- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #78.341
merhaba canım doğum tarihin ne acaba benimki kasım 15 belki aynı gün doğmuşuzdurkaydirigubbakcemile3
Canım sana şimdiden iyi yolculuklar diliyorum GEK CUMARTESİ GEL..ŞİMDİDEN HEYECAN BASTI BENİ SİZLERİ GÖREBİLMEK NE GÜZEL İNŞALLAH
Sayfayı açık tutmamam lazım, zira aklım sizde kalıyor, çalışamıyorum.
Doruk'un konsantrasyonu benden daha iyi valla :)
Yazgım, gün içinde görüşemezsek, yolun açık olsun canım. İnşallah Alp sakin durur otobüste, bu seyahat bir dönüm noktası olsun da, uyusun artık kuzu :)
sinpac evlilik yıldönümünüz kutlu olsun ayline katılıyorum evliliğin ilk yılları zor geçiyor bizde sizden farklı değiliz 12 aralıkta benim de evlilik yıldönümüm bana deil 20 yıl bie ömür gibi geliyor
Jale eviniz hayırlı olsun alah ağız tadıyla oturmak nasip etsin
yazgı umarım seyahatin çok rahat geçer alpin tüm gece huzurla uyumasını diliyorum :Saruboceq: bende cuma gününden korkuyorum umarım uçaktan ahatsız olmaz basınç etkiler huzursuz olur mu die korkuyorumeyvahedigeldismile
sinpac evlilik yıl dönümüzü kutlarım..umarım daha nice seneler eşinle mutlu olursunuz...
yaz iyi yolçuluklar canım
canım hayırlı yolculuklar şimdiden sana... a.s.
..
çok sağolun kızlar hepiniz.dilerim huzurlu bir yolculuk olur hem bizim hemde otobüs ahalisi içinsempatiksalakcinnikeşke uçak olsaydı onla gelirdim ne kolay olurdu.canım sağol,bu sene bir belimizi düzeltemedik hastalıklardan doğduğundan beri emirhanın 4 hastalığı bu,çokta kollamaya çalışıyorum ama oluyor yinede...çoçuk zayıfladı iyice,hiç bişey yedği yok..
çok sağolun kızlar hepiniz.dilerim huzurlu bir yolculuk olur hem bizim hemde otobüs ahalisi içinsempatiksalakcinnikeşke uçak olsaydı onla gelirdim ne kolay olurdu.
bir sorum var şimdi yan koltuğumuda aldım ya Alp in anakucağını alsam mı karar veremedim uyurken ona koysam uzun süre kalırsa beli ağrırmı ki?ee almasam yastık alıpta yanıma yatırsam daha mı iyi olur?
çok sağolun kızlar hepiniz.dilerim huzurlu bir yolculuk olur hem bizim hemde otobüs ahalisi içinsempatiksalakcinnikeşke uçak olsaydı onla gelirdim ne kolay olurdu.
bir sorum var şimdi yan koltuğumuda aldım ya Alp in anakucağını alsam mı karar veremedim uyurken ona koysam uzun süre kalırsa beli ağrırmı ki?ee almasam yastık alıpta yanıma yatırsam daha mı iyi olur?
Aman beaaaklava:
İvit sallamıyorum, o yüzden yazmak en az iki çocuk sahibi olan annelerin on-line olmasını bekledim kötükedihüso
Hah haaayt o zaman daha çok beklersin topicte topu topu 3 tane 2 çocuklu anne var, Meral Olcay ve Ebru olmayınca görücem seni alsanaalsanasmile
NILUFERSAHH
16 KASIM,YAŞASIN AKREP BURÇLARI, :lepi::lepi::lepi:
sağol canım amin inşallahopuyorumnanaktan.halam almanyadan istanbula gelmişti,illaki gelin falan dedi,.bende cesaret edemedim,.haktanla yolculuğa,..ya sürekli ağlarsa,ne bileyim,.ALLAH kolaylık versin,.inşallah sorunsuz bi yolculuk olur canımcım...:1hug:
biz geliboluya gidip istanbula dönüş yaparken hep kucağımda uyudu bilerel gece aldık ki rahat gidip gelelim diye altını değiştireceğim esnada Hilal koltuğa yatırdım diye ağladı ozaman 3 aylıktı tabii şimdi de kısa mesafede olsa camdan dışarı bakıp gidiyor.çYolda hep emzirerek gidip geldik üstüme örtü aldım kafasını göğsüme yasladı öyle gidip geldik.Balıkesir 5-6 saatlik yol ben almıştım ama boş boşuna almışım kullanmadık bile yolda giderken yastık daha mantıklı sana sarılıp uyur.
sağol canım amin inşallahopuyorumnanaktan.
yaa bende tedirginim nilüfercim ama ne yapayım ulaşım yolu kısıtlı işte.en çokta otobüste durmazsa biri bişey derse diye çekiniyorum.
yaa banada alırsam boşuna olacak gibi geliyor Alp in en büyük zevki kucakta uyumak zaten.birde onu boşuna yük etmek mantıksız gibi görünüyor.
