- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.108
- 1.123
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #78.361
Günaydın kızlarrr...
Bugün yine çalışacağız... Offff, şu annelere 2 yıl ücretli izin verseler....
günaydın canlar.şöyle bir görünüp kaçacağım ara ara döner bakarım.malum kısmetse akşama yolculuk var.yapmam gereken işler var bugün evde.Alp çok huzursuz 3 gecedir nesi var anlamıyorum.tek dileğim otobüste çok sorun çıkarmaması.yoksa yolun yarısında atarlar bizi.Allah yardımcım olsun.
JALECİM ev almışsınız hayırlı olsun.güle güle oturun.
ÖZNURCUM eşine geçmiş olsun.Allah beterinden korusun.
SİNPAC evlilik yıldönümünüz kutlu olsun.nice mutlu senelere.
sinpac evlilik yıldönümünüz kutlu olsun ayline katılıyorum evliliğin ilk yılları zor geçiyor bizde sizden farklı değiliz 12 aralıkta benim de evlilik yıldönümüm bana deil 20 yıl bie ömür gibi geliyor
Jale eviniz hayırlı olsun alah ağız tadıyla oturmak nasip etsin
yazgı umarım seyahatin çok rahat geçer alpin tüm gece huzurla uyumasını diliyorum :Saruboceq: bende cuma gününden korkuyorum umarım uçaktan ahatsız olmaz basınç etkiler huzursuz olur mu die korkuyorumeyvahedigeldismile
çok sağolun kızlar hepiniz.dilerim huzurlu bir yolculuk olur hem bizim hemde otobüs ahalisi içinsempatiksalakcinnikeşke uçak olsaydı onla gelirdim ne kolay olurdu.
bir sorum var şimdi yan koltuğumuda aldım ya Alp in anakucağını alsam mı karar veremedim uyurken ona koysam uzun süre kalırsa beli ağrırmı ki?ee almasam yastık alıpta yanıma yatırsam daha mı iyi olur?
saol handecim bide uçağa binmeden emzirmek uçağın olumsuz etkilerini azaltıyomuş die bişi okudum nette sen naaptın özel bişey yaptın mı ortalarda oturduğunda sorunsuz mu geçti yolculuk:uhm:
ewdeyim şu saate kadar manikürcüm geldi işemleri hallettik şimdi yemek hazırlıyorum insanlara sonra dükkana geçeceğim.. umarım cery yakamı bırakır bugün...
herkes iyimi??
selam kızlar geçmişi ancak bitirdim hastalara geçmiş olsun evlilik yıl dönümü olanlara nice güzel yıllara bizimki de 12 ekim hala hediye bulamadım yaaaa.... bilmiyorumkismile
ben bir yıla da razıyım keşke olsaydı laelaelaelaelae
bebekler yolda uyur genellikle seninki uyumuyor mu?
biz yazın bindik uçağa deniz hiç sevmedi uçağın iniş ve kalkışı esnasında emzirmek gerekiyor basıncı dengeleyebilmesi için
deniz benim yanımdaki koltukta uyumuştu ama o zaman 4 aylıktı anakucağı falan gerekmez bir yastık battaniye al yeter bir de bebek arabanı mutlaka al yanına her an lazım ben bütün yaz onda taşıdım denizi hatta 15 gününde onda uyuttum yer yadırgadığı için kafamçokkarıştı
canım ınıslerde ve kalkıslarda emzırmen gerekıyor, basıncı hıssetmıyormus o zmaan bebek bide ortalardan yer alacaksan hıcbır sorun olmaz dıye dusunuyorumm :lepi:
eger bebek arabasını alacaksanız, ucaga bınerken verın, cok rahat oluyor, check ın esnasında ucaga bınerken verecegım arabayı demen yeterlı.
bu arada burada havalar bayagı serınledı...
demırın usutmesınden bellı zaten...
ben demırı sole gıydırıyorum,
ıcıne yarımkollu body, uzerıne trıko kazak ve ya sweatshırt, altına kot corap ayakkabı, uzerınede ınce yagmurluk tarzında mont gıydırıyorm, kendımde ınce kazak ve tshirt ustune kot mont, veya uzun hırkalardan gıyıyorum...
