- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #78.441
ya bana 1 saat yeter zaten
merlike o nasıl bir kovadır ki içine devriliyor yürüteç benim kovam küçük ve içine öyle çok çok su koymam sık değişirim silme suyunu ALLAH korusun benim etrafımda dolaşır eymen zaten beni bırakmaz yapışık gibiyiz
Niye kızayım kız sanaHayır cnm tok olduğundan emin değilim, hatta aç olduğuna dair ciddi endişelerim var ama malesef hiçbişi yemiyor. Kahvaltısını yemedi,çorbayı içmedi,meyve yemedi. Bizim yemeklerden biraz yerdi ben de pilav deneyeyim dedim yemedi ( hiçbişeye açmıyo ağzını. üstelik adam gibi emmiyor da. yüzü bi loklma kaldı walla (
Oğluş çok tatlı bu fotoda maşallahEsin sen kaç yaşındasın?? Bİraz ne alaka şimdi oldu ama merak ettim
doguhan su anda parmagımı kemırıp salya akıtıyor bı yandanda netbook a ulasmaya calısıyor
Jaleciğim eviniz hayırlı olsun biraz karışık ama çözdüm kaydirigubbakcemile3
HepKaravana bebeğin çok tatlı maşallah kaşlara gözlere bak ya Allah bağışlasın :asigim:
ben yürüteç almaya karar verdim canlar başka türlü olmayacak ya bu çocuk kafayı gözü dağıtacak çünkü hep ayağa kalkmaya çalışıyor ya da ben çıldirucccccccuuuuuuuuuuuuuun laelaelaelaelae
slm kızlar....nabersiniz....hiç geçmişe bakacak vaktim olmuyo..öznura ne olmuş??
saat 1-1 buçuk gibi geliyorum eve....yardımcım sağolsun eve makina tutup siliyo bana haftada 2 kez toz almak kalıyo sadece...oğlumu okuldan alıp kızımla oynuyorum sonra yemek faslı....arada da size bakayım diyorum...
aşağıda nickler halay çekiyo ama yine sadece park yapılmış yok anam kafama koydum kk ya başvurucam konuşmayıp park edenlerden ücret alsın (görevlie ben olucamaklinialirimsmile) kaydirigubbakcemile3
canım nerelerdesin sen ? Eymen paşamız nasıl? yürüteç alacaksın sanırım ...Ayrıca Cumartesi günü Hande'ye gelecekmisin ?Eğer geleceksen Bostancı iskelede buluşacağız Anadolu yakasında oturanlarla sende gelirsin değil mi? hEP beraber geçeriz
saol teyzesi bu güzelliğin çıktığı ananın güzelliğini siz düşününlaelaelaelaelae artık
anacım napak yaw ıste yazcaz fırsat olmeyyo
ben anlamaz alcek ücretben
canım bildiğin gibi değil fena bu bana soluk aldırmıyor üçüncü dişimiz üst dişlerin biri patladı bugün :gitme: dördüncü de bugün yarın patlar eyvahedigeldismile
hilal kuzum nasıl
?
hava yağmursuz olursa geleceğim inşallah kaçta buluşuyoruz ?
allah seni napmasın emi güldürdün beni çatlakkaydirigubbakcemile3
saol teyzesi bu güzelliğin çıktığı ananın güzelliğini siz düşününlaelaelaelaelae artık
alahım sana şükürler olsun hamd olsun uzun bi aradan sonra küçük sincabım gündüzleri uyuma sahasına döndü bugün ve rekor kırdı 2 saati bitrdi ağlamak istiyorum sayın seyirciler sincabım anasına yardım etti ya temizlikte oda yoruldu yazık oğluşuma ben hangi odaya gittiysem oda arkamdan geldi yoruldu yavrum sana şükürler olsun maşallah maşallahbende dinlendim artıkın uyanabilir çünküözledim
seyyal buluşmaya geliormu?
taburcu geliyor mu?
nasıl arkandan geldı ?
10 dakikaya kadar Furkan gelir okuldan ve onun sesine garanti Eymen uyanırbenneyaptımki Ne kadar sessiz ol desem de çocuğun ses ayarı yok. Eymen de malesef çok hassas sese karşı. ben yatakta sağa sola dönmeye bile korkuyorum artık hışırtıdan Eymen uyanacak diye
ben sewerim o adamı forumu tskipediorm ne derse yapıorm wala sanada süt werdirtiormu inek sütü yani.. bi dr ilaç ve gereksiz mama karşıtıysa onda hayır war demektr bence..
ya ne bilim srekli aç mı diyip duruorm ya ondan dedim. ben yedirdikce inan eymen aklımda bnmkide zayıf anlıorm seni yani ya doktoruna söle bi mama bulsun bi zahmet şu çocuu dotyursun. bi ton allerjili bebek war onlar napıosa sana sölesin!!
agzını mı açmıo dışarımı çıkarıo. ayyaana yatırıp denedin mi görümcem ööle yedirirmiş zorla wer arkadaşımınkide seninki gibiydi şu antibiyotik şuruplardan çıkan şırıngayla yedirirdi. ağzına sıkarak çok çekti oda. sende ne ilim yöntemler dene zorla biraz aglayınca wer aazını acınca yani ama dikkatle. doktorun bi mama önersin. öf eymen öff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?