[
Tecrübeli anne de böyle dedikten sonra, daha da hiç düşünmem :)
Demek tecrübeli anne de dedikten sonra, demek bizi tecrübesiz anne kategorisine koyup sallamıyorsun :mymeka: bi daha da sana cevap verirsem :dilcikar:
biz eşimle 28 yaşında evlendik. önceki birlikteliklerimizde kendimizi yeterince yıpratmıştık galiba oyüzden ufak tefek büyük küçük şeylere takılmıyoruz, heleki değiştiremeyeceğimiz şeylerle ilgili hiç bir tartışmaya girmemeye çalışıyoruz. anlaşamadığımız çok konu oluyo mesela kıyafetlerime çok karışır dar ve kısa kıyafetler giyemiyorum maalesef,evlenmeden önce babam karışmazdı istediğim gibi giyinirdim ama fedekarlık yapıyorum bu konuda,tartışmaya girsem illaki yine istediğimi giyerim ama o çok üzülecek istemiyorum oda ben rahatsız oluyorum diye sigarayı bıraktı günde 1paket içerken hemde. ama lafını bile etmez mutlu olmak için çaba gösteriyoruz ama hiç tartışmayız oda bende lafımızı der kenara çekiliriz düşünürüz mutlaka ortak bi nokta vardır odra buluşuruz ama ödün vermeden olmuyo. biz ikimizde akrep burcuyuz aslında anlaşamamız lazım ama Allaha şükür diyorumay çok uzatmışım afedersinkaydirigubbakcemile3
hilal 3 aylıkken hasta olmuştu buluşmada vardı gidememiştim birde geliboluya gitmeden önce komşumuz hakiki bal vermişti onu bir gazete kağıdı sürüp göğsüne koymuştum 1 gece beklettim sonra birden öksürüğü kesildi.birde bana buzdolabı poşetini ikiye ayır ve kürdanla del dediler sonra göğsüne sarıp iyicede giydirip terlemesini sağla dediler onuda yapmıştım hangisi işe yaramışsa kesildi öksürüğü kızımın hırıltısı bile vardı ama ilaçlarınıda ihmal etmedim bu arada sende deneme imkanın varsa dene bakalım hangisi işe yarayacak?
Hah haaayt o zaman daha çok beklersin topicte topu topu 3 tane 2 çocuklu anne var, Meral Olcay ve Ebru olmayınca görücem seni alsanaalsanasmile
sağol canım amin inşallahopuyorumnanaktan.
yaa bende tedirginim nilüfercim ama ne yapayım ulaşım yolu kısıtlı işte.en çokta otobüste durmazsa biri bişey derse diye çekiniyorum.
yaa banada alırsam boşuna olacak gibi geliyor Alp in en büyük zevki kucakta uyumak zaten.birde onu boşuna yük etmek mantıksız gibi görünüyor.
slm ata şimdi uyudu sabah 6 dan beri beni mahvetti hep dışarda olmak istiyo evin içine girince kıyamet kopuyo burda bir kedi ve kopek var onlarla oynuyacakmış beyefendi nasıl eğleniyo onlarla bilemezsiniz tabii olan bana oluyor yoruldum valla
allahım bu sekreter öldürecek ebni tam mal bankadan aramışlar bana getirdi telefonu 2009 parselle ilgili bişi soracaklarmış die dedim yok ööle bi parsel bizde aldım telefonu adam 2009 yılının mizanını istiyor mal dinlemiyo bile konuşulanı bunun gibi neler yapıyo gün içinde bide hastasıyım şunu yanlış yapmışsın diyorum ben yanlış yapmam dio e bak yanlş diyorum sen şöyle yap demedin diyo bööle boğasım geliyo(elinde balta olan smile)
canım çok sağol,nazarmı başka bişeymi bilemeyeceğim ama çok bıktım bu hastakıklardan..sabah erayda hapşırıyordu inşallah oda hasta olmaz...brazdan aktara gidip bişeyler alaçağım...kaç gündür ilaç içiyoruz bir işe yaramadı bari bitkilerle takviye yapayım diyorum...
valla hiç dert etme doruk hala konuşmuyo etmiyo diye,erkek çoçuklarının çoğu böyle..
çanım sağol,seninde evlilik yoldönümünmüş bu gün..umarım daha nice mutlu ve huzurlu seneleriniz olur..
canım demiri ben dogdugundan beri 4 kere ucaga bındırdım... sana nacızane tavsıyem ortalardan al bıletı, onde veya arkada olursa basınc etkıleyebılır, mesela en son bınısımızde eylul 20 sıydı, adam arkalardan vermıs bıletı, ınıs sırasında ucagı yıktı, basınc cok etkıledı, heba oldu kuzum... o yuzden koltuklar mutlaka ortalardan olsun :lepi:
ewdeyim şu saate kadar manikürcüm geldi işemleri hallettik şimdi yemek hazırlıyorum insanlara sonra dükkana geçeceğim.. umarım cery yakamı bırakır bugün...
herkes iyimi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?