- 25 Ağustos 2010
- 3.121
- 73
- 363
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #78.301
Keşkeee... Ah şu paranın gözü kör olsun...
Annem bakıyor... Kocam okulu uzattı, seneye asker olacak...
Seninkisi yapmıstı di mi?
Hmmms herkes aynı herhalde...
Bu arada bugün benim evlilik yıldönümüm 2 yıllık evliyim artık...boshayallersmile
Ama bana 20 yıl gibi geldi...kaydirigubbakcemile
sukurler olsun kocam ve oglumla uyandıgım guzel bır gun.hepınıze gunaydın kızlar.
esım dun 22 00 de geldı.gecenın yarısında onunla yarısında oglumla uyudum.
uykuya dalarken hep sukrettım askım sag salım geldıgı ıcın.
az once yolcu ettım arabanın ıslerıyle ugrasmaya gıttı.agzını dıreksıyona basını cama vurmus.cam kırılmıs ama sukurler olsun kocamda bırsey yok.arkadan gelen araba fren yaptıgı halde vurmus bızımkıne.kazaya sebebıyet veren aracda kacmıs.
arabanın halıde ıyı degıl.saglık olsun gonul ısterse yenısı alınır.
sukurler olsun kocam ve oglumla uyandıgım guzel bır gun.hepınıze gunaydın kızlar.
az once yolcu ettım arabanın ıslerıyle ugrasmaya gıttı.agzını dıreksıyona basını cama vurmus.cam kırılmıs ama sukurler olsun kocamda bırsey yok.arkadan gelen araba fren yaptıgı halde vurmus bızımkıne.kazaya sebebıyet veren aracda kacmıs.
Kızlar, çok işim var ama aklıma çok takılan bir konuda yardımınıza da ihtiyacım var.
Aslında bebeğimi kimse ile karşılaştırmam ben, ama birkaç kitapta da görünce içim sıkıldı.
Doruk tam 7 aylık biliyorsunuz, ama bilinçli ya da bilinçsiz ba-ba, de-de ya da buna benzer sesler çıkarmıyor. Sürekli birtakım sesler çıkarıyor, çığlık atıyor, aaa--guuuu, ayyyy, yeaa falan diyor ama öbürleri yok. Normal midir bu durum? Gelişimiyle ilgili ters birşeyin işareti değildir di mi?
günaydın sevgili anneler.... olumunekankayizsmile
buz gibi İstanbul sabahına inat güzel neşeli bir gün diliyorum hepinize... zemuszemus
bu aralar kuzucuklara çok dikkat edin üşütmesinler...
bilmiyorumkismile
ben Selinimi her sabah sıcacık yatağından kaldırıp karşı caddedeki anneme götürmek zorunda kaldığım için çok üzülüyorum annemede söyleyemiyorum sen gel sabahları diye çünki oda kardeşimi okula göndermesi gerekiyor uyuşamadık bir türlü:gitme::gitme::gitme:
Bak benim 15 gün arayla doğuran iki tanıdığım var biri en yakın arkadaşım diğeri görümcem,birinin kızı diğerinin oğlu oldu, kız olan 1,5 yaşlarındayken sohbet ederken erkek olan anne baba del dit diyebiliyodu sadece, 2,5 yaşındayken kızı karşına al konuş durumundaydı erkek olan söylediği kelimelere sadece bikaç tane daha katabilmişti, şimdi 3 yaşındalar ve erkek olanın dili birden açıldı ikisi de koca insan gibi konuşuyor, bilmem anlatabildim mi kaydirigubbakcemile3
Ben çocukları kıyaslamam ama erkek çocukları her açıdan tembel oluyor o yüzden hele kızlarla hiç kıyaslama.
Keşkeee... Ah şu paranın gözü kör olsun...
Annem bakıyor... Kocam okulu uzattı, seneye asker olacak...
Seninkisi yapmıstı di mi?
