2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım sana şimdiden iyi yolculuklar diliyorum GEK CUMARTESİ GEL..ŞİMDİDEN HEYECAN BASTI BENİ SİZLERİ GÖREBİLMEK NE GÜZEL İNŞALLAH

sinpac evlilik yıl dönümüzü kutlarım..umarım daha nice seneler eşinle mutlu olursunuz...

yaz iyi yolçuluklar canım

canım hayırlı yolculuklar şimdiden sana... a.s.
..

çok sağolun kızlar hepiniz.dilerim huzurlu bir yolculuk olur hem bizim hemde otobüs ahalisi içinsempatiksalakcinnikeşke uçak olsaydı onla gelirdim ne kolay olurdu.

bir sorum var şimdi yan koltuğumuda aldım ya Alp in anakucağını alsam mı karar veremedim uyurken ona koysam uzun süre kalırsa beli ağrırmı ki?ee almasam yastık alıpta yanıma yatırsam daha mı iyi olur?

halam almanyadan istanbula gelmişti,illaki gelin falan dedi,.bende cesaret edemedim,.haktanla yolculuğa,..ya sürekli ağlarsa,ne bileyim,.ALLAH kolaylık versin,.inşallah sorunsuz bi yolculuk olur canımcım...:1hug:

biz geliboluya gidip istanbula dönüş yaparken hep kucağımda uyudu bilerel gece aldık ki rahat gidip gelelim diye altını değiştireceğim esnada Hilal koltuğa yatırdım diye ağladı ozaman 3 aylıktı tabii şimdi de kısa mesafede olsa camdan dışarı bakıp gidiyor.çYolda hep emzirerek gidip geldik üstüme örtü aldım kafasını göğsüme yasladı öyle gidip geldik.Balıkesir 5-6 saatlik yol ben almıştım ama boş boşuna almışım kullanmadık bile yolda giderken yastık daha mantıklı sana sarılıp uyur.

Hah haaayt o zaman daha çok beklersin topicte topu topu 3 tane 2 çocuklu anne var, Meral Olcay ve Ebru olmayınca görücem seni alsanaalsanasmile

ayy ortalık kızıştı ben kaçıyorum oğluma memiş vercem. öğleden sonra tabanca atışlarımız var poligona gitmem lazım özlüycem sizi. bosna ve çokoprens polis lazım olursa hemen haberim olsunkaydirigubbakcemile3
NILUFERSAHH
16 KASIM,YAŞASIN AKREP BURÇLARI, :lepi::lepi::lepi:

:teytey::teytey::teytey:

halam almanyadan istanbula gelmişti,illaki gelin falan dedi,.bende cesaret edemedim,.haktanla yolculuğa,..ya sürekli ağlarsa,ne bileyim,.ALLAH kolaylık versin,.inşallah sorunsuz bi yolculuk olur canımcım...:1hug:
sağol canım amin inşallahopuyorumnanaktan.
yaa bende tedirginim nilüfercim ama ne yapayım ulaşım yolu kısıtlı işte.en çokta otobüste durmazsa biri bişey derse diye çekiniyorum.

yaa banada alırsam boşuna olacak gibi geliyor Alp in en büyük zevki kucakta uyumak zaten.birde onu boşuna yük etmek mantıksız gibi görünüyor.

ben oğlumla 4-5 kez arabayla şehir dışına çıktım hiçbirindede durmadı ana kucağında o yüzden boşuna yük etme battaniy eyastık fln al kucağında yorulursan yatırabileceğin bi yer yaparsın daha rahat ediyolar ööle

gecmıs olsun dıleklerınız ıcın hepınıze tesekkur ederım
evlılık yıldonumu olan bacılar Allah bı yastıkda kocatsın nıce nıce yıldonumlerı kutlayın ınsallah
hasta olan bebıklerımıze gecmıs olsun.kuzular en kısa zamanda ıyılessın.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

oy ne güzel ama bak şimdi ben türbanlı olduğum halde karışır ualn türbanlı bir bayan ne kadar kısa veya dar giyebilir ki sırnaşık şey ve hala hergün bir paket sigaraya devam ediyor tüm tartışmalara ve çabalara söz verişlere rağmen...

ben yapamazdım herhalde korkardım ya bişi olursa diye ... ama işe yaramış şükür .. belki emirhan içinde iyi olur...

