2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar....nabersiniz....hiç geçmişe bakacak vaktim olmuyo..öznura ne olmuş??

saat 1-1 buçuk gibi geliyorum eve....yardımcım sağolsun eve makina tutup siliyo bana haftada 2 kez toz almak kalıyo sadece...oğlumu okuldan alıp kızımla oynuyorum sonra yemek faslı....arada da size bakayım diyorum...

yaf sorma bebek eltimde kalıyo ya liseye giden 2 ocuğu var bayılıyolar benimkiyle oynamaya geleni gideni de çok oluyo akşama kadar kucaktan inmiyo e haliyle akşamda istiyo kafamçokkarıştı

benim kızım bir beni bir babasını bir de dayısını görüyor sadece ne zamandır evdeyiz...can sıkıntısından bize sarıyor sempatiksalakcinni

bende hiç sevmem sıcağı hade yer değiştirlüm(üşümek isteyen smile)
ben de hiç sevmem sıcağı Allahtan havalar serinlemeye başladı burda tabii benim için genel için soğuk bile :):):):)

eşi kaza yapmış anladığım kadarıyla..
burda ev işi yapan bulmak zor gelenler de çok para istiyor...ben de yetiştirmeye çalışıyorum....

meral belki kulağı ağrıyodur çenesine ve kulağına hafifçe masaj yapsana diş çıkarmadan önce ağrı yaparmış kulaklara. bide canı sıkılıyo olabilir balkona falan çıkarsana kuzuyua.s

Sağol cnm. bilmiyorum belki ağrıyodur ama kucakta gezince neden susuyor ki? Şu dişleri de çıkarsak ta rahatlasak

kızlar bebişlere grip aşısı yaptıracakmısınız?

Ben düşünmüyorum cnm

Yaptırabiliyormuymuşuz (amann yazarken ne çok zorlandım :))

6 ayı doldurduktan sonra yaptırtılabiliniyormuş:)) uzatmak için yazdımkaydirigubbakcemile3

aşı olunca grip olmayacak diye bişey yok zaten ama daha hafif atlatacak..kafam karıştı benim de....

geceden beri sürekli ağlıyor Eymen. bi derdi mi var diyorum ama kalkıpgezdirince susuyor

mrl bana kızıyormusun bilmiorm ama :) eymenin tok oldugundan eminmisin? bnm kızım bazen açsa sadece kucagımda durur. gecede uyumadı dıosun.. muhallebi fln werıomusun yatmadan??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…