2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sağol canım Allah razı olsun

kerataya bak sen kaydirigubbakcemile3

çok geçmiş olsun arda 6 aylıktan beri oturuyor desteksiz tabi bir süre sonra düşüyor ayrı
gelişim testi yapılmıştı 7 aylık bebeklerin en az 5 sn oturabilmesi gerekiyormuş bu kadar oturabiliyorsa endişe etme daha dengeleri tam gelişmedi sonuçta

kilo alımı için vitamin desteği ver bence ya da iştah açıcı şuruplardan.... ben herhangi bişey kullanmadığım için bi tavsiye veremicem bu konuda ama kullananlar var

Teşekkür ediyorum cevaplarınız için bilmiyorum kızım 6. ayını doldurdugunda 6.750 dı we lısteye bakıyorum benım kızım cok gerıde asırı kafama taılıyorum yetmıyor muyum dıye kızıma : S

Bugun Hasret le kısa bı konusmamız oldu oda soyledı Meral ın kullandıgı bı vıtamını onu almayı dusunuyorum.

Bu arada hayırlı olsun cnm evınız

Sabah kahvaltı tahılı verıyordum sımdı bebe bıskuvısı ıcıne pekmez yumurta sarısı peynır karıstırıorum

Oglen sebze corbası

Yogurt

Meyve

Muhallebı

Aralarda mama

Sana naçizane tavsiyem tahıllı mamaya geri dön, bebe bisküvisinde o tahıllardan yoktur ki, yoğurduna ve meyvesine bisküvi at, gayette iyi besliyorsun demek ki çok hareketli et tutmayan bıdıklardan

canımcım öncelikle şunu diyeim bebeğinin gelişimi normalse kilosuna takılma!!
1. yaşta ortalama 9.5-10.5 kg bekliyor dr lar..bence gayet iyi kilosu.her bebek topalak olacak diye bişey yok..
zaten bu dönemden itibaren daha az kilo alacaklar 300-500 gr gibi.gelişimine bak kilosuna deil :))
sütün azalmış olabilir ama bebişinde artık daha güçlü emiyor sen anlamıyor da olabilirsin ne kadar emdiğini ölçerek mi veriyorsun sütünü?sen den mi emiyor..? sütün azalsa da pes etme hiç değilse 1 yasına dek emmese de sağıp ver yemeklerine kat bir daha alamayacak biliyorun anne sütü.
oğlum hala ek gıdaya tam alışamadı..iştehlı da yemiyor ama asla ısrarcı davranmıyorum.mevsim meyve - sebzelerinden veriyorum yeni kıymaya ve tavuğa başladık.pekmez veriyorum birde günde 1 tatlı kaşığı..
ufaklığa cookk gecmiş olsunn hemencecik iyileşir umarım.
pozitif düşün çok takılma canım lütfen bebişin de etkilenir gerilir artık herşeyi anlıyorlar..

gulcan kuzum bende senın yazdıklarını verıyorum doguhana yalnız doguhan her ek gıdadan sonra emıyorda.yanı neredeyse 1 saat aralıklarla beslenıyor

Iyi akşamlar kızlar umarım bebkleriniz ve siz iyisinizdir pek fazla takip edemiyoruz sizleri mart bebeklerinin gelişim listesinin linki varmı bende merak ettim kıızm çok gerilerdemi diye benim kızımda zayıf bebeklerden

Benimkide ilk ay 1 bucuk aldı sonra 600 e düştü şimdi seninki gibi 300 400 anca alıyor ama ben dert etmiyorum saglıklı allaha çok şükür. sende sorun yapma gelişimi iyiyise.
benim sütüm maşş diyim hala iyi ama ağırlık sütteydi bu zmna kadar ek gıdalarageçince ister istemez azalıyor
bebeklerin oturması kalkması emeklemesi değişir her bebeğe göre benimki desteksiz oturabliyor belli bi süre sonra düşüyor ama 5dk fln duruo. en büyük hatamız başka bebeklerle kıyaslamak her bebek aynı gelişemez içini ferah tut.

herkes aynı menü yumnurta sarısı peynir bisküvi. meyve yogurt corba tahıllı mama olarak gidiyor. dert etme kuduruksa benim kızımda 13 eylülde tarttırdım en son bnmkide 6750 idi.

Günaydın,
Bugün hiç kafamı kaldırmadan çalışmam lazım. Ama olsun, sayfa açık kalacak yine de...
İstanbul buz gibi iki gündür, sabah evden çıktığımda 10 dereceydi. Gece Doruk'a uyku tulumu giydirdim, önce biraz yadırgadı ama alıştı sonra. Patikli tulum şeklinde olanlardan almıştım, çok uzun ömürlü olmayacak ama öbürlerini giymiyor benim sıpa.
Jale ev almış, hayırlı olsun, Allah huzurla sağlıkla oturmayı nasip etsin.
Sinpac geri gelmiş, sevindim, kendisini sahalarda görücez umarım.
Bu kadar gidebildim geçmişe, atladığım kimse varsa affola...

Uykusuz bir günden herkese günaydın, Kerem in burnu tıkanmış mevsim değişikliğinden etkilendi herhalde, kaloriferler de yanmaya başlamadı sanırım çocuk üşüdü, gece ne o adam gibi uyuyabildi ne beni uyuttu ser. fiz. damlalarla idare ediyoruz, inşallah daha da artmaz, bızdırık dün yine ba-baa diyodu

Günaydın kızlarrr...

Bugün yine çalışacağız... Offff, şu annelere 2 yıl ücretli izin verseler....

günaydın keşke dediğin gibi olsaydı ama maalesef bebişler evde biz işteyiz:gitme:
bu arada dün istanbulda yine deprem olmuş hissettinizmi kızlar. Allah korusun hepimizi ve bebişlerimizi:Saruboceq:

günaydın:1rolleyes: bizde uyuyamadık hiçsempatiksalakcinni bizimkininde burnu tıkandı gece biara gaz sancısına uyandı çok ağladı beni babasını ve anneannesini başında pır dönerken görüncede gülücükler saçmaya başladılülülülülülü bazen numara yaptığını düşünüyorum zaten her sabah saat 5 te kalkıyo evimin minik horozu uykusuzluğa alıştım galibamirmirmirmir

Sabah kahvaltı tahılı verıyordum sımdı bebe bıskuvısı ıcıne pekmez yumurta sarısı peynır karıstırıorum

Oglen sebze corbası

Yogurt

Meyve

Muhallebı

Aralarda mama

bu menü çk iyi bunu yiyipte kiilo almıorsa yapabileceğin bişey yok. bunları yiyorsa vitamine bile grek yok. demekki et tutmicak senin ki. sağlıklı olması daa önemli iil mi. bben şimdi hergün cips kola yesem deli gibi kilo alırım ne yani sağlıklı mı olcam takma kafana cnm. her cocuk aynı gelişmedği gibiher cocuk aynı kiloyu alamaz

bu arada gunaydn kızlar su an hanfendı 2. uykusu için emio o uyusun bnde işlere gitcemm burasıda sogudu tulumunu giydrmedm henüz terler bu sefer die ama üstnde asla örtü durmuor uyurken bile kudurdugu için. inş kaloriferleri yakarlar hepimiznde bebikler hasta olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…