2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ayy bugün bizimde evlilik yıldönümümüzŞeniz canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsuna.s.

geçmiş olsun canım kaza mı yaptı eşin çok şükür hafif atlatmış

canım çok geçmiş olsun. eşine bişe olmadığına sevindim Allah hepimizi hastalıktan,kazadan saklasın

günaydın canlar.şöyle bir görünüp kaçacağım ara ara döner bakarım.malum kısmetse akşama yolculuk var.yapmam gereken işler var bugün evde.Alp çok huzursuz 3 gecedir nesi var anlamıyorum.tek dileğim otobüste çok sorun çıkarmaması.yoksa yolun yarısında atarlar bizi.Allah yardımcım olsun.

JALECİM ev almışsınız hayırlı olsun.güle güle oturun.
ÖZNURCUM eşine geçmiş olsun.Allah beterinden korusun.
SİNPAC evlilik yıldönümünüz kutlu olsun.nice mutlu senelere.

Bak benim 15 gün arayla doğuran iki tanıdığım var biri en yakın arkadaşım diğeri görümcem,birinin kızı diğerinin oğlu oldu, kız olan 1,5 yaşlarındayken sohbet ederken erkek olan anne baba del dit diyebiliyodu sadece, 2,5 yaşındayken kızı karşına al konuş durumundaydı erkek olan söylediği kelimelere sadece bikaç tane daha katabilmişti, şimdi 3 yaşındalar ve erkek olanın dili birden açıldı ikisi de koca insan gibi konuşuyor, bilmem anlatabildim mi kaydirigubbakcemile3
Ben çocukları kıyaslamam ama erkek çocukları her açıdan tembel oluyor o yüzden hele kızlarla hiç kıyaslama.

Ben de sendenim, sabahları bakıcı Kerem i alıp kendi evine götürüyor :sinifsinif:

hımmbilmiyorumkismile bizim yeğende erkek oda geç konuştu, kız kardeşi ise erken konuştuCADIARZU bu tezine katılıyorum bendea.s

Evlilik yıldönümünü kutlarım nice senelere, evliliğin ilk yılları daha zor oluyor tek değilsin, biz mesela 2.yılın sonunda boşandık 6 ay falan sonra tekrar evlendik bak şimdi oğlumuz var kaydirigubbakcemile2
Benim kocam sevgililik dönemlerimizde yapmıştı askerliğini, yılbaşında birlikteliğimizin 11. senesi doluyor kendisiyle buyrunnnnnnnnn

Canım sana şimdiden iyi yolculuklar diliyorum GEK CUMARTESİ GEL..ŞİMDİDEN HEYECAN BASTI BENİ SİZLERİ GÖREBİLMEK NE GÜZEL İNŞALLAH

Sayfayı açık tutmamam lazım, zira aklım sizde kalıyor, çalışamıyorum.
Doruk'un konsantrasyonu benden daha iyi valla :)

Öznurcum çok geçmiş olsun, çok şükür hafif atlatmış eşin, Allah tekrarından korusun.

ayy bugün bizimde evlilik yıldönümümüzŞeniz canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsuna.s.

Gülşan sizin de evlilik yıldönümünüz kutlu olsun, mutluluk huzur dolu nice yıllarınız olsun...
Yazgım, gün içinde görüşemezsek, yolun açık olsun canım. İnşallah Alp sakin durur otobüste, bu seyahat bir dönüm noktası olsun da, uyusun artık kuzu :)

Kesinlikle katılıyorum, erkek bebekler her konuda daha tembel. Büyüyünce de devam ediyor :)

Ben de sendenim, sabahları bakıcı Kerem i alıp kendi evine götürüyor :sinifsinif:

Olsun, böylelikle sevgilisini görüyor Kerem :)

kızlar nasılsınız....
emirhan hasta hala,gece çok fena öksürüyor hala,,,üstüne bende hasa oldum..sözde grip aşısı yaptırmıştım...

siz nasılsınız ...?keyifler yerindemi?

sinpac evlilik yıldönümünüz kutlu olsun ayline katılıyorum evliliğin ilk yılları zor geçiyor bizde sizden farklı değiliz 12 aralıkta benim de evlilik yıldönümüm bana deil 20 yıl bie ömür gibi geliyor
Jale eviniz hayırlı olsun alah ağız tadıyla oturmak nasip etsin
yazgı umarım seyahatin çok rahat geçer alpin tüm gece huzurla uyumasını diliyorum :Saruboceq: bende cuma gününden korkuyorum umarım uçaktan ahatsız olmaz basınç etkiler huzursuz olur mu die korkuyorumeyvahedigeldismile

erkek çoçukları he rkonuda geç arkadaşlar,kızlarla kıyaslamayın bence...yürümesi geç konuşması geç,tuvalet alışkanlığı geç..aklınıza gelebileçek herşeyleri kızlara kıyasla daha geç olyor...kızlar normaldede olgunluğa daha erken giriyorlar biliyorsunuz.allah bu şekilde yaratmış naparsınız...?
emin olun ben erayı büyütene kadar 2 kız çoçuğu daha büyütürdüm..erkek çoçuklarının akıllarıda herşeye geç eriyor...kız çoçuğunun 2 yaşında anladığını erkek çoçuğu ancak 3 yaşında belki anlayabiliyor...

ocd canım geçmiş olsun ..neyseki eşine bişey olmamış..Allah bir daha yaşatmasın...

sinpac evlilik yıl dönümüzü kutlarım..umarım daha nice seneler eşinle mutlu olursunuz...

yaz iyi yolçuluklar canım

Son düzenleme:
Gülşan sizin de evlilik yıldönümünüz kutlu olsun, mutluluk huzur dolu nice yıllarınız olsun...

inşallah canım iki yıl oldu evleneli beni daha birkez üzmedi eşim. ufak tefek kırgınlıklar dışında kavgamızda yoktur şimdiye kadar. sizler eşinizle sıkıntılarınızı anlatınca üzülüyorum inşallah hepinizin eşiyle arası düzelir.mutlu huzurlu bebişlerimizle sağlıklı bi hayatımız olur hepimizin.Şeniz

desene sizinki büyük aşk vereliniortak

eğer Kerem uyuyor ise uyanmasını falan bekliyordur değil mi uykulu uykulu alıp gitmesin sabah soğuğunda sonuçta bir kaç saat evde duramaz mı ?

bu tembellikleri ömür boyu devam ediyor... ve benim kızımda tıpkı babası gibi çok tembel bir çocuk :):): )

canım hayırlı yolculuklar şimdiden sana... a.s.

nice mutlu hüzürlü yıllar sizede....

canım çok geçmiş olsun canınız sağ olsun şükür ki mal yine alınır... üzmeyin sakın kendinizi...

bosna emirhandada daha tık yok biz nerdeyse 7 buçuk aylık olduk...ne konuşmaya çalışma,ne adam gibi emeklemeye çalışma ançak sürünerek ilerliyor hala,popo kalkmıyor...ne diş var,,hiç bişey yok...( abiside böyleydi..bana artık erkek bebeklerde normal geliyor bu geçikmeler...

kızlar nasılsınız....
emirhan hasta hala,gece çok fena öksürüyor hala,,,üstüne bende hasa oldum..sözde grip aşısı yaptırmıştım...

siz nasılsınız ...?keyifler yerindemi?

çok geçmiş olsun canım sizin evde hayat zor desene ... inşallah artık emirhanımız sağlığına kavuşur ... ve tabi sende...

maşşalah sen örnek ailesin mevlam bozmasın ... daim eylesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…