Hah haaayt o zaman daha çok beklersin topicte topu topu 3 tane 2 çocuklu anne var, Meral Olcay ve Ebru olmayınca görücem seni alsanaalsanasmile

çok güldüm yaa bu muhabbete kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

slm ata şimdi uyudu sabah 6 dan beri beni mahvetti hep dışarda olmak istiyo evin içine girince kıyamet kopuyo burda bir kedi ve kopek var onlarla oynuyacakmış beyefendi nasıl eğleniyo onlarla bilemezsiniz tabii olan bana oluyor yoruldum valla

arabasını al ama bagaja koydurursun canın külfetten başka bişey değil ana kucağı gereksiz artık şimdi Hilal oturmuyor bile onda...

bizimde sokakta beslediğimiz kediler var HİLAL onları görünce basıyor çığlığı alcakmış eline ama ben izin vermiyorum...

YAZGICIĞIM keske anadolu seyahatten alsaydın biletini onlar araba koltuğu veriyorlar bebek için çok rahat oluyor sen taşımamış oluyorsun veya uckla gitseydin artık edremitten uçak var çok rahat

buarda jaleciğim gözün aydın hayırlı olsun eviniz

evlilik yıldönümü olanların evlilikleri bir ömür boyu sürsün inş.

kızlardan biririn eşi kaza yapmış geçmiş olsun allah beterinden korusun geçmişi okurken unuttum adını kusura bakma

hasta olan bebişlerimize geçmiş olsun en kısa zamanda iyileşirler umarım atanında burnu tıkalı gece hep üstünü açıyor bizimkide o yüzden 1 haftadır uyku tulumuyla yatıyo artık çok rahatız o yüzden uyku tulumlu resimlerini koyucam yakında face çok şirin görünüyo :)

birde gögüs hırıltısı olan bebeklere eskilerden bir yöntem aklınızda bulunsun aktarga günlük diye bir bitki var onu tavada biraz tutsuluyorsun dumanına pamuk tutuyorsun o pamuk kokusunu ve dumanını çekiyor sonra onu el değicek sıcaklıkta bebeğin göğsune koyup uyutuyorsun sonrasında yanlız çok terliyo onu üstünü değiştirmen gerekiyor ama hırıltısı geçiyo onu bir kaç gün deneyin sonuç iyi

canım demiri ben dogdugundan beri 4 kere ucaga bındırdım... sana nacızane tavsıyem ortalardan al bıletı, onde veya arkada olursa basınc etkıleyebılır, mesela en son bınısımızde eylul 20 sıydı, adam arkalardan vermıs bıletı, ınıs sırasında ucagı yıktı, basınc cok etkıledı, heba oldu kuzum... o yuzden koltuklar mutlaka ortalardan olsun :lepi:

ebrucum cok cok cgecmıs olsun, umarım hemencık ıyılesır...
bende erkek bebeklerın daha gec yrudukleırnı, konustuklarını duydum... baksanıza kızlar ayakta bıle duruyor, ama bızım ogluslardan tık yokk sempatiksalakcinni
gecen gun desteksız oturuyor dedım, sımdı yıne oturamıyor, 5 sn sonra saga ve ya sola devrılıverıyorr kaydirigubbakcemile3

saol handecim bide uçağa binmeden emzirmek uçağın olumsuz etkilerini azaltıyomuş die bişi okudum nette sen naaptın özel bişey yaptın mı ortalarda oturduğunda sorunsuz mu geçti yolculuk:uhm:

hava durumunu takip ediyorum ama orda olmayıca seçemedim bebişlere ne giydiriyosunuz ne alayım yanıma mont giyecek kadar soğudu mu yoksa kalın bi kıyafet yetrli oluyo mu başını koricak bişi almama gerek var mı bulamadım burda öyle bişi naapsam ben iyecek ne getiriyim baharlık mı yoksa daha kalın bişiler mi olsun:uhm:

ewdeyim şu saate kadar manikürcüm geldi işemleri hallettik şimdi yemek hazırlıyorum insanlara sonra dükkana geçeceğim.. umarım cery yakamı bırakır bugün...
herkes iyimi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…