Hmmms herkes aynı herhalde...
Bu arada bugün benim evlilik yıldönümüm 2 yıllık evliyim artık...boshayallersmile
Ama bana 20 yıl gibi geldi...kaydirigubbakcemile
günaydın canlar.şöyle bir görünüp kaçacağım ara ara döner bakarım.malum kısmetse akşama yolculuk var.yapmam gereken işler var bugün evde.Alp çok huzursuz 3 gecedir nesi var anlamıyorum.tek dileğim otobüste çok sorun çıkarmaması.yoksa yolun yarısında atarlar bizi.Allah yardımcım olsun.
JALECİM ev almışsınız hayırlı olsun.güle güle oturun.
ÖZNURCUM eşine geçmiş olsun.Allah beterinden korusun.
SİNPAC evlilik yıldönümünüz kutlu olsun.nice mutlu senelere.
ayy bugün bizimde evlilik yıldönümümüzŞeniz canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsuna.s.
günaydın canlar.şöyle bir görünüp kaçacağım ara ara döner bakarım.malum kısmetse akşama yolculuk var.yapmam gereken işler var bugün evde.Alp çok huzursuz 3 gecedir nesi var anlamıyorum.tek dileğim otobüste çok sorun çıkarmaması.yoksa yolun yarısında atarlar bizi.Allah yardımcım olsun.
Bak benim 15 gün arayla doğuran iki tanıdığım var biri en yakın arkadaşım diğeri görümcem,birinin kızı diğerinin oğlu oldu, kız olan 1,5 yaşlarındayken sohbet ederken erkek olan anne baba del dit diyebiliyodu sadece, 2,5 yaşındayken kızı karşına al konuş durumundaydı erkek olan söylediği kelimelere sadece bikaç tane daha katabilmişti, şimdi 3 yaşındalar ve erkek olanın dili birden açıldı ikisi de koca insan gibi konuşuyor, bilmem anlatabildim mi kaydirigubbakcemile3
Ben çocukları kıyaslamam ama erkek çocukları her açıdan tembel oluyor o yüzden hele kızlarla hiç kıyaslama.
Ben de sendenim, sabahları bakıcı Kerem i alıp kendi evine götürüyor :sinifsinif:
Gülşan sizin de evlilik yıldönümünüz kutlu olsun, mutluluk huzur dolu nice yıllarınız olsun...
Evlilik yıldönümünü kutlarım nice senelere, evliliğin ilk yılları daha zor oluyor tek değilsin, biz mesela 2.yılın sonunda boşandık 6 ay falan sonra tekrar evlendik bak şimdi oğlumuz var kaydirigubbakcemile2
Benim kocam sevgililik dönemlerimizde yapmıştı askerliğini, yılbaşında birlikteliğimizin 11. senesi doluyor kendisiyle buyrunnnnnnnnn
Ben de sendenim, sabahları bakıcı Kerem i alıp kendi evine götürüyor :sinifsinif:
ayy bugün bizimde evlilik yıldönümümüzŞeniz canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsuna.s.
kızlar nasılsınız....
Emirhan hasta hala,gece çok fena öksürüyor hala,,,üstüne bende hasa oldum..sözde grip aşısı yaptırmıştım...
Siz nasılsınız ...?keyifler yerindemi?
kızlar nasılsınız....
emirhan hasta hala,gece çok fena öksürüyor hala,,,üstüne bende hasa oldum..sözde grip aşısı yaptırmıştım...
siz nasılsınız ...?keyifler yerindemi?
inşallah canım iki yıl oldu evleneli beni daha birkez üzmedi eşim. ufak tefek kırgınlıklar dışında kavgamızda yoktur şimdiye kadar. sizler eşinizle sıkıntılarınızı anlatınca üzülüyorum inşallah hepinizin eşiyle arası düzelir.mutlu huzurlu bebişlerimizle sağlıklı bi hayatımız olur hepimizin.Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?