2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yaaa kızlar bana sole kolay serbetlı hamurlu bı tarıf verın yaa canım cektı arıyorum ınternette ama yok

merhaba canım nasılsın, neden hıc gırmıyorsun artık, ozlettın kedını...
bebıslerımız saglıklı hepımız cok ıyıyızzz cok sukurr :Saruboceq:

hoşgeldin.iyi olmanıza sevindim bayağıdır yoksun.
bizdede durumlar aynı.
kuduruklar şahı dersen benin oğlumu gösterirler.
çok şükür herşey yolunda.

Hoşbulduk kızlarrr...
Pancuben, inşallah daha çok girmeye çalışacağım...
Handeozf, evde bebekleyken fırsat bulamıyordum ama artık girmeye çalışacağım...
Yaz, seni gormek de iyi oldu...
Zemheri, evet aynen benim kız da öyle ...

market falan yok mu canım yakınında.biryerin şişecek heedelikafadulden
ben zaten oburum,pisboğazım.herzaman yerim.ondan kaldı 4 kilo gitmiyor:kedi:.

yakınlrdaki marketlerde yok çarşıya gitmek lazım bakalım gitcem bi ara. -1deyim ama ne çare 74 kiloyum 75le hamile kalmıştım 65-68 arasına düşebilmem lazım yoksa sağlık gidecek elden emzirme olmasa yapardım bişeyler ama benimki ek gıdaları süt kadar sevmiyo daha ohaoldumsmile

ALP TE ÖYLE.o sebeple sütümün olup olmaması hala önemli.yoksa diyet yapacağım.

sanmıyorum ayferciğim ata her diş çıkışında ishal oluyor sonra geçiyor bol bol sıvı alsın yeter

canım ya yeni mi başladın işe? hayırlısı olsun.. artık aramzıdasın yani..
maşallah bebişine..
herkesin doğumdan sonra eşiyle we ailesiyle arası bozuldu inan:umursamaz: çok çatışmlar yaşadı herkes we hala yaşıyoruz çoğumuz..
dilerim düzelir, yuwamızdan huzur eksik olmasın hiçbirimizinzemuszemus

:lepi: , :lepi: , :lepi: OĞLUM İKİ ADIM EMEKLEDİ :lepi: , :lepi: , :lepi:

ceryde bugün yatakta emekledi we uzattğım parayı aldı:lepi: babası gib paragöz olacak sanırım:roflol:

mrb kızlar napıyonuz

biz iyiyiz de asıl sen napıyosun sakinleştin mi biraz

Merhabalar...
Ben geldimsempatiksalakcinni

aaaa sinpaaaac kız ben senin adını bilem unuttum nerelerdesin

alüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü basit bi tatlı tarifi deyom kime deyom dellendürmeyin insanu lennnnn

bu saate kadar kararını vermişsindir heralde diye yazmıyorum bişey naniknanik

:lepi: , :lepi: , :lepi: OĞLUM İKİ ADIM EMEKLEDİ :lepi: , :lepi: , :lepi:

oyy maaşallah deniz'e

Bugünkü yazdıklarınızı okumaya çalışcam şimdi, haydi bismillah

hadi bakalım işin zor gibi Allah sabır versin -tatlicadiarzu-

kız daha annesinin karnında hesap yapmaya başladı normaldir kaydirigubbakcemile3

GÖZÜNAYDIN bundan sonra hergecen gün işimiz zorlaşıcak valla

bana herkes diyorki bu iyi günlerin bir yürümeye başlasın sen görürsün diyorlar :)

sürünme tam gaz zaten örümcekle de uçuyo kurcalamaya da başladı ben biliyorum olacakları anası gibi merklı oğlum da gitti benim takılarla makyaj malzemeleri eyvahedigeldismile

iyi akşamlarr
demir kuzuya geçmiş olsun.
yaz, hayırlı yolculuklar
hatice kocayı ne yaptın öldürdünmü?

30 sayfa yazmışsınız beee, nevrim döndü yine:bbo: Eymen de huysuzlandı sürekli, yarım yamalak okudum anca. Özetleyecek olursak bol bol geyik yapmışsınız, önemli bi hadise yoklaelaelaelaelae

Hande'cim Demir'in önemli bi problemi olmamasına sevindim cnm,geçmiş olsun tekrardan

kızlar sizin buluşma bereketli olacak galiba 4 ekim itibariyle istanbula yağmur geliyormuş ohaoldumsmile

asya iyice nezle oldu kızlar..burun foşur foşur..salya sümük...benim de hiç tadım yok..sanırım ben de hasta oluyorum...

slm kızlar...
demire ne olmuş?
yazgı nereye gidiyo?

asya iyice nezle oldu kızlar..burun foşur foşur..salya sümük...benim de hiç tadım yok..sanırım ben de hasta oluyorum...

SLM CNM HOŞGELDİN.
DEMİR bogazları kızarmış önemli birşeyi yok.
yazgı istanbula geliyo yarın akşam buluşma için.
asyayada sanada çok geçmiş olsun bu havalar çok fena hasta yapıyo dikkat etmek lazım.

merhaba canlar

eymenim çok huysuz üst ön dişleri çıktı çıkacak çok fena mor mor damakları çocuğumun :sinifsinif:

bir de bacağında ve poposunun üzerinde derisinde bir pütürleşme var egzama gibi anlayamadım...
bir kaç güne geçmezse doktora gideceğim bilmiyorumkismile

Demir bebeğe geçmiş olsun Handeciğim

Asya bebek ve annesi sizede acil şifalar diliyorum canım

buluşma günü inşallah yağmur olmaz canlar yağmur olursa koca kişisi beni yollamaz ki
:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…