2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar geçmişi ancak bitirdim hastalara geçmiş olsun evlilik yıl dönümü olanlara nice güzel yıllara bizimki de 12 ekim hala hediye bulamadım yaaaa.... bilmiyorumkismile

Günaydın kızlarrr...

Bugün yine çalışacağız... Offff, şu annelere 2 yıl ücretli izin verseler....

ben bir yıla da razıyım keşke olsaydı laelaelaelaelae

bebekler yolda uyur genellikle seninki uyumuyor mu?

biz yazın bindik uçağa deniz hiç sevmedi uçağın iniş ve kalkışı esnasında emzirmek gerekiyor basıncı dengeleyebilmesi için

deniz benim yanımdaki koltukta uyumuştu ama o zaman 4 aylıktı anakucağı falan gerekmez bir yastık battaniye al yeter bir de bebek arabanı mutlaka al yanına her an lazım ben bütün yaz onda taşıdım denizi hatta 15 gününde onda uyuttum yer yadırgadığı için kafamçokkarıştı

Son düzenleme:
saol handecim bide uçağa binmeden emzirmek uçağın olumsuz etkilerini azaltıyomuş die bişi okudum nette sen naaptın özel bişey yaptın mı ortalarda oturduğunda sorunsuz mu geçti yolculuk:uhm:

canım ınıslerde ve kalkıslarda emzırmen gerekıyor, basıncı hıssetmıyormus o zmaan bebek bide ortalardan yer alacaksan hıcbır sorun olmaz dıye dusunuyorumm :lepi:
eger bebek arabasını alacaksanız, ucaga bınerken verın, cok rahat oluyor, check ın esnasında ucaga bınerken verecegım arabayı demen yeterlı.
bu arada burada havalar bayagı serınledı...
demırın usutmesınden bellı zaten...
ben demırı sole gıydırıyorum,
ıcıne yarımkollu body, uzerıne trıko kazak ve ya sweatshırt, altına kot corap ayakkabı, uzerınede ınce yagmurluk tarzında mont gıydırıyorm, kendımde ınce kazak ve tshirt ustune kot mont, veya uzun hırkalardan gıyıyorum...

teşekkür ettim kızlar bende baktım neremle okuduysam benim yazıdad uçak kalkarken ve inerken emzirin demiş oralar bayağı soğumuş bugün kışlıkları çıkarayım bakalım bebeğe yeni gelenler var onları giydircem de benim dışarda sadece yazlıklar var bakalım bugün fırsat olursa akşam çıkarayım kışlıkları evi taşıdım ya neyi nereye teptim hiç hatırlamıyorum aslında ben unuturum kışlık neyim olduğunu mevsim değişimlerini o yüzden çok severim alışverişe çıkmış gibi olurum aa buda varmış aa bunu almışmıyım almadım sanıyodum fln die sevindirik olurum şaşkınmıyım neyimsempatiksalakcinni

benim sıpa gergin bu gün herşeye mızıklıyor diş sıkıştırıyor her halde off fena çok fena

şekerim sanslsın, benim kıyafetlerim olmuyor bana eyvahedigeldismile
eyvahedigeldismile sadece ustler oluyor onlarda dar tabii sempatiksalakcinni
iki tane pantalon aldım kendıme onlarla ıdare edıyorum :kedi:
zayıflıcammm mutlaka o yuzden almak ıstemıyorum

canım zaten anadolu seyahat le gidiyorumkaydirigubbakcemile5
uçağı tercih etmememin sebebi sabiha gökçen e iniyor olması orası bize çok uzak ben avrupa yakasında fındıkzade de oturuyorum.atatürk havalimanı olsa iniş yeri süper olacaktı ama araştırdım maalesef yok.

canım ben Alp in bebek olduğundan şüpheliyimsempatiksalakcinni.bu sebeple birşey diyemeyeceğim.normalde araba ile biryere giderken uyumuyor yada nadiren uyuyor.

