- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #78.261
ev almışız :1shok: kafamçokkarıştı
hayırlı olsun canım güle güle oturun:)
ve herkese merhaba:)
ancak fırsat buldum kızlar..özgür kuduruklukta çıtayı her gün daha da yükseltiyor( bugün babasını da beni de deli etti..ikimizin de pilini bitirdi.gündüz en fazla 45 dk uyuyor artık kalan zamanını evde ne kadar abidik sey varsa ellemek isteyerek geciriyor..favorimiz bilgisayar gördüğü an deliriyor ve unutturamıyoruz..
artık içine fesatlıkta kaçmaya başladı bugün arkadaşımın bebeği bunun cıngırağını aldı diye feryadı bastı geri aldık bir neşe bir kahkaha ben bile şaşırdım valla..
büyüyorlar:))
Selam herkese kızlar nasılsınız
Benim sorularım olacak lutfen herkes cewap werırse cok sevınıcem
Kızım artık emmıyor gece sadece emzırıyorum mama werıyorum we goguslerımde ııce sondu yanı sutum gıttı : ( benım durumumda olan var mı?
Benım kızım hala desteksız oturamıyor sızın bebekler oturuyor mu?
Kızım hıc kılo alamıyor cıldırıcam yalvarıyorum sız bı onerıde bulunun ılk ay 1 bucuk kılo aldı sımdı 300 gr dan yukarıya cıkmıyor siz bebeklerınıze gun ıcersınde ne ler werıyorsunuz yazar mısınız?
Kızım hasta oldu fazla kalamıcam lutfen cewaplarınızı beklıyorum : (
Sakin ol önce
Benim de sadece gece emiyor ve çok azaldı artık o yüzden diğer gıdalara yüklendim
Sabah kahvaltı sonra meyve püresi sonra çorba sonra yoğurt sonra devam sütü şeklinde gidiyor işte menü
Hastaysa kilo almaması normal
Benim oğlum da desteksiz oturamıyor ama yavaş yavaş ilerleme var, öne doğru düşmüyor son günlerde yana devriliyor ama gittikçe azalıyor bu, gün gün anlayacaksın zaten farkı
bu aylarda aldıkları kilo maksimum 500gr ek gdaya geçenler emmeyi azaltıyor bırakan da var. bebeklerin hepsi aynı zamanda oturup emeklemiyor 15 aylık yürüyen 10.aya kadar dönmeyen bebek var rahat ol ek gıdalar herkeste aynı sayılır sabah peynir bisküvi yumurta sarısı.. vs yoğurt çorbalar az az da yediğimiz yemekler sıkma kendini fazla
Hayırlı uğurlu olsun arkadaşım allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin
sağol canım Allah razı olsun
kerataya bak sen kaydirigubbakcemile3
çok geçmiş olsun arda 6 aylıktan beri oturuyor desteksiz tabi bir süre sonra düşüyor ayrı
gelişim testi yapılmıştı 7 aylık bebeklerin en az 5 sn oturabilmesi gerekiyormuş bu kadar oturabiliyorsa endişe etme daha dengeleri tam gelişmedi sonuçta
kilo alımı için vitamin desteği ver bence ya da iştah açıcı şuruplardan.... ben herhangi bişey kullanmadığım için bi tavsiye veremicem bu konuda ama kullananlar var
Teşekkür ediyorum cevaplarınız için bilmiyorum kızım 6. ayını doldurdugunda 6.750 dı we lısteye bakıyorum benım kızım cok gerıde asırı kafama taılıyorum yetmıyor muyum dıye kızıma : S
Ne veriyosun bi detaylı anlat bakalım sana az ya da çok diyelim
Sabah kahvaltı tahılı verıyordum sımdı bebe bıskuvısı ıcıne pekmez yumurta sarısı peynır karıstırıorum
Oglen sebze corbası
Yogurt
Meyve
Muhallebı
Aralarda mama
Kızım artık emmıyor gece sadece emzırıyorum mama werıyorum we goguslerımde ııce sondu yanı sutum gıttı : ( benım durumumda olan var mı?
Kızım hıc kılo alamıyor cıldırıcam yalvarıyorum sız bı onerıde bulunun ılk ay 1 bucuk kılo aldı sımdı 300 gr dan yukarıya cıkmıyor siz bebeklerınıze gun ıcersınde ne ler werıyorsunuz yazar mısınız?
Teşekkür ediyorum cevaplarınız için bilmiyorum kızım 6. ayını doldurdugunda 6.750 dı we lısteye bakıyorum benım kızım cok gerıde asırı kafama taılıyorum yetmıyor muyum dıye kızıma : S
Günaydın kızlarrr...
Bugün yine çalışacağız... Offff, şu annelere 2 yıl ücretli izin verseler....
Günaydın kızlarrr...
Bugün yine çalışacağız... Offff, şu annelere 2 yıl ücretli izin verseler....
Uykusuz bir günden herkese günaydın, Kerem in burnu tıkanmış mevsim değişikliğinden etkilendi herhalde, kaloriferler de yanmaya başlamadı sanırım çocuk üşüdü, gece ne o adam gibi uyuyabildi ne beni uyuttuser. fiz. damlalarla idare ediyoruz, inşallah daha da artmaz, bızdırık dün yine ba-baa diyodu
Sabah kahvaltı tahılı verıyordum sımdı bebe bıskuvısı ıcıne pekmez yumurta sarısı peynır karıstırıorum
Oglen sebze corbası
Yogurt
Meyve
Muhallebı
Aralarda mama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?