah aksam da emiyor...
Ben de işe başladım :1no2:
Benim doğumdan sonra evde işler çok karıştı, eşimin ailesiyle papaz oldum... Aramız çok bozuldu...
Benden özet böyle, mart annelerinde neler oldu? Bütün bebekler sağlıklı di mi?
:lepi: , :lepi: , :lepi: OĞLUM İKİ ADIM EMEKLEDİ :lepi: , :lepi: , :lepi:
atada şuanda almış başını gidiyo sürünerek bütün salonu dolaşıyor birde arkasına bakıp gülüyo :)
mrb kızlar napıyonuz
Merhabalar...
Ben geldimsempatiksalakcinni
alüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü basit bi tatlı tarifi deyom kime deyom dellendürmeyin insanu lennnnn
Bugünkü yazdıklarınızı okumaya çalışcam şimdi, haydi bismillah
canım ya yeni mi başladın işe? hayırlısı olsun.. artık aramzıdasın yani..
maşallah bebişine..
herkesin doğumdan sonra eşiyle we ailesiyle arası bozuldu inan:umursamaz: çok çatışmlar yaşadı herkes we hala yaşıyoruz çoğumuz..
dilerim düzelir, yuwamızdan huzur eksik olmasın hiçbirimizinzemuszemus
ceryde bugün yatakta emekledi we uzattğım parayı aldı:lepi: babası gib paragöz olacak sanırım:roflol:
GÖZÜNAYDIN bundan sonra hergecen gün işimiz zorlaşıcak valla
bana herkes diyorki bu iyi günlerin bir yürümeye başlasın sen görürsün diyorlar :)
slm kızlar...
demire ne olmuş?
yazgı nereye gidiyo?
asya iyice nezle oldu kızlar..burun foşur foşur..salya sümük...benim de hiç tadım yok..sanırım ben de hasta oluyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?