arabanın arkasında pusetımız vardı nan kırılıp gıtmıstır kesın. zatı kocam kısısı sevmıyordu cok agırmıs cok yer kaplıyormus dıye.ama ben cok sevıyordum yaw.neyse yenısını alacagımız ıcın acıl tavsıyelerınızı beklıyorum kızlar.

kızzzzzz olumunekankayizsmile
fındıkzade bıze cok yakın, bır dolmus sadece kaydirigubbakcemile5olumunekankayizsmile

hayatım bu saatten sonra sakın travel sıstem falan alma , ben de hem travel sıstem var hemde cok guzel baston var, ama cok konforlu ve tam yatabılıyor, espritin (hauck uretıyor)
bakırkoyden 290 a falan aldım, chicco da da var benzeri... cok rahat oluyor, cok az yer kaplıoyr..

sık dısını handem.ben hıcbısı almadım kendıme.kesın zayıflayacagım.az once pılates dvd ım geldı.bı ızleyeyım bakayım ne var nasıl dıye.bak bulusmadan sonra kesın dıyet yapıyoruz degıl mı caymak yok ?

geceden beri sürekli ağlıyor Eymen. bi derdi mi var diyorum ama kalkıpgezdirince susuyor

meralcıgım oturt ıstersen sıkılıyordur.doguhanda bazan yapıyor bende cok gezdıremıyorum belım yuzunden oturtuyorum susuyor.

geceden beri sürekli ağlıyor Eymen. bi derdi mi var diyorum ama kalkıpgezdirince susuyor

ahh canım demir de oyle, geceleri hic uyanmayan cocuk dun gece 4 kere kalktı, galıba bızı ıstıyorlar, demir hasta dıye bole de , eymen neden bole anlamadım

hemmen bakıyorum.hafıf mı pekı?

meralcıgım oturt ıstersen sıkılıyordur.doguhanda bazan yapıyor bende cok gezdıremıyorum belım yuzunden oturtuyorum susuyor.

cnm oturtuyorum, ayağımda sallıyorum, onunla oyun oynamaya çalışıyorum, yürütece koyuyorum...yok yok yok. Sadece kucağımda gezdirirken susuyor sıpa. E ona da güç kalmıyor haliyle. gece neredeyse hiç uyumadı(
Bu arada geçmiş olsun cnm sanırım bi kaza atlatmış eşin. inşallah önemli bişi yoktur

ahh canım demir de oyle, geceleri hic uyanmayan cocuk dun gece 4 kere kalktı, galıba bızı ıstıyorlar, demir hasta dıye bole de , eymen neden bole anlamadım

Walla niyesini bilmiyorum Handecim ama oynatmama az kaldı cidden. Yine kudurdu

benimdoğumdan sonra 5 kilom var o da bedenimi değiştirmedi biraz pörtlüyo (tombul smile)sadece ben zaten şişkoydum deişen bişi omadı yane şimdide şişkoyum bende zayıflicam hatta spora başlamayı düşüünüyorum sabah bebeği 1 saat erken bırakırsam o arada spora gidebilirim haftanın 3 günü bakalım istanbul dönüşü yapcam planımı

sende ben gibisin aslında ben aldım bir kaç parça bişi ama doğumdan sonra ben tüm dolabı boşalttım çünki 36 beden giyiyordum bir daha o bedene inebileceğimi hiç düşünmüyorum şu rejim konusu benimde çok ilgimi çekiyor çekmesinede emzirriken nasıl olacak bilemiyorum ?

kızzzzzz olumunekankayizsmile
fındıkzade bıze cok yakın, bır dolmus sadece kaydirigubbakcemile5olumunekankayizsmile

hangi dolmuş ki bu bacıcım.ben taksiyle gelirim diye düşünüyordum.ama böylede kolay olacaksa dolmuşla gelirim.deyiver bakem bana kuzum?olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…