- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #78.241
30 sayfa yazmışsınız beee, nevrim döndü yine:bbo: Eymen de huysuzlandı sürekli, yarım yamalak okudum anca. Özetleyecek olursak bol bol geyik yapmışsınız, önemli bi hadise yoklaelaelaelaelae
Hande'cim Demir'in önemli bi problemi olmamasına sevindim cnm,geçmiş olsun tekrardan
merhaba canlar
eymenim çok huysuz üst ön dişleri çıktı çıkacak çok fena mor mor damakları çocuğumun :sinifsinif:
bir de bacağında ve poposunun üzerinde derisinde bir pütürleşme var egzama gibi anlayamadım...
bir kaç güne geçmezse doktora gideceğim bilmiyorumkismile
Demir bebeğe geçmiş olsun Handeciğim
Asya bebek ve annesi sizede acil şifalar diliyorum canım
buluşma günü inşallah yağmur olmaz canlar yağmur olursa koca kişisi beni yollamaz ki :2:
iyi akşamlar kızlar ata bütün gün uyumuyo hep huysuz hep ağlıyo hep dışarı çıkmak istiyor sabahta 6 da kalkıyo ne yapıcam ben bununla bilmiyorum üstünü değiştirmek için bile sırtı yere geldimi yıkıyo ortalıgı offf offfff
üstte 3 dişi birden çıkıyo 2 si patlamış omu yapıyo acaba ne yapıcağımı şaşırdım
birde her yemekten sonra kakasını yapıyo ( normal renk ve yumuşaklıkta ) normalmı acaba nerden baksan 4-5 defa çokmu bilmiyorum
ev almışız :1shok: kafamçokkarıştı
ayyy aynı dert bendede var 4-5kere yapıy anacım normaldir
SLM CNM HOŞGELDİN.
DEMİR bogazları kızarmış önemli birşeyi yok.
yazgı istanbula geliyo yarın akşam buluşma için.
asyayada sanada çok geçmiş olsun bu havalar çok fena hasta yapıyo dikkat etmek lazım.
merhaba canlar
eymenim çok huysuz üst ön dişleri çıktı çıkacak çok fena mor mor damakları çocuğumun :sinifsinif:
bir de bacağında ve poposunun üzerinde derisinde bir pütürleşme var egzama gibi anlayamadım...
bir kaç güne geçmezse doktora gideceğim bilmiyorumkismile
Demir bebeğe geçmiş olsun Handeciğim
Asya bebek ve annesi sizede acil şifalar diliyorum canım
buluşma günü inşallah yağmur olmaz canlar yağmur olursa koca kişisi beni yollamaz ki :2:
offf okuyamadım gecmısı.nan bı kaybolduk yarım gun kaynatmısınız.
kocamı beklıyorum kaza yapmıs.Allaha sukur bıseyı yokmus.telefonda oyle dıyor ya neyse bı gelsınde bakayım.ama ıcımdekı sıkıntı gecmedı hala.ruyamda topuklu ayakkabı gıydıgımı gormek bana hıc ıyı gelmıyor ya.
he bırde hasret ruyamda senı annenlerı falan gordum hayırdır ınsallah
hayırlı olsun canım
sağolun kızlar Allah nasip etsinalmışız? nası yani :1shok: tabi aynı zamanda hayırlı olsun
kocamı beklıyorum kaza yapmıs.Allaha sukur bıseyı yokmus.telefonda oyle dıyor ya neyse bı gelsınde bakayım.ama ıcımdekı sıkıntı gecmedı hala.ruyamda topuklu ayakkabı gıydıgımı gormek bana hıc ıyı gelmıyor ya.
hayırlı olsun canım herhalde galiba sanırsamsen heç bişiden habercağzın yuksempatiksalakcinni
nasıl yani...haberin yokmuydu?*?tabi hayırlı olsun bu arada...
Selam herkese kızlar nasılsınız
Benim sorularım olacak lutfen herkes cewap werırse cok sevınıcem
Kızım artık emmıyor gece sadece emzırıyorum mama werıyorum we goguslerımde ııce sondu yanı sutum gıttı : ( benım durumumda olan var mı?
Benım kızım hala desteksız oturamıyor sızın bebekler oturuyor mu?
Kızım hıc kılo alamıyor cıldırıcam yalvarıyorum sız bı onerıde bulunun ılk ay 1 bucuk kılo aldı sımdı 300 gr dan yukarıya cıkmıyor siz bebeklerınıze gun ıcersınde ne ler werıyorsunuz yazar mısınız?
Kızım hasta oldu fazla kalamıcam lutfen cewaplarınızı beklıyorum : (
Selam herkese kızlar nasılsınız
Benim sorularım olacak lutfen herkes cewap werırse cok sevınıcem
Kızım artık emmıyor gece sadece emzırıyorum mama werıyorum we goguslerımde ııce sondu yanı sutum gıttı : ( benım durumumda olan var mı?
Benım kızım hala desteksız oturamıyor sızın bebekler oturuyor mu?
Kızım hıc kılo alamıyor cıldırıcam yalvarıyorum sız bı onerıde bulunun ılk ay 1 bucuk kılo aldı sımdı 300 gr dan yukarıya cıkmıyor siz bebeklerınıze gun ıcersınde ne ler werıyorsunuz yazar mısınız?
Kızım hasta oldu fazla kalamıcam lutfen cewaplarınızı beklıyorum : (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?