teşekkür ettim kızlar bende baktım neremle okuduysam benim yazıdad uçak kalkarken ve inerken emzirin demiş oralar bayağı soğumuş bugün kışlıkları çıkarayım bakalım bebeğe yeni gelenler var onları giydircem de benim dışarda sadece yazlıklar var bakalım bugün fırsat olursa akşam çıkarayım kışlıkları evi taşıdım ya neyi nereye teptim hiç hatırlamıyorum aslında ben unuturum kışlık neyim olduğunu mevsim değişimlerini o yüzden çok severim alışverişe çıkmış gibi olurum aa buda varmış aa bunu almışmıyım almadım sanıyodum fln die sevindirik olurum şaşkınmıyım neyimsempatiksalakcinni
canım zaten anadolu seyahat le gidiyorumkaydirigubbakcemile5YAZGICIĞIM keske anadolu seyahatten alsaydın biletini onlar araba koltuğu veriyorlar bebek için çok rahat oluyor sen taşımamış oluyorsun veya uckla gitseydin artık edremitten uçak var çok rahat
buarda jaleciğim gözün aydın hayırlı olsun eviniz
evlilik yıldönümü olanların evlilikleri bir ömür boyu sürsün inş.
kızlardan biririn eşi kaza yapmış geçmiş olsun allah beterinden korusun geçmişi okurken unuttum adını kusura bakma
hasta olan bebişlerimize geçmiş olsun en kısa zamanda iyileşirler umarım atanında burnu tıkalı gece hep üstünü açıyor bizimkide o yüzden 1 haftadır uyku tulumuyla yatıyo artık çok rahatız o yüzden uyku tulumlu resimlerini koyucam yakında face çok şirin görünüyo :)
birde gögüs hırıltısı olan bebeklere eskilerden bir yöntem aklınızda bulunsun aktarga günlük diye bir bitki var onu tavada biraz tutsuluyorsun dumanına pamuk tutuyorsun o pamuk kokusunu ve dumanını çekiyor sonra onu el değicek sıcaklıkta bebeğin göğsune koyup uyutuyorsun sonrasında yanlız çok terliyo onu üstünü değiştirmen gerekiyor ama hırıltısı geçiyo onu bir kaç gün deneyin sonuç iyi
bebekler yolda uyur genellikle seninki uyumuyor mu?
deniz benim yanımdaki koltukta uyumuştu ama o zaman 4 aylıktı anakucağı falan gerekmez bir yastık battaniye al yeter bir de bebek arabanı mutlaka al yanına her an lazım ben bütün yaz onda taşıdım denizi hatta 15 gününde onda uyuttum yer yadırgadığı için kafamçokkarıştı
canım zaten anadolu seyahat le gidiyorumkaydirigubbakcemile5
uçağı tercih etmememin sebebi sabiha gökçen e iniyor olması orası bize çok uzak ben avrupa yakasında fındıkzade de oturuyorum.atatürk havalimanı olsa iniş yeri süper olacaktı ama araştırdım maalesef yok.
canım ben Alp in bebek olduğundan şüpheliyimsempatiksalakcinni.bu sebeple birşey diyemeyeceğim.normalde araba ile biryere giderken uyumuyor yada nadiren uyuyor.
arabanın arkasında pusetımız vardı nan kırılıp gıtmıstır kesın. zatı kocam kısısı sevmıyordu cok agırmıs cok yer kaplıyormus dıye.ama ben cok sevıyordum yaw.neyse yenısını alacagımız ıcın acıl tavsıyelerınızı beklıyorum kızlar.
şekerim sanslsın, benim kıyafetlerim olmuyor bana eyvahedigeldismile
eyvahedigeldismile sadece ustler oluyor onlarda dar tabii sempatiksalakcinni
iki tane pantalon aldım kendıme onlarla ıdare edıyorum :kedi:
zayıflıcammm mutlaka o yuzden almak ıstemıyorum
geceden beri sürekli ağlıyor Eymen. bi derdi mi var diyorum ama kalkıpgezdirince susuyor
geceden beri sürekli ağlıyor Eymen. bi derdi mi var diyorum ama kalkıpgezdirince susuyor
hayatım bu saatten sonra sakın travel sıstem falan alma , ben de hem travel sıstem var hemde cok guzel baston var, ama cok konforlu ve tam yatabılıyor, espritin (hauck uretıyor)
bakırkoyden 290 a falan aldım, chicco da da var benzeri... cok rahat oluyor, cok az yer kaplıoyr..
meralcıgım oturt ıstersen sıkılıyordur.doguhanda bazan yapıyor bende cok gezdıremıyorum belım yuzunden oturtuyorum susuyor.
ahh canım demir de oyle, geceleri hic uyanmayan cocuk dun gece 4 kere kalktı, galıba bızı ıstıyorlar, demir hasta dıye bole de , eymen neden bole anlamadım
kızzzzzz olumunekankayizsmile
fındıkzade bıze cok yakın, bır dolmus sadece kaydirigubbakcemile5olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?