2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben yaptırmicam yaptırsamda yaptırmasamda olacak nasıl olsa o ola da bünyesi kuvvetlenecek die düşünenlerdenim bide dünya sağlık örgütünün konu hakkında bi makalesini okudum her sne mutasyona uğruyormuş grip mikrobu aşılarsa değiştirilmiyormuş bi anlamı yok yane

aşağıda nickler halay çekiyo ama yine sadece park yapılmış yok anam kafama koydum kk ya başvurucam konuşmayıp park edenlerden ücret alsın (görevlie ben olucamaklinialirimsmile) kaydirigubbakcemile3

mrl bana kızıyormusun bilmiorm ama :) eymenin tok oldugundan eminmisin? bnm kızım bazen açsa sadece kucagımda durur. gecede uyumadı dıosun.. muhallebi fln werıomusun yatmadan??

Niye kızayım kız sana Hayır cnm tok olduğundan emin değilim, hatta aç olduğuna dair ciddi endişelerim var ama malesef hiçbişi yemiyor. Kahvaltısını yemedi,çorbayı içmedi,meyve yemedi. Bizim yemeklerden biraz yerdi ben de pilav deneyeyim dedim yemedi( hiçbişeye açmıyo ağzını. üstelik adam gibi emmiyor da. yüzü bi loklma kaldı walla(

Oğluş çok tatlı bu fotoda maşallah Esin sen kaç yaşındasın?? Bİraz ne alaka şimdi oldu ama merak ettim

O dediyse hiç yapmayayım o zamansempatiksalakcinni Ben hiç tutmadım bu adamı. Herşeye sadece muhalefet olmak için oluyor gibime geliyor

evet ama ilaç karşıtı bi adam..hoşuma gidiyor.dur bakalım şu an asyanın hastalığını(gribini) o takip ediyo...onun tavsiyelerini uyguluyorum.ilaçsız....bakalım ne olacak...ondan sonra karar vercem iyi mi kötü mü

Allah şifalar versin inş. cnm. Zaten bi bu konuda haklı galiba. Grip gibi rahatsızlıklar ilaçsız da aynı sürede yenilebiliyor bence de

10 dakikaya kadar Furkan gelir okuldan ve onun sesine garanti Eymen uyanırbenneyaptımki Ne kadar sessiz ol desem de çocuğun ses ayarı yok. Eymen de malesef çok hassas sese karşı. ben yatakta sağa sola dönmeye bile korkuyorum artık hışırtıdan Eymen uyanacak diye

ben sewerim o adamı forumu tskipediorm ne derse yapıorm wala sanada süt werdirtiormu inek sütü yani.. bi dr ilaç ve gereksiz mama karşıtıysa onda hayır war demektr bence..

ya ne bilim srekli aç mı diyip duruorm ya ondan dedim. ben yedirdikce inan eymen aklımda bnmkide zayıf anlıorm seni yani ya doktoruna söle bi mama bulsun bi zahmet şu çocuu dotyursun. bi ton allerjili bebek war onlar napıosa sana sölesin!!
agzını mı açmıo dışarımı çıkarıo. ayyaana yatırıp denedin mi görümcem ööle yedirirmiş zorla wer arkadaşımınkide seninki gibiydi şu antibiyotik şuruplardan çıkan şırıngayla yedirirdi. ağzına sıkarak çok çekti oda. sende ne ilim yöntemler dene zorla biraz aglayınca wer aazını acınca yani ama dikkatle. doktorun bi mama önersin. öf eymen öff

Jaleciğim eviniz hayırlı olsun biraz karışık ama çözdüm kaydirigubbakcemile3

HepKaravana bebeğin çok tatlı maşallah kaşlara gözlere bak ya Allah bağışlasın :asigim:

ben yürüteç almaya karar verdim canlar başka türlü olmayacak ya bu çocuk kafayı gözü dağıtacak çünkü hep ayağa kalkmaya çalışıyor ya da ben çıldirucccccccuuuuuuuuuuuuuun
laelaelaelaelae

o çocuk kesin aç. diş fln bu derece yapmaz. hep ilaçları kaşıklamı werion sen. ondan mı açmıo acep. biberonda almıodur hee allah bilir sıpaaa.zorla muhallebi yedir sen ona bıgün bak nası uyicak gece sonra uyanınnca aa ne güzelmş uyumak dicek sıpacık:))

canım ayakta kalmak istiyosa al bi yürüteç ben de aldım baya da oldu kalkıp saatlerce içinde bırakmıyoruz ki ben en fazla yarım saat tutuyorum hem onun içinde bi değişiklik olur bizim doktor 1 saat dedi düşün yani için rahat olsun

bizimkide konuşur ederde şimdi otobüs karanlık olacak kimse onla ilgilenmeyecekte bir benle konuşur ancaksempatiksalakcinni.
tamam canım konuşuruz gelince.

çok sağol hanifecim.benim tek stresim biri bişey derse diye.ozaman çok gerilirim kavga bile ederimklava:inşaallah sorunsuzca varırız istanbul a.
kadir tuğcu yaptırın demiş aşıyı...
bn yaptırmayacağım.

Son düzenleme:

al bendende o kadar. bişey yapamıorm inanki. çamaşır seriorm çamaşırlıa tırmanmaya çalışıo incecik demire doluo ellerini asılıo sonra pat tabi. sandalyelere tırmanıo bende mi alsam yaa inan bişe yapamıorm artk

ama komşumun yeğeni. bak şimdi aklıma geldi 9 aylıkmış annesi temzlik yapıomuş arka odayı silmeye gitmiş çocuk kovanın yanına gitmiş yürüteçle,yürüteç kovanın içine devrilmş we ölmüş bebek. boğulmuş. annesi bi gelmş çocuk tepetaklak . allahım uzak eyle. 2 gafta önce duydum. epey kendime gelememştm. aman dikkat kızlar asla ama asla yalnız bırakmayın bunun 3 saniyesi 2 dakikası yok. hergun dua okuyup öyle başlayın güne allaha emanrt hepsi. allahın korumadıgını biz asla koruyamayız. dua en buyuk kalkan.

canım nerelerdesin sen ? Eymen paşamız nasıl? yürüteç alacaksın sanırım ...Ayrıca Cumartesi günü Hande'ye gelecekmisin ?Eğer geleceksen Bostancı iskelede buluşacağız Anadolu yakasında oturanlarla sende gelirsin değil mi? hEP beraber geçeriz

sincabım hep gözümün önünde yürütce de bıraksam yine yanıma götürüyorum aynen hepsi rabbime emanet

ya bana 1 saat yeter zaten
merlike o nasıl bir kovadır ki içine devriliyor yürüteç benim kovam küçük ve içine öyle çok çok su koymam sık değişirim silme suyunu ALLAH korusun benim etrafımda dolaşır eymen zaten beni bırakmaz yapışık gibiyiz

aman bakıcılarınızada tembih edin asla yalnız bırakmasınlar. anneniz. k.valdeniz.. kim bakıosa işte. artık tehlike sinyalleri bizim için çalıyor..

canım bildiğin gibi değil fena bu bana soluk aldırmıyor üçüncü dişimiz üst dişlerin biri patladı bugün :gitme: dördüncü de bugün yarın patlar eyvahedigeldismile
hilal kuzum nasıl
?
hava yağmursuz olursa geleceğim inşallah kaçta buluşuyoruz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…