2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

JALECİM KAÇ SEFERDİR YAZACAĞIM HEP UNUTARAK İLETİYİ ONAYLIYORUM EVİNİZ HAYIRLI UĞURLU OLSUN UZUN YILLAR SAĞLICAKLA GÜLE GÜLE OTURUN ... a.s.

Bizim de 10 sene bitti Ağustos'ta
Askerliğini, yüksek lisansını evliyken yaptı kocacım.
Aile meselesi olmadıkça, hiç problem yaşamadık çok şükür.

Canım sana şimdiden iyi yolculuklar diliyorum GEK CUMARTESİ GEL..ŞİMDİDEN HEYECAN BASTI BENİ SİZLERİ GÖREBİLMEK NE GÜZEL İNŞALLAH

Ayyy ben de çok heyecanlanıyorum :sm_cool:

kızlar nasılsınız....
emirhan hasta hala,gece çok fena öksürüyor hala,,,üstüne bende hasa oldum..sözde grip aşısı yaptırmıştım...

siz nasılsınız ...?keyifler yerindemi?

Çok geçmiş olsun ikinize de, çabucak iyileşirsiniz inşallah...

Tecrübeli anne de böyle dedikten sonra, daha da hiç düşünmem :)

Nazar mı değiyor tosunuma yaa

kızlar nasılsınız....
emirhan hasta hala,gece çok fena öksürüyor hala,,,üstüne bende hasa oldum..sözde grip aşısı yaptırmıştım...

siz nasılsınız ...?keyifler yerindemi?

çok geçmiş olsun bi an önce iyileşirsiniz inşallaha.s.

canım çok sağol,nazarmı başka bişeymi bilemeyeceğim ama çok bıktım bu hastakıklardan..sabah erayda hapşırıyordu inşallah oda hasta olmaz...brazdan aktara gidip bişeyler alaçağım...kaç gündür ilaç içiyoruz bir işe yaramadı bari bitkilerle takviye yapayım diyorum...

valla hiç dert etme doruk hala konuşmuyo etmiyo diye,erkek çoçuklarının çoğu böyle..

çok geçmiş olsun bi an önce iyileşirsiniz inşallaha.s.

çanım sağol,seninde evlilik yoldönümünmüş bu gün..umarım daha nice mutlu ve huzurlu seneleriniz olur..

yawrum benim peki doktorlar ne diyor sizde alerjide söz konusu değil mi ailecek? Diş çıkarma durumu ne durumda belki ondan yemiyordur ...

allahım bu sekreter öldürecek ebni tam mal bankadan aramışlar bana getirdi telefonu 2009 parselle ilgili bişi soracaklarmış die dedim yok ööle bi parsel bizde aldım telefonu adam 2009 yılının mizanını istiyor mal dinlemiyo bile konuşulanı bunun gibi neler yapıyo gün içinde bide hastasıyım şunu yanlış yapmışsın diyorum ben yanlış yapmam dio e bak yanlş diyorum sen şöyle yap demedin diyo bööle boğasım geliyo(elinde balta olan smile)

bak akıllı çocuk muş keremcim maşşalah benim paşama.. Kadıncağızda saolsun yinede iyi anlaşmış sizlede bunada şükür tabi... Selin zilloşu benim süt izninde olduğum günlerde cam gibi açıyor gözlerini ve ayakta ama eğer yolculuk varsa mışıl mışıl uyuyorki annesi vicdan azabından kıvransın onu sıcacık yatağından çıkardığı için...

hilal 3 aylıkken hasta olmuştu buluşmada vardı gidememiştim birde geliboluya gitmeden önce komşumuz hakiki bal vermişti onu bir gazete kağıdı sürüp göğsüne koymuştum 1 gece beklettim sonra birden öksürüğü kesildi.birde bana buzdolabı poşetini ikiye ayır ve kürdanla del dediler sonra göğsüne sarıp iyicede giydirip terlemesini sağla dediler onuda yapmıştım hangisi işe yaramışsa kesildi öksürüğü kızımın hırıltısı bile vardı ama ilaçlarınıda ihmal etmedim bu arada sende deneme imkanın varsa dene bakalım hangisi işe yarayacak?

maşşalah sen örnek ailesin mevlam bozmasın ... daim eylesin...

biz eşimle 28 yaşında evlendik. önceki birlikteliklerimizde kendimizi yeterince yıpratmıştık galiba oyüzden ufak tefek büyük küçük şeylere takılmıyoruz, heleki değiştiremeyeceğimiz şeylerle ilgili hiç bir tartışmaya girmemeye çalışıyoruz. anlaşamadığımız çok konu oluyo mesela kıyafetlerime çok karışır dar ve kısa kıyafetler giyemiyorum maalesef,evlenmeden önce babam karışmazdı istediğim gibi giyinirdim ama fedekarlık yapıyorum bu konuda,tartışmaya girsem illaki yine istediğimi giyerim ama o çok üzülecek istemiyorum oda ben rahatsız oluyorum diye sigarayı bıraktı günde 1paket içerken hemde. ama lafını bile etmez mutlu olmak için çaba gösteriyoruz ama hiç tartışmayız oda bende lafımızı der kenara çekiliriz düşünürüz mutlaka ortak bi nokta vardır odra buluşuruz ama ödün vermeden olmuyo. biz ikimizde akrep burcuyuz aslında anlaşamamız lazım ama Allaha şükür diyorum ay çok uzatmışım afedersinkaydirigubbakcemile3

yawrum benim peki doktorlar ne diyor sizde alerjide söz konusu değil mi ailecek? Diş çıkarma durumu ne durumda belki ondan yemiyordur ...

yüksek ihtimal alerjiden böyle sık hastalanıyor ama daha çok küçük test için ,yapamıyorlar ama baharda yaparız dedi dr...

ay denerim tabi,,hakiki balda var evde annem son geldiğinde getirmişti...ilaçlarını bende düzenli veriyorum...

emirhan uyandı ben kaçtım,,şimdilik kendinize iyi bakın...

Son düzenleme:
SELAMLAR CİCOŞLAR,.sinpac,canımcım gelmişsin.nerelerdesin sen bakayım.hımmmmmklava: klava:bu arada burçlardan laf açılmış sanırsam,bendenizde akrep burcuyum,.koca kişiside TERAZIklava: klava: ANLAŞAMIYOZZZZZZZZZZalsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile

[

Tecrübeli anne de böyle dedikten sonra, daha da hiç düşünmem :)

Demek tecrübeli anne de dedikten sonra, demek bizi tecrübesiz anne kategorisine koyup sallamıyorsun :mymeka: bi daha da sana cevap verirsem :dilcikar:

merhaba canım doğum tarihin ne acaba benimki kasım 15 belki aynı gün doğmuşuzdurkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

[

Demek tecrübeli anne de dedikten sonra, demek bizi tecrübesiz anne kategorisine koyup sallamıyorsun :mymeka: bi daha da sana cevap verirsem :dilcikar:

Aman beaaa klava:
İvit sallamıyorum, o yüzden yazmak en az iki çocuk sahibi olan annelerin on-line olmasını bekledim kötükedihüso

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…