- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #78.321
geçmiş olsun canım size
çok geçmiş olsun canım sizin evde hayat zor desene ... inşallah artık emirhanımız sağlığına kavuşur ... ve tabi sende...
maşşalah sen örnek ailesin mevlam bozmasın ... daim eylesin...
desene sizinki büyük aşk vereliniortak
Yaaa evet büyük aşk inkar edemem, ne onunla ne onsuz, o da ne benimle ne bensiz, yuvarlanıp gidiyoruz işte kaydirigubbakcemile
eğer Kerem uyuyor ise uyanmasını falan bekliyordur değil mi uykulu uykulu alıp gitmesin sabah soğuğunda sonuçta bir kaç saat evde duramaz mı ?
Kerem in o saatte uyuduğunu tarih pek yazmadı, o yüzden sorun olmuyor ama kadına dedim ki çok soğuk olursa ya da Kerem hasta olursa bizde bakarsın, tamam dedi, kadın da haklı bir gün değil 2 gün değil, başkasının evinde ne kadar rahat edebilir ki diken üstünde olacak
Evlilik yıldönümünü kutlarım nice senelere, evliliğin ilk yılları daha zor oluyor tek değilsin, biz mesela 2.yılın sonunda boşandık 6 ay falan sonra tekrar evlendik bak şimdi oğlumuz var kaydirigubbakcemile2
Benim kocam sevgililik dönemlerimizde yapmıştı askerliğini, yılbaşında birlikteliğimizin 11. senesi doluyor kendisiyle buyrunnnnnnnnn
Canım sana şimdiden iyi yolculuklar diliyorum GEK CUMARTESİ GEL..ŞİMDİDEN HEYECAN BASTI BENİ SİZLERİ GÖREBİLMEK NE GÜZEL İNŞALLAH
kızlar nasılsınız....
emirhan hasta hala,gece çok fena öksürüyor hala,,,üstüne bende hasa oldum..sözde grip aşısı yaptırmıştım...
siz nasılsınız ...?keyifler yerindemi?
bosna emirhandada daha tık yok biz nerdeyse 7 buçuk aylık olduk...ne konuşmaya çalışma,ne adam gibi emeklemeye çalışma ançak sürünerek ilerliyor hala,popo kalkmıyor...ne diş var,,hiç bişey yok...( abiside böyleydi..bana artık erkek bebeklerde normal geliyor bu geçikmeler...
canım sağol,bu sene bir belimizi düzeltemedik hastalıklardan doğduğundan beri emirhanın 4 hastalığı bu,çokta kollamaya çalışıyorum ama oluyor yinede...çoçuk zayıfladı iyice,hiç bişey yedği yok..
nice mutlu hüzürlü yıllar sizede....
kızlar nasılsınız....
emirhan hasta hala,gece çok fena öksürüyor hala,,,üstüne bende hasa oldum..sözde grip aşısı yaptırmıştım...
siz nasılsınız ...?keyifler yerindemi?
Bizim de 10 sene bitti Ağustos'ta
Askerliğini, yüksek lisansını evliyken yaptı kocacım.
Aile meselesi olmadıkça, hiç problem yaşamadık çok şükür.
Ayyy ben de çok heyecanlanıyorum :sm_cool:
Çok geçmiş olsun ikinize de, çabucak iyileşirsiniz inşallah...
Tecrübeli anne de böyle dedikten sonra, daha da hiç düşünmem :)
Nazar mı değiyor tosunuma yaa
çok geçmiş olsun bi an önce iyileşirsiniz inşallaha.s.
canım sağol,bu sene bir belimizi düzeltemedik hastalıklardan doğduğundan beri emirhanın 4 hastalığı bu,çokta kollamaya çalışıyorum ama oluyor yinede...çoçuk zayıfladı iyice,hiç bişey yedği yok..
[ı]yaaa evet büyük aşk inkar edemem, ne onunla ne onsuz, o da ne benimle ne bensiz, yuvarlanıp gidiyoruz işte kaydirigubbakcemile[/ı]
[ı]kerem in o saatte uyuduğunu tarih pek yazmadı, o yüzden sorun olmuyor ama kadına dedim ki çok soğuk olursa ya da kerem hasta olursa bizde bakarsın, tamam dedi, kadın da haklı bir gün değil 2 gün değil, başkasının evinde ne kadar rahat edebilir ki diken üstünde olacak[/ı]
canım çok sağol,nazarmı başka bişeymi bilemeyeceğim ama çok bıktım bu hastakıklardan..sabah erayda hapşırıyordu inşallah oda hasta olmaz...brazdan aktara gidip bişeyler alaçağım...kaç gündür ilaç içiyoruz bir işe yaramadı bari bitkilerle takviye yapayım diyorum...
Valla hiç dert etme doruk hala konuşmuyo etmiyo diye,erkek çoçuklarının çoğu böyle..
çanım sağol,seninde evlilik yoldönümünmüş bu gün..umarım daha nice mutlu ve huzurlu seneleriniz olur..
maşşalah sen örnek ailesin mevlam bozmasın ... daim eylesin...
yawrum benim peki doktorlar ne diyor sizde alerjide söz konusu değil mi ailecek? Diş çıkarma durumu ne durumda belki ondan yemiyordur ...
hilal 3 aylıkken hasta olmuştu buluşmada vardı gidememiştim birde geliboluya gitmeden önce komşumuz hakiki bal vermişti onu bir gazete kağıdı sürüp göğsüne koymuştum 1 gece beklettim sonra birden öksürüğü kesildi.birde bana buzdolabı poşetini ikiye ayır ve kürdanla del dediler sonra göğsüne sarıp iyicede giydirip terlemesini sağla dediler onuda yapmıştım hangisi işe yaramışsa kesildi öksürüğü kızımın hırıltısı bile vardı ama ilaçlarınıda ihmal etmedim bu arada sende deneme imkanın varsa dene bakalım hangisi işe yarayacak?
SELAMLAR CİCOŞLAR,.sinpac,canımcım gelmişsin.nerelerdesin sen bakayım.hımmmmmklava: klava:bu arada burçlardan laf açılmış sanırsam,bendenizde akrep burcuyum,.koca kişiside TERAZI klava: klava: ANLAŞAMIYOZZZZZZZZZZalsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile
[
Tecrübeli anne de böyle dedikten sonra, daha da hiç düşünmem :)
Demek tecrübeli anne de dedikten sonra, demek bizi tecrübesiz anne kategorisine koyup sallamıyorsun :mymeka: bi daha da sana cevap verirsem :dilcikar:
[
Demek tecrübeli anne de dedikten sonra, demek bizi tecrübesiz anne kategorisine koyup sallamıyorsun :mymeka: bi daha da sana cevap verirsem :dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?