- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #78.421
kadir tuğcu yaptırın demiş aşıyı...
mrl bana kızıyormusun bilmiorm ama :) eymenin tok oldugundan eminmisin? bnm kızım bazen açsa sadece kucagımda durur. gecede uyumadı dıosun.. muhallebi fln werıomusun yatmadan??
ben yaptırmicam yaptırsamda yaptırmasamda olacak nasıl olsa o ola da bünyesi kuvvetlenecek die düşünenlerdenim bide dünya sağlık örgütünün konu hakkında bi makalesini okudum her sne mutasyona uğruyormuş grip mikrobu aşılarsa değiştirilmiyormuş bi anlamı yok yane
O dediyse hiç yapmayayım o zamansempatiksalakcinni Ben hiç tutmadım bu adamı. Herşeye sadece muhalefet olmak için oluyor gibime geliyor
Eviniz hayırlı uğurlu olsun inş. cnm
evet ama ilaç karşıtı bi adam..hoşuma gidiyor.dur bakalım şu an asyanın hastalığını(gribini) o takip ediyo...onun tavsiyelerini uyguluyorum.ilaçsız....bakalım ne olacak...ondan sonra karar vercem iyi mi kötü mü
evet ama ilaç karşıtı bi adam..hoşuma gidiyor.dur bakalım şu an asyanın hastalığını(gribini) o takip ediyo...onun tavsiyelerini uyguluyorum.ilaçsız....bakalım ne olacak...ondan sonra karar vercem iyi mi kötü mü
Niye kızayım kız sanaHayır cnm tok olduğundan emin değilim, hatta aç olduğuna dair ciddi endişelerim var ama malesef hiçbişi yemiyor. Kahvaltısını yemedi,çorbayı içmedi,meyve yemedi. Bizim yemeklerden biraz yerdi ben de pilav deneyeyim dedim yemedi ( hiçbişeye açmıyo ağzını. üstelik adam gibi emmiyor da. yüzü bi loklma kaldı walla (
Oğluş çok tatlı bu fotoda maşallahEsin sen kaç yaşındasın?? Bİraz ne alaka şimdi oldu ama merak ettim
Jaleciğim eviniz hayırlı olsun biraz karışık ama çözdüm kaydirigubbakcemile3
HepKaravana bebeğin çok tatlı maşallah kaşlara gözlere bak ya Allah bağışlasın :asigim:
ben yürüteç almaya karar verdim canlar başka türlü olmayacak ya bu çocuk kafayı gözü dağıtacak çünkü hep ayağa kalkmaya çalışıyor ya da ben çıldirucccccccuuuuuuuuuuuuuun laelaelaelaelae
bizimkide konuşur ederde şimdi otobüs karanlık olacak kimse onla ilgilenmeyecekte bir benle konuşur ancaksempatiksalakcinni.benikide uyumaz arabada bi dolu atraksiyon ister en son dolmuşla annemlere giderken tüm dolmuştakileri sorguyaçekti sağa döndü aguuu sola döndü buguu bide cevap verildikçe çenesi düştü otururkende konuşmaz paşa iile akta tutacaksın ne kol kalıyo ne bel haliyle
tamam canım konuşuruz gelince.fındıkzade bakırkoy arası dolmus mutlaka vardır, ama ındıgın yerden yurumen gerekır 10 dkka falan, bebek arabası olacaksa yanında sorun olmaz hayatım, arıcam zaten ben senı , sız hele bı gelın sagsalım...kaydirigubbakcemile5
gemişe bakamadım pek ama...
Yazgıcım iyi yolculuklar :)inşallah sorunsuz geçer benim tek tavsiyem olur da Alp durmazsa ağlarsa stres yapma ki mutlaka az da olsa farklı bir ortama gridiği için huzursuzluk yapacaktır...stres yapınca hiç susmuyorlar...biz Nihan la 2 uzun 1 kısa otobüs yolculuğu yaptık genelde uyudu ama ağladığı da oldu...sen stres yapmazsan çabuk sakinleşir o da...
bn yaptırmayacağım.kadir tuğcu yaptırın demiş aşıyı...
HepKaravana bebeğin çok tatlı maşallah kaşlara gözlere bak ya Allah bağışlasın :asigim:
ben yürüteç almaya karar verdim canlar başka türlü olmayacak ya bu çocuk kafayı gözü dağıtacak çünkü hep ayağa kalkmaya çalışıyor ya da ben çıldirucccccccuuuuuuuuuuuuuun laelaelaelaelae
al bendende o kadar. bişey yapamıorm inanki. çamaşır seriorm çamaşırlıa tırmanmaya çalışıo incecik demire doluo ellerini asılıo sonra pat tabi. sandalyelere tırmanıo bende mi alsam yaa inan bişe yapamıorm artk
ama komşumun yeğeni. bak şimdi aklıma geldi 9 aylıkmış annesi temzlik yapıomuş arka odayı silmeye gitmiş çocuk kovanın yanına gitmiş yürüteçle,yürüteç kovanın içine devrilmş we ölmüş bebek. boğulmuş. annesi bi gelmş çocuk tepetaklak . allahım uzak eyle. 2 gafta önce duydum. epey kendime gelememştm. aman dikkat kızlar asla ama asla yalnız bırakmayın bunun 3 saniyesi 2 dakikası yok. hergun dua okuyup öyle başlayın güne allaha emanrt hepsi. allahın korumadıgını biz asla koruyamayız. dua en buyuk kalkan.
canım nerelerdesin sen ? Eymen paşamız nasıl? yürüteç alacaksın sanırım ...Ayrıca Cumartesi günü Hande'ye gelecekmisin ?Eğer geleceksen Bostancı iskelede buluşacağız Anadolu yakasında oturanlarla sende gelirsin değil mi? hEP beraber geçeriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?