- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #78.401
30 muuu akannehir allahım orda yaşamak istiyorummmm, burası en fazla 17-18, tabi balkanlara en yakın ben olduğum için en çok üşüyen de benim :sm_confused:
Bende de tek başına vakit geçiremeyenlerden var, odadan çıktığım an basıyor yaygarayı, bir de şimdi bakıcının hem oğlu hem kızı onunla oynuyormuş evde hiç yalnız kalmayacak sanırım guclubacismile
aminnn....
dur sen gelme biz toplanıop oraya gelelimm... laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
Bende de tek başına vakit geçiremeyenlerden var, odadan çıktığım an basıyor yaygarayı, bir de şimdi bakıcının hem oğlu hem kızı onunla oynuyormuş evde hiç yalnız kalmayacak sanırım guclubacismile
ben de hiç sevmem sıcağı Allahtan havalar serinlemeye başladı burda tabii benim için genel için soğuk bile :):):):)bende hiç sevmem sıcağı hade yer değiştirlüm(üşümek isteyen smile)
eşi kaza yapmış anladığım kadarıyla..slm kızlar....nabersiniz....hiç geçmişe bakacak vaktim olmuyo..öznura ne olmuş??
saat 1-1 buçuk gibi geliyorum eve....yardımcım sağolsun eve makina tutup siliyo bana haftada 2 kez toz almak kalıyo sadece...oğlumu okuldan alıp kızımla oynuyorum sonra yemek faslı....arada da size bakayım diyorum...
slm kızlar....nabersiniz....hiç geçmişe bakacak vaktim olmuyo..öznura ne olmuş??
kızlar bebişlere grip aşısı yaptıracakmısınız?
Yaptırabiliyormuymuşuz (amann yazarken ne çok zorlandım :))
Uyudu şükür, Allah'ım nolur biraz uyusun da o da dinlensin ben de:Saruboceq:
meral belki kulağı ağrıyodur çenesine ve kulağına hafifçe masaj yapsana diş çıkarmadan önce ağrı yaparmış kulaklara. bide canı sıkılıyo olabilir balkona falan çıkarsana kuzuyua.s
kızlar bebişlere grip aşısı yaptıracakmısınız?
Yaptırabiliyormuymuşuz (amann yazarken ne çok zorlandım :))
amin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
hatta:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq:
geceden beri sürekli ağlıyor Eymen. bi derdi mi var diyorum ama kalkıpgezdirince susuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?