2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hasta bebişlere acil şifalar bizde yeni atlattık önce babamız sonra ben sonra elif onlar atlattı bende kaldı. eee dinlenmeyince geçmiyoo neyse ki elif iyileştii yaaa çook şebek olduk ama çook adam seçiyo sevdiği hoşlandığı insanlara gülüyo bağırıyo yeni biri yada hoşlanmadığı biri ise ağlıyoo yada nötür duruyo kaş oynamıyoo yaa sizde de var mı böle durumlarr

mrl senin kuduruk yemio mu hala bişeyy. doktorun allerjen içermeyen mama önermedimi yada farklı ek gıda fln.. şırınga dene bare demiştim geçmişte:S ama ona alışmasın yok yok deneme sen gene tatlı kaşığıyla dök agzına en iisi

benimkininde sırtında olmuştu öle egzamalar süt allerjisi sanmştık dermatoloğa gittik allerji diil dedi deri aşınması gibi bişi dedi krem werdi bi hafta kullandık şimdi hiç bişeyi yok çok şükür sende geçmezse götürüver önce götürmediğime pişman oldum kafa eskiteceğime götürsem bi kremlik işi warmış bak...

Benimki 7 den beri ayagımda uyuyor geçici uyku sandım ama bilmiyorum.. bugün dışarı cktık hava alsın die ben çok fazla cıkmıyorum dışarı e halileyle oda.. öyle olunca acık hava carptı heralde uyandırsam huysuzlanır uyandırmasam sabah5 te dikilir 10 gibi uyansa ne zmn yatar allah bilir. kırk katır kırk satır gibi bişi bu ama yapcak bişe yok beklicez bakalım nası olcak:SS uff nası bi uyku düzensizliği bu cocuktaki anlamadım wala. itediği zmn uyutmim diorm emerken uyuyo kalıo e uyandırılmıoda yani.. bizimde böle olcak heraldeç.. :S

iyi akşamlar kızlar ata bütün gün uyumuyo hep huysuz hep ağlıyo hep dışarı çıkmak istiyor sabahta 6 da kalkıyo ne yapıcam ben bununla bilmiyorum üstünü değiştirmek için bile sırtı yere geldimi yıkıyo ortalıgı offf offfff

üstte 3 dişi birden çıkıyo 2 si patlamış omu yapıyo acaba ne yapıcağımı şaşırdım
birde her yemekten sonra kakasını yapıyo ( normal renk ve yumuşaklıkta ) normalmı acaba nerden baksan 4-5 defa çokmu bilmiyorum

evet ben geldim soranlar olmuş yazıyorum stop koca kişisini öldürmedim stop ama içimde kaldı stop bi gün yapcam stop özür diledi stop kahvaltı hazırlamış stop affettim ama içimde kırgınlık var stop ona karşı içimden bişi yapmak gelmiyo stop tuhafım yani stop hepinizi kocamn öptüm stop kaydirigubbakcemile3

ayyy aynı dert bendede var 4-5kere yapıy anacım normaldir

offf okuyamadım gecmısı.nan bı kaybolduk yarım gun kaynatmısınız.
kocamı beklıyorum kaza yapmıs.Allaha sukur bıseyı yokmus.telefonda oyle dıyor ya neyse bı gelsınde bakayım.ama ıcımdekı sıkıntı gecmedı hala.ruyamda topuklu ayakkabı gıydıgımı gormek bana hıc ıyı gelmıyor ya.
he bırde hasret ruyamda senı annenlerı falan gordum hayırdır ınsallah

Son düzenleme:

teşekkürler canlar...

ev almışız :1shok: kafamçokkarıştı

nasıl yani...haberin yokmuydu?*?tabi hayırlı olsun bu arada...

geçmiş olsun canım...allah korumuş...

