- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #78.381
canım zaten anadolu seyahat le gidiyorumkaydirigubbakcemile5
uçağı tercih etmememin sebebi sabiha gökçen e iniyor olması orası bize çok uzak ben avrupa yakasında fındıkzade de oturuyorum.atatürk havalimanı olsa iniş yeri süper olacaktı ama araştırdım maalesef yok.
canım ben Alp in bebek olduğundan şüpheliyimsempatiksalakcinni.bu sebeple birşey diyemeyeceğim.normalde araba ile biryere giderken uyumuyor yada nadiren uyuyor.
geceden beri sürekli ağlıyor Eymen. bi derdi mi var diyorum ama kalkıpgezdirince susuyor
saol handecim bide uçağa binmeden emzirmek uçağın olumsuz etkilerini azaltıyomuş die bişi okudum nette sen naaptın özel bişey yaptın mı ortalarda oturduğunda sorunsuz mu geçti yolculuk:uhm:
canım ben mertle uçak seyehati yaptım, biletim tam ortada kanat tarafındaydı, uçak kalkana kadar huysuzluk yaptı sanırım sıcaktan bunaldı,ama sonra hosteslerin arkada oturma yeri var orda emzirerek uyuttum inene kadar uyudu.pek sorun çıkarmadı. yanına onu oyalayacak bişeyler almanı tavsiye ederim. bide sıcak soğuk dengesi için içine ince bişey giydirip üstüne yelek hırka türü giydirebilirsin, klima açılınca çok soğuyo ben battaniye almıştım çok işe yaradı uyuyunca.
hangi dolmuş ki bu bacıcım.ben taksiyle gelirim diye düşünüyordum.ama böylede kolay olacaksa dolmuşla gelirim.deyiver bakem bana kuzum?olumunekankayizsmile
hemmen bakıyorum.hafıf mı pekı?
mrb annişler napıyonuz geçmişe bakamadım yorgunum evi temizledim ütü yemek çüçük sincabım bi yandan şimdide paşamı uyuttum çay yaptım yanında da tatlı buyrun kızlar sizde gelin keyif yapalım
ayyy özendim valla benim evin hali perişanellerine sağlık :)
haftasonu o kadar toprladım ama 1 günde eski haline döndü
kız hızımı alamadım sanada gelem mi
Kızlar, çok işim var ama aklıma çok takılan bir konuda yardımınıza da ihtiyacım var.
Aslında bebeğimi kimse ile karşılaştırmam ben, ama birkaç kitapta da görünce içim sıkıldı.
Doruk tam 7 aylık biliyorsunuz, ama bilinçli ya da bilinçsiz ba-ba, de-de ya da buna benzer sesler çıkarmıyor. Sürekli birtakım sesler çıkarıyor, çığlık atıyor, aaa--guuuu, ayyyy, yeaa falan diyor ama öbürleri yok. Normal midir bu durum? Gelişimiyle ilgili ters birşeyin işareti değildir di mi?
...
Bu arada bugün benim evlilik yıldönümüm 2 yıllık evliyim artık...boshayallersmile
Ama bana 20 yıl gibi geldi...kaydirigubbakcemile
ikinize de nice mutlu yıllar diliyorum ağzınızın tadı hiç bozulmasınayy bugün bizimde evlilik yıldönümümüzŞeniz canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsuna.s.
sukurler olsun kocam ve oglumla uyandıgım guzel bır gun.hepınıze gunaydın kızlar.
esım dun 22 00 de geldı.gecenın yarısında onunla yarısında oglumla uyudum.
uykuya dalarken hep sukrettım askım sag salım geldıgı ıcın.
az once yolcu ettım arabanın ıslerıyle ugrasmaya gıttı.agzını dıreksıyona basını cama vurmus.cam kırılmıs ama sukurler olsun kocamda bırsey yok.arkadan gelen araba fren yaptıgı halde vurmus bızımkıne.kazaya sebebıyet veren aracda kacmıs.
arabanın halıde ıyı degıl.saglık olsun gonul ısterse yenısı alınır.
geceden beri sürekli ağlıyor Eymen. bi derdi mi var diyorum ama kalkıpgezdirince susuyor
selkie .!.:Emirhan hasta hala,gece çok fena öksürüyor hala,,,üstüne bende hasa oldum..sözde grip aşısı yaptırmıştım...
ya evet bende bikaç çeşit kıyafet alıcam çünkü mesela bugün burası 30 derece yani ne giydireyim şaşırdım inşallah hava değişiminden fln hastalanmaz çok vicdan azabı çekerim yoğsam anası gezecek di oğluş helak olmasın :1no2:
çok makbule geçerdi ama ben arkadaşımı yoramam öyle...sen gel çay içer sohbet ederiz...
ama dur süprizzzzz senin çay hazırdı ben geleyimolumunekankayizsmile
ya evet bende bikaç çeşit kıyafet alıcam çünkü mesela bugün burası 30 derece yani ne giydireyim şaşırdım inşallah hava değişiminden fln hastalanmaz çok vicdan azabı çekerim yoğsam anası gezecek di oğluş helak olmasın :1no2:
terletmezsen bi sıkıntı olacağını sanmam,inşallah sorunsuz gider gelirsinizopuyorumnanaktan
boshayallersmileboshayallersmileboshayallersmilehadi atla gel canım
uyanıkken de birlikte oynuyoruz geziyoruz hala tek başına vakit geçirmek konusunda başarılı değil...çok çabuk sıkılıyor...
gülcan, burcu, yazgı, esin, ebru, fatma, şebnem
çoook teşekkür ederim arkadaşlarımmm Allah herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?