2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bnm kova büyük yani şöyle. allah korusun kafa sığar ki illaki her kovaya. vadesi yetmş işte onun içine denk gelmiş kuzu. ayy alahımm annesine sabır wer ama bnde kova kullanmıorm artık mikrofiberli şeyler warya sopalı dikdörtgen onla mopluorm onuda lavaboda yıkıorm her seferinde.

teşekkür ederiz meral teyzesi ben 27 yaşındayım ama hiç göstermem-tatlicadiarzu-

saol teyzesi bu güzelliğin çıktığı ananın güzelliğini siz düşününlaelaelaelaelae artık

tocısın arabaya carpmıslar canım zıncırleme olmus.sukur ıyı kocam

aşağıda nickler halay çekiyo ama yine sadece park yapılmış yok anam kafama koydum kk ya başvurucam konuşmayıp park edenlerden ücret alsın (görevlie ben olucamaklinialirimsmile) kaydirigubbakcemile3

anacım napak yaw ıste yazcaz fırsat olmeyyo

bende gelımmı kaydirigubbakcemile3

Hilal de iyi canım aynı durumdayız üst dişlerden 3 tanesi ha patladı ha patlayacak şiş hepside huysuzluğumuz yok çok şükür işten eve gidince ilgi biraz daha fazla oluyor kızıma gün içinde çok özlüyorum...
Buluşmayı saat olarak karar vermedik daha perşembe yada cuma belli olur sen burda olmasanda ben sana mesaj atarım canım telefonla :1hug:

alahım sana şükürler olsun hamd olsun uzun bi aradan sonra küçük sincabım gündüzleri uyuma sahasına döndü bugün ve rekor kırdı 2 saati bitrdi ağlamak istiyorum sayın seyirciler sincabım anasına yardım etti ya temizlikte oda yoruldu yazık oğluşuma ben hangi odaya gittiysem oda arkamdan geldi yoruldu yavrum sana şükürler olsun maşallah maşallah bende dinlendim artıkın uyanabilir çünküözledim

nasıl arkandan geldı ?

ya ben yazmayı unuttum ben sordum doktora yürütecin sakıncası ar mı die omurgası eğrilir mi yada tabanları rahatsız olur mu die bişeyk olmaz bebeğin yapmaktan keyif aldığı şeyin ona zararı yok demektir dedi yalnız yürüteç kazaları çok olur çok dikkatli omalısınız dedi siz yokken devrilir içinde doğrulamaz masa örtüsünü falan çeker üzerindekiler üstüne devrilir buna benzer şeyler yaşanabilir sadece gözünüzn önündeyken oturtun dedi birde günde sadece 1 saat oturtun dedi ha bide yürütece alışan bebekler geç yürürümüş 2 ay kadar çünkü yürüteçteki kendine güven duygusunu tek başına ayağa kalkıp dütüğünde bulamazmış ve bu yüzdende korkar geçyürürmüş

oznurcum bununla geçmiş olsun canım

ay aynen bizi anlatmışsın.asya da öyle hemen uyanıyo.abisi evdeyken zaten uyuması neredeyse imkansız.bizimkinin de ses ayarı yok çünkü..

sür verebilirsin diyo ama emmiği için vermiyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…