]

hayırlı olsun canım

almışız? nası yani :1shok: tabi aynı zamanda hayırlı olsun
sağolun kızlar Allah nasip etsin
şimdi durum şöyle ki; oturduğumuz ev kaynımındı
ve bize satmasını istiyoduk (kendisi çorumda kirada oturuyor abi kardeşe satar mı demeyin yani ) (ve de polis memuru kendisi)
onlar da biz buradan almayı istiyoruz ne zaman bulursak parayı o zaman verirsiniz dediler
ve bugün bulmuşlar onların evine krediyi biz çekicez oturduğumuz ev şimdilik kaynımın üstünde kalacak onların evi eşimin üstüne olacak kredi borcu bitince değişecek evler
haberi eltimden öğrendiğim için şaşırdım baya normalde eşim hemen arar haber verirdi böyle şeyleri ama sağdan soldan alacaklar var onları aramış önce sempatiksalakcinni

işte böyle karışık bi iş

inşallah bişeyi yoktur çok geçmiş olsun

canım çok geçmiş olsun inşallah bişi yoktur sen de telaş etme bak bişisi yokki aramış seni yani rahat ol

sagolun kızlar.
hatıcecıgım benım beyım :)) bıraz sogukkanlıdır.saat 5 de aradı hastanedeyım dıye.oradan cıkıp ıfade vermeye gıtmısler sımdı bıyerlerde ama nerede bılmıyorum
4 arac zıncırleme kazaymıs

ev almışız :1shok: kafamçokkarıştı

hayırlı olsun canım güle güle oturun:)

geçmiş olsun...sen de iyi düşün iyi olsun canım..

ve herkese merhaba:)
ancak fırsat buldum kızlar..özgür kuduruklukta çıtayı her gün daha da yükseltiyor( bugün babasını da beni de deli etti..ikimizin de pilini bitirdi.gündüz en fazla 45 dk uyuyor artık kalan zamanını evde ne kadar abidik sey varsa ellemek isteyerek geciriyor..favorimiz bilgisayar gördüğü an deliriyor ve unutturamıyoruz..
artık içine fesatlıkta kaçmaya başladı bugün arkadaşımın bebeği bunun cıngırağını aldı diye feryadı bastı geri aldık bir neşe bir kahkaha ben bile şaşırdım valla..
büyüyorlar:))

Selam herkese kızlar nasılsınız

Benim sorularım olacak lutfen herkes cewap werırse cok sevınıcem

Kızım artık emmıyor gece sadece emzırıyorum mama werıyorum we goguslerımde ııce sondu yanı sutum gıttı : ( benım durumumda olan var mı?

Benım kızım hala desteksız oturamıyor sızın bebekler oturuyor mu?

Kızım hıc kılo alamıyor cıldırıcam yalvarıyorum sız bı onerıde bulunun ılk ay 1 bucuk kılo aldı sımdı 300 gr dan yukarıya cıkmıyor siz bebeklerınıze gun ıcersınde ne ler werıyorsunuz yazar mısınız?

Kızım hasta oldu fazla kalamıcam lutfen cewaplarınızı beklıyorum : (

Sakin ol önce
Benim de sadece gece emiyor ve çok azaldı artık o yüzden diğer gıdalara yüklendim
Sabah kahvaltı sonra meyve püresi sonra çorba sonra yoğurt sonra devam sütü şeklinde gidiyor işte menü
Hastaysa kilo almaması normal
Benim oğlum da desteksiz oturamıyor ama yavaş yavaş ilerleme var, öne doğru düşmüyor son günlerde yana devriliyor ama gittikçe azalıyor bu, gün gün anlayacaksın zaten farkı

bu aylarda aldıkları kilo maksimum 500gr ek gdaya geçenler emmeyi azaltıyor bırakan da var. bebeklerin hepsi aynı zamanda oturup emeklemiyor 15 aylık yürüyen 10.aya kadar dönmeyen bebek var rahat ol ek gıdalar herkeste aynı sayılır sabah peynir bisküvi yumurta sarısı.. vs yoğurt çorbalar az az da yediğimiz yemekler sıkma